28 maj

idag är det torsdag vilket betyder att det är fredag i morgon och det betyder i sin del vetlanda med sofia efter skolan och sen mys med hanna på kvällen. en underbar dag kommer det bli och jag längtar som tusan, längtar även till lördag. då ska jag och hanna först vara på torget och måla ansiktsmålningar på alla som vill ha! sen blir det jönköping med sofia och bella för att FESTA och gå på rixfm-festivalen, det kommer bli grejt! det var ett tag sen jag festade eftersom jag mådde illa förra gången, men på lördag ska jag inte ta min medicin så då kan jag festa loss som bara den. jag och sofia ska sova i sofias mosters stuga vilket kommer kännas rätt skönt. jag hade nog inte orkat festa så mycket om man var tvungen att åka hem på natten. idag var det skola igen, det var väl helt okej. inte för roligt dock men det funkar. sen åkte jag hem och slappade i sängen. sen åkte jag hem till sofia och drack lite kaffe och snackade om helgen och så vidare. hon håller för fullt på att gissa när jag ska ha uppkörning, och jag tror fan hon lyckas snart! på tal om uppkörning osv. pontus hjälpte mig att skaffa ett program så att jag kan öva körkortsteori hemma. tror faktiskt att jag ska ta tag i det redan nu, bäst faktiskt! vill ju inte kugga på det precis. det känns som att det är nog den delen jag är mest nervös för. köra kan jag göra rätt bra men teorin, jag är inte bra på sånt tyvärr. 

något mer roligt jag kan berätta idag.. jagrev ut alla mina kläder idag bara för att hitta något jag skulle ha på mig i morgon. fan, det är svårt sånt där med kläder alltså! har typ alltid samma problem när det gäller vad jag ska ha på mig. tur att jag bara har gympa imorgon då slipper jag de tankarna innan skolan i alla fall. ska nu börja skriva lite mer inlägg om olika teman, har fått lite tips utav lina men jag skulle gärna vilja ha mer tips! så det är bara att kommentera gott folk :D 

första vblogg!


lägg in en kommentar vetja! 

outfite slapp ;p


idag var jag så sjukt trött när jag vaknade så jag slängde på mig mina cheap monday jeans, vek upp dom lite så det skulle se lite somrigare ut. tog mitt vita linne från gina tricot och min gröna myströja, vet inte vart den är köpt eftersom mamma köpte den för åratal sedan.. ;p inte så jävla snyggt kanske, men man kan inte alltid vara snygg! 
ERICA! jag lovar att klänningen kommer ut imorgon, hann inte testa den idag ;p

mest om dagen

denna dagen har varit allt och lite till. började självklart dåligt eftersom jag var tvungen att gå upp klockan 7. inget vidare precis. jag skulle göra naturkunskapsprov på morgonen och det gick nog bra tror jag. sen skulle vi jobba klart med vårat blad och gissa vem som sitter över lunchen och ska skippa sin sovmorgon i morgon pga att det måste bli klart?! jo, jag. ansvarsfull som jag är sitter jag vid den där förbaskade datorn och fixar i ordning tidningens blad sida efter sida. de beställde kopieringstid och var så smarta att de beställde det klockan tio utan att tänka på att vi kanske behövde mer tid i morgon. så jag sa till thomas att jag helt enkelt kommer framåt åtta för att det måste bli klart. jag känner bara att jag har lust att skita i att komma över huvudtaget i morgon bara för att se hur alla reagerar. tidningen kommer inte bli klar om jag inte kommer för det är ju ingen som har koll på att jag kommer vara där från åtta på morgonen. de som inte läser min blogg då i för sig.. 

men på eftermiddagen blev det bättre, andrea kom hem till mig och vi pratade om allt som hade hänt sen vi träffades förra gången. det var en del eftersom det var åratal sen vi träffades. vi hann även med en liten raggarrunda på stan. hon har ju körkort så det var najs. jag hann även med en lite promenix med sofia, hon hade något viktigt att berätta för mig så och jag blev inte toppenglad precis. har även duchat så jag kan sova en halvtimme längre i morgon. här gäller det att planera minsan! 


dagens outfite: 
en superskön och söt klänning, vet tyvärr inte vart den är köpt.

det jobbiga är att jag inte kan sova och antar att jag inte komma göra det heller. jag är så sjukt stressad just nu att jag bara mår illa och magen låte hela tiden. sjukt jobbigt och jag längtar tills denhär skiten är över. ska ut och gå en runda på pontus i morgon. det ska bli jätte skönt :) 
hoppas ni kan sova i alla fall! 

solen lyser!

idag har varit en helt underbar dag. det var varmt redan vid halv nio i morse när jag promenerade till skolan så man bara visste ju att det skulle bli toppenväder hela dagen. dessvärre så gick vi i för sig till tjugo över tre men det gjorde inte så mycket. när jag kom hem passade ja på att sola lite på balkongen så jag har nu fått ännu lite mer färg på mig! det gillar vi :) 

tiden går så sjukt snabbt framåt. nästa vecka har treorna bal, sen tar de studenten. veckan efter slutar vi tvåan och det är sommarlov. något som nyss kändes så sjukt långt borta är helt plötsligt här nu. jag undrar så sjukt ofta vart all tid tar vägen. den springer fram och det känns som om jag inte hinner njuta något utav tiden. annie slutade lika hastigt som det började, festerna tar alltid slut snabbt, man hinner knappt komma till skolan förrens man ska hem igen och man hinner inte somna förrens man ska upp igen. dagarna går i ändå och det blir fredag lika snabbt som det blir måndag igen. den enda gången tiden stannar upp för en tid är på söndagar. det är så man hinner tänka efter och då blir man bara sur för att det är måndag sen. jag skulle faktiskt önska ibland att tiden gick lite långsammare så man fick ta vara på den mer eller om tiden möjligtvis kunde backa tillbaka lite för det finns saker man hade velat göra annorlunda. men det är ju lätt att vara efterklok, eller hur? 

kollade igenom naturen och upptäckte att det var inte mycket jag hade koll på inte. fick panik men min kära vän erica skickade anteckningar så att jag fattade kyotoprotokollet, agenda 21 och köpenhamn 09. det var fruktansvärt gulligt av henne och gjorde att jag slapp sitta på google hela natten och leta fakta. hon var även med sofie i morse när de båda försökte lugna ner mig och stödja mig i vårat förbaskade blad som ska vara klart typ nu. tillslut satt jag själv i datasalen och jobbade med de där himla artikelsidorna och det är verkligen inte kul kan jag lova. men någon måste ju göra det, eller hur. 

kul, denna natten får jag också max 6 timmars sömn. guh vad roligt och bra att jag sover så himla mycket. jag tror jag ska lägga ifrån mig datorn, plugga lite natur och sen kanske läsa en bok och slänga naturkunskapen i väggen lite. 

