första genrepet

Mötet med publiken idag påminde mig om var det var jag älskade. Det är verkligen detta jag brinner för, att stå på scenen och få va någon annan för en stund. Att ge publiken en spännande historia och att få glänsa en stund i rampljuset. Ja, det är detta jag ska göra hela tiden. Det är lätt att glömma publiken när man repar under en längre period men responsen idag var magisk. Jag älskar det.. 
Ah, jag svamlar kanske men bryr mig inte. Nu ska jag sova för jag är så sjukt trött och det är Enya. Passar perfekt då : )

Enya min fina!




bebis är hemma

Idag hämtade jag hem min fina valp och allt har än så länge gått fantastiskt bra. Hon har inte börjat gny än och sover mest hela tiden. Vi får se hur det blir inatt :) Har ingen kamera just nu men det kommer, jag lovar :D

16 timmars rep

Helgen har minsann varit full fart hela tiden. Inte nog med att vi hade teater i 16 timmar så var det stadsfest i stan också. Det var i alla fall extremt najs men nu är jag väldigt trött.
Imorgon vid tio åker jag och mamma mot Jönköping och hämtar hem Enya, så jävla underbart känns det. Kommer sväva på moln imorgon!!!
Bilder kommer, det lovar jag :)
Nu blir det Irene Huss!!

friskis och svettis

De hade sin sista utegympa idag så jag passade på att gå på den. Det är lite uppepning inför stadsfesten så då måste man ju gå liksom. Det var skönt i alla fall och jag känner att min hostning nu börjar bli bättre, awesome!
Imorgon är det fredag vilket betyder STADSFEST... Har lite att fixa imorgon innan också, ska bland annat handla och sen ska jag och Moa jobba vid artistincheckningen mellan 16-19.. men sen blir det PARTY! Eller ah.. tar det väl rätt lugnt, har teater på lördag vid 9 så!

Stadsfesten är något utöver det extra i Eksjö. På senare tid har det blivit större och nu är det uppåt 80 artister och 6 scener och namn som melissa horn, takida, timo, eric saade, darin mm. Hel staden kommer vara en enda fest hela helgen, totalt underbart :)

Nu ska jag skriva ihop en bröllopsdikt tillägnad min kusin.. Har redan skrivit två men jag vet inte om dem håller!

musik

Jag skulle vilja ha ett keyboard hos mig typ NU! Men eftersom jag inte har något får jag sticka bort till lokalen lite tidigare och sätta mig och spela lite. Håller på för fullt att försöka sätta ihop någon liten låt sådär. Bästaste Hanna har liksom lärt mig spela lite piano nu vilket jag är så fruktansvärt glad för, har alltid velat göra det faktiskt.

Jag älskar helt ärligt att skriva musik men jag vågar inte riktigt visa upp materialet för någon men jag kanske får ta mig i kragen och göra det någon gång. Men det är svårt alltså, jag trodde att det var mycket lättare än vad det var. Att skriva ner lite ord, meningar och så har jag inga bekymmer med men att sätta melodi är lite krångligare minsann. Men vi får se om jag lyckas någon gång.

Det är i alla fall ett sjukt bra sätt att hålla sig sysslosatt att sitta och skriva ner känslor och tankar!

uttråkad

Jag är helt ärligt jäkligt dålig på att ta det lugnt och blir uttråkad väldigt lätt. Jag är uttråkad just nu och då har jag ändå inte varit helt sysslolös. Igår kom Sofia hem till mig vid halv två tiden och sen var det ju teater vid femtiden. Men ändå. Jag klarar inte av att inte ha något att göra som idag.. Förhoppningsvis hör Lina av sig så att jag kan umgås med henne annars drar jag tidigare till lokalen och hänger där ett tag.

Usch.. borde nog egentligen försöka lära mig att ta det lungt.. Men det är svårt som faaaaan!


alla drömmer vi om lycka som om livet blivit fel




Brunett



En askul kväll i Jkpg i lördags btw. Ser inte förjävla mycket, men tänkte ta lite bilder imorgon.
En puss på Linda och Pia föra att dem är så himla sköna :)

upp till mig

det är upp till mig
ska jag köra på det eller ska jag låta det gå
ibland känns det som det ena
och ibland det andra
men jag kanske ska ge mig fan på det
kämpa för mig själv kanske är prio ett
men den andra flickan bara hånler
och skrattar
men inget fint skratt

ta steget i vår sista dans

Blev kanske inte som jag trodde med ett nytt liv och allt men man får väl kämpa på ändå! 

Vad gör jag dag ut och dag in då? Mestadels tränar jag Peter Pan. Har ganska mycket repetitioner nu så det gäller att vara på topp. Vilket jag kanske inte riktigt är men men. Är lite halvsjukt och helt slut i kroppen så jag tänkte vila upp mig så mycket som möjligt torsdag och fredag.
Nu ska jag läsa veckorevyn :D

nytt persektiv

Jag tror jag har bestämt mig nu. 
Det är dags att släppa, dags att gå vidare,
dags att reda upp saker och ting och blicka framåt.



helgen!!

