kvällspass

Ikväll jobbade jag till 23 och det var rätt ok.
Imorgon jobbar jag till 22.15 och det är också ok.
Jag gillar kvällspassen, eftersom jag älskar att sova, inte så svår matematik där inte!
Nästan alla på jobbet hatar dem men icke jag. Visst, man kanske inte får mycket gjort men hellre sova längre.
That's me.

Gårdagen på parken var helt okej och jag är nöjd med kvällen. Lyckades bli lite full i alla fall men inte mycket. Så jag var mycket pigg när jag vaknade i morse.

Nya bildet snart kanske.. ;p



du får mig varm.

28

Sitter just nu i soffan och dricker en cider och lyssnar på musik. Kom hem ifrån Kisa vid tiotiden och har inte gjort mycket sen dess. Det var skönt att träffa lite släkt igen och det är härligt att lilla Linnea har börjat växa upp och jag känner att det är så mycket jag vill säga till henne men det kommer nog med tiden.
Idag har jag grovstädat hela lägenheten så nu är den ren och fin. Imorgon innan jobbet måste jag tvätta, i alla fall en eller två maskiner för jag har en hög med tvätt nu så. Börjar inte förrens vid halv tre så det är rätt lugnt. Dock slutar jag kvart över tio och då ska jag springa till parken och festa lite. Snacka om att man kommer vara snygg på jobbet imorgon i jämförelse hur jag brukar se ut, heheh!

Det är skönt att bo själv alltså. Man får lugnet som jag letade efter när jag bodde hemma. Visst, ibland är det ensamt men på något sätt klarar jag det rätt bra. Det sköna är att det är en annan känsla här och jag ska inte förstöra den har jag bestämt. Men ibland är det svårt och jag börjar ibland känna mig svag igen men än är det ingen fara. Snart ska jag ha ett besök på psyk i tranås och då ska allting bli bra har jag bestämt mig för. Jag förtjänar det!



Dags att sätta stop för vissa saker nu!

27 januari

Ikväll är jag superglad för jag är liksom ledig imorgon vilket känns awesome. Ska sova mycket länge och sen ska jag till Kisa på kvällen för att fira min gammelmormor. Det ska bli mysigt att träffa släkten lite. Det blir inte så ofta nu för tiden.

Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del. Direkt efter jobbet vid två gick jag ner till stan för att fixa lite ärenden. Kom hem med två nya klädesplagg och bra ha saker till lägenheten som jag totalt hade glömt att köpa. Underlägg, vitlökspress och äggdelare mm.

Har sjukt ont i huvudet just nu och ska faktiskt gå och lägga mig rätt snart så att jag verkligen får sova ut.

the day

Dagen har varit lång och snart är det dags för sängen.
Började dagen med att promenera till jobbet vid halv sex och jobba fram till kvart i två. Mötte sedan Samantha på stan i Tranås och sen gick vi hem till mig. Mös och snackade lite, tillslut kom pappa och bror och vi åt lite mat. Blev sjukt sugen på en kladdkaka så bakade faktiskt en så fikade vi lite.

Nu har dem åkt och jag ska kolla på lite tv och bara ta det lugnt. Imorgon blir det alltså jobb vid kvart i sex igen men på fredag.. då är jag ledig :D

lönedagen gått folk!

Man kan väl inget annat än att bli rätt glad och nöjd när man får sin lön!!!

Fick hem biljetterna till Stockholm idag och det är jag rätt happy för. Dock är jag inte lika happy på att gå upp 05.00 imorgon men det får la gå då..
Imorgon kommer Samantha och hälsar på mig vilket ska bli mycket mysigt. Och så kommer pappa och hämtar min bebis som får bo i eksjö ett litet tag. Har så dåliga lunchraster nu men det ska jag ändra på snart. Känns jobbigt att lämna henne men helt klart bäst för Enya och då är det ändå okej :) Så länge hon mår bra så.

Nu ska jag kolla klart på en film - The wedding singer (mycket bra) och sen sova så gott för att kunna gå upp imorgon.


I Eksjö.

Just nu ligger jag i min brors rum hemma hos far min. Oskar har tagit över mitt rum vilket känns ganska konstigt måste jag säga. Känns ovant att ligga i hans gamla rum och sova här inne. Men det ska väl gå ann det också antar jag.
Har haft en mysig stund med mor i jkpg och en mysig stund med Bella idag. Imorgon är det mycket som står på schemat så dags att få sig lite sömn kanske.

Bokade förövrigt biljetten till Stockholm och Romeo och Julia idag. Jag och Moa är supertaggade och vill ha 19 mars NUUUU!!!


helg!!!

Nu har jag fått helg!!
Är ledig imorgon, på lördag och på söndag. Toppen toppen!!!
I morgon ska jag faktiskt åka till eksjö för att spendera min helg där. I morgon blir det mys med Bella och på lördag händer det mycket grejer. Först ska jag träffa Sara för en fika på staden, sedan hem till Mia och hjälpa henne lite och få träffa den underbara familjen. Sen på kvällen vankas det fest hos Linn. Hon och Ida ska ha "hejdå" fest och jag fasar för att man kanske kommer falla en tår... Dem ska åka utomlands i tre månader. TRE MÅNADER UTAN MIN JORDGUBBE!!!!!!!! Herregud säger jag bara..

