tonight

Nu har jag duschat och fixat mig för att gå och lägga mig. Imorgon är det sista dagen innan påsken. Underbart måste jag säga. Dock får inte jag och Samantha den härliga sovmorgonen till halv ett utan det är kulturdag i skolan så vi måste vara där vid åtta. Är kanske inte så värst pepp på det men det får gå. Ska åka till Kisa imorgon kväll också. Så måste verkligen packa innan dansen, men det tar vi imorgon. 

Idag har jag varit fruktansvärt trött. Somnade nästan under diskussionerna på samhällen. Usch usch. Men det konstiga är att nu när jag väl ska sova är jag inte trött, det är ju bara för typiskt alltså. Ska bli skönt med ledigt så att man får sova ut lite. 
Sofia hängde med mig till Nässjö och hämtade mitt minneskort på onoff, den stackaren är sjuk som alltid :( Tycker verkligen synd om henne och önskar att någon kunde komma på vad det är så att hon slipper det där nu. Men jag ska stötta henne i alla fall och även om hon var sjuk och trött och allt så kunde vi flumma, speciellt när vi stod inne på onoff. Vi har en förmåga att flumma på ställen som man kanske inte ska göra det på. Men det är det som gör livet roligare. 

Sov gott kära ni så hörs vi imorgon:)


Lille Vera, som inte är riktigt så liten nu ;p

Andra avenyn såklart!

Snart är det andra avenyn, toppen!!!!! 
Skriver mer efter det tror jag, fick i alla fall min nya kamera idag, great I said.
Skönt att ha en kamera igen faktiskt ;D

en salig blandning

Orkade verkligen inte skriva igår, jag var förbaskat trött helt enkelt. Kan börja med den underbara nyheten att jag har ett sommarjobb. På städcentralen på sjukhuset. I tre veckor ska jag städa på två avdelningar och en vecka ska jag städa på en avdelning. Kommer börja klockan 06.00(puuhh, tidigt) och slutar någon gång på förmiddagen, vet inte riktigt än. Men det känns verkligen skönt att det är ordnat nu så jag slipper oroa mig att vara sysslolös hela sommaren.

Va kvar i skolan hända till halv åtta idag för att vi hade konsert med kören. Det var inte så jätte kul att missa dansspecial på teatern och jag höll nästan på att bryta ihop. Men jag frågade Linn, Lisa och Moa så de visade mig och sen gick Emma igenom det en snabbis efteråt. Jag hatar att missa saker och speciellt när det gäller teatern och dansen alltså. Usch och fy.

Sitter och kollar lite på en folkhögskola just nu. Fast jag ska inte söka i höst utan jag ska ta ett ledigt år och bara andas ut lite innan jag hoppar på något. Men jag börjar nog inse att det är det här jag ska hålla på med, jag är en liten teaterapa minsann!! ;D



Ehm..

Orkar väl egentligen fixa med designen på bloggen men jag borde verkligen sova nu. Klockan är snart halv fem och så ska man upp och hoppas klockan åtta i morgon. Jippi säger jag bara. Jag vet en som kommer att vara trött imorgon i alla fall! 



Latin

1. Aliis non sibi - För andra, inte för sig själv
2. Ars amandi - Konsten att älska
3. Cogitationis poenam nemo patitur - Ingen ska bestraffas för sina tankar
4. Esse quam videri - Att vara hellre än att synas
5. Ex animo - Från hjärtat
6. Fortis et liber - Stark och fri
7. Fortis in adversis humilis in secundis - Stark i motgång, ödmjuk i medgång
8. Mihmet credo - Jag tror på mig själv
9. Numquam se minus solum quam cum solus esset - Du är aldrig så lite ensam som när du är ensam
10. Nigil inimicius quam sibi ipse - Människan är sin egen värsta fiende
11. Non ut edam vivo, sed ut vivam edo - Jag lever inte för att äta, utan äter för att leva
12. Non mihi, non tibi, sed nobis - Inte för dig, inte för mig, men för oss
13. Nil volentibus arduum - Inget är omöjligt för den som har viljan
14. Nemo sine vitio est - Ingen är utan fel

