KLAR!

Idag tog jag hem min balklänning. Den är helt klar och så himla snygg. Är verkligen sjukt nöjd med den, blev bättre än jag förväntade mig att den skulle bli! Längtar såååå, vill gå balen nu! Nästa onsdag ska jag till frisören och prata om min frisyr det sista. Ska snart börja sola tror jag samt att jag måste toppa håret och slinga det så att det är fräscht till balen. Om någon vill veta så går vi balen den 3 juni, så kom förbi Eksjö och kolla vettja ;) 

Nu ska jag sov, är så sjukt trött!!! 



heeeey

Lyssnar på en väldigt bra låt
Har en väldigt cool och bra vän som heter Moa
Det gick skitbra på teatern idag, faktiskt
Inte långt kvar till studenten
På fredag är det partaaaaj och då ska jag träffa klasskompisar
Hade en rolig dag idag i jkpg
En mysig fika med Jenny
Imorgon ska jag va med min bästis (älskar att säga det för att det låter så töntigt)

Ibland har man inte mycket att gnälla över! 
Puss på er.



.......

Imorgon börjar en ny vecka. En vecka som var beräknat att bli den sista i Jönköping. Så bli det inte, känns ganska långt ifrån faktiskt. Det var kämpigare än jag trodde och det krävs mer kraft än jag trodde. Viljan börjar ibland försvinna och lågan lyckas slockna mer och mer. Jag måste hitta något som får tillbaka lågan och viljan och jag tror jag vet vad det kan vara men jag är inte säker. Jag måste söka mer och jag ska hitta det, jag ska inte ge upp. Jag ska kämpa och tillslut bli frisk. 



Trött

Idag är jag fruktansvärt trött. Sofia ringde inatt och sa att hon och Elle inte kom hem från Jönköping så jag och mamma lånade Teds bil och åkte och hämtade dem. Va hemma vid fem och sen gick jag upp klockan ett, sminkade mig och stack till Sofia för tårtkalas. Bussroger (hennes pappa) fyller år idag, väldigt goda tårtor och väldigt roligt släkt. Sofia och jag drog ut och satte oss i solen och glassade lite innan jag åkte hem. Har precis käkat kebabsallad, varav den var fail.. Det var inget mer än isbergssallad, lök och kebab i, brukar ändå vara gurka och tomat plus att det inte var någon kebabsås men som tur var köpte vi i alla fall en liten burk med kebabsås. 

Nu ska jag tvätta bort mitt smink, åka till pappa och sen slappa rejält resten utav kvällen. Orkar verkligen inget annat. Ska ju upp tidigt imorgon så!

myskväll med bror

Det är visst många som är ute och festar ikväll nu när hv har tagit sm-guld. Kan tänka mig att Jönköping kokar just nu och att det kryllar av människor där. Men jag är hemma och har myskväll med min lillebror, orkar inte med så mycket annat. Min hals är inte riktigt som den ska och jag hostar som fan. Vi ska kolla på wallander och äta ben&jerry's. Så himla mysigt, jag älskar att umgås med min bror dock trodde jag att mamma skulle stanna hemma ikväll också men icke sa nicke. När jag väl är hemma så går man men annars går det det bra att klaga. Ajja, bara jag får lite tid med min bror så är jag glad :) 



dagen i bilder

Bella den plutten har kommit hem så jag och Sofia träffade henne över en fika och skitsnack :D












kvällen

Jaha folket, ska snart skjutsa iväg mamma till jobbet sen ska jag och oskar kolla på tenecious D för att sen laga tacos. Som sagt blir det att åka till Tranås ikväll. Hoppas på en trevlig kväll och vill helst inte ha några skandaler som det var förra gången. 



gjhfkl

Rösten är inte tillbaka men halsen ömmar inte lika mycket längre. Men jag tror att det kommer göra ont ikväll, men skitsamma tycker jag! Jag orkar inte bry mig om att jag är helt cp i halsen. Kommer dock knappt ihåg hur jag låter i vanliga fall, lite läskigt faktiskt. 

Sitter här och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan laga lite lunch sen måste jag nog fixa mig lite för jag ser helt död ut ;p Ska till Tranås ikväll med Sofia men ska inte dricka något, känner att det nog är bäst att hålla sig nykter. 



