sol, sol, sol!

det är så underbart väder ute så det är galet. solen lyser och idag har det varit typ 25 grader ute. det är så det ska vara, då mår man bra. fast i för sig hade jag nog mått bra om det varit dåligt väder just nu.. :) men, vädret.. det brukar för tusan inte ens vara såhär varmt på sommaren. och jag måste vara ärlig, man är så ovan vid att det är såhär varmt att jag "klagar" på värmen. sjukt, jag vet. men så är det fan. det enda jag vill är i alla fall att det inte är såhär varmt i helgen när vi har annie. då vill man ju helst utav allt bara vara ute och sola :) men på fredag bestämde jag och jonathan att vi skulle träffas lite innan och mysa lite! 
igår var jag med pontus, kollade på så som i himmelen, åt världens godast kycklingsallad och ben&jerry's. en toppenkväll/natt var det. 

idag har jag inte gjort ett skit. sjukanmälde mig, men självklart fel som alltid, så sofie var tvungen att ringa för att pengarna var slut ;p smarta emma var i farten. åkte hem, satte mig på balkongen och solade lite, sköööönt! 

i morgon är det matteprov, är jag förbered? NEPP. jag har så fruktansvärt svårt för att plugga till matteprov men jag ska väl kolla igenom det lite så jag har lite koll i alla fall. sen är det gympa i morgon, simning.. vill verkligen inte men vem fan vill ha ig liksom? får väl helt enkelt kämpa och försöka ändå. vid två åker jag och pappa till nässjö och köper ny telefon till mig, jippi! äntligen. efte det åker jag hem och fixar mig lite för att sedan dra till sofia och festa. det kommer bli najs. festa på öl ska jag göra. sjukt gott och sjukt längesen jag gjorde det. 

på fredag är det annie igen. kul, kul. hoppas på fint väder den dagen eftersom man är ledig, och jag hoppas även på lite grillmys innan. sen är det teater hela helgen och då behöver det inte vara överfint väder för jag kommer inte hinna sola något.

nu ska jag faktiskt sätta mig i soffan med min bror och kolla på roomservice! 
ha en mysig kväll! 

söndag

ännu en helg har passerat och fort gick det, återigen. söndagsdepressionen har sakta men säkert smygit sig fram nu mot småtimmarna. eftersom hela dagen har bestått utav musikalen så har depressionen inte kommit förens nu. eftersom jag är insnurrad i musikalvärlden nu så måste jag ju säga hur underbart det va idag. första föreställningen hade 320 i publiken andra hade nog runt omkring där också. men andra föreställningen vad helt magisk. publiken var med på allt, skrattade, klappade, jublade och gjorde tiden på scenen så underbar som man vill.  när publiken reste sig upp och man såg glädjen i deras ögon blir man helt lyrisk. man får någon slags extraenerig av något slag som gör att man bli så glad att man kan vara det några dagar framåt. alla var totalt överlyckliga vid finalen och vi gav nog mer än allt.

i går var vi i hult och hade mysigt i fridas hus. vi åt tacos och sedan blev det badtunnan. det var superskönt tills det blev typ 41 grader och jag och hanna inte kunde andas. då blev det bastun lite snabbt för att sen duscha, med hanna ;) sen kollade vi på film, disturbia. den var bra men jag hade fattat det som att vi skulle kolla på skräckfilm så jag satt och typ förberede mig på det men det var ju en thriller.. ;p men den var bra. sen gick alla förutom jag och pontus ut. vi skulle kollat på så som i himmelen, men den funkade inte så vi kollade på typ "en dag i mitt liv" eller vad fasen den hette. den var bra men jag vär rätt trött så jag slumrade till några gånger! helt plötsligt kommer hanna in och säger i panik "jag hoppas ni hade det trevligt för detvar fan det hemskaste i mitt liv". usch, jag tyckte så synd om henne. men till slut så somnade vi gott i alla fall. på morgonen fick vi den underbara överaskningen av en fantastisk frukost som fridas pappa hade lagat. prinskorvar, köttbullar, ägg, filmjölk, flingor, mackor. även om jag inte är en frukostmänniska så kände jag att jag verkligen ville äta så jag tryckte i mig men klarade inte allt, men gott var det :) 

vi skulle vara in på eksjömässan vid 13 på söndag men vi hann inte så jag, hanna, frida och pontus åkte hem till mig ett tag innan vi åkte till fritidsgården.