Kan verkligen inte sova inatt och sitter därför och söker upp latinska citat som jag kan tänka mig att tatuera in i höst någon gång. Tatueringen kommer att sitta vid troskanten och jag ska hitta någon som jag kan koppla lite till mig själv. Har valt ut några som jag tycker verkar bra. Skulle vara kul om ni vill lägga en kommentar på vilken ni tycker mest om?! Jag vet att det är ett tag kvar men det skulle kännas bra att veta ett tag innan, men det skulle vara skitschysst!! 
Nu tror jag att jag ska göra en header. Klockan är halv fyra och jag är inte ett dugg trött. Känns lite jobbigt måste jag säga men jag har verkligen försökt att sova men det har inte gått. Tyvärr. 
Hoppas ni alla sover gott :)

Puh

Nu har jag skrivit en massa på min apu-rapport också att jag seriöst tror att mina ögon blir fyrkantiga snart. Har tyvärr slut på ord i skallen så jag kan inte skriva mer nu. Ska kolla på något roligt sen ska jag försöka sova. Tar sovmorgon imorgon eftersom jag fortfarande inte har läst klart min bok. Bad for me I know, ska fan ta tag i den där snart. Men jag gillar inte engelskaböcker. Usch.

Godnatt på er, hoppas ni sover gott!



Söndagsseg

Varför är det alltid samma sak varje söndag? Man är lika trött och lika seg varje, varje, varje söndag! Kollar på parlamentet just nu och ska skriva på apu-rapporten så att jag kommer lite på vägen med den. Även den skulle varit inne förra veckan. Har bara en inlämning och en bokredovisning som är försenade. Tror dock att jag måste fixa den där inlämningen, den är skit jobbig och jag fattar den inte, usch usch! 



Guten morgen!!

God morgon Sverige. Hoppas ni inte har glömt att ställa fram klockan nu då? Blev paff när klockan var halv ett när jag vaknade men vi var ju uppe lite längre och allt. Denna dagen kommer gå väldigt snabbt och jag ska först och främst göra klart lite inlämningar som skulle varit inne förra och förrförra veckan. Ikväll ska jag träffa Linn lite och det ska bli trevligt. 

Igår efter att jag hade sjungt med kören åkte vi hem till Elle och spelade lite Buzz. Kvällen slutade med att vi satt och snackade en massa om minnen från Öland. Jag förstår inte att vi alltid hamnar där. Hehe, men kul är det! 
Jag och Sofia drog sedan hem till Sofia och kollade på en asbra film, "did you hear about The Morgans" (tror jag), att se den är ett måste! 



Pluggat

Så skönt. Nu är jag klar med en inlämning och nästan klar med en annan. Känns underbart faktiskt. Det var inte så kämpigt att plugga som jag trodde faktiskt. Lättare än vad jag trodde. Ska plugga vidare imorgon, nu hinner jag inte mer. Ska ta på mig lite mer varma kläder och sen åka ner till stan och sjunga lite innan jag ska umgås med Sofia mm ikväll. 

Och glöm inte att släcka idag vid halv nio, i en timma ska det vara släckt. Hur mysigt är det inte att ha massa tända ljus och veta att man gör gott för världen. så, SLÄCKER DU? 



peace out

Det fixade sig med kamera, åker och hämtar ut en ny på måndag. Härligt. 
Lyckades också hitta en studentklänning inne på vila, kändes väldigt skönt! 
Nu ska jag sätta mig och plugga innan kvällens händelser! 



kamera

Ska snart iväg med mamma och kolla om vi kan fixa min kamera som gick sönder för någon dag sedan. Så himla jobbigt, jag hatar när saker går sönder för en. Men kan den inte fixas utan att vi betalar ska jag be mamma gå därifrån, vi har nämligen problem med datorn just nu också så pengarna kanske snart flyger iväg. Plus min student.. känner mig nästan liten som en tjuv ;p

Nej, nu måste jag kanske ta på mig lite så vi kan sticka iväg! :)

god natt folket!