Nu är första helgerepet över och jag kan inte säga annat att det var kul, men jobbigt! I tältet är det knappt någon luft vilket gör att man blir trött ganska fort. Det är även mycket som inte är klart på scenen och kostymerna är inte klara och det är väl lite kaos kan man säga. Men vi klarar det ändå och det är inte många timmar tills vi ska till tältet igen. Nu kör vi repetition måndag-onsdag halv sex till nio och varje helg nio till fem. Det är mycket som ska sitta på plats och mycket att kunna. 


Barnen dansar till "nu ska vi hem"


Moa den smarta flickan tog med sig solfjädrar som var mycket användbara!

Imorgon drar jag och Sofia på en lite mysig dagstur till Gränna innan kvällsrepet. Det ska bli väldigt mysigt :)
Det är mycket jag skulle vilja skriva men jag skiter i det. Nu ska jag snart gå och lägga mig, känner att det är ganska behövligt efter 16 timmars teater i helgen!

grhtyjyjygui


den är ett del av mitt liv
min image
är jag något utan den?
hur ska jag kunna släppa
leva vidare
utan den?
kanske går det inte?
kanske är jag bara för feg

090810



Underbara Hanna på stan i lördags. Så jävla bra!! Spelade in två låtar också som jag kanske slänger ut om jag känner för det.

Ska snart iväg till lokalen för ett årsmöte. Får se vad som sägs idag.
Igår blev det middag med en trevlig person, det var gott vill jag lova!

Shit, förstår inte ens varför jag bloggar längre. Har ju ändå inget intressant att skriva.. På torsdag ska jag träffa Enya :D Så roligt alltså!!!

8 augusti

Visst redan söndag. Dagarna går fort minsann och man hinner knappt blunda!
Helgen har varit så bra. Hanna har bott hos mig och det kan inte blir så mycket bättre. I fredags var vi sega som bara den så det blev film i soffan hela kvällen och sen dyka ner i sängen. I lördags vid ett ungefär sjöng Hanna på stan, hon skulle tävla om hon kom fick spela på stadsfesten, och hon vann!!
Bella kom och tittade förbi och guh vad roligt vi hade, gick förbi Anna på kvällen men var ganska trötta då också. 
I fredags började danslägret och håller på fram till onsdag och det går så bra så, de har lärt sig tre danser på tre dagar. Helt otroligt bra kan jag ju bara säga :) 

Måste sova nu så att jag orkar upp imorgon kanske!

Tisdag 3 augusti

Om en månad är det premiär på Peter Pan i Eksjö och man börjar känna lite nerver nu kan jag lova. Jag är lite orolig att jag har glömt allt så jag borde nog öppna manuset och läsa lite så att jag inte blir idiotförklarad när vi börjar. Va i teaterlokalen idag och dansade lite, mest dansade jag igenom lite till fredag då danslägret sätter igång men jag övade lite till peter pan plus att jag försökte bygga på min vighet... ;p

Ikväll ska jag hem till Hanna och mysa lite, ska bli så himla skönt. Vi har en massa att prata om så det blir skönt. Imorgon vid halv tio åker jag och Sofia mot Kalmar för en heldag där. Middag, lite shopping men massa mys. 
Va och köpte ett litet koppel till Enya idag, ett litet rosa fick det bli som förstakoppel.. Kommer nog byta ett antal gånger.

Hoppas på lite mat snart för jag är hungrig. Sen måste jag verkligen duscha innan jag åker mot Hanna!

Just det ja, glömde ju säga att min kusins bröllop i helgen var så sjukt fint! Det var hur kul som helst och festen höll på ändå till fem på morgonen, toppenkul!! 


Herr och Fru Berg. Det är herr som är min kusin, Andreas :)


Lillebror, kusin Daniel, kusin Mikael(bror med Andreas) och jag. För att det skulle blivit fulländat så fattas det tre kusiner som inte va där och sen brudgummen såklart ;p

mysmåndag?

En ny vecka och närmare tills min Enya kommer hem. 28 dagar kvar... Kan bara inte sluta längta efter henne!

Idag kanske jag ska träffa Bea en stund, förhoppningsvis. Men fram tills att hon hör av sig ska jag nog lägga mig och slappa framför en film. Har planerat lite inför danslägret nu så kan behöva relaxa lite faktiskt. På fredag börjar danslägret och det ska bli så spännande. Har aldrig gjort något liknande innan så verken jag eller Moa vet hur detta ska sluta, men förhoppningsvis blir det bara bra! 
Kom på att jag måste mejla och fråga lite om Enya och kanske meddela att jag har kommit på ett namn. Hehhe, förlåt att jag tjatar men jag vill verkligen ha henne här alltså : )

RSS 2.0