Produktiv dag

Idag fick vi sätta oss och börja köra igenom ärenden som kommer in, kunder som vill ha ersättning efter förseningar och så vidare. De ärenden vi just nu får är via mejl så det är inte så jättejobbigt mer än att det ibland kan bli lite svåra fall, men sak samma!
Så idag har man alltså gjort några glada och några mindre glada som inte får någon ersättning av olika skäl.
Än sålänge trivs jag toppenbra på SJ och det känns verkligen rätt måste jag säga. Okej.. nu har det bara gått två dagar men dessa dagar har ändå gått väldigt fort och jag har inte haft tråkigt vilket känns toppen.

Snart kommer Elle förbi och umgås lite. Saknar henne!!!!! Va så längesen vi sågs nu och inte tusan kommer det bli oftare nu när man jobbar hela dagarna. Men kan ju dock inte påstå att jag vill klaga på mitt jobb direkt.

Ska nog försöka ta lite fler kort lite så att inte inläggen blir så tråkiga.. vilket dem kanske redan är? :p

Första dagen på SJ

Idag började mitt nya liv med ett nytt jobb framför mig. Det har varit en spännande dag med en massa information att ta in. Men dagen gick fort och jag tycker verkligen det låter väldigt roligt! Har gått igenom något som heter RTG och innebär ärenden via mail som rör tidförseningar osv. Imorgon ska vi få sätta oss vid datorerna och ta emot ärenden vilket låter båda läskigt och spännande. Det är självklart roligt att redan nu få sätta in sig i det och det är ju då man lär sig som bäst.. Eftersom det är så mycket!

Jag är rätt trött vilket är toppen!!!!! Ska kolla på ung och bortskämd på webben och sen sova så gott så :)

Iphone!

Blev en ny telefon idag!
En iphone, god jul mig själv :)

söndag i all dess like..

Jag har aldrig gillat söndagar och jag tror det kommer fortsätta så.
Min mobil båkade med mig igår så just nu försöker jag få någon att hänga med mig till Nässjö och köpa en ny telefon. Tänkte i för sig ge mig själv en mobil i julklapp men det får väl helt enkelt bli lite tidigare!
Pappas bil pajade i morse också.. söndagar!!!!

Men igår hade jag minsann roligt. Dansade loss som bara den och var på gott humör hela kvällen. Skitbra! Hade en himla trevlig förfest hos Mia också. Vi kom aldrig därifrån så vi passade på att leka med de underbara barnen och dansa loss till skön musik. Ska få tag i lite kort som Mia tog igår efter att hon hade fixat mig, jag blev rätt snygg måste jag ändå säga :)

Nu fortsätter mitt letande efter någon som hänger med mig till Nässjö, och medan jag letar ska jag käka pannkakor! Toppengott folket :)

Träna

Hade så fruktansvärt tråkigt efter att jag umgicks med bea så jag fick typ panik. Brukar ha dansen på onsdagar men eftersom Nässjö har studiedag idag så var det ingen dans, skit!!! Men har nu bestämt mig att jag sticker och tränar vid halv åtta för att ha något att göra, låter toppen! Har inte riktigt tränat denna veckan mer än våra dansgrupper så det ska bli riktigt gött.

Har nog inte mycket annat att berätta just nu.. Får in mina pengar ifrån de båda vikariaten på fredag. Ska bli helt underbart att ha lite pengar igen. Kommer kännas helt sjukt. Men det kan va bra till julen och allt.


Kommer bli så jäkla awesome på fredag!!!!!

Tisdag den 23 november.

Sitter och myser med Lisa och Erica. Vi har väldigt mysigt och har snackat en massa strunt, toppen!
Började dagen med en fika med Mia och snackade om livet. Det gäller att passa på att träffa folk nu innan man börjar jobba en massa.

Snart blir det lite mat och sen iväg och köra en extra dansövning inför fredag. Men jag vet att det kommer bli en himla show ifrån gruppen och det kommer bli kanoners!!

Måndag

En ny vecka och den sista veckan med ledigt innan jag börjar jobba. Det känns inte alls lika jobbigt att va ledig faktiskt. Jag är så peppe på att börja jobba så att det är sjukt.