run forrest run

söndag, söndag, söndag. det känns som att jag alltid skriver att det är söndag här i bloggen men det är nog då man kan filosofera mest och verkligen tänka igenom veckan som har varit, livet och veckan som kommer. idag har varit en bra söndag faktiskt. vaknade upp hemma hos sötisen sofia och vi gjorde våfflor till frukost och gottade i oss. sen tog vi på oss bikini och la oss ute i solen och stekte, blev faktiskt lite bruna ska jag erkänna. vi hade en fruktansvärt rolig dag som innehöll en massa skrattanfall. bla om en biltur till gränna, planer om öland och allmänna sjuka grejer som vi kommer på. så som det brukar bli faktiskt. 

idag såg jag forrest gump för första gången, ett tips utav pontus faktiskt och gud vad bra den var. verkligen gripande och skit bra. förstår inte varför jag inte har sett den innan men den är verkligen värd att se, tro mig. 

ibland när tankarna flyr runt i huvudet så kommer tankar fram om vänner. en av de finaste vännerna jag har är beatrice kaattari. varannan veckan bor vi grannar, när jag är hos pappa. vi har varit kompisar i snart tre år och det har varit tre underbara år. vi har skrattat så jävla mycket att vi skulle kunna vara odödliga nu. vi har gjort det mesta tillsammans och hon är verkligen underbar. hon är pålitlig och snäll. något som är viktigt för mig. nu för tiden brukar våra träffar vara en promenad någon gång i veckan för att båda har mycket att göra. hoppas att vi ska hitta tid i sommar att hitta på saker. det har ibland gått alldeles för lång tid emellan att vi har träffats men det märks inte när vi väl ses. vi kommer aldrig att tappa kontakten för det känner jag verkligen på mig. vi har för mycket gemensamt för det. jag älskar henne så jävla mycket och hon är min bästa kompis. <3
(hon erbjuder även rabatt om man har stege)


en bild med miljoner känslor <3


so long fuckers och sov gott :)

den vackraste stunden i livet var den när du kom

nu ligger jag i min säng, klockan är tjuga i två, lyssnar på lars winnerbäck och jag är allt annat än trött. hjärnan går på högvarv och tankarna yr som en enda orkan inuti mig. jag önskade jag kunde plocka ut en tanke och formulera den lite mer men det är svårt. jag är på ett sånt humör då jag vill ta minsta lilla grej och vända och vrida på den hur som helst. precis så som jag och p ofta gör. han är som jag, älskar att formulera saker och ting och det är sjukt roligt att snacka med han. han kom hem till mig idag och först fick han lite mat sen imponerades han utav min brors och jag relation. sen i alla fall så gick vi en runda runt sjön och vi slutade sittandes i en soffa i hans skola. det var mycket trevligt och vi diskuterade allt och det var mycket djupa grejer som vi vände och vred på idag. jaa, p är verkligen en underbar vän som jag inte vill mista för fem öre. 

jag kommer inte på något vettigt att skriva.. jag tror jag får stänga av datorn och få ännu en sömnlös natt utav en massa tankar. nej, men jag kommer inte på något att skriva om men det kommer, jag lovar. 
i morgon är det avslutningsfest med annie. det ska bli great om något! 

teater (Y)

fredag, skönt som satan att det är det vill jag säga. i för sig har jag varit ledig sen i onsdags men det är något speciellt med fredagar faktiskt. en annorlunda känsla som gör att man mår bra! 

igår var det grillkväll i mariannelund hos familjen sand. kvällen började redan vid två då jag träffade pontus och walle för att inhandla lite gott att grilla till kvällen. sedan satte vi oss i bilen och körde till mariannelund, trevlig musik och trevligt sällskap gjorde det till en trevlig biltur. pontus och walle var hungriga så vi tände grillen direkt och det droppade in mer och mer folk. efter ett tag blev det kallt ute och vi gick in och killarna fastnade i tv-/dataspel och supernintendo blev ett intressant ämne hela kvällen. tillslut tröttnade vi tjejer på killarnas snack och spel och drog med dom ut och vi började då leka teaterlekar, vi började med en lek då fyra personer får ett ämne de ska diskutera och en pekar vilka som ska prata.. svårt att förklara men kul var det! missförstånd, ljudeffekter och konstiga koplingar gjorde det mycket intressant. det blev återigen kallt så vi gick in och bestämmde oss för att köra frys. en mycket rolig teaterlek med improvisationsscener. mycket roliga scenen, mycket relationsbekymmer till en början men guuuh vad kul! sen avslutade vi med symtomleken och det är verkligen kul men det är en teaterlek då man verkligen inser vilka som är helt blåsta ;p
det var en jätte bra kväll, som det brukar vara med teatergänget. det är alltid så härlig stämning och det är sjukt kul att man kan göra sådan här leker. det är inget man alltid gör vill jag lova. nu taggar jag för lördag då det kommer bli en helt perfekt kväll. 

idag ska jag och mamma gå till stan men jus nu regnade det såg jag. rätt jobbigt, men jag tror vi tar en tripp ändå snart! alltid mysigt med en mamma-dotter dag. hon är nog sjukt orolig för mig och jag kan säga att jag förstår. mitt kuratorbesök gav några eftereffekter som jag inte orkar ta upp just nu. 
ikväll tror jag det kommer komma upp ett inlägg med något speciellt ämne. känner att det är dags för det! nu måste jag springa och fixa till mig lite. 


pontus med mittbena ;) 


jag i vita stora solglasögon.. yey ;p

ledig (Y)

idag är det en röd dag, alltså ledigt. det tycker jag är toppen!! i gårkväll var det mys hemma hos samantha med lina och samantha. det var jättemysigt, vi åt god mat, kollade på twilight(älskar den nu för övrigt), sen snackade vi en massa(som vanligt). idag började dagen med ett gott the, sen kom pappa och hämtade mig och jag åkte och backade lite runt gatuhörn och det gick toppen! nu sitter jag i min säng och har panik för att jag inte vet vad jag ska ha på mig ikväll. det brukar bli såhär för mig när jag ska iväg någonstans. det kvittar vart jag ska.. alltid samma problem. sen det vanliga, hur fin ska man va? haha, ahgud. i-land problemn eller vad? jag lovar att det kommr upp en outfite bild på vad jag valde sen i morgon. det är nämligen så att vi ska träffas några från teatern och grilla lite ikväll och det komemr bli bra, det vet jag. vi har det liksom alltid skitkul :) 

nej, jag tror faktiskt att jag måste kila och sminka mig nu och sedan bestämma mig vad jag ska ha på mig. ha en bra kväll gott folk, det ska i alla fall jag ha :D

