14 april

Idag lyckades inte jag vakna utav min klocka vid halv åtta och vaknade istället klockan tio. Rätt fail eftersom jag skulle träffa psykologen vid nio men det sket sig ju. Fick istället skynda mig iväg till jobbet och ha utbildning. Imorgon sätter vi oss vid telefonen och tar emot samtal. Mår rätt skit utav att bara tänka på det. Känns inte som att jag har koll på något alls vilket jag säkert har lite.. Nej, jag vet. Det är väl så mycket annat runt omkring att jag får panik bara utav att tänka på det.

Resten utav kvällen ska jag mest ta det lungt och inte göra så mycket. Vänta på att Elsa kommer hit och myser med mig inatt. Känns toppen att hon ska komma hit minsann.


rentav ärligt

När saker helt enkelt spårar ut är det viktigaste man kan ha, vänner.
Nu har det inte hänt mig något allvarligt så, men jag har en vän. En mycket kär vän som jag lärde känna för ett år sedan. En person som dök rätt ner hos mig under en jobbig period. Vi blev snabbt väldigt bra vänner och jag saknar den tiden rätt mycket. När hon ringde mig och berättade vad som hade hänt blev jag inte ledsen, arg, eller särkilt orolig. Mer förstående och vetande hur det känns och vad som kan tänkas hända i hennes huvud. Har beslutat mig att åka till henne i helgen och bara va. Jag vet att det är uppskattande, även om det är sjukt svårt och jobbigt att säga just då.
Självklart påverkar det mig eftersom jag fattar hur det är. Men det räcker inte där, har även andra saker som måste redas ut lite här och där. Har utbildning på jobbet just nu, den är svår och tankarna är på helt andra håll än just där. Men jag måste fokusera mig på detta nu. Har bara denna veckan på mig att klara denna utbildningen annars lär det inte gå så bra på jobbet.
Imorgon har jag samtal med min kurator och det känns skönt att släppa lite på allting. Har i för sig pratat lite med Elsa och Elle nu på kvällen och dem är så bra.

Nu ska jag ta mig en kopp te och fundera lite till på allt.


våren :)

Imorgon är det onsdag och en dag närmare helgen. Superduper säger jag bara!
Är ledig hela helgen och har inte riktigt spikat vad jag ska göra än men det blir säkert skönt och bra vad jag än gör.
Inatt har mamma sovit över här och idag har vi haft en riktigt mysig dag. Gick en långrunda med Enya som fick springa lite fritt vilket gjorde henne överlycklig. Sen gick vi lite på stan och åkte och inhandlade middagen och sedan tillagade mamma god lax med sin speciella kalla sås till. Riktigt smarrigt.
Nu ligger jag och Enya i soffan och ska snart gå och sova. Upp på utbildning imorgon klockan åtta och lära mig lite mer om utlandsutbildning.

Förresten är det ju riktigt jävla awesome att våren är på gång nu, äntligen. Var ju riktigt varmt och skönt ute och det gör mig väldigt glad!


lite ditten och datten

Dagarna går så fort nu för tiden så jag hinner knappt tänka alltså.
Har dock gått ner till 80% nu, mycket skönt faktiskt med tanke på att jag kunde ta hem min lilla enya hem till mig. Denna veckan så har Elsa sovit hos mig och det har varit mycket bra. Gillar inte att vara själva verken hon eller jag så varför inte. Och vi är rätt bra på att kompromissa och har inte tröttnat på varandra eller fått allvarlig panik. Mycket bra tycker jag.

Just nu står Crille och diskar i mitt kök vilket är toppen. Både att han diskar men framförallt för att han är här. Han kom och överraskade mig på jobbet och frågade om han fick sova hos mig och det är väl klart. Jag har ju praktiskt taget tvingat honom att sova här någon gång så äntligen :)

Halmstad ja, det var helt underbart och jag åker gärna dit snart igen. Har redan planerat att åka dit i sommar och festa loss.

Denna helgen som kommer blir det mest jobb och på lördagen ska vi fira Bella lite med lite mat osv. En asrolig present har vi också skaffat som är totalt klockren på alla sätt. Hon kommer så lätt älska den alltså!

Nu ska jag ge crille massage och sen ska jag sova.



RSS 2.0