nu är det skola i morgon och jag känner inte för det men det finns nog inte mycket att göra.
jag tror det är bäst att jag sover nu ;p

24 april

idag har varit en väldigt skön dag må jag säga. bestämde mig för att börja efter lunchen av olika anledningar. det var i alla fall skönt att sova lite extra länge. sen gick jag till skolan och hade svenska och slutade typ en halvtimme tidigare. det var skönt för då passade jag, erica, fanny och samantha på att sätta oss vid kyrkan och slappa och äta lite glass. sen gick jag tll skolan igen för att hänga med sofia hem. vi hade det trevligt som vanligt, snackade, spikade valborg och drack smoothie. den var supergod måste jag säga! 

måste säga att jag blev klar med apu rapporten och redovisningen idag. så skönt. kan jag pricka av något från allt plugg. det enda som återstår på den är finslipning och sen öva in det muntliga. sen måste jag bara öva på matteprovet och skriva klart körkortsteorin. känns jobbigt bara jag skriver det här men det kommer vara så sjukt skönt när nästa vecka är över må jag säga.

i helgen händer en massa. i morgon blir det träning sen skulle vi grilla hemma. på lördag är det eksjömässan klockan 10 sen vara där typ hela dagen. se Veronica Maggio. efter det åker vi hem till frida i hult och äter tacos, badar badtunna, kollar på så om i himmelen mm. det kommer bli sjukt najs :) blir även att sova där.. på söndag vaknar vi förhoppningsvis gott, åker in till stan vid 13 och då ska jag träffa lite släkt innan annie på kvällen. det kommer bli en övergreat helg! 

mina sömnvanor har verkligen försämmrats igen. för att inte skrämma alla kan jag väl säga att jag inte har somnat före tolv en enda natt denna veckan.. jag vet att det inte är bra i längden men jag har även gjort något kul och trevligt varje natt.. och folk, ta det inte fel ;p

nu ska jag forsätta ha trevligt och kanske somna tidigare! 

Veronica Maggio - Inget kan ändra på det <3

du ser på mig, vännen
som om jag gjort något fel
men se på mig, vännen
och tro på mig nu, jag ber

det kanske tar emot
men vi hör ihop
och inget kan ändra på det

du ser på mig, älskling
och undrar vart jag var igår
men se på mig, älskling
ingen av oss ska säga något
förlåt

för det kanske tar emot
men vi hör ihop
och inget kan ändra på det

ingen kan...

det kanske tar emot
men vi hör ihop
och inget kan ändra på det

jag ser på dig, älskling
jag ser att du plågar dig själv
du missförstod någonting
för det finns ingen annan min vän

det kanske tar emot
men vi hör ihop
och inget kan ändra på det

det kanske tar emot
men vi hör ihop
och inget kan ändra på det

ingen sol

idag är jag ganska trött kan jag påstå, men jag tror jag får skylla mig själv. jag får även skylla mig själv att jag ligger efter med pluggandet för jag pluggade inte ett skit igår. precis efter jag hade skrivit klart blogginlägget bestämde jag och frida oss för att träffas och ta en runda på stan för att leta present! först tog vi en fika på lennarts, myspys! där började vi även smsa pontus.. sen gick vi en runda och försökte hitta något men det gick inte så bra.. vi gick istället och köpte glass och bestämde med pontus att vi skulle kolla på film se. medan han gjorde det han skulle göra cyklade vi hem till mig och sjöng lite.. sen gick vi till pontus och det blev wall-e som filmval. en mycket bra film som alla borde se, blev lite tårar i slutet också. sen stack frida hem vid niotiden men jag tänkte att jag kunde stanna ett litet tag till. vi spelade gitarr, sjöng och pratade och sedan rusade klockan iväg till mitt i natten och då kände jag att jag borde gå hem. pontus följde mig även en bit och det är märkligt vad tomt eksjö är mitt i natten... (A) jag klarade mig i alla fall gått hem och somnade efter ett tag. det var en väldigt rolig och mysig kväll som förhoppningsvis blir ännu bättre på lördag. jag och pontus har i alla fall bestämt oss för att inte hänga med ut i skogen utan istället se en film. väldigt bra beslut tycker jag :) 