19 maj

idag tog jag sovmorgon och hoppade över naturen för jag kunde inte somna i gårkväll och kände att jag inte hade pluggat ordentligt. men det var visst inte så svårt sa dom men men. lyckades även komma försent till information och layouten för att jag trodde den började senare. det blev fart i mig och sofie när vi fick höra om man gjorde klart det man skulle så slapp man komma på våran enda lektion i morgon. i för sig så ska jag till kuratorn vid 11 och göra svenskaprov vid 12 men för tusan, jag kan sova längst till 10 i morgon och vem är inte glad över det!? vi hade även ingen körkortsteori idag och jag får se om jag orkar gå på den i morgon. haha, 
i morgon kväll så ska jag, lina och samantha ha tjejmys hos samantha. vi ska äta god mat och ha allmänt trevligt. vi vet hur man har mysigt så det kommer bli great det vet jag ;) 

idag gjorde mamma en supergod mangosallad som jag garanterat ska göra när vi ska grilla hos familjen sand på torsdag. den är verkligen underbar, mh! när vi var och handlade idag så köpte vi lite bär och gjorde en smoothie nu på kvällen. det känns verkligen både gott och nyttigt, toppen! borde göra en smoothie oftare när man är lite småsugen på någonting. köpte även ett helt underbart the idag, "rabarber och grädde". så det blir en kopp the idag innan jag går och lägger mig. blir även att plugga lite svenska.

alldeles för ofta frågar jag mig själv varför och varje gång finner jag inget bra svar. jag vet inte om det hjälper, det känns inte så men jag kanske inte har gett det en chans. känner bara för att ge upp, falla långt långt ner och inte orka ta mig upp. det är närmare nerför än uppåt. jag ska ge det en sista chans i morgon tror jag, måste känna efter hur det känns i morgon först. just nu känns allt äckligt, retfullt och hopplöst. 

detta inlägget tog sjukt lång tid att producera. började nog vid åtta och nu är klockan strax efter elva. men det beror på att jag har kollat på tv emellan. nu ska jag kolla igenom svenskan och sen kolla klart på benjamin button! 
so long fuckers! 

varför?

frågan är varför jag är inna på datorn när den är typ tjugo över elva. jag vet inte om mitt inre väntar på att just du ska komma in på msn så jag får prata med dig. jag kan inte fatta att jag typ saknar dig. det är inte samma saknad som innan utan bara saknad av att prata med dig för du verkar förstå mig bättre än någon annan och jag kanske bara vill vara säker på att jag har fått något slags gensvar. 

tacosen blev toppen idag. jag var lite orolig att min bror inte skulle tycka om den men det var inga bekymmer. det går alltså bättre för mig att bli vegetarian nu faktiskt. det känns skönt. hoppas på att jag får äta vegetariskt i skolan snart så jag slipper äta ris och grönsaker. haha. 

har i alla fall en snygg kompis! 


haha, ser gravid ut ;d





nej, nu ska jag fan stänga av datorn och sova för det här är inte bra. jag kommer vara helt död i morgon. grattis emma, ännu en gång! 
hoppas att ni andra planerar er sömn okej (:



vuxen nu tack?!

idag var den onödigaste dagen i skolan på länge. så fort vi kommer dit säger lärarna att de är i stockholm i eftermiddag och att lektionen efter lunch blir inställd. jag blir skitförbannad och sen går jag, lina och denise till pär och frågar om vi kan jobba matte hemma. inte fasen vill man ha ett hål på 4 timmar typ. han var förstående och gick med på det. sen hängde samantha med mig till stan och vi bestämde oss att inviga lilla caféet så vi gick dit och åt en baguett och det var verkligen jätte mysigt och baguetten var jätte god. vi pluggade lite och sedan började vi prata lite om hur skönt det skulle vara att va vuxen nu. så nu kommer det lite varför osv: 

om ett år tar jag studenten, jag är då fri och kan få göra vad jag vill. visst, det är fruktansvärt skrämande och jag har olika tankar hela tiden men på ett sätt känns det så fritt. har du lust att dra iväg, varsågod. du är fri och kan göra nästan vad du vill. jag skulle på ett sätt vilja se vad jag gör om tio år för att få en inblick i om jag valde rätt väg eller om jag skulle gjort något annat. om tio år kanske jag har barn och man. om tio år kanske jag är singel och pluggar. man kan aldrig veta och samtidigt som det skrämmer mig så lockar det mig att ta reda på vad världen har att erbjuda mig. eksjö har redan sen längesen visat att den inte har mycket att erbjuda mig. jag vill bli vuxen, jag vill ha en egen lägenhet, jag vill laga all mat själv, jag vill planera min ekonomi efter räkningar, mat osv. jag vill ta ansvar själv och känna att jag är fri att göra nästan vad jag vill med mitt liv. det är spännande att tänka på sin framtid för den är närmare än vad man tror faktiskt. en sak jag vill sträva efter är att få mitt första barn så tidigt som möjligt och jag vill helst ha tre barn. inte ett i alla fall. jag ska i alla fall vara en härlig mamma. som min mamma :) 
det jag mest är intresserad av att veta är hur jag och min brors relation kommer vara när vi är vuxna. jag älskar verkligen min bror över allt annat nu och vi har sådan sjukt bra kontakt. jag vill verkligen att vi ska ha det när vi är äldre. jag tror det är den enda anledningen till att jag på ett sätt vill stanna kvar i eksjö efter gymnasiet. han har ju alltid funnits där liksom. 

men nu ska jag faktiskt laga mat till mig och min bror! blir vegetarisk tacos. hoppas det blir gott :) 



söndagsångest

jag hatar att söndagar alltid är deprimerande. det enda man tänker på är att det är skola i morgon och det lockar ju precis inte att gå upp tidigt för att dra iväg till skolan. och att helgen blev skit är ju inte bättre det vill jag ju inte säga. 

idag var vi i kisa och firade farfar som fyllde år. det var trevligt att träffa släkten igen och speciellt att träffa underbara vera som är den gulligaste bebisen på denna jord måste jag nog säga. hon klagar inte över något och är så fruktansvärt glad mot alla hela tiden och hon träffar inte oss alls mycket. hon är verkligen inte som en enda utav de andra kusinera var när de var små. wilma var som vanligt busigast och guligast. ellen var som vanligt överbeskyddande mot vera och linnea var ovanligt tystlåten idag. hon börjar väl bli äldre och tycker inte det är lika roligt att leka längre. det är så roligt att se hur kusinerna växer från att vara små bebisar till att snart vara tonåringar.

mitt ät- och träningsprogram går skit och jag kommer faktiskt lägga ner det för en tid. känner mig inte motiverad och just nu orkar jag inte äta. mår illa igen och det är varje gång jag har ätit. nej, jag ska inte skriva här hur det känns men det är jobbigt. även om man inte kan tro det faktiskt.