Fortfarande sjuk

Har inte blivit bättre under dagen, tror istället det har blivit värre. Nu är jag öm runt halsen också, har ont och knappt någon röst. Kan man bli stum bara sådär? Fan vad hemskt om jag skulle bli det. Det blir att ligga hemma imorgon igen. Måste dock till sjukhuset vid åtta men sen ska jag hem och kurera mig. Som tur är så är mamma ledig imorgon så då slipper jag ligga själv här hemma, inte så jävla kul kan jag väl inte påstå. Ska kanske till Tranås imorgon kväll, får dock se hur det blir med det.

Sitter och kollar på hockey, konstigt nog! Lite intresserad kanske jag är, men inte överdrivet. Det står 3-3 just nu och HV har verkligen gjort en sjukt bra match, hoppas att det slipper bli sudden death. 

Nu ska jag viska vidare här i lägenheten, ha det bra :)

Stum?

Idag kan jag inte ens prata.
Det tog stopp när jag skulle ringa och sjukanmäla mig idag.
Det kommer lite ljud från mig men vartannat finns inte där.
Svårt att förklara men det är nästan som att jag är stum.
Nu ska jag kolla på lite film och äta glass eller något.
Jag vet att det är tidigt men skit samma. 
Har man ont i halsen så har man!!!

mysdag

Sofia kom hit och tog hand om mig, eller ah! Vi tog hand om varandra, hon är nämligen inte heller pigg. 
Hon hade i alla fall med sig chokladpudding, en gammal favorit! Så jävla gott var det, så vi frossade i det och glass och har kollat på två filmer. Underbart. 

Mamma var även en ängel idag och köpte ben&jerry's till mig, ska försöka äta den ikväll om min hals tillåter. Ska snart iväg till vårdcentralen och se vad dem säger om halsen. Det känns verkligen inte bra så jag förväntar mig nästan att det ska vara något dåligt. I värsta fall blir planerna inbokade i helgen vilket inte låter roligt. Men vi får se, lär skriva vad det är med mig senare!! 


(Bilden är verkligen inte från idag ;p)

ont, ont, ont

Inte fan blev det bättre under natten i alla fall. Nu kan jag inte äta och knappt dricka. Ska till vårdcentralen kvart i fyra och se vad det är för fel på mig. Förstår faktiskt inte vad det är för fel, hade jag haft halsmandlar hade det varit lättare att utesluta vad det är för fel men jag har ingen aning.

Jag måste orka gå på teater ikväll för det är en scen som är viktig som jag bara har kört en gång, inte alls bra. Får hoppas att det blir lite bättre ikväll. 



hemma imorgon

Min hals gör så ont så att den får mig att vara hemma imorgon. Kan knappt svälja, prata eller något. Är så jävla svullen och det är verkligen hela halsen som är svullen. Blir det värre imorgon får jag kontakta vårdcentralen. Usch, hoppas jag kommer somna nu eller om det gör för ont för det.. 



halsont

Just nu har jag så sjukt ont i halsen,
ont i ryggen,
ont i benhinnan, 
ont i kroppen,
ont i huvudet...


Ibland får man faktiskt klaga!!



Lördagen

Kvällen började hemma hos mig och min man(Sofia) men helt plötsligt var jag, Sofia och Elle påväg till Nässjö. Där hamnade vi mitt i pokerspel och en lesbisk tjej som var efter oss. Vi började tro att vi skulle vara tvungna att vänta på bussen som gick vid 06.00 från Nässjö men Sofias syster, Elin var en ängel och kom och hämtade oss, så jävla snällt! Vi käkade tacos mitt i natten och fick hjärtattack för att det ringde och vek oss för skratt i sängen. 

Tack för en underbar helg, Sofia har gjort den så jävla rolig. Vi har verkligen humor hon och jag och inte fan har vi tråkigt inte!!!
















fredagen

Middagen var AWESOME och det blev en härlig kväll och det var underbart att sitta på balkongen ett tag!














Ännu en söndag

Söndagar återkommer allt för ofta. Det gillar jag inte.