Sitter och kollar runt lite på julklappar till lite olika folk och har hittat lite faktiskt. Dock får jag lön typ 23 så det gäller att jag vet lite innan alltså. Ska försöka hitta lite grejer på bluebox att beställa och låna av mamma så länge. Sjukt snygga saker på den sidan!! Den rekommenderar jag: bluebox.se

Snart ska jag iväg till örondoktorn, äntligen! Och ikväll kör vi hårdträning på dansen för att finslipa det sista inför fredag. Det kommer bli en grym uppvisning, det vet jag :)

ehm.. glasögon!

Haft ont i huvudet hela dagen och värktabletterna har icke hjälpt så jag har använt mina glasögon flitigt idag för att jag också kände att jag inte riktigt såg helt klart.
Riktigt snygg alltså..



Hoppas inte på någon huvudvärk imorgon. Antingen är det en utav alla äckliga biverkningar ifrån medicinen eller så börjar jag få sämre syn (vilket jag verkligen inte hoppas på).
Nej, det börjar väl bli dags att gå och lägga sig snart.. Ska nog låta Enya kissa en gång till så att hon sover lite längre. Det gäller att tänka till lite extra.

för en gång skull gick jag min egen väg och jag mår mycket bättre nu

Livet är inte alltid lätt och som en dans på fina blommor. Det är något jag har fått va med om denna veckan med dess like. Men det blev tillslut till en bra grej för nu är jag mer pepp än aldrig förr plus att jag bara har en veckas ledigt innan jag börjar jobba vilket känns helt jäkla underbart faktiskt. Kan inte beskriva hur skönt det känns att ha fått jobbet på SJ. Jag kommer fasen trivas hur eller hur.

Igår var mamma i Tyskland över dagen och mot kvällen gjorde jag och lillebror tacos. Hann även kolla på Toy story 3, sjukt bra! Lite senare började jag må lite dåligt och sur och arg på grund av lite olika anledningar. Messade Mia bara för att få ett snabbt råd men hon sa att jag skulle komma så det blev en mysig kväll med lite vin och kortspel med henne och Rickard. Helt underbart och jag mådde mycket bättre när jag gick därifrån.

Nu planerar jag och lillebror att spela lite guitar hero innan mamma kommer hem från jobbet. Sen ska jag träffa Elle. På tiden, är längesen nu faktiskt.


fredagskvällen

Har njutit utav en skön kväll i soffan med idol, cola och lite godis. Dock fick jag ont i magen och blev yr innan så helt pepp har jag ju inte direkt varit hela kvällen inte. Jag och oskar tänkte kollat på film på min dator men mina himla program verkar inte vilja fungera som jag vill så vi får helt enkelt kolla lite mer på tv och sen ska jag nog gå och lägga mig. Är faktiskt extremt trött... Har varit en kaosvecka i dess like.. Började helt totalt jobbigt och slutade helt fantastiskt med jobb på SJ liksom. Okej, nu är inte veckan slut men jag tror inte mycket kan bli så mycket värre inte.

Imorgon börjar ju dagen med en morgonpromenad med Mia och vädret tillåter, sen bär det av till Nässjö för att min bror har handbollsmatch. Ska passa på att träffa Hanna en stund innan matchen börjar och sen ska jag och Moa sitta och hejja på grabbarna och se till att dem vinner stort :D


Min bror är bäst i världen <3

SJ!

JAG ÄR SÅ GLAD!!!!!
Har fått jobb på sj-callcenter i Tranås som säljare. Helt otroligt roligt och jag är så supertaggad för att börja jobba kan jag lova. Vecka 48 och 49 är det två kursveckor, den första får man inget betalt men den andra veckan börjar pengarna rulla in. Jag fick även veta att dem som intervjuade mig hade blivit imponerade och pressat mig lite mer och ändå hade jag klarat det galant. Så stolt är jag över mig själv och jag ska aldrig glömma att de faktiskt blev så imponerade. Det kommer sitta kvar länge.
Ikväll ska detta firas med vin, ben&jerry's, god mat och mys med min älskade mamma och min älskade bror. Toppen!

nanajjanaa!