Nu går jag och sover. 
Ska iväg och förhoppningsvis få min kamera lagad imorgon.
Sen blir det mega mys med Sofia imorgon! :)
Just det ja, ska ju sjunga med kören på stan först vid åtta. 
Det är ju Earth hour imorgon, hoppas folk släcker?



sol och fredag

Känns hur gött som helst att det är fredag. Inte nog med det så är det väldigt fint väder ute. Toppen!

Snart kommer Crille förbi mig, ska följa med honom hem och hjälpa han att städa rummet. Ikväll ska jag umgås med honom och Jonathan. Väldigt skönt att bara fjolla runt med dem. 
Imorgon ska jag fjolla runt med Sofia, det ska också bli härligt vill jag lova. 

Men nu måste jag dra! 



kärlek?

vad fan är det egentligen? 
tror seriöst att det inte existerar hos alla? 
jag ska i alla fall inte hoppas på något på ett jävligt bra tag.
blir bara så trött ibland...



At home now

Kom hem från skolan nyss. Skönt med korta dagar. Kollade på film sista lektionen, den sög! Little Buddha hette den (vi hade religionskunskap). Jag har aldrig förstått grejen med att i ett helt år läsa om alla olika religioner, jag har i alla fall aldrig varit intresserad utav det. 
Ska snart koka lite ris och fixa iordning mangokycklingen så jag kan äta det innan jag ska iväg och ha danstjejerna. Moa var tyvärr sjukt idag så jag blir själv. Får hoppas att jag kan handskas med dem. Ska nog dra dit lite tidigare så att jag kan planera vad lektionen ska innehålla.

sovmorgon we like!

Jag älskar när man har sovmorgon, och speciellt när man har så mycket sovmorgon. Gick upp vid halv tio och börjar inte förrens halv elva drygt. Helt underbart. Då får man äntligen sova ut lite. Men snart måste man iväg till skolan och kämpa lite, dock är det inte så lång dag. Slutar vid två vilket är skönt! 
Ha en bra dag :)

flyg



flyg min fågel
flyg mig fri
flyg dit vinden för dig
ta till sällskap
fantasin
och allting som berör dig
flyg så lyhört som du kan
och så lättrörd som du vågar
oh, flyg dig hungrig
ät dig mätt
flyg dig törstig
vila
vid vilda fåglars källa


Onsdag

Onsdag vilket betyder pannkaksonsdag på teatern samt bakdag. Drog dit direkt efter skolan och började baka lite. Passade även på att plugga lite samhällskunskap, hann även springa och testa min klänning. Gunnar var sjukt idag och Lenita hade inte hunnit planera kvällen så det blev inte mycket teater idag. Fördrev tiden då jag väntade på mamma med att dricka kaffe och prata med Adam, det var trevligt. 
Nu ligger jag i sängen och är jättetrött. Har sovmorgon imorgon! Låter toppen i mina öron faktiskt. Jag älskar torsdagar plus att det är så nära helg då. Helt underbart.

Längtar tills imorgon kväll då jag ska träffa min fis :D



Fullt upp

Kom precis på hur extremt mycket det faktiskt är just nu. Inte nog med skolan så har jag något i lokalen måndag till torsdag nu. Och det sa att det inte skulle vara så mycket. Visst, jag ska inte klaga men ibland är det faktiskt rätt jobbigt. Man hinner inte med vissa grejer som att träffa kompisar samt ta det lugnt. Idag träffade jag Sofia en snabbis men det är ofta så att jag ska iväg och har någon tid att passa. Jag vet att det inte finns så mycket att göra åt saken eftersom jag älskar teater och jag måste plugga men ibland känns det skönt att bara skriva av sig. 
Jag vill bara, till mina vänner om ni läser det här, förlåt. Det är mycket nu och jag hoppas ni har tålamod. Jag ska försöka ändra på något, tex skolan men det är inte lätt. Men ni är underbara och jag vill inte förlora er för att jag har mycket att göra! 