Imorgon planerar jag att boka in en resa till Stockholm för mig och Moa :D Vi ska se Romeo och Juli i mitten utav Mars. Ber Elsa kolla upp allt ;) Kan vara bra för henne att kolla lite med evenemang.

Idag var en ganska hektisk dag på jobbet. Sjukt mycket folk i kön och jag har nog bokat samanlagt 3 resor.. En massa trafikstörningar idag istället (inställda tåg). Det är ej bra för min säljstatus men men..

Nu ska jag gå en kvällsrunda med Enya och Ebba(Elsas hund) innan jag somnar. Elsa sover redan så sött. Hon ska upp och jobba 05.45.. Jag är inte avundsjuk :D


klättrar..

Fick plötsligt träningsabstinens..
Så nu längtar jag som bara den tills snön försvinner så man kan ge sig ut på riktiga promenader och springturer. Eftersom man jobbar så olika jämt får man väl fixa lite hemmagym eller kolla in gymmet som ligger i närheten utav mig.

Ajjaa.. Nu ska jag gå och lägga mig och piggna till. Lille Enya är i alla fall pigg nu!

en ledig dag

Jag är duktig på det här med att blogga alltså.. eller inte.

Idag är jag ledig vilket är otroligt skönt på ett sätt. Sen har jag har fuking ont i magen och att min hund verkade vara krasslig är ju en annan femma. Inte mycket som blir gjort idag inte. Tänkte att jag skulle ha gått ner till stan och skaffa mig en ny kontroll till min boxer (eftersom min hund tuggade sönder min andra) men så långt har jag verkligen inte orkat ta mig. Drog ner till konsum och köpte en marabou, det ska nog hjälpa min mage på traven.
Har även ett diskberg som måste tas tag i annars kommer det bara växa ännu mer. Hårt att bo själv när man är lite krasslig sådär.

Imorgon är det dags för jobb igen. 14.00-22.15 är det som gäller och jag lär vara pretty dead när jag kommer hem. Hoppas att mitt magont släpper tills imorgon.

Nu ska jag antingen dra en film till och värma upp min värmekudde för 3 gången idag eller diska... Hårt beslut vad man ska göra först alltså.. Hehe!

Det var Moa som gav mig värmekudden i julklapp and I love it :D
Pussssss på dit min älskling, du är underbarast och jag vill ha dig hos mig nu!

söndagsmyser

Nu är helgen slut och imorgon är det jobb som gäller. I för sig jobbar jag på kvällen så jag får ändå sovmorgon vilket är skönt för att jag inte har fått sova riktigt någon dag för att jag har haft så söta flickor på besök :)

Efter jobbet i fredags kom linn och hämtade mig. Vi åkte och handlade lite gott och sen vidare hem till mig. Lagade till en supergod kycklingrätt och satt och drack vin, skrattade, pratade och hade det mysigt. Blev inte att vi gick och la oss förrens halv fyra på natten, kvällen bara flög iväg.

Igår blev det en spontan resa till Eksjö för att umgås med Moa, Crille och Jonis och kolla på Eksjörevyn på kvällen. Det var min och Moas julklapp till Jonis och han blev glad :) Kvällen fortsatte med Moa hemma hos mor min, vi käkade massa chips och somnade sött till en mycket bra film.

Har umgåtts med underbara människor som gör mig superglad :)
Nu ska jag ner och hämta tvätten och sen gå en kvällspromenad med Enya.

Hon är så fin!! Ska nog förstora upp det och sätta upp på väggen :))

shallaaa!

Livet rullar på som det ska och jag trivs här i min 35m2 :)
Just nu ligger söta Elsa och sover i min säng och jag och bror kollar på tv. Hon börjar nämligen jobbar vid kvart i sex imorgon men jag börjar inte förrens kvart över två.. om någon nu ville veta!!

Har kollat på frediksdalsteatern ikväll på tv och jag och Bella bestämde oss för att dra till helsingborg i sommar och kolla på det!

Jag vet inte vad jag ska dela med mig utav just nu faktiskt. Kan ju säga att vi gjorde marängswisch idag, jammmiii!! Jag tror jag seriöst måste börja träna mer nu.. Man blir lite mer onyttig när man bor själv, oops. Har tydligen något träningscenter ganska nära mig, får nog kolla upp det där.

Tjejkvällen var förövrigt grymt bra ;)


måndag

Sitter i soffan och myser med min hund och kollar på tv. Väntar på att jag ska få besök utav lite tjejer, vi ska äta tacos och mysa hela natten lång. Imorgon är jag nämligen ledig vilket känns underbart. Imorgon kommer även min bror och bor hos mig några dagar. Saknar honom även om jag inte ens bott här i en vecka.

Nu ska jag sticka iväg och möta upp girlsen och sen handla in mat :)


Nyåret :)

Igår var det lite partaj i min lägenhet. Jag, Bella, Elle och Elsa åt trerätters och det var superduper gott kan jag säga. När Elin och Bonnie kom spelade vi lite spel och skrattade på. Sen kom även Lina och Jossan och vi fortsatte ha trevligt och dansa. Vid halv tolv begav vi oss till torget och det snöregnade en massa och man blev dyngsur.

Nu ska jag kolla på Mamma Mia och snart gå och sova. Upp och jobba imorgon!


RSS 2.0