denna veckan ser jag fram emot ändå. även om jag ska ha prov i naturkunskap och svenska... på onsdag ska jag, samantha och lina ha tjejmys. på torsdag ska lite folk från annie träffas och grilla. på lördag är det avslutning med annie och det ska bli helt underbart!!

nej, nu måste jag sova!! 

 eksjömässan 2009 :)

magsjuk?

på något sätt hoppas jag på att det är magsjuka för då vet jag ju varför jag mår såhär. så jävla jobbigt. vi skulle festa hos emil ikväll och jag kände redan när jag kom dit att jag mådde illa och gick till toan. fick helt plötsligt feberfrossa och svettades jätte mycket. gick och ringde mamma och frågade om det är farligt att blanda min medicin med alkohol men hon trodde inte det. men jag kunde verkligen inte vara kvar så pappa fick komma och hämta mig. när jag kom hem så spydde jag så det var skönt att åka hem. fast jag var verkligen fest sugen ikväll så det är faktiskt skit surt :/ 

just nu är jag rätt förbannad också, eller kanske förbananad(?) (haha) både jag och sofie är rätt sura just nu men vi ska nog se till att få en bra förklaring till alltihopa! 

nu orkar jag inte skriva blogg längre. ska lägga mig soffan och kolla på eurovison och hoppas på att marlena kommer bra till. ska se till att sluta må illa också hade jag tänkt mig. 
hoppas alla har det bra! 

dagens mat och träning

dagens mat:
idag hoppade jag över frukosten idag men jag tog faktiskt med mig ett päron som jag tog efter körlektionen. sen var det lunch och idag bjöds det på sallad. mums var det och den grekiska salladen var god och jag åt. egentligen för mycket, men jag måste vänja mig.. sen åkte jag hem och jag åt lite ahlgrens bilar. mår fortfarande dåligt över att jag gjorde det. faaan.. aja, sen kom sötisen till mig och vi åkte ner till stan och handlade mat till pajen. vi lagade vegetarisk paj idag med världens godaste sallad till det och maten blev så lyckad att jag nog åt för mycket då med. resten av kvällen åt vi melon, kiwi, physalis och naturgodis. egentligen åt jag för mycket x2 idag men jag får väl vänja mig? eller? 

dagens träning: 
dagens träning har varit dåligare än någonsin men det beror på att jag har så sjukt ont i hela kroppen hela tiden ungefär. vi hade gympa idag och jag sprang först men sen värkte det så mycket att jag var tvungen att lägga mig ner. jag och samantha gick från stan idag också faktiskt. så då blev det lite extra där. 

snälla döm mig inte för hårt gott folk. det är inte lätt att börja göra något som man egentligen inte vill men vet att man måste och något som man inte gillar alls. mat för mig har länge varit en hemsk sak och jag har fått gå igenom hundratusen tankar innan jag stoppat i mig något. jag försöker så gott jag kan. jag lovar.
nu ska jag sova så jag är pigg i morgon när jag ska festa! blir även att ta en massa kort med sofia innan, kommer bli en najs dag vill jag lova :D 

 hjärta <3

aj

aaaaaaaaaaj min kropp gör så sjukt ont just nu. kan knappt stå längre. körlektionen idag gick i alla fall toppen och det är jag grymt glad över. sen var det gympa och envisa emma skulle vara med även om kroppen värkte lite och det har nu resulterat i att jag knappt kan gå utan att det gör ont. nu ligger jag i min säng, myser med min katt och orkar verkligen inte göra något annat alls. 

ikväll kommer min kära vän samantha hit och vi ska göra den vegetariska pajen med sallad och sedan blir det naturgodis på det. guh vad mysigt vi kommer ha det! i morgon är det planerat att jag ska festa, får nog se hur mycket jag orkar med på kvällen. 

guh, jag har inget intressant att berätta nu ju. trist. får återkomma ikväll och uppdatera mitt ät- och träningsprogram! 
nu ska jag föna håret och snart kommer min sötis till mig. 

(hoppas pontus har det bra hemma nu med :))


tröttheten kommer

idag har varit en okej dag måste jag nog säga. var sjukt trött i morse dock och ingen frukost blev det inte tyvärr. fick tillbaka provet vi gjorde på matten förra veckan och jag fick mvg. toppen! på svenskan idag kollade vi på under ytan. tror det var typ femte gången jag såg den och den är fortfarande lika bra vill jag lova. kan inte säga hur klassen reagerade så, vi ska diskutera och jobba vidare med den lite tror jag. efter skolan gick jag till gymmet och tränade ungefär en timme sen åkte jag hem och var verkligen helt död. sen åkte jag till sofia och vi dansade, gick ut och gick, sjöng, planerade, skvallrade och skrattade. 
nu ligger jag i min säng, har sjukt ont i hela halsen, ont i mina ben så ini och vet inte riktigt om jag ska gympa i morgon faktiskt fast det lär säkert bli det ändå om envisa emma är framme och styr. ser i alla fall fram emot min och samanthas myskväll vi ska ha i morgon :) 

om man ska säga hur maten gick idag så tycker jag helt klart att jag åt för mycket idag men jag vet att det måste vara såhär fast ännu mer. dagen bestod utav lunch och middag och kvällsmacka. tre mål när jag är van vid att äta typ ett. frukost fick jag inte i mig pga av min ångest jag hade igår. det var med mig in på morgonen också. jag vill verkligen skärpa mig med det här men det är verkligen svårt vill jag lova. 

nu ska jag faktiskt sova för jag är sjukt trött i kroppen och huvudet. har körlektion vid halv nio i morgon också och det vore bra om jag är i alla fall lite vaken då. är fan nervös även om jag redan har kört en gång. men det kommer nog gå bra! 
god natt gott folk :)



jeans!



idag blev det mina ljusa jeans från cheep monday, ett långt linne från gina triocot, en enkel t-shirt från gina tricot och min svarta kofta från hm. hade nersläppt hår idag med. faktiskt väldigt ovanligt för mig att ha, men kände att det kunde vara kul ;p