Andra kvällen då mitt humör sviker. Lägger mig och kollar på körslaget. God natt! 



går nog och sover

Idag har varit en jobbig dag.
Usch. 
Inget har riktigt funkat och mitt humör är inte på topp.


Även om det är svårt så ska jag försöka. Börjar väl inse att du har rätt, vilket nog är bra!

En natt i Tranås










UF-MÄSSAN


Det var mycket fix och trix, kom upp problem men vi löste det tillsammans och fixade vår monter så gott det gick!







Resultatet : ))) 

Vi vann inget eller va nominerade i något men vi hade kul ändå och det var verkligen en bra erfarenhet. Jag trodde inte det skulle vara så roligt som det faktiskt var. Alla ni som funderar på att starta ett uf-företag ska verkligen göra det. Så himla kul och mässan är verkligen rolig!! Kör på folket : ))

Hoppsan

Har inte haft så mycket tid att skriva. I fredags efter att vi firade Bella (som fyller nästa måndag..) på Keskin's åkte vi till Tranås. I lördags var jag uppe vid sex och vi kvart över sju var jag vid skolan för uf-mässan. Kom hem, slängde i mig en pirog och sen drog vi till Tranås igen. Sov där inatt och kom nyss hem från invigningen i lokalen. Det har hänt en massa under denna helgen alltså och jag ska förklara allt när jag har lagt in bilderna. Nu ska jag snart äta och sen måste jag plugga även om jag är trött!

Utflykt till wallace monoment

Vi var faktiskt så duktiga att vi tog oss upp till wallace monoment när vi va i Skottland. Det var hyfsat väder så vi bestämde att den ta en promenad dit. Sammanlagt var vi borta över tre timmar, och mer än två timmar utav dessa ingick promenaden dit. Kan nog påstå att vi var i rörelse tre timmar i alla fall. Kan försöka berätta att det är monomentet ligger på ett berg och det är ganska mycket uppför så att säga. Jag tror faktiskt att bilder säger mer än ord i just detta inlägget. 


En frisk promenad fick vi!


Det lilla tornet man ser på ett utav bergen upp till vänster i bilden.. dit skulle vi.


Efter en lång promenad, kom vi fram


Trång trappa var det. Nerför var sjukt äckligt om man blev så snurrig


Cool utsikt ändå!


Sjukt högt, det blåste ganska mycket

JAG ÄLSKAR DIG


Vi lever i vår egen värld
Där går vi långt och benen bär
Allt vi behöver det finns där
Vi lever i vår egen värld
Och jag känner mig så trygg hos dig
Jag känner att du älskar mig
För när du säger det så tror jag dig
Jag känner mig så trygg hos dig
Och jag går med dig överallt
I sommarsol och vinterkallt
När tankarna tar över allt
Jag går med dig överallt
Om hösten hittar hit igen
Då håller vi ihop min vän
Ja då lever vi för sommaren











morgon

God morgon folket. 
Jag är så jävla trött. Usch, det är alldeles för mycket tror jag men det är bara att "keep on walking". Extremt skönt med sovmorgon i alla fall. Ska snart fixa mig lite, äta och sen dra till skolan för svenska.. Hade en bok att läsa ut tills idag som jag sket fullständigt i. Orkade inte bry mig att läsa den. Vi får se hur det går helt enkelt. Ska försöka komma iväg och träna efter skolan så att det blir någon ordning på det här. Sen har vi dansflickorna ikväll, toppen ska det bli! Sjukt kul att vara i den nya lokalen också.

huvudvärk

Nu har jag varit hemma ett litet tag och slängt i mig alvedon mot min huvudvärk. Tror att det börjar bli lite för mycket under dagarna. Har huvudvärk hela tiden. Så himla jobbigt. Ska bli skönt när uf-mässan har varit och det börjar coola ner sig lite i skolan. Boken som ska vara klar tills imorgon har jag inte läst. Ska väl kolla igenom nu och se om jag kan få en bil utav den. Måste även läsa min engelskabok så att jag kan göra min bokrecension innan jag tar studenten. 