Idag var det dansspecial som slutade vid fyra, jag och Moa stannade kvar en timme och gjorde en ny uppvärmningslåt och slutförde lite annan koreografi. Efter det åkte jag hem till mamma och fick lite mat. Det var jättegott faktiskt. Va tvungen att åka till Vära och hämta min jacka innan jag kunde åka hem till pappa och hoppa in i duschen. Jag är helt slut efter danspasset, det var verkligen hårdkörning idag. Sjukt härligt och roligt var det, skönt att man har tränat ordentligt. Sitter och lyssnar på lite musik och tar det lugnt. Ska göra mig lite te nu tror jag och så måste jag plugga manus för manussläppet har redan varit så då är det bäst att man kan sina repliker och scenförflyttningar. 

Håller på att gå bilder utav Sofia från helgen, ska även slänga in dem som jag har tagit. Men jag lägger ut lite bilder snart! :)

Sofia sover

Min kära vän var så trött så hon gick och vilade lite så här sitter jag själv och "kollar" på hockey. Nu gjorde visst HV mål, det var ju sjukt bra! 
Känner inte för att väcka Sofia faktiskt, tror att det är bäst att hon får sova lite. Hoppas hon inte slår ihjäl mig för detta, hehe! 

Igår då va vi hos Sofie i Äng och grillade lite. Jag och Sofia hade ätit middag hemma så vi grillade bara lite marsmallows(??). Vi åkte sen vidare mot tranås till Johannes där det var fest. Det var en händelserik kväll och jag tror aldrig jag har varit med om så mycket saker på en och samma kväll. Började verkligen fundera hur man behandlar folk på en fest. Vi diskuterade typ hela vägen hem hur nära jag och Sofia verkligen är och hur man själv skulle bete sig. Helt sjukt!!! 

Tyvärr så kan jag nog inte bjuda på så många bilder från igår för alla blev ganska fula..

Oj, 2-0 till HV efter mindre än 6 minuter. Det var ju spännande det här :)

segtid..

Det var då tusan vad klockan går sakta idag.. ;p 
Vi sitter nu och degar i soffan och väntar på att klockan ska gå. 
Vid fyra börjar hockeyn och nej, jag är verkligen inte intresserad men Sofia gillar att kolla så då är det klart att jag också ska kolla! 
Klockan kanske går lite snabbare då? 
I för sig hoppas jag väl på att HV vinner faktiskt, det skulle vara skam annars. 

PARTYBILDEN!

Festdag!

Jag och Sofia ligger just nu i soffan och slappar en massa. Känner att det kan behövas innan kvällen sätter igång, för ikväll då jävlar är det fest folket! Jag är taggad, Sofia kommer bli taggad och jag vet att Elle är taggad! Låter awesome i mina öron. 

Nu ska vi väl göra något som piggar upp oss lite, hörs under dagen :D

15 april

Dagen idag har väl varit okej. Inte riktigt så den ska va men men, sånt är livet! 

Va ute med Sofia och delade ut inbjudningar till mig student, det börjar kännas som allvar nu. 
Längtar tills imorgon eftermiddag/kväll då Sofia flyttar in hos mig. Pappa och Oskar ska till Allingsås och spela cup hela helgen och därför flyttar Sofia in så jag slipper va själv. Vi ska ha det skitbra och på lördag blir det partaj här i lägenheten. Imorgon ska vi mot Aneby för lite grill med tjejer, Sofie skulle visst vakta hennes systers hus så då passar vi på att grillmysa lite.

Tror det är dags för lite vårbilder snart? :D




slut på det

Imorgon ska det bli slut på skitsnacket, ryktena och funderingarna. Då ska jag sätta ner foten och säga som det är. Jag orkar inte oroa mig för allt hela tiden, det blir inte bättre utav det. Jag har inte valt att det skulle bli såhär. Det bara blev, utan att jag ville. Det ska bli bättre, det ska det men det krävs lite.


Världens finaste vän

Det är det jag som har. Inlägget som Sofia skrev gjorde mig verkligen berörd. Det var en fin berättelse att läsa och fick mig att tänka tillbaka på en massa knäppa saker vi har varit med om. Igår ringde jag Sofia för att jag inte mådde bra, hon släppte allt och åkte till mig och gjorde mig på bättre humör bara genom att komma in genom dörren. Sådana kompisar är värda mer än guld och man blir så glad när man vet att det finns någon som ställer upp. Vi stället upp för varandra, det är jävligt viktigt! 
JAG ÄLSKAR DIG SOFIA JOHANSSON

Gjorde klart studentinbjudningen nu på kvällskvisten och passade då på att posta i ordning dem så att det bara är att köpa lite frimärken och slänga dem i en brevlåda. Känns som att det bara kryper närmare och närmare och snart kommer det vara den dagen. Dagen då varenda problem är som bortblåst, då det bara existerar lycka i luften. 
Men det är inte den dagen än.. Ungefär 54 dagar, 7 timmar och 12 minuter kvar tills klockan är 07.00 den 5 juni! Det är typ då vi har champangefrukost. hehhe! 

