måndag..

Jahaa.. Nu är det måndag igen och dags för jobb. Börjar halv ett idag och jobbar till sju. Ska se till att få provision idag hade jag tänkt!

Imorgon åker jag på utbildning med några trevliga damer ifrån jobbet. Ska upp till Stockholm och åker med tåget ifrån tranås 05.45. Jamen det känns ju skönt.. hehehe!! Kommer vara dött vid typ halv sex när jag går gemon stan!!

Ikväll ska jag förresten städa i min lägenhet, vilket behövs. Sen hade det ju varit jävligt bra om man kunde få till en tvättid. Ehm..


tur att det finns folk som lättar upp stämningen på jobbet ;)

slut på ord kanske

Vissa handlingar som man utför får sina konsekvenser. Mer eller mindre synliga. Jag vet inte om jag ångrar vad jag har gjort men det ger ju konsekvenser i alla fall.

Ibland verkar du tro att det är så lätt. Att bara bryta mönstret och börja om. Men ibland verkar du förstå. Jag förstår i alla fall inte mycket kan jag säga. Det är så mycket att det blir kaos mest.

Nej, idag är inte den bästa dagen precis.


25 maj

Idag är det ett kvällspass som står på schemat. Det kan vara skönt om inte åskmolnet har bestämmt sig att förstöra en massa. Blir rätt mycket tryck på telefonen då. Igår fick jag mestadels utlandssamtal med folk som ville veta priser med tåg om det var så att dem inte kom iväg. Rätt bra ändå! Man lär sig ju alltid lite mer om man får kolla och hålla på. Känner mig ganska okej med utland nu och kämpar på för att klara det. Mycket att hålla koll på men det funkar!

Nu har jag planerat att sätta mig vid pianot och skapa lite. Känner mig på rätt humör för det. Sen blir det väl en promenad med bebisen och sen jobb alltså.

Orkar inte berätta en massa om Cypern mer än att det var bäst. För mer bilder kolla facebook.

Mot stockholm

Påväg till Stockholm igen. Kommer fram vid elva typ och då ska jag ta mig till Emmas lägenhet och försöka sova lite så jag är någorlunda pigg imorgon. Sen är audition från halv elva till typ halv sex på kvällen.
Just nu 20 minuters försening så det blir bara mindre och mindre sömn men jag överlever väl antar jag ;)

Veckan i Cypern med Elle har varit bättre än bra och jag vill nästan tillbaka dit alltså!
Men nu borde jag inte sitta här. Borde öva på låtarna och läsa igenom monologen så att jag kan den imorgon.


Elsas fina video!



Elsa hade alltså tråkigt en dag i min lägenhet och gjorde denna videon. Mycket snygg måste jag säga och blev så rörd när jag hittade den på datorn.
She's the best ever!!!

1 klass vetni!

Påväg hem till Tranås nu. Det var inte jätte jobbigt att gå upp i morse. I alla fall inte när man såg hur mycket folk som faktiskt är vakna och springer efter tunnelbannor osv vid halv sju på morgonen. Underbart! Det är just det jag älskar med Stockholm, att det alltid är liv där. Jag vet att många kanske gillar lugnet osv men jag är tvärtom. Jag älskar när det är lite halvkaos sådär. Det är då jag levet känner jag.
När jag kommer hem till Tranås ska jag promenera till jobbet. Börjar liksom vid halv elva eller något tror jag. Märker vi när vi kommer dit. Har inte mer koll än att jag tajmade tåget bra till jobbet. Förresten sitter jag ju i 1klass nu på vägen hem. Jag utnyttjar produktkännedomsresorna och det är mycket skönt. Platserna är mycket skönare, mer utrymme och frukosten var helt ok. Jag blev mätt i alla fall :)

Det är kul att sitta här och veta att man jobbar på SJ och ingen har en aning att man gör det. jag vet inte varför det känns kul men det gör det i alla fall.

När jag har slutat jobba idag kommer pappa och hämtar mig och åker till Eksjö för möte med Fiesta. Är taggad på det mötet minsann men det hade väl iför sig varit skönt att komma hem men det gör jag imorgon.

Nej, nu ska jag fortsätta njuta utav tågresan :)


På tåget

Just nu sitter jag på tåget mot Stockholm. Vid halv två ska jag träffa Magnus för en fikastund och vid fyra ska jag vara på Calle flygare för Audition. Känns nervöst men samtidigt rätt okej. Kan inte göra mer än mitt bästa har jag insett. Gör jag något galet får det gå. Jag menar, detta är min första audition för en skola och man kan ju inte vara bäst på allt. har planerat att bara koppla bort allt och bara va liksom. Känns bäst så.
Efter audition ska jag ut till Solna för att sova hos min kusin. Imorgon åker jag hem vid sju på morgonen så jag hinner nog inte med så mycket mer.

Jag älskar Stockholm och känner en stark känsla utav att jag kommer att bosätta mig där framöver.
Nu ska jag kolla lite på en film och koppla av innan jag kommer till Stockholm.
Btw så har Elsa gjort en mysig film till mig som jag ska försöka få upp så ni får se :)

en vanlig dag

Idag var kära Elsas sista dag. Åkte till jobbet 45 minuter tidigare för att Carro som slutade vid 14 skulle hinne säga hejdå till Elsa och ge henne en present som jag levererade. Elsa blev väldigt glad och lite rörd måste jag nog säga. Vi gav även en avskedspresent till Lotta på jobbet som slutar den 26 och även hon blev väldigt rörd och glad. Vi får väl se hur det går framöver på jobbet utan Elsa bredvid mig, hehhe!

