spring för livet

jag lever med mina minnen
och sår som ingen kan se
jag lever men mina minnen
försöka glömma är ingen idé




Sara Varga - Spring för livet

söndag den 27 februari

Nu äntligen har jag fått reda på att jag får vara kvar på SJ till den sista augusti. Känns sjukt underbart faktiskt att jag bland annat kan ha kvar min kära lägenhet, jag trivs ju så bra i den så jag har ju inte lust att flytta redan :))

Idag har jag ett sent arbetspass och börjar kvart över ett. Vaknade redan vid halv tio och kunde inte fortsätta somna, rätt ovanligt mig men skönt med en lugn morgon då man kan strosa runt lite och ta det lite lugnt också.
Helgen har varit bra förutom min hosta dåva. I fredags hade jag lite mys med elsa och gick och la mig vid elva typ för att igår först jobba, sen möta moa. Laga tacos och kolla på melodifestiavlen.
Idag jobbar jag till halv tio och sen ska jag springa hem och kolla på wallander har jag bestämt mig för.

Har kommit på att jag är rätt dålig på att skriva men det får vi la skita i ett tag. Händer väl en hel del intressanta saker men jag har nog bättre saker för mig än att skriva i bloggen kanske. Heheheh!!

Ha en skön söndag nu folket!!

Just det ja, va ju i Linköping och såg Melodifestivalen live förra lördag ;))))

vart tog den där elden vägen?

Gick precis in på Winnerbäcks hemsida och tävlade om biljetter till en spelning. Jag är så fett jävla sugen på att se Lasse snart igen innan jag får utbrott.

Förövrigt jobbar jag på och väntar på besked om vidaranställning, hoppas, hoppas!!
I helgen ska jag bland annat till Linköping och kolla på genrepet på melodifestivalen. Mycket great!

Men nu måste jag nog sova!!


tip top?

Nu är jag tillbaka så att säga. Mår mycket bättre och det känns helt underbart. Imorgon börjar jag kvart i nio och ska efter jobbet till Eksjö för att sova där till tisdag. Är ledig på tisdag så jag passar på att kolla läget hemma lite.
Elsa och Ebba sover så sött här i min lägenhet. Hon börjar 05.15 imorgon och jag INTE avundsjuk. Jag har ett sånt pass i slutet utav mars och det är inte så jätte toppen att börja så tidigt precis.

Nu ska jag fortsätta att kolla på wallander innan jag gör Elsa sällskap i sängen.


ge allt jag säger att jag har

Ledig helg på sin jobbhelg.. Jo det var väl bra, dock inte roligt att man är sjuk under sin jobbhelg. Men sånt får man väl leva med antar jag.
Börjar i alla fall bli frisk nu vilket jag är sjukt glad över. Tydligen så ringer manpower efter tre dagar och kollar hur man mår så dem ringde i morse och vi kom fram till att jag skulle vara hemma imorgon också så går jag till jobbet på måndag. Då har jag besämt mig för att vara fullt frisk och det tror jag att jag kommer bli.
Just nu har febern släppt i alla fall, bara lite halsont kvar.. Eller lite... Rätt mycket då, men det får jag leva med. Knarkar just nu Zyx som funkar jättebra ett tag i alla fall. Så har jag halsont på måndag så ska jag minsann klara mig.

Ikväll har jag i alla fall haft lite gäster här. Elle skulle skjutsa sin mor till parken här i tranås så hon drog med sig Johannes och Linus så har vi haft det trevligt under tiden som dem har dansat. Det var mycket mysigt och trevligt kan jag säga. Hoppas inte jag har smittat dem för mycket, hehe!!
Imorgon kommer Elsa med lilla Ebba vid åttatiden innan hon ska jobba. Snäll jag är som tar hand om henne medan hon jobbar. Sen skulle hon sova här, great!!

Nu ska jag gå och sova. Är dödstrött och förstår inte riktigt vad jag gör uppe just nu faktiskt.
Så... GOD NATT!!

sjuk...