ångesten äter upp mig

mitt byte till vegetarisk kost har inte gått bra hemma idag. åt lasange med alldeles för mycket ostsås i. ska bli ändring på detta :) 

hela dagen har jag känt mig motiverad till att klara dethär men ångest kommer nu på kvällen. det känns verkligen som att jag har ätit alledeles för mycket idag och rört på mig för lite. skulle  behöva gå flera mil för att må bra igen känns det som. det var dethär jag var smått rädd för när jag statade mitt program och just nu vet jag inte om jag kommer klara det. men jag måste det, för min egen skull. jag vet att jag inte kan hålla på såhär länge till. det har redan förstört gymnasiet för mycket än planerat. jag har ett år kvar, snart fyller jag 18, snart är jag närmare vuxenlivet än aldrig förr. ska ätstörning få förstöra mitt liv som 18-åring. jag vill inte det. det har redan förstört för mycket. får se om jag orkar äta frukost i morgon. inte helt säkert faktiskt. fan, jag hatar ångestfyllda kväller, jag svettas/fryser i kapp och man känner sig äcklig, ful och fett. jag vill bara ha någon som ligger jämte mig och håller om mig. behövs inga ord. bara lite kroppslig kärlek. jag trodde jag hade funnit kroppslig kärlek men det var fel.
förlåt.. men ibland är det såhär och om jag ska skriva om detta programet så måste jag skriva de dåliga sidorna också.

idag åkte jag och pappa till nässjö och låste upp min blåa mobil, kärlek :)  

a walk to remember?

nu har jag precis kommit hem från skolan. en dag som har bestått av prov och mys. började med nationella i engelska A. writing var det och vi skulle skriva om film. jag är inte alls bra på engelska men jag tror faktiskt jag kan klara g :) sen var det en ca tre timmars håltimme som väntade. jag, lina(L) och samantha (S) invigde det nya princess med en superlång fika där. det blev först räkbaguetter och sedan en kaka på det. när vi satt där passade vi på att plugga lite också men det var inte så mycket av tiden vill jag no inte säga. vi pratade om ett mysigt café där L jobbar och jag och S bestämde oss för att hälsa på där i sommar. vill bara säga att det är toppen princess nu när det är i nya lokaler, mycket större och man mår inte dåligt av att sitta där ett tag inte. nya favvisstället vill jag nog påstå. och vi har våran favvisplats, redan.. :) sedan blev klockan två och vi drogs oss tillbaka mot skolan. L skulle ha historia och jag och S skulle göra slutprovet i körkortsteori. det gick faktiskt himla bra och det känns skönt att ha avslutat en kurs nu, inga mer läxor i det inte! 

nu ska jag plugga sedan ska jag iväg till nässjö och låsa upp min mobil. sen blir det att gå ner till stan för att kolla in teatern... 
sen hoppas jag på "a walk to remember" med P idag också. alltid lika trevligt att träffa honom

Dagen: åt en macka med ost och tomater på i morse och drack te! så stolt är jag. sedan blev det ju en stor räckbaguett och en chokladboll. men man ska ju faktiskt ut och gå sedan så det blir bra :) 

uppdaterar lite senare!

nytt ät- och träningsprogram

idag börjar jag med ett litet nytt program för mig. för ni som inte har så koll på mig så kan jag berätta varför och hur detta uppkom:
jag har under en alldeles för lång tid haft jätte problem med maten. av olika anledningar har jag inte velat äta och tränat alldeles för mycket. det har lätt till att jag jämt var sjuk och det pågår typ fortfarande. jag har gått upp och ner i vikt under en lång period och nu har jag återigen gått ner. jag blev även väldigt trött, hängig, tjurig och inte på humör, tillslut blev det så att jag inte kunde sova något alls på dagen. nu har jag bestämt mig. den enda som kan ändra på mina matvanor är jag själv. sen får jag ta den psykiska biten på annat håll. 

hur ska jag då lyckas?: 
jag ska börja äta regelbundet och äta nyttig och bra mat sedan träna regelbundet för att inte känna att maten lägger på för mycket. jag har valt att äta vegetarisk mat i skolan eftersom den är fräschare. problemet är att det känns bättre att äta vegetarisk mat över huvudtaget att det kanske blir så att jag blir helvegetarian. det enda jag oroar mig för är hur det ska bli hemma. men det tar vi senare. jag ska inte äta godis eller andra onyttigheter i onödan. men det är viktigt att ibland belöna sig själv. det tuffaste steget att ta är frukosten för jag har inte ätit regelbunden frukost på typ 2-3 år nu. men jag ska klara det. jag är envis. ni kommer få följa hur det går för mig på bloggen och att skriva om det här känns mer motiverande för då kan ni lämna kommentarer om ni vill och jag kommer tycka det är kul om ni gör det! träna regelbundet menar jag att ofta gå ut och gå en sväng. helst varje kväll. träna på gymmet 2 dagar i veckan. i sommar ska jag springa 2 gången i veckan i stället.

dagen: idag hämtade jag en lapp om att jag ville ha vegetarisk mat sedan fick jag en soyakorv utan sammis och guh vad god den var. tyvärr blev det ingen frukost idag, men ska försöka i morgon :) blev fisk hemma som mat idag sedan gick jag i rask takt i 45 minuter efter att jag hade pluggat en massa! 

önska mig nu lycka till gott folk :) 



en helt vanlig tisdag i en helt vanlig vecka

vaknade i morse och var så sjukt nära på att somna om och skippa första lektionen men envis som jag är tänkte jag: "jag missar säkert något viktigt om jag gör det." så jag hoppade in i duschen och cyklade sedan iväg till skolan. jag kan säga att jag inte missade speciellt mycket så det hade varit skönare att sova. efter den tråkiga naturkunskapen väntade lite en lektion där vi skulle planera uf. så vi gick ner till cafeterian och skulle köpa lite fika, då jag hittar en 20-lapp på golvet. frågar lina och samantha om det är deras men det är det inte så jag tar den och köper en tee och en macka. känns skönt att man tjänade på att fika idag. sedan satt vi och planerade lite och började spåna på en affärsidé. måste säga att det känns väldigt spännande dethär med uf faktiskt! 
efter lunchen.. (då jag bla gick och hämtade en lapp så jag kan äta vegetarisk mat) hade vi engelska. vi började kolla på första sagan om ringen filmerna och jag har glömt hur bra den är vill jag lova. inte lika mycket krig i den som i de andra. det är även roligt nu när pontus har fått mig intresserad i filmteknik osv. jag skulle verkligen vilja veta mer om det. får nog ta tag i det och lära mig lite! 
sen åkte jag hem, satte mig på balkongen, solade, drack cappucino och pluggade körkortsteori.

i morgon är det nationella prov i engelska a för våran del. writing, jag har hört källor om att ämnet är "datorer - föredelar, nackdelar". vet inte vad jag ska tycka om det ämnet om det nu är det. inte riktigt jag kanske. haha. sen så ska jag dra med mig sammis och lina till princess tror jag. de har ju bytt lokaler nu så man måste ju gå och se om det är något att ha. sen blir det slutprov i körkortsteori för mig och samantha. vet inte riktigt vad jag ska tycka. tror inte jag klarar det i för sig, men vi får se. 
hoppas på en promenad med pontus i morgon också. 