idag i alla fall så var det skola. det var mindre kul vill jag lova. jag har glömt över helgen hur hemskt det är i skolan och hur lite man verkligen orkar med. man mår ju inte bättre av att veta att man har en massa att plugga. men jag tror faktiskt jag ska fortsätta nu och sedan tvinga mamma köpa en choklad till mig tills ikväll så jag får något för mödan liksom. alltid bra med belöning för att orka med. hade jag haft pengar så hade jag lugnt köpt en ben&jerry's för det hade jag kunnat förkänna nu, men det kanske är tur att jag inte har några pengar. haha, det ska i alla fall bli en ben&jerry's kväll hemma hos pontus och skalman fram över :) det ser jag fram emot! pontus lovade ju att bli mer givmild så :) 

nu ska jag sluta skriva i bloggen och börja plugga! 

studiedag

studiedag är något jag egentligen inte gillar, det brukar bara oftast påminna än om att man har en massa man måste plugga men man orkar egentligen aldrig ta tag i det..  just nu har jag svenska provet, körkortsteori (läxa och inlämning) och apu (inlämning och muntligt).. 
men nu ska vi inte deppa över skolan, den orkar jag inte ändå ;p

igår var det föreställningar och gud vad bra det var. vid 15 så var det 260 personer och vid 19 var det nog 160 eller något. det är så sjukt mycket roligar att spela för en större publik för det blir mäktigare och när man ser hur publiken börjar resa på sig och man får stående ovationer, det är obeskrivligt.. ;) 
nu satsar vi på att locka till fler personer genom våran invigning på eksjö mässan. det kommer nog bli skeeeeeet kul :) 
nästa helg blir det även lite mys hos frida vilket jag ser fram emot, badtunna, film, läskig promenad mitt i natten och mys! 

men innan denna roliga helgen kommer så är det nästan en hel vecka i skolan och det gör mig så deprimerad.. blä, jag är så fruktansvärt trött på skolan och vill ha sommarlov NU! men man kan ju tyvärr inte få allt i livet.. 

nej, nu ska jag antingen sätta mig och plugga eller kolla på film ;p 

tjejkväll!

bästa umgänget, grillat kött, chips+dipp, sing star, film, skratt och skvaller = en riktigt bra tjejkväll!
det är precis var jag har kommit hem i från nu. vi var i ericas stuga och grillade och mös. kan börja med att säga att de flesta fick en chock hur stugan såg ut, det var inte många som hade lagt märke till det förra gången. efter att alla hade facinerats(stavning..) över stugan började våran grillmästare vid namn Julia att grilla köttet. sen var det bara att börja äta, mumsigt var det! efter maten blev det lite mys på balkongen där det berättades festhistorier, upptäcker av "kroppar" mm, jag tror verkligen inte det är läge för att gå in på detaljer faktiskt!! ;) 
efter det gick vi in för att sjunga sing star, det var roligt ;) när vi hade börjat tröttna lite smått på det satte vi på en film, hitch. bra film som även gjorde att det uppkom endel ilska mot tjejer.. ;p även lite smeknamn delades ut.. 
helt plötsligt hade hela gänget samlats på den kända badtoaletten och där avslutades kvällen med minnen, mer skvaller, mer skratt och även lite "hitch". haha! 
det var verkligen en superkväll som jag hade saknat endel. det känns som ett jävligt bra tag sen jag var med gänget pga all teater. nu får vi se fram emot en tjejfest av dess like :D 
och denise, vi satsar på nästa helg ;) 

i morgon/dag.. är det föreställningar. det ska bli kul men jag vet inte om min kropp är tipp topp än men man får hoppas att det går bra. släkten kommer ju och kollar på mig i morgon på förmidagen så. 

jag har egentligen ingen aning om varför jag ligger i sängen och skriver ett blogginlägg klockan halv tre mitt i natten.. men jag fick verkligen veronica maggio abstinens när jag kom hem från erica. hon kommer till eksjömässan nästa helg, vilket är så great! jag ska absolut se henne :D 
men nu ska jag faktiskt sova.. ska faktiskt upp snart. 
god natt :) 

  

tända ljus plus zingo!