Men nu ska jag kolla på veckans andra avenyn avsnitt och sen sova!

"sofia gästbloggar"

hej, mitt namn är Sofia (som fan) Johansson. (emma är my bestfriend) 
tänkte skriva lite om min och emmas relation för er som inte känner oss. :)

emma och jag träffades faktiskt på dagis första gången, vi bodde ganska nära varandra och började "leka" lite redan som 4-5 åringar. Men eftersom att emma är ett år äldre än mig började hon ju också skolan tidigare än mig, minns inte riktigt vad jag tyckte om det. Men emma var som en syster för mig redan då, trodde vi var tvillingar. 
Då jag började i skolan så umgicks vi bara lite smått, vi gled isär varandra under de första åren i skolan, men sen träffades vi lite på fritids och så åkte vi ju i samma skolbuss till skolan. 
Vi började umgås mer och mer när vi började på högstadiet men sen gled vi isär igen, mest pga av pojkvänner tror jag. Fan, alltså.. killar? vad ska man ha dom till? ;p (emma är bättre än en pojkvän, meehe)
Nu går vi på gymnasiumet båda två, Emma går i trean på handelsprogrammet och jag i tvåan på hotell och restaurang. I nuläget är vi tajtare än någonsin, kan prata med varandra om verkligen allt och det är så jävla skönt. 
Är det något som är "fel" i mitt liv så är emma den första som får reda på det och hon gör mig glad lika fort. 
Känns så jävla bra att ha en kompis som henne, Känns skönt att kunna åka till henne bara sådär för att man känner för det.. & jag kan ju säga det att har inte jag och emma pratar/träffats på en dag så saknar jag henne så sjukt. 
Jag älskar våra "flummiga" konversationer via msn på sena kvällar, båda trötta som fan men helt uppspelta. 
Vi delar faktiskt inte på så många intressen egentligen men jag tror att det är bra. Emma spelar ju väldigt mycket teater på fritiden och det är något som jag verkligen inte skulle kunna hålla på med själv, men eftersom att emma håller på men det så kommer jag gärna och kollar på det bara för att se henne glänsa på scenen. 
Emma är en väldigt positiv, glad men lite kaxig person, Hon är väldigt framåt och jag tror att det kommer gå riktigt bra för henne i livet, Hon har inget problem att prata och träffa nya människor, Hon är lätt att prata med och hallå, she is so fucking cute......=D
Jag hoppas verkligen att vi kommer fortsätta att vara såhär bra kompisar livet ut, eller jag ska se till att vi är kompisar livet ut. Skulle inte klara allt utan emma, hon är min högra hand, mitt liv, mitt allt.
Ja, hon är bäst helt enkelt. Finns ingen som slår henne, ingen! 

Emma, jag älskar dig! du är världens bästa vän!

&för er som inte vet vem jag är, så har jag också en blogg. ni kan ju kika in om ni har lust! 
http://dho.blogg.se 
ha ett fantastisk liv och glöm inte bort era vänner, det kommer alltid en dag då ni behöver dom mer än någonsin! 
seya!
(ursäktar om det är lite stavfel här och där men förstår mig inte riktigt på emmas tagentbord på hennes dator än, hehe. men jag tror ni kommer förstå mig)




Fredagsöversikt

Jaha gott folk. Nu är det fredag och ännu en vecka lider mot sitt slut. Men det är ju det roliga kvar, helgen :D Min helg blir nog väldigt lugn. Ebba kommer snart till mig och vi ska mysa, snacka och gå ut lite. Inatt hänger hon med mig när jag ska hämta Sofia och Elle i Vetlanda där dom partajar idag. Tur att Ebba är med. Annars skulle jag nog ha somnat. Imorgon ska vi ha lite grillmys hemma hos Sofia och får vi tag på en fest så kanske vi drar vidare. Det får v se hur det blir.