Är hemma hos mamma även idag för att jag var tvungen att lämna tillbaka bilen. Väntar på att en film ska börja och sen bara slappa osv. Åker till Tranås vid 12.50 för att jobba i helgen osv. Blir säkert bra om det nu kan vara lite lungt på jobbet också, har hänt en massa grejer som har gjort att man inte kan slappa precis. Idag hade vi problem med bokningssystemet ett tag och det var strömlöst i Stockholm en liten period och det får ju lite konsekvenser kan man ju säga.

By the way, det hade varit lite spännande för alla kunden som ringer in till SJ och faktiskt veta hur vi har det. Eller i alla fall så hade det varit roligt att få reda på vad kunderna tror om oss, hehhe!!


5 maj

Mötet med Fiesta var mycket givande idag. Träffade Kitty som jag ska jobba tillsammans med och vi har så himla mycket idéer och är väldigt taggade inför detta! Kommer berätta mer om det.

Elsas sista dag på SJ imorgon också. Vi har precis gjort våra speciala varma mackor för att fira eller vad man ska säga. Hon ska nämligen till Vimmerby imorgon på lite förinfo och sen kommer hon nog inte bo så jättemycket hos mig nästa vecka. Men nästa fredag åker vi ju till Aiya Napa så det är gött! Härligt att umgås så i en vecka innan hon beger sig till Vimmerby över sommaren.

Nu ska vi äta daimtårta ;)

4 maj

Är hemma hos mamma och sitter och tar det lungt i soffan. Ska sova här inatt för imorgon vid tio ska jag förbi fiesta och prata lite med dem inför stadsfesten. Har lite roligheter pågång där!
Har i alla fall ätit god mat här, bokat in resan i augusti och den blir till Rhodos, älskade Rhodos :) Linn kom även hit med lite fika och mös. Skönt att umgås lite med henne och snacka om lite allt möjligt. Kollade även på Greys... Herregud vad berörd jag blev utav det avsnittet.

Idag har jag annars hjälpt Elsa att tömma lägenheten en massa så nu är praktiskt taget allt borta!

Ska nog gå och lägga mig nu, är sjukt trött faktiskt efter allt flyttande osv.


min man elsa

Just nu befinner jag hemma hos Elsa. Lyssnar på musik och packar i hennes lägenhet. Visst är det sorgligt att hon ska flytta men nu ska vi ju till Cypern tillsammans först så tänker inte fokusera på att hon ska flytta faktiskt. Kommer ju typ tillbringa två veckor tillsammans innan hon drar till Vimmerby. Hennes mor hämtar grejerna och tömmer lite imorgon så då flyttar hon väl forhoppningsvis hem till mig efter det. Toppen tycker jag eftersom jag ÄLSKAR att bo med henne. Hon är typ en utav dem bästa som finns och jag är så glad att vi har fått sån jävla bra kontakt som vi har fått.
Ville väl bara helt enkelt säga att jag älskar min kära man Elsa Johnsson!


AIYA NAPA!!!!

Nästa fredag åker jag och Elsa till Aiya Napa en vecka! Helt otroligt najs och härligt. Kommer bli en underbar grej att göra eftersom hon sen börjar i Vimmerby och är där hela sommaren. Kan knappt förklara lyckan :D



Tack!

Kulturama

Fick ett brev ifrån Kulturama idag vilket var mycket efterlängtat. Den 23 maj ska jag vara i Stockholm igen för audition. Då blir det sångprov, teaterprov och dansprov. Spännande värre måste jag säga. Den 9 maj ska jag till Stockholm på audition på Calle flygare. Då är det bara teaterprov.
Känns lite läskigt också eftersom man aldrig har varit på någon sådan seriös audition innan. Men får köra mitt bästa i alla fall.

Ska snart laga lite mat tror jag och fundera lite på låtar till sångprovet till Kulturama!


saknar så att dansa!!!!

what to say

Har inte varit sådär jätte bra på att skriva men jag har helt enkelt inte haft något vettigt att skriva!

Just nu slappar jag i soffan med två sovande hundar. Kollar på världens bästa hotell och blir rörd utav hela programmet. Nästan lite tårögd faktiskt. Har faktiskt inte gjort mer än att slappat idag. Hade tre tjejer i min lägenhet inatt och det var mysigt. Igår började kvällen hemma hos Clara där det var tänkt att grilla men det var inte bra väder när vi väl skulle grilla så vi stekte istället. Kvällen fortsatte sedan med att vi gick in på babar, hade inga förväntningar över huvudtaget. Helt plötsligt började ett coverband spela och dem var verkligen helt grymma. Dansade som aldrig förr och har idag så ont i benen. Men det är sak samm!!

Just det ja, det är bättre nu med utlandsutbildningen men det kan ibland kännas ganska rörigt.

Mer har jag nog inte att säga. Ska kolla på humorgalan nu, hämta tvätt och stryka lite..

RSS 2.0