Intervjun gick bra idag måste jag säga. Jag visade verkligen mig själv och gav allt. Räcker det så gör det inte men det finns fortfarande en chans måste jag säga. 40 st söker och de anställer 25 st vilket ju är ganska många så det är ju skönt!
Bestämde mig idag för att lägga teatern lite åt sidan. Det är en julshow som ska göras nu men det är så mycket annat på gång att jag känner att jag inte orkar vara lika engagerad i just denna delen.. Men vår dansgrupp ska ju fortfarande vara med och sen kan jag säkert hjälpa till bakom.
Imorgon är en spännande dag.. Kvart över tio ska jag va på Lindex för en andra intervju plus att jag får reda på om jag får jobb på SJ eller inte imorgon. Hade kunnat tänka mig att jag skulle få svårt att somna ikväll. Men tror inte det. Har varit upp innan åtta två dagar i rad och det har ju hänt en del under dagarna så jag somnar nog gott :)

Sov gott alla ni andra : )

18 november

Det är kallt ute idag tycker jag! Usch, hatar denna årstiden när man måste ta på sig sjutusen klädesplagg för att förhoppningsvis inte frysa, hehe.
Har precis kommit hem från att ha varit på labb och tagit lite prover. Eftersom mamma jobbar idag fick hon skötta stickandet vilket hon klarade så bra så. Duktig hon är. Kan inte riktigt säga vad det var som jag skulle kolla men det får jag reda på snart. Mamma förklarade men jag fattade inte riktigt, eller så orkade jag bara inte ta in det.
Sitter nu i soffan och myser med Enya och taggar till arbetsintervjun som jag ska på idag. Jag känner mig faktiskt sjukt taggad och inte nervös, än i alla fall. Sen måste man ju bli lite nervös för att liksom bli ännu mer skärpt osv. Men jag känner ändå att detta jobbet kan verkligen passa mig tror jag.

Neeehee folket! Nu ska jag ladda upp med lite fläskpannkaka till lunch och kolla på sjunde himmlen! En toppenserie minsann :D

Okej, jag måste verkligen ta nya bilder... heheh! Men denna visar i alla fall lycka :D


Förändring

Igår förändrades mitt liv extremt och jag är nu påväg uppåt igen. Jag tänker inte skriva ut vad som har hänt för det pallar jag inte än.
Men jag vill skriva till mig själv att från och med igår blev jag så mycket starkare och började inse att nu ska jag leva ett mer egoliv och ordna upp allt. Det är dags för det nu och jag är mer än säker att jag kommer fixa detta! Jag har fint folk runt omkring mig som jag nu vet stöttar mig till tusen procent och det känns så skönt att veta.


alllllllttt!!

Inte den bästa dagen idag precis men ikväll är det dansgruppen och vi ska köra igenom som tusan och fixa placeringar osv. Det låter nog bra. Ska träffa Elle också tänkte jag, behöver ventilera lite faktiskt.

Helgen har varit helt okej. I fredags hade jag först ett härligt samtal med Mia sen messar Bella och ber mig rädda henne för kvällen så vi åkte hem till min bror, åt tacos och sen mös vi hela kvällen. Jag och Bella fastnade även vid mitt piano och spelade så fint sååå... Hehehe, nästan så att vi ska satsa på något. Hon blev i alla fall fäst tydligen så i lördags hade hon suttit vid Axl keyboard och spelat som aldrig förr.
På lördagsmorgonen kom Pia till Eksjö och vi umgicks under dagen. Sjukt härligt och vi snackade en massa minnen osv. Vid fyra typ åkte jag och Bella till Elle för en myskväll. Vi kollade på Aristocats, spelade Buzz och kollade även på filmen Girls just want to have fun. En underbar kväll med de bästa! Bella freakade även ut efter filmen.. Låter bilden säga sitt...

HAHAHHA!! Sötast ever.