fotograferingen med sofia blev flyttad till lördag innan festen ;p

nu har jag inget mer roligt att skriva. kanske återkommer ikväll. 
(jag vet inte om det är någon som läser min blogg. om det är det, skulle ni inte kunna skriva lite vad ni vill läsa om eller om ni tycker det räcker som det är nu) :D

måndag

idag var det avveckling av Annie och det var rätt jobbigt men skönt att ta ett riktigt farväl av scenen. när vi först kom dit såg det ut som det gjort ett tag men det förändrades rätt så snabbt. de släppte ner big image och sen gick det med bara farten. bit för bit plockades bort och jag var bara alldeles tom inombords. det känns verkligen som att det var igår som vi flyttade dit sängarna till premiären. jag kommer ihåg hur kul det var och hur mycket energi man hade. nu var man tom. jag var tvungen att gå runt och bara smälta allt, logen, sminket, sina entréer och så gjorde jag och moa lite danser för sista gången. våra älskade hopp och FBI tex. kanske låter jätte töntigt men det är verkligen tomt nu när musikalen är slut. det är värre än vad man kan tro. men det sköna är att gemenskapen kommer finnas kvar i höst. för den var verkligen något utav det vanliga vill jag lova.

tog sällskap med pontus hem från fritidsgården och det var lika trevligt som vanligt. vi började prata om face plants och sen fortsatte det med en massa roliga klipp så jag var tvungen att kolla in dom när jag kom hem och jag skrattade som aldrig förr. det är galet vad mycket man kan skratta åt andras misstag. fick även en bild som pontus själv har målat på en gubbe! 

    så snygg!! 

idag var väl en helt okej dag i skolan. kom helt ofixad i morse för jag hade gråtit mig till sömns och vaknat gråtande och var otroligt känslig och det var nära gråtattacker i skolan flera gånger. men jag lyckades undangå det. idag började vi planera uf och jag, lina och samantha har bästa idéen som vi ska spåna vidare på i morgon. det kommer i alla fall bli bäst. i morgon hoppas jag och sofia på bra väder för då är det fotografering som gäller :D 

oj, jäävlar. nu var klockan för mycket. nu måste jag verkligen gå och lägga mig. 
här nedan ser ni bilder från dagens nerplockning..





(fler bilder finns på bdb och facebook ;p)

nu är det slut.

jag kan inte förstå att det redan är slut. jag menar, det började ju nyss. det jobbiga är att jag inte kunde gråta något alls på fritidsgården men jag lovar. det är inte för att jag är känslokall. jag har bara inte fattat att det är slut än. jag kan inte förstå att vi har sjungit de sista raderna i herbert hoover, dansat de sista stegen i FBI eller agerat de sista scenerna. nu är det slut och även om jag vet att alla kommer ses så kommer man aldrig göra denna underbara föreställningen igen. det är otroligt ledsamt för annie var verkligen något speciellt. idag tog jag chansen och smet upp bland publiken för att se början av andra akten och jag började gråta. nu förstår jag varför publiken är i lyckorus när dom har sett det för det är fantastikt. atmosfären på scenen är så behaglig och man bara är där utan att behöva lägga ner så mycket energi. alla skådespelarna är verkligen enastående och kabinettet, jag kan inte säga det för många gånger. OMG!! jag förstår varför publiken tycker den är bäst. deras karaktärer är otroliga och känslan över den scenen är så otrolig.. och när de brister ut i sång. man kan inte annat än att njuta av deras skönsång. och matilda, jag började seriöst gråta och fick gåshud när hon började sin lilla acapela bit för det var så känslomässigt. jag skulle kunna sitta är i år och dar och säga hur mycket jag kommer sakna alla och hur jobbigt detta är just nu men jag ska inte trötta ut er. 

kan säga att det även uppkom ett annat tråkigt besked ikväll som fick mig att gråta en tår. men är det vän du vill vara så tänker jag inte kämpa emot. du är otroligt underbar och har förändrat mig, fått mig att våga mer fast just nu är det enda jag gör tvivlar på mig själv men du är toppen vill jag lova. jag hoppas verkligen att du blir lycklig för du förtjänar det mer än någon annan <3

nu ska jag försöka sova för vare sig man vill eller inte så är det skola i morgon och jag ligger så sjukt efter i allt nu så jag måste verkligen ta tag i skolan nu. 

  kommer aldrig glömma det här <3

9 maj

denna dagen har bara rusat iväg och nu är den över. hela dagen har tillbringats på musikalen med föreställningar. det var en massa folk båda föreställningarna och det gick toppen. även om jag hade noll energi nu i slutet så får man någon slags överenergi av att gå in på scenen. nu är det bara 2 föreställningar kvar och det är extremt ledsamt. det kommer bli så tomt och även om det är jobbigt ibland att leva så inpå varandra så kommer man sakna det något extremt. tyvärr så är det även så, av ren erfarenhet att man inte håller kontakten med alla. jag vet vilka jag kommer ha kontakt med och vilka som man kommer tappa. och tyvärr är det alltid så, att man tappar vissa kontakter, tyvärr. men vi är inte där än. den tiden då det kommer komma tårar, kramar, pussar och farväl har inte kommit än och inte ska vi deppa innan det inte. 2 förställningar där vi måste ge allt och lite till måste genomföras först! 

nu ligger jag i soffan och är totalt utdöd i kroppen OCH hjärnan. alla tankar är bara helt vända och vridna till höger och vänster och ärligt så orkar jag inte tänka och deppa så mycket som jag gör denna helgen. jag vill vara glad för jag vill inte att folkets sista syn av mig är en depptjej. kroppen är död av all dans och jag vill inte ens veta hur bra min kropp kommer må efter i morgon, men det tar vi då. 
nu tror jag faktiskt att jag ska lägga mig i min säng och sova för guh vad trött jag är just nu. 
hoppas ni sover gott, och en massa kärlek till anniegänget <3

    hjärta dig <3

FULLSATT!!!!