Haft en väldigt trevlig dag faktiskt. Vid tre åkte jag och hämtade Linnéa och åkte till konsum för att handla lite. Drog sedan till lokalen och började baket. Bakade chokladbollar och havreflarn, mycket smarrigt blev det. Adam gjorde pannkakor eftersom det var pannkaksonsdag. Vid fem åkte jag och hade ett möte med Håkan och Elina angående lite om Eksjömässan. Blev lite klokare faktiskt, måste ju bara ta allt med Thomas imorgon. Känns faktiskt lite sjukt att jag stack iväg och hade mötet själv men kul att engagera sig. 

Sovmorgon i morgon och jag tror jag svävar på moln för det. Till kvart i elva typ, helt underbart. Behöver verkligen det. Ska sova riktigt gott inatt är min plan, får se hur det går.



made your own kind of day

Har kollat igenom min engelska för sista gången nu. Kanske inte kollat så mycket men det skiter jag i. Det får gå som det går, bara jag får det gjort och kan fokusera på något annat. Måste läsa min svenskabok till på torsdag vilket inte har gått så bra. Hoppsanhejsan, den får vi ta i morgon. Orkar verkligen inte nu. 
Är trött efter repen idag. Började med sång, gick inte bra och det var inte kul men efter att ha pratat med Sara så blev det nog bättre. Men det var inga glada miner först. Men vi hade (som tur var) specialdans idag. TOPPEN. Får sådan energi samtidigt som det tar energi varje gång som man är där. Vi la på lite på indiandansen och den kommer verkligen bli sjukt grym. Ni kommer tappa hakan.. hehhe! Nu kanske jag inte ska lova för mycket men den är sjukt bra. 
Imorgon är det en heldag ifrån hemmet. Ska till skolan vi åtta och när jag har slutat hämtar jag Linnea för att åka och köpa lite ingredienser, sen drar vi till lokalen och börjar baka lite till vårt café. Har även teater från sex till nio imorgon. Tur att man har sovmorgon på torsdag! 

Nu har jag en massa jag måste tänka igenom. 
Saknar Crille förbannat mycket också, jobbiga människa som är borta!!!



Check

Äntligen kan jag checka av något från min plugglista. Har skrivit klart mitt engelskamuntliga. Känns skönt att det är över men det finns betydligt mycket mer. Ska kolla på någon rolig repris nu som belöning sen måste jag bara kolla igenom det igen. Måste även hinna göra det imorgon och öva på det muntligt. 
Imorgon innan teatern ska jag hem till Linn, vi ska göra mat och snacka lite. Var ett tag sen vi sågs så en del har vi nog missat. Sen är det hårdkörning på teatern på kvällen. Sex till nio och specialdans. Kommer vara trött men det är kul så det är bara att kämpa. 

Sov gott folket :)

UF

Idag var det ufarbete hela dagen och det gick bra. Fixade golv, en pelare, planerade allt och fixade spotlights och ordnade upp vilka som skulle ta med vad tills på onsdag. På lördag gäller det då det är UF-mässa här i Eksjö. Det får ni inte missa. Coolt att den är i Eksjö faktiskt. Det har den aldrig varit tror jag. 