Ahjuste, jag testade min balklänning igår igen. Den satt väldigt bra så till nästa gång ska hon göra klart den. Sjukt spännande.

Idag har jag varit extremt trött, typ sovit och vilat mest.
Vid halv sex kom det en kvinna från make up store och hade lite sminkvisning för mig och mamma. Så nu har jag lite smink på mig plus att jag köpte ett nytt läppstift och läppglans samt en rouge. Behövde lite nya grejer. 

Bilderna är rätt kassa ändå men slänger upp dem för skojs skull!




avbokat

Avbokat bulgarienresan nu faktiskt. Sofie smsade och sa att hon inte skulle åka vilket fick mig att välja att hoppa det jag också av olika anledningar. Väntar tills i vinter eller något då man kan skippa snön för ett tag och sticka iväg och sola en massa. Men detta kommer ju dock resultera i att jag måste börja sola solarium kanske? Borde nog börja med det snart tror jag. Funderar på att spara ihop och åka iväg med mamma i höst också, en mysig grej att göra. Men den veckan då folket är i bulgarien drar jag och Sofie upp till Malin i Uppsala och röjer. Vet inte hur länge vi stannar men det ska bli najs!

Sofia fick ett brev från Gulli idag, tanten på öland och det var inga som helst problem för oss att komma. Gud vad skönt att det blev ordning på det. Längtar så sjukt mycket till Öland nu bara för det, ge mig det NU! 



6 april

Kommer minnas denna dag länge kan jag tänka mig. 
Jag kommer inte blogga lika mycket nu ett tag. 
Kommer säkert upp en förklaring fram över. 

I hope i survive today.



good night

Slänger på en film och lägger mig i sängen för att sedan försöka somna. 
God natt på er när ni nu bestämmer er för att sova!



how

How do you feel?



bloggat dåligt

Har varit lite dålig på att blogga nu de senaste dagarna.
Inatt sov jag hos Hanna och det var riktigt härligt att träffa henne igen. Vi hade en massa att prata om och det är alltid lika skönt att träffa henne. När jag kom hem från henne idag hämtade jag Sofia och Elle, körde runt lite och snackade om allt möjligt. 

Anlände till mamma nyss och ska va här över lovet. 
Får se om det är något bra på tv ikväll eller om jag kollar på en film och somnar, tidigt. Jag är trött idag nämligen. Väldigt trött. 



Hotellet





Klänningen är köpt i Skottland. Så himla gullig är den tycker jag :)

tillbaka

Hej på er. 
Nu är jag tillbaka i verkligheten. Kom hem igår vid sju och då korkades det upp för fest. Det blev en väldigt härlig kväll som började hos kalle, sen hotellet där det var sjukt mycket folk och avslutades hos kalle för efterfest. Kom hem vid halv sex efter att ha blivit "räddad" utav en härlig kille. Idag har jag lite huvudvärk men mår faktiskt ändå hyfsat bra vilket känns skönt. Ska träffa Sofia en stund när hon kommer hem från jkpg, sen ska jag till hanna ikväll. Jättemysigt, var ett sjukt bra tag sen och det behövs snackas om en del kan jag lova!! 

Nu ska jag ta något att äta!

Kisa

Efter dansen åker jag, pappa och Oskar till Kisa över påsken. Kommer hem på lördag kväll så att jag kan gå ut och partaja på hotellet. Ska bli skönt att träffa släkten lite, senast var i julas. Lite fy skäms, men så är det när det är mycket som händer hela tiden. Men nu måste jag sticka iväg och möta Moa i lokalen. Detta danspasset ska bli awesome :D

Puss på er och glad påsk, ät inte för mycket godis nu ;p



Förvånas

Ibland förvånas jag alldeles för mycket hur vissa beter sig. Jag vet att man inte kan sluta förvånas i livet och att man kommer möta en massa människor som inte är som man tänkt sig. Men just nu är jag arg, på riktigt. Frågan är vad som händer där inne i någons hjärna just nu. Jag har bara lust att skrika och slå, eller i alla fall säga, SLUTA

Jag skriver inte detta för att peka ut någon eller så, tror inte ens att den det handlar om läser det här. Men just nu kan jag inte hålla det inom mig. Ilskan måste ut, så är det hos oss människor. Vi kan inte vara le och låtsas som att inget har hänt hela livet. 

Men som sagt, SLUTA UPP!


RSS 2.0