ibland inser man inte hur jävla underbart det är att stå på en scen och bara glömma alla problem, tankar och bara njuta. man får någon slags extrakraft som man inte visste att man hade när man kommer in på scenen. det är som att alla strålkastare, all publik bara ger en kraft att visa publiken hur bra man verkligen är. ikväll på musikalen var det fullsatt och det var mäktigt. aldrig förr har det varit ca 360 personer och kollat, ALDRIG. känslan när man ser publiken och man inser att det är mycket få stolar som är ledig, den känslan är nästintill oförklarlig. när sedan hela detta hav utav människor ger stående ovationer och applåderar och jublar så känner man sig nästan odödlig. det är i dom stunderna man inser att man har hittat sin grej och att det vore fy skam att inte satsa gärnet på det här. detta är verkligen det jag brinner för så sjukt mycket. inget annat spelar någon roll när jag är på scenen och inte mellan heller. jag skiter i precis allting för detta tar alla mina tankar och mina känslor, och då inte negativt menat. man går varje dag och nynnar på melodier. dansar danserna i huvudet. rabblar repliker i vardagslivet. man lever helt enkelt i det hela tiden och man svävar på rosa moln helt enkelt. 
jag vet att jag har varit mycket upptagen, inte kunnat träffa alla speciellt mycket. inte varit en bra kompis helt enkelt. men jag är ledsen, ni måste förstå. detta är mitt liv och de som inte stötar mig i det antar jag inte är värda min vänskap. vänskap handlar ju ändå om att stötta varandra och ni som gör det är underbara. jag kommer aldrig glömma hur sofie var när hon hade sett den, jag trodde för det första att hon aldrig skulle komma. hon gjorde det och hon tyckte om det. ni andra som stötar mig (ni vet vilka ni är) är också ooooootroligt underbara. tack, jag behöver all stöd jag kan få! 

oj, nu blev det ett väldigt långt inlägg. men jag var tvungen att skriva av mig lite om teatern. den är som sagt mitt liv och ibland måste man skriva av sig om sitt liv. nu ska jag gå och sova och tagga för två föreställningar i morgon. 
OCH, ni får bara inte missa annie. det är bara 4 förställningar kvar så passa på :D ni kommer inte bli besvikna.  



fredag den 8 maj

idag fyller madde 18 år och det grattar vi i massor :D 
tänk bara, nu är det banne mig inte långt kvar tills det är min tur. guh vad roligt! 

men det var inte det jag skulle prata om idag. idag är det fredag, ledig från skolan och har det allmänt skönt. i dagsläget gillar jag våran svenska lärare sååå mycket som gav oss ledigt idag fast att hon gav oss den där hemska novellinlämningen. men nu är den inne och det är ingen idé att sura över den. idag sov jag till halv 10 och la mig framför tv:n en stund. sen fick jag för mig att jag skulle leta efter oliverfilmen, jag hittade den, jag kollade på den, jag fick gåshud och jag saknade mer än någonsin. jag hade typ glömt hur underbart det var att vara med i oliver. jag är orolig för hur det kommer bli på söndag med annie. detta har ändå varit mer speciellt och jag vill verkligen inte att det ska ta slut. 

just nu sitter jag i köket och väntar på att ugnen ska bli varm, jag håller på att göra tacopaj för mamma bad mig så snällt. och jag känner att jag borde göra lite mer i hemmet åt henna, så nu ställer jag upp. sedan ska jag städa mitt rum innan frida kommer till mig. sen tror jag att jag ska diska innan jag drar iväg till teatern. guh vilken duktig dotter jag är :) 
kvällen kommer spenderas i fritidsgården med föreställning sen ska jag förhoppningsvis till madde om inte min feber slår ut igen eller om tjejerna har dragit någon annan stans. det skönaste hade nog varit att hinna gå en runda innan jag ska dra men jag tror det blir tajt med tid faktiskt. får gå dit istället (hade jag nog i för sig gjort ändå, jag är ju hos mamma så som typ bor 200 meter från fritidsgården ;p) 

igår vägde jag mig och det var ett tag sen vill jag lova, jag hade gått ner 4 kilo. säger bara jippi! jag lyckades typ. nu ska jag bara gå ner 2 kilo till så når jag drömvikten. det kommer jag klara! 
nejni, nu måste jag slänga in pajen i ugnen och städa. 

bjuder på en härlig anniebild :)    (glöm inte gå och se våran succé) 


feber

är jag inte otrolig. nu har jag feber igen. fast jag vet inte, jag kanske får skylla mig själv. jag var liksom med på idrotten idag fast att jag borde hoppat det. men vad fan. jag fick reda på att jag har MVG i gympa. det var bara såååå jävla skönt. ännu ett mvg att lägga in på listan. jag kan inte riktigt förstå hur jag kan ha ett mvg i gympa, för jag trodde det var typ svårare att få det eller så.. men ja, det är bara att inse att jag förtjänar det osv. 
annars så har dagen varit sådär. hade matte i morse och jag fick typ göra ett prov på andragradsfunktioner som jag inte har jobbat med.. vi fick provet och de som ville ha högre betyg skulle jobba själv och inte kolla i boken. problemet var att de hade gått igenom detta i måndags när jag var hos doktorn.. snällt va.. men jag tror jag fixade det rätt bra efter ett tag. sen var det samhällskunskap och han hade genomgång typ hela lektionen men jag tycker ändå det är rätt intressant. vi jobbar med EU och det är ju hela tiden orginellt och eftersom man snart är 18 borde man ha lite mer koll än vad man har.. ;p har i alla fall prov nästa vecka, inte så uppigande!! 

ikväll ska jag ha lite fredagsmys med mig själv tror jag. kolla på någon bra film och äta lite godis. det tycker jag att jag förtjänar plus att jag inte hinner ha fredagsmys i morgon efter teatern..
ja, teatern ja. nu är det sista helgen! måste verkligen ta vara på denna helgen så gott det går.

nej nu måste jag börja planera allt plugg som jag har till nästa vecka. slutprov i körkortsteorin (kan verkligen ingenting..) samhällsprov (kan lite mer faktisk). sen känns det som att jag har något mer.. men, ah! vet inte. får kolla upp det!
 


hemma, hultsfred, regn

jag bestämde mig igår efter mitt inlägg att jag skulle vara hemma idag, så jag stängde av alarmet och somnade efter ett tag. efter att jag hade kämpat med mitt extrema halsont. idag har varit lungt. vaknade vid 10, la mig framför tv:n, sofie ringde och vi pratade lite sen kom hon till mig vid halv 12. hon hade med sig en cola, bilar och en film. redigt mysigt blev det. nu sitter jag i soffan och kollar på vänner. planerar att ta en dusch sen för att känna om det känns bättre. redan nu känns det bättre. inte lika ont i halsen och jag tror inte jag har feber idag. så det blir nog skola för mig i morgon. känns som att man missar så mycket när man inte är i skolan. och vi har bad i morgon igen. och det är typ skitviktigt att man är med. men jag vet inte om jag kan, får se i morgon.. 

ja, hultsfred alltså. så sjukt härligt. jag har fått jobb på hultsfred så nu kan jag åka dit. typ bästaste nyheten på länge. så sjukt glad blev jag. samtidigt som jag inte riktigt förstår att det är sant. men det är det ju :D jag vile åka till hultsfred innan men kände att jag verkligen inte hade råd. som en sista chans så anmälde jag mig för att jobba där. jag trodde aldrig jag skulle få jobb men det fick jag!! yeeeeeeeey! 