Nu ska jag plugga lite, sen ska vi äta pannkakor och sen drar jag till teatern. Drar nog tidigare så jag kan plugga lite. Det är så mycket skönare att plugga där faktiskt. Inget internet som stör. Skönt som faaaan!

veta att jag räcker till

En underbar låt ljuder i mina öron och jag ska snart gå och lägga mig efter en extremt rolig dag i teaterlokalen. Vi hade dansspecial och det var sjukt roligt. Lärde oss lite danssteg på indiandansen och den kommer bli så förbaskat cool när den är klar. Helt otroligt!! Fast inte så konstigt med en sådan grym koreograf som Emma. Missa för fan inte Peter Pan i september.

Ska väl försöka sova snart. Om man kan det när det rullar en massa läxor i huvudet på en. Helt sjukt. Jag orkar inte ens fokusera på det alltså. Helt sjukt. Ska läsa lite i min engelskabok innan jag somnar sen måste jag verkligen plugga i morgon. Tänkte åkt till gymmet efter skolan men jag får nog fan hoppa det, tyvärr :( Längesen jag var på gymmet nu, måste träna upp mina armar lite. Ska nämligen hjula i musikalen och har inte alltför starka armar kan jag väl inte påstå. Får nog dra till gymmet på onsdag, låter som en bra dag! 

God natt allesammans :) 


I morgon kommer fortsättningen på Skottlandsresan :)

repetion i ny lokal

Snart sticker jag iväg till den nya lokalen och dansar/sjunger/agerar loss en massa. Lokalen är rymlig som tusan och det kommer vara helt underbart att va där. Nu kommer vi kunna repetera flera saker samtidigt istället för att bara ha en lokal. Så vi har nu ett teaterrum, ett sångrum och ett dansrum. Men inte bara det.. neeej! Tror jag ska ta lite kort eller något så att ni får se hur stort det är. 

Hörs ikväll :D

this is my life..

Har packat lite tills i morgon och ska snart läsa lite i min engelskabok som måste vara klar jättesnart!!! 
Har haft en trevlig dag med Sofie och en trevlig kväll med Sofie och Sofia. Jag och Sofie tog i promenad idag i solen och köpte årets första pinglass, hur gott som helst. Hämtade Sofia och åkte vi till lillebrors handbollsmatch, dock förlorade dem men det var kul ändå. Vi drog hem till mig och drack lite malibu och cola vilket är sjukt gott. Testa vetja.
Kollade på melodifestivalen också, har inte följt det alls i år men Anna var bra tycker jag. Salem är väl i för sig bättre men vi vet ju att det aldrig går bra för Sverige i Eurovision ändå så. Men grattis Anna.

Måste sova så att jag orkar med i morgon, massa indianträning i morgon och ett hårt danspass har jag hört rykten om! UNDERBART.



tranås


stockholm i bilder


skit

Ja, kom som sagt hem från Stockholm igår men det blev ingen vila då minsann. Slängde mig bort till lokalen för flytt direkt när jag kom hem, men det var sjukt härligt att hjälpa till. Det mesta är flyttat och i morgon invigs lokalen! Sjuuuuukt härligt. 

Igår var jag och Sofia i Tranås. Vi kom hem vid fyra på natten/morgonen. Men vi hade sjukt kul så det var ju inte så konstigt att det blev sent. Slänger upp lite bilder från igår och från Stockholm när jag har duschat. 

Sofie kommer till mig idag! Mys :) 



rösta, snyggast outfite

http://www.bloglovin.com/m/1364768/77780535/b/1364768

Gå in och rösta på mig på hennes blogg, om ni tycker att min outfite är snyggast alltså :D


Bilden som är med i tävlingen! 

Ikväll blir det Tranås med Sofia ;)

Stockholm

Nu åker vi till Stockholm. Kommer som sagt hem på fredag. Ha det bra allesammans, det ska i alla fall jag ha :))
Hejpuss!