ligga i sängen, tända ljus och mysa med min älsklingskatt zingo! då är livet härligt. det är tyvärr inte ofta jag tar mig tid att bara vara jag, göra sånt som är skönt men idag har varit en sådan dag. först lite skolan, gympa! vi dansade foxtrot idag och det var faktiskt riktigt roligt. sen hade jag körlektion vilket gick jätte bra må jag säga :) hem, äta något litet sen iväg och köra danspasset, var ett himla tag sedan jag var där så jag hade nästan glömt bort hur skönt och roligt det var. 
när jag kom hem stod det tacos på bordet och som vanligt åt jag alldeles för mycket... (A) 
samantha kom en stund i kväll och vi pratade om veckan, skrattade osv, kvällen slutade i soffan med high school musical 3 :)
nu ligger jag i min säng och njuter av lungnet och av att min katt sover så sött. funderar på att joina honom och sova jag också faktiskt! 

ajdå.. nu blev det inget intressant inlägg alls, men så får det nog bli ibland. i morgon i alla fall så kommer det bli grea-a-a-at!! grillmys med de bästa, bättre än så kan det inte bli ;) 

god natt (:

torsdag den 16 april

nu är det bara en dag kvar denna veckan i skolan och det är väldigt skönt, kan ju nämna att det bara är idrott på schemat i morgon också. jag har hela denna veckan varit trött och det blir inte bättre av att veta att man måste göra svenska, körkortsteori och apu-rapport. men jag tror det är bäst att börja med svenskan eftersom jag kanske ska göra provet på tisdag. men sak samma om det nu. 
på lördag blir det grillmys med tjejgänget hos erica, eller om det blir fest?! det märker vi på lördag. 
i morgon som sagt har vi bara idrott, slutar vid elva tiden. vid tio i tolv i morgon ska jag ha första lektionen på körskolan och jag är rätt nervös men det ska nog gå bra tror jag ändå. ska nog förhoppningsvis ut lite idag och köra lite så jag är taggad inför morgon dagen. i morgon kväll tror jag bara jag ska vara hemma och ta det lungt, slappa liksom. kan behövas det också :) 

nu blir det inte lika långt inlägg denna gången som förra inlägget, tänkte att det kan vara jobbigt för er att läsa ;p 
nu ska jag vila lite till innan fanny kommer till mig och myser (: 


Annies påverkan både psykiskt och fysiskt

att vara med i en musikal är roligt, intressant och lärorikt men det finns konsekvenser med allt inom livet och så gäller det även med Annie! med detta inlägget vill jag inte göra folk tveksama för att se föreställningen för den är fantastisk må jag säga. 

om jag ska börja med de fysiska konsekvenserna så blir man väldigt trött och seg i kroppen efter en hel helg utav föreställningar. i helgen tex så hade vi 7 föreställningar och jag ska erkänna att all dans, sång och teater gör att kroppen inte orkar med och man mår dåligt dagarna efter, men på något sätt så är all denna smärtan i kroppen värt allt för danserna är underbar, och jag älskar verkligen att dansa. sångerna är fina och allt är bra och roligt. 
de psykiska effekterna är stora och då menar jag inte bara negativt utan även posetivt. Man träffar mycket nytt folk som ger en energi när det känns lite tugnt, man har chansen att känna att man är bra på något och det är på något konstigt sätt avslappnande och lungnande i all stress. det negetiva som kan påverka en psykiskt är vännerna utanför teatern och då menar jag inte att dom påverkar en utan mer att man har så mycket tid och fokus på musikalen att det inte finns tillräckligt mycket tid kvar till alla vännerna. det låter hemskt och tro mig det är inte lätt att få ihop allting. den mesta lediga tiden går åt att planera musikaldagarna eller möjligtvis försöka sova lite. 

nu kanske ni tänker, hur orkar hon med och hur kan hon riskera allt så mycket? 
det finns ett enkelt svar på den frågan: Jag brinner för det så mycket att man på något konstigt vänster klarar av det utan att man själv förstår hur.
När man går upp på scenen försvinner allt, alla tankar, alla bekymmer och man är ett med scenen. man är inne i sin roll så otroligt mycket och det är så skönt. har man ingen energi bakom scenen så får man fasen det när man tar första steget ut. det går inte förklara mer än att jag älskar det här något enormt och jag förstår någonstans i mitt huvud att det är det här jag ska syssla med. 
jag har fått endel kommentarer och att jag strålar på scenen, att jag ler med hela ansiktet och det syns att jag älskar det jag gör. och det stämmer till 100%. 
jag har verkligen sämst självförtroende och det är ingenting jag är stolt över eller skyltar speciellt mycket men det tränger sig tyvärr på mer och mer inom teatern, att jag börjar tvivla på det jag håller på med, samtidigt som jag någonstans anser att jag är lite bra, fast bara lite. det är då stödet från kompisar kommer in. jag tror inte alla förstår hur jobbigt det är för mig att träffa er så lite som jag gör, och ja! jag har valt det jag vet men ändå. när ni är förstående, accepterar det här som jag älskar det är då jag är som lyckligast. det är även då ni visar riktig vänskap mot mig. ännu en gång så betyder det så jävla mycket att ni faktiskt också endel av er vill gå och se annie.