ja, regn. det är ju inte speciellt uppigande väder ute. det kanske inte gör så mycket när man är sjuk men det är ändå deprimerande. nej, nu ska jag kolla klart på vänner sen hoppa in i duschen,

sjuk var det eller?

nu är min idiotiska hjärna i gång igen. jag sitter nu i min säng och överväger om jag ska ta mig till skolan i morgon bara för att det känns som en viktig dag. vi ska ju hålla på med bladet och vi skulle börja lägga in annonser och artiklar i layouten och jag är ju med i den gruppen. jag vet inte varför, men jag känner ett sjukt stort ansvar och det känns som att det inte blir något gjort om jag är hemma i morgon. antagligen kommer jag sova bort lektionen om jag är hemma, om nu inte telefonen ringer.. jag vet ju inte hur pigg jag kommer vara om jag är i skolan men jag har satt klockan på halv 9, får se hur jag mår då. det är ju bara 1 och en halv timme i morgon så det är ju inte så farligt. 
jag vet inte, men jag borde nog lära mig att ta det lungt när jag är sjuk eller något. för jag vet hur det kommer bli i helgen om jag inte tar det lungt. eller nästa vecka. för i helgen finns det ingen chans att jag kan ta det lungt. det är ju sista helgen för musikalen så! eh, får ta hand om mig någon annan gång

idag har jag inte gjort ett piss. det är väldigt tråkigt att vara sjuk faktiskt. jag vaknade vid halv elva och drack lite te och åt en macka. la mig framför tv:n och tröttnade ganska direkt på alla tråkiga program. bestämde mig för att kolla på en film och det blev "the break up", en sjukt härlig film som emot slutet dock fick mig att påminna mig om mina situation just nu.. sen blev det lite tv men sen tröttnade jag igen och satte på en annan film. "get smart" hette den, den var bra och så men inte riktigt en emmafilm ;p sen kom min kära broder hem och vi kollade lite på nickelodeon, alltid roligt att kolla på när man är sjuk! nyss var jag sjukt trött men piggnade precis till. men jag antar att det är bäst för mig att lägga mig och sova så får vi se hur morgondagen blir! 

sjuk

nu har jag tagit mig i kragen och erkänner att jag är sjuk. jag har ont i halsen så ini... feber, ont i kroppen och allmänt seg. så nu har jag bestämt mig för att vara hemme i morgon från skolan, eller mamma typ tvingade mig att stanna hemma. mamma var visst ledig i morgon också så det är ju rätt skönt att vara hemma när hon är hemma också. 

idag var jag, jonathan och pontus på en repetion med "en marknadsdag i eksjö". vi har blivit tillfrågade att vara med och skulle kolla läget lite. vet inte vad jag ska tycka om det, har inte bestämt mig än om jag vill vara med men det kommer det mera information om senare vill jag lova.

jag har blivit misstänksam och börjat återigen tvivla på mig själv och mina beslut. vet inte om denna situationen har fått mig att göra det. jag vill bara våga lite på att du väljer mig men jag vill att du väljer rätt. jag vet inte alls hur jag ska tänka just nu mer än att det grämer mig att jag fortfarande gillar dig så mycket. kärleken är antagligen för stor för att jag ska kunna släppa dig. du är helt enkelt för underbar för att jag ska kunna glömma. 

nej, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film eller något. orkar inte riktigt göra något mer än att bara ligga. tvingade mamma köpa en marabou åt mig. det är så sjukt gott att äta marabou när man är sjuk! tack älskade mamma.


helgen svepte förbi!

det var fredag alldels nyss och nu är det söndag, klockan är tolv och det är skola i morgon. kul, neej, inte speciellt. jag är så fruktansvärt oförberedd på skola i morgon. har inte läst småföretaganden, har sjukt ont i halsen, har ont i hela kroppen och så otaggad för att ha körlektion. jag kommer nog seriöst vara en zombi i morgon vill jag lova. men eftersom jag heter typ idiot i mellanamn så kommer jag absolut inte stanna hemma från skolan. 

vad har jag gjort i helgen... gissa? JO, musikal heeela helgen lång. det är verkligen sååååå kul men denna helgen har ändå varit lite sådär. eftersom jag nu ligger i min säng och har halsont av dess like och hostar och är febrig så kanske ni förstår. hela denna sjukprocessen började redan lite igår men var verkligen värre en vanligare idag men jag kämpade på gått ändå tycker jag. men eftersom man va lite hängig och så idag så gick det lite sådär vill jag säga. det första som hände var när vi ska slå poliserna och moa lyckas istället slå mig i huvudet, gjorde lagom ont såja. sen i tjänstefolkscenen så kommer evve så sjukt långt fram vilket gör att jag också gör det, sen när jag ska baka ut ur scenen så håller jag typ på att riva ner hela big image.. sen hamnar jag ju heeeelt galet fel i hoppen in.. ;p sen så fick jag akut hostattack och var tvungen att rusa ner och hämta vatten och stimma runt och skit. det är alltid sådant som är så kul eftersom publiken aldrig märker något. ni ska bara se vilken panik det kan vara bakom scenen ibland. hahaha, som i går så höll pontus på att missa sin entré men då var jag en liten räddare i nöden och sprang ner och hämtade honom! 
det är bara en helg kvar. det känns väldigt läskigt för det känns som om det precis har börjat. premiären var liksom nyss. samtidigt som det ska blir skönt men lite ledigt så kommer man sakna det så mycket. det som gör att nästa helg blir lite jobbig är att jag inte kan ta ledigt nu på fredag för att fira madde, det var liksom sjukt många som skulle ta ledigt den dagen ändå så.. det är även nu man börjar fundera på vilka man kommer ha kvar kontakten med och inte. och jag vill lova att man vet rätt säkert redan. 

nu måste jag nog läsa småföretagande innan jag går och sover! 

allt riktat åt ett håll

de bra saker för ofta med sig dålig, eller? för mig verkar det i alla fall så. om vi börjar med mobilen, blev ingen. festade inte på öl, men på cuba och cider i stället (det var i för sig jävligt gott också) valborg blev sådär. helt okej, det hade väl kunnat bli bättre. jag har sjukt ont i halsen, helt otaggad egentligen för musikalen men jag måste blli taggad den tidiga föreställningen idag, för då kommer sanna och kollar :D 
nej, jag vet inte. det verkar som att allt inte alltid kan gå bra för mig. 

idag tänker jag nog inte göra så jätte mycket innan jag ska iväg till musikalen. kanske gå ut en sväng i det fina vädret. 
jag hoppas i alla fall att helgen blir bättre än vad de senaste dagarna har varit. ha det bra, det ska i alla fall jag försöka ha det! 

RSS 2.0