Tesco

Det vi var nere i Skottland för att göra var ju alltså att praktisera på Tesco. Tesco är en kedja som man nog kan jämföra med coop forum kanske.. Det Tesco vi var på, i Stirling var inte det största men ändå lagom stort. De hade mat, kläder och lite elektronik. Det finns Tescobutiker som har större utbud utav det samt mer varor och även sådana Tescobutiker som är mindre och endast har mat. Vi började på tisdagen vecka 8 (eftersom vi blev förseenade) klockan ett och var kvar till två halv tre. Vi fick bara information om Tesco och ungefär hur det ser ut samt att vi fick en liten lektion i alkoholhantering och brandrisk och sånt där roligt. 
Andra dagen började på dotcom lagret. Dotcom är en avdelning i butiken där man går runt men en trolley och letar varor till kunder. Som kund går du in på tescos hemsida och beställer hem varor och sen är det alltså de anställda på dotcom som går runt och packar ihop varor som kunder vill ha. Där började nästan varje morgon men vi fick hjälpa till att gå runt med trolleyen och leta varor så det var kul. En gång fick vi även gå själva. Skitroligt. 
Vi fick även sitta i kassan väldigt mycket. I början var man tvungen att få ganska mycket hjälp, speciellt med pengarna. De var lite krångligt i början men man lärde sig snabbt. Vi fick även plocka upp varor, inte så mycket dock, vilket var ganska skönt. En dag fick jag och Fanny gå runt i butiken och sätta upp "price less" skylter på alla hyllorna. Inte så jävla roligt kanske. 
Personalen där var jätte härlig och jag kom bra överrens med alla jag jobbade med. Alla var pratglada och förstående med att språket var ett litet hinder. Vissa var galnare än andra men så är det väl på alla jobb! 


Innan vi skulle gå första dagen. Alla var spända över hur det skulle bli! 


Kläder där åt vänster och åt höger lite längre fram finns det tv-apparater och lite annat smått och gott!


Kassorna!


Här tillbringade vi förmiddagarna. Stappla backar och fixa iordning trolleyrna.



fortsättning föjer

åktur

Kom precis hem från en åktur med sötungen. Det var härligt och nu ska vi vara borta från varandra tills på fredag igen, jobbigt detta! hehhe.. 
Men det ska bli sjukt kul att åka till Stockholm. Är sjukt taggad för att se hairspray, filmen är sjukt härlig och jag har bara hört en massa positivt om den. 
Nu ska jag packa ner lite och sen ska jag uppdatera er lite om Skottland!

helg igen!

Skönt att det bara blev två dagar i skolan denna veckan. I morgon åker jag, mamma och Oskar till Stockholm så jag är ledig i morgon från skolan. Vi har ledigt torsdag fredag också så det hade inte blivit en lång vecka i vilket fall. 
Jag ska åka till Jönköping nu på ett "möte". När jag kommer hem sticker jag upp till Sofia för att umgås lite innan jag måste hem och packa och plugga. Jag är så glad för att vi ska se Hairspray på torsdag. Det kommer bli skitgrymt :D

Hör sen!

Peter pan!

Idag var min första peter pan repetion med manus och det var helt underbart. Svävar fortfarande på moln och är helt lyrisk. Vi körde första piratscenen där vi hittar de föräldralösa barnens hem. Jag har rollen som Starkey, en pirat som inte riktigt tänker före. I för sig gör ingen utav piraterna det men ändå. Ja.. jag ska nog in berätta så mycket eftersom jag tycker att alla ska se den sen i september. Men jag gillar min roll, det lilla jag har fått bekanta mig med den. Får se senare också. 

Ska kolla andra avenyn avsnittet jag missade när jag var i Skottland. I morgon slänger jag upp en fortsättning på Skottlandsresan :)



Underbara skola..

Det var ju verkligen så skönt att gå till skolan idag igen. Eller inte..
Har räknat ihop alla läxor jag har i två, tre veckor framåt. Elva stycken ligger det uppe i nu.
Det är:
Inlämning i Psykologi om en psykolog
Muntligt i Psykologi om minne och sånt.. 
Inlämning i affärskommunikation engelska
Apu-rapport muntlig och skriftlig
Engelska bok
Inlämning i engelska, författare
Muntligt i engelska, årtal
Svenskabok
Inlämning organisation och ledarskap
Inlämning om ledartyper utifrån en film.