jag skulle faktiskt vilja passa på att tacka alla de vänner som bryr sig och ni vet själva vilka ni är, det borde ni känna. och jag lovar att det inte är försent att bry sig än vill jag lova. jag behöver allt tänkbart stöd jag kan få, för snart är musikaltiden över för denna gången och då vill jag inte ha förlorat mina vänner. så känner du att du inte klarar av att jag har så mycket teater, håll det inte inom dig! säg det till mig nu.

tillsist så måste jag säga att alla måste se musikalen Annie, jag lovar att ni inte kommer att bli besvikna :)

14 April

idag var första dagen i skolan på 4 veckor. det var så jävla segt och jag var så fruktansvärt trött. började med naturkunskap och gick igenom en massa om miljö, men som alltid så fick vi sluta tidigare :) sen hade vi information&layout och då skulle vi jobba med apu-redovisningen. gissa om jag har den hemma eller? självklart.. haha
men jag fick reda på mitt småföretagandeprov idag och jag fick mvg, boooojaaaa! två mvg i rad måste se bra ut för mitt betyg ;) gick med leendet hem på läpparna vid 11-tiden! 
i morgon är det åter en dag i skolan men då sovmorgon till halv 10, det är skönt :)

ska till pappa idag också, får se hur det blir denna veckan beroende på allt men man får hoppas att det blir bra. 
annars så ska jag bara ta det lungt idag, sova hade jag tänkt att göra faktiskt. 

I går var det sista dagen för annie för denna helgen, 7 föreställningar har vi haft och jag är imponerad av både mig själv och alla andra att vi har kunnat hålla humöret och orken uppe fast att det har varit kämpigt och alla har varit trötta. men vi är så grymma så på något sätt klarar vi det fast man inte kan tro det. i går kväll var sofie, erica, fanny och samantha och kollade och det var jätte kul att dom kom. sofie blev helt tagen och alla blev helt "kära" i lilla annie (matilda). det var verkligen jätte roligt att dom kom och de var en jättebra publik och det var jätteskönt att avsluta med en sådan föreställning. 
nu har vi uppehåll enda till söndag då vi kör igen. personligen så tycker jag det verkar skönt med ledigt för min kropp orkar inte ta ett danssteg som den mår i nuläget. det ska förstås ändras på tills på söndag :)

nu ska jag städa mitt rum innan jag packar och sticker till pappa!

uppfriskning

måste bara slänga ut ett inlägg och skriva hur bra publik vi hade idag. det var en sjukt rolig dag att spela teater på. vid 15 var det uppåt 130 kanske och jätte bra publik och även en galen Lovisa som satt och kollade, vid 19 var det nog uppåt 160 tror jag och verkligen hur bra publik som helst. första gången vi fick gå in tre gånger och tacka på scenen, sjukt roligt. det finns faktiskt inte tillräckligt mycket ord för att förklara känslan man har i kroppen varje gång man står på finalen och man ser glädjen i publikens ögon och man känner sin egen glädje. den känslan hittar man inte ofta. och det är den känslan som gör att jag fortfarande tycker det här är roligt och ni vänner som inte är med i teatern, ni fattar inte hur mycket det betyder för mig att ni går och kollar. nu kan ni äntligen få en inblick i vad jag håller på mig och eftersom jag träffar er så jobbigt lite så betyder det guld att ni vill kolla. 
och just i morgon kommer samantha, erica, sofie, fanny och lina (kanske någon mer?) och kollar på Annie. det kommer blir så grejt och jag kommer vara toppen glad. ni betyder för mig och hoppas ni inte tröttnar på det här. det är snart slut och då kan vi träffas gämt ;p

annars idag så har dagen varit upp och ner. varit orolig för min älskade frida hela dagen fast att jag egentligen inte vill visa att jag är det.. men det syns nog ;p varit trött och seg i kroppen och så. men det funkade. 
tack för det du sa, ska försöka tänka på det, svårt men försöka. det var verkligen inte mening att något skulle komma ut men det fanns visst ingen spärr. 