Nehee.. Nu ska jag nog kolla igenom lite låtar för att hitta någon som kanske kan passa till en koreografi. Fick ju läxa utav Emma att göra en koreografi och några diagonaler :)

fredag den 12!

Fredag idag igen.
Ikväll blir det lite mys med lillebror för pappa skulle iväg på någon match.
Skulle egentligen till psykologen vid två men hon ringde och ändrade tiden, typiskt!
Igår satte vi igång med julkavlkaden och det kommer bli så bra kan jag lova. Härligt att va igång med något igen.

Börjar även ordna upp sig lite för mig. Ska på arbetsintervju på Sj nästa vecka, blev erbjuden jobba som danslärare nästa termin på östanåskolan. Låter ju helt okej ändå! Måste påminna mig själv om att fixa papper nästa vecka.

Imorgon blir det mega mys med Elle och Bella. Disneyfilmer, tacos, ost och kex, massa skratt och barar en massa mysigheter :)


lite allt möjligt!

Ojojoj.. Det blev ett hastigt beslut i lördags att åka till Vetlanda vid halv elva och festa där i stället. Men det var väldigt roligt kan jag lova och klockan var väl halv sex när vi tillslut somnade.
Söndagen började med en pizza i Vetlanda och sen hem med bussen. Var rätt seg kan jag säga. Träffade Mia och hjälpte henne först och främst med musiken som kanske inte gick så jättebra först men jag hoppas att jag fick ihop det. Sen avslutades den mysiga stunden med kort och ska jag va ärlig så gick det väl inte så jättebra inte. Men får ta igen det en annan dag :)

Som jag trodde blev det inga kort i helgen.. Dåligt av mig minsann.

Ska snart ta lite frukost och sätta mig och skriva ett personligt brev. Sen ikväll är det dansgruppen, en toppenstart på denna vecka :)

Halloween

Ikväll smäller det men det är några timmar till innan jag börjar tagga på riktigt!
Just nu ligger jag i soffan och är supertrött. Blev inte många timmar sömn inatt så det skulle egentligen vara skönt att sova lite nu. Men snart ska vi ivägg till mammas jobbarkomps Janette och träffa hennes underbara barn och kolla in deras hus. Sen kanske det blir en kaffe med Carola och så tänkte jag hinna med att färga håret innan kvällen. Har sådan utväxt förstår ni.
Btw så känns det sjukt att se mig blond på de flesta korten och det är tyvärr dem bilderna ni får nöja er med. Tänkte passa på att ta lite kort ikväll om jag inte glömmer, vilket jag brukar göra.. Heheh!
Ska väl inte klä ut mig så extremt utan håller mig till min mask och ska hitta något snyggt att ha på mig. Ska bli riktigt kul att festa med Elle, var ett bra tag sen men jag är så taggad.


lite glad minsann!

Som jag har väntat. Fick ett mejl från lindex butikschef som frågade om jag var intresserad utav en andra intervju och självklart är jag det. Jag blev väldigt glad att det faktiskt finns en chans för mig att få jobb där fortfarande.
Ska fira detta med att sticka och köra lite Zumba och sen ska jag ha fredagsmys med mamma ikväll då min bror ska sova hos en kompis. Kvällen kommer innehålla vin, idol, godis och en massa mys. Superbra!
Imorgon ska jag bland annat till hotellet och skaka rumpa :)


jag gräver min grav för dig

Ibland förändras visst allt..

I helgen hoppas jag på en grym kväll på hotellet och mys hemma :)
Har inte mycket att komma med just nu, typ inget intressant händer i mitt liv så.


1 november

Sjukt seg dag idag. Sov inte mycket igårnatt eftersom jag hade huvudvärk och den försvann inte med hjälp utav alvedon. Usch..
Gick upp vid 13 ungefär när jag inte orkade försöka sova mer och kollade på vänner tillsammans med bror. Det blev sedan tacosmys tillsammans med Linn, Erica och Ida. Sen var det ju dansgruppen, gick bra även om Moa inte var där. Det är alltid lika roligt när man väl kommer dit och man får ny energi. Toppen!

Nu ska jag kolla på I Anneli tills jag somnar!



RSS 2.0