Det är helt sjukt. 
Ska plugga nu fram till att teatern börjar. Kommer vara sjukt skönt att gå dit sen!!


Ett träd på Stirling Castle

HEMMA

Nu ligger jag i min egen säng och har precis slängt in alla bilder jag har tagit under resans gång. Det är helt sjukt att man faktiskt har varit borta i två veckor. Kan inte riktigt förstå det! 

Resan dit:
Resan började mot Göteborg söndags för två veckor sen. Jag var ganska nervös för att flyga men samtidigt jäkligt glad för att man äntligen skulle åka. Vi kom fram till Göteborg City Airport, en mycket liten flygplats och lämnade in väskorna och satte oss i vänthallen. Tillslut fick vi gå till gaten och sen ut till planet. Satte oss tillrätta och fick sen veta att det var ett tekniskt fel på planet så vi var tvungna att vänta lite. Men det var inte nog.. Vi var sedan tvungna att gå ut planet igen och vänta på en snubbe som skulle flygas till flygplatsen för att titta på planet. Det var bara att massa sig till vänthallen och vänta och vänta och vänta. Maten tog slut så det enda vi åt vad nachochips och salsasås. Efter mycket väntan fick vi äntligen gå till gaten igen.. Men vi kom aldrig till planet. Nej! Vi fick gå och hämta ut våra väskor och åka från flygplatsen. Vi skulle åka in till Göteborg och bo på Radisson sas över natten för nu var det tydligen för kallt för att flyga. Det tog minst en timme för bussen att komma till flygplatsen fast att de hela tiden sa fem minuter. Vi va inne i Göteborg vid tolv, halv ett om jag inte minns fel, på natten alltså. Man va skithungrig men inte fasen ville man ge sig ut och leta mat. Nej, jag och Samantha delade rum och om någon inte vet detta så är Radisson sas ganska lyxigt. Det var ett helt underbart rum och vi kände att vi gärna kunde ha stannat där. Vi tog lite te och deckade sedan i sängen. På morgonen blev det en fin hotellfrukost, UNDERBART! Vid halv åtta, halv nio avgick bussen till flygplatsen igen och vi kom in till gaten utan problem vid halv elva. Vi skulle flyga vid elva. Dock blev det försenat en timme (åhhhhhh, inte igen tänkte vi) pga att personalen vad sjuka så de var tvungna att ringa in ny. Dock var de typ överbenat när vi väl kom in. Typ åtta flygvärdinnor på det lilla planet. Helt sjukt! Tillslut lyfte vi i alla fall och det var så jävla skönt. Tog två timmar att flyga och jag tror jag sov mestadels utav den resan. När vi kom till Glasgow tog vi tåg till Stirling och sen taxi till hostelet. Det var sjukt skönt att äntligen komma fram. Var ju lite sketet hostel dock om från vad man hade natten innan. 


Bagageinlämning, snart åker vi tänkte vi!!


Inne i gaten första gången.. 


Underbara sängar!!!!


Äntligen flög vi, efter ett dygns väntetid.


Stirling youth hostel - vårt hem i två veckor.

Fortsättning följer...



Sista jobbdagen

Idag var sista jobbdagen pa Tesco. Det som Vantar nu ar Shopping i Edingburgh och lite sevardheter i Stirling och Bowling. Later som bra saker i mina oron!! :)
Pa sondag kommer jag hem och da kommer jag har bilder att visa och en massa att beratta. Hoppas att alla har det bra, jag saknar folket dar hemma.

Sofia, jag vill ha myskvall med dig NUU. Ge mig det ar du gullig. Kom ner hit vetja sa snor vi en bil. Ratt laskigt dock att kora i vanstertrafik ;p


RSS 2.0