nu ska jag sova och peppa inför morgondagen!

söndag

söndagar, som i vanligaste vis brukar betyda skola i morgon. men nejdå! vi har ledigt även i morgon. eller ledigt ledigt, det beror på hur man ser det. jag har ju teater hela dagen imorgon, även idag. men som sagt. det är kul! 

igår var det en vanlig teaterdag med två föreställningar, första föreställningen gick bra och andra föreställningen var helt sjuk, jag vet inte om det var för att alla var supertrötta eller så men fy satan vad vi skrattade. började när vi gjorde våra hopp helt galet, sen att vi stod och garvade på scenen, sen min och hannas krock, sen moas och evves kuddingång.. och det är inte ens allt.. i pausen stod vi ett gäng och pratade och sjuka grejer som att putta ner fred från scenen, hoppa som kanin/renar på scenen... oh, gud. tur att inte publiken märker hur vi har det bakom scenen. hahah! 
efter teatern igår var det fest hemma hos saxofonisten Sofie. det var supertrevligt, vissa blev mer fulla än andra men alla var glada och vi spelade gitarr, sjöng och hade det trevligt. 

idag är jag rätt trött och seg i hela kroppen och mår även illa, illamåendet kan nog vara för att jag festade med tom mage igår, det är inte bra.. det vet jag ju redan ;p
nu är det ungefär 3 timmar kvar tills jag måste iväg till teatern och jag måste nog hoppa in i duschen innan jag sticker iväg faktiskt. 
så nu ska jag göra det, alla får ha en bra söndag! :) 

påsk + påskägg

halvligger i min sjukt sköna säng som jag helst utav allt inte hade velat lämna på hela dagen, men jag vet, jag måste. vaknade av att min söta mamma kom in i rummet och la sig jämte mig, det var mysigt :) sen sprang hon iväg och hämtade en överraskning till mig, och det var ett påskägg. supermysigt ju! jag älskar påsken för det är då man får äta obeskrivligt mycket godis utan att känna sig dum ;) så, ja. nu halvligger jag alltså i min säng och smaskar i mig av godiset. ska snart ta tag i dagen eftersom det är föreställningar idag, två stycken till och med. ikväll blir det nog lite partaj om man orkar, men det hoppas jag. 

ska snart köra iväg med pappas bil hem till han och mata min kisse. han och min bror är i holland på handbollscup, pratade precis med min bror i telefon och det är lite konstigt, jag saknar honom faktiskt. 

har lite dålig fantasi om vad jag ska skriva just nu, tror faktiskt att jag verkligen måste upp och ta tag i dagen, den är halv tolv och det är en massa jag ska göra innan jag ska iväg vid ett. 
så nu ska jag gå och klä på mig.
ha en fin påsk gott folk :)

10 april

börjar om från noll nu med bloggen. tar nya tag och skriver bättre, roligare och förhoppningsvis oftare. 

för er som läser min blogg för första gången kanske jag kan berätta lite om mig själv. 
jag heter emma och går andra året på eksjö gymnasium, handel. spelar teater på fritiden. 
ja, det var väl det nödvändigaste.

just nu går nästan all min fritid åt till att spela teater, ibland är det fruktansvärt jobbigt eftersom man inte träffar alla speciellt ofta, men jag vet att de som accepterar det ä mina riktiga vänner. 
idag hade vi en föreställning av annie, den första utav 7st den här helgen. det gick faktiskt underbart bra, publiken var riktigt på och bra vilket gör att vi blir skitbra. Johanna och Simon Tibblin var och kollade och det tyckte det var superbra, känns ju riktigt kul eftersom dom är sådana som vet vad dom pratar om. i morgon är det två föreställningar, likaså på söndag och på måndag, en vid 15 och en vid 19. 

jag tror tyvärr att mitt första inlägg få bli lite kort, jag ligger i min säng och är allmänt trött. jag tror verkligen jag behöver all sömn jag kan få. 
så jag säger god natt nu :) 

RSS 2.0