Gick inte att ta sig till jobbet idag. Är sjukt svullen i halsen, feber och hosta. Kan inte påstå att svullen hals och hosta går speciellt bra ihop eftersom det gör pissont.. Men men..
Ringde vårdcentralen idag för att kolla om man kunde kolla läget med min hals. De frågade om jag hade feber och jag sa att jag inte hade tagit den eftersom jag inte har någon temp men att det kändes som det. Men då skulle jag skaffa mig en temp och återkomma imorgon sa dem. Kul då.. Inte speciellt rockigt att ta sig ner till stan och köpa en temp när man är sjuk. Men kan verkligen känna att jag har feber just nu så jag ringer imorgon igen och säger att jag har det. Hoppas inte på en halsinfektion igen för det var fett jobbigt förra gången. Man kan knappt prata och mitt jobb går ju rätt mycket ut på att prata så det kan ju bli rätt kämpigt om man säger så.

Ska sova nu vilket jag typ har gjort hela dagen men jag är ju helt slut..
Blä för att vara sjuk!!!!


Man saknar ju mamma en hel del nu när man ligger i sängen och segar hela dagen!!

Onsdag mitt i veckan

Idag hade man en ledig dag och det var rätt skönt alltså. Sov hos Elsa och det var superduper!

Känner mig rätt krasslig idag, svullen i halsen, ont i huvudet och allmänt seg. Får sova ut i morgon för jag börjar inte förrens halv två. Låter rätt skönt faktiskt. Tror jag kan behöva sova.


måndag!

En ny vecka och tiden bara rinner iväg...
Helgen var i alla fall grym på alla sätt!!!

Började tidigt idag så jag har hunnit städa, diska och så håller jag på att tvätta det sista. Snart ska man väl laga till mat till sig själv också. Sen händer väl inte allt för mycket här inte. Hoppas på att man somnar tidigt ikväll eftersom jag hade sjukt svårt att sova inatt.
Börjar kvart över åtta imorgon och sen är man ju ledig på onsdag. Rätt helt jätte okej faktiskt!

4 februari

Denna dag har varit mycket bra!

Började med att jag sov till typ tolv. Skönt att sova ut alltså. Sen kom Linn förbi med en semla till mig och vi snackade en massa strunt och bara hade det mysigt. Mötte sedan upp Mamma och umgicks lite med henne. Sen träffade jag Linus en stund, toppen! Sen blev det dags för mig och min bror att gå ut och käka och det var supermys. Skönt att bara göra något själva liksom. Sen på kvällen kikade Elle förbi och det var ju också superbra ju.

Imorgon ska jag träffa Bellabus för en fika på stan och sen på kvällen blir det fest med mina två älsklingar. Det ska bli awesome och jag är så glad för att vi alla tre ska ut samtidigt. Fast det är ju ganska mycket min förtjänst ;)

hjärta er <3

I trädstaden

Nu är jag hemma hos pappa. Är i Oskars rum och sover på bäddsoffan, supermys! Vi kollar på tv och jag längtar tills imorgon när vi ska ut och äta plus att jag längtar tills lördag, Daniel Adams-Ray juuu ;)


2 februari

Har packat väskan inför helgen redan. Imorgon kväll åker jag till Eksjö för att spendera min helg hemma hos pappa. På lördag blir det utgång men anledningen för att jag kommer hem är för att min bror fyllde år i måndags och jag ska fira honom. Vi ska ut och äta på fredagskvällen.
Jobbar först till kvart över sex imorgon och sen är det bara att rusa hem och ta grejerna och springa till tåget.
Är supertrött så jag ska göra Elsa sällskap i sängen nu. 
Sötnosen har bott hos mig några dagar eftersom hon börjar så tidigt. Det gillar jag väldigt mycket :)

..

jag försöker få in alla ord som du sa men du vet hur dem smakar

RSS 2.0