Halmstad i helgen!

Imorgon åker jag med min kar, Elle och Johannes till Halmstad för att ha en helt awesome helg. Vi ska festa, mysa och ha det trevligt. Det ser jag sjukt fram emot.
Men innan vi drar dit blir det 6 timmars jobb!

Idag på jobbet kom Staffan och överraskade mig helt plötsligt om att jag skulle sticka till andra våningen och ha utbildning. Utbildningen handlade om affärsbokning. Så jäkla underbart att få den kompetensen. Man kan sälja rätt mycket på det och det är sjukt roligt. Ser även fram emot utlandsutbildningen som ska ske vecka 15. Ska bli superkul :)

Just det ja, har ju även tatuerat mig.. Bild på detta!!



Texten är till min bror :)

Nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon :)

sometimes



men jag är rätt glad att jag har er vid min sida <3

fredag

Fredag..
Vissa njuter nu utav att en vecka har kommit till sitt slut och planerar in roliga helghändelser. Själv så ska jag snart gå ut med Ebba och sen gå och lägga mig. Ska börja jobba imorgon vid kvart i nio..
Efter jobbet ska jag i alla fall åka mot Kisa för att fira min kusin som fyller tre år. Det ska bli härligt. Ska dock åka helt själv dit och det känns lite konstigt sådär. Inte något man brukar göra precis.
Upptäckta idag ett stort steg in i vuxenvärlden. Löndagen kom idag och efter jobbet åkte jag och Elsa till Willys och handlade in en massa mat som fattas i ens kylskåp. Det var verkligen en riktigt vuxenhandling som innebar grundsaker och en massa sånt där bra att ha.
Ajja, bara att inse att man har vuxit upp antar jag.


en dag med mamma!

Idag ska jag umgås med mamma. Supermys!
Vi bestämde oss för att gå ner till stan och ta en lunch på lilla caféet och bara mysa hon och jag.

Jag älskar mig mamma!

Stockholm i ord

På lördags morgonen var vi mycket peppade på att ta tåget till Stockholm. Vi åkte till Stationen och väntade där ett litet tag innan det var dags att hoppa på tåget. Resan var skön och härlig och vi tjatade, lyssnade på musik och hade allmänt roligt. När vi kom till Stockholm var första uppdraget att hitta ut ifrån den stora stationen men också hitta någonstans att slänga in våra väskor. Vi hittade ett förvaringsskåp och sen tog vi raka vägen mot stan för lite Shopping. Vi gick i lite affärer och hittade det ena och det andra. En bra start helt enkelt. Vi hann till och med att promenera lite i gamla stan innan Emma Green ringde och vi bestämde vart vi skulle ses osv.
Vi gick mot stationen, hämtade väskorna, hittade tunnelbannan och åkte mot Slussen. Där blev vi guidade utav Emma som vi sedan mötte upp vid medborgarplatsen. Det var underbart att se henne igen och vi alla var glada. Vi gick till ett café och köpte lite att äta och satt sedan och snackade i drygt två timmar.
Sen var det dags att promenera mot hennes lägenhet som inte alls var långt ifrån Göta Lejon där vi skulle befinna oss lite senare. Hennes lägenhet var superduperfin och det var även kul att träffa Christian igen.
Där vi skulle bo låg på 9:onde våningen och hade en mycket fin utsikt. Det var även där alla tvättmaskiner va men med två sängar skulle vi klara oss mycket fint. Efter att ha skiljts åt ifrån Emma satte vi på musik och började fixa oss lite inför kvällen. När klockan närmade sig halv sju gick vi mot Göta Lejon för att kolla på Romeo och Julia.
Musikalen var helt underbar och vi va helt lyriska efter den. Som avslut på kvällen åt vi lite på Mac Donalds innan vi somnade gott i våra sängar.

Söndagen vaknade vi ungefär halv tio och vid tiotiden kom Emma upp och sa hejdå till oss innan hon skulle iväg och hålla lite dansklasser. Vi började fixa iordning för att återigen åka in till centralen där vi lämnade in våra väskor och promenerade till gamla stan. Där hittade vi ett mycket mysigt café där vi åt lite frukost/lunch, eller lite... Så mycket så att vi praktiskt taget kunde rulla fram för gatorna. Sedan fortsatte promenaden genom gamla stan och vi hamnade tillslut vid hamnen där vi satte oss och chillade i solen. Fotade även lite svanar som var så fina så. Påvägen tillbaka mot Sergels torg stannade vi till vid Ben&Jerry's glasscafé och köpte med oss en glass. Satte oss vi en trappa i solen och hade det allmänt skönt. Drog sedan på en härlig shoppingtur runt om Sergels torg innan det var dags att gå mot centralen igen. På tåget hem var vi rätt trötta men samtidigt sjukt nöjda med vår vistelse i Stockholm!

Helgen var helt fantastiskt och att få umgås med min Moa en hel helg var guld värt. Eftersom vi inte träffas så ofta får man ta vara på varje minut med henne. Jag älskar att umgås med henne och hade gärna stannat ett tag till i Stockholm med min finaste Moa.


Stockholm i bilder












hemma

Har varit hemma ett tag nu i min lägenhet och bara tänkt tillbaka på helgen med ett leende på läpparna :)

Men nu måste jag sova för att sticka upp och jobba imorgon. Kommer upp lite imorgon om hur vi har haft det och vad vi har hittat på i storstaden samt en del bilder!


i nässjö

Just nu sitter jag i Moas rum och chillar lite. Moa duschar just nu så jag underhåller mig med musik och datorn. Toppen kan jag säga!
Sååå ja, imorgon åker vi äntligen till Stockholm. Som vi har väntat på detta ett mycket långt tag men nu är tiden äntligen kommen och jag är så glad för det. Vi ska ha det så himla mysigt och bara ha en toppen Emma och Moa helg i all dess like och den börjar redan idag. 
Moa är bland dem bästa i mitt lite så att umgås med henne en hel helg är verkligen något underbart och helt galet. När vi umgås vet man egentligen inte vad som kan hände eftersom vi är så coola!!!
Nu ska vi kolla på så ska det låta!
emma isaksson <3 moa rundberg

yeeeeyyy!

Uhh.. En intensiv jobbvecka har jag haft framför mig och imorgon jobbar jag nio till kvart över fem. Sen är jag ledig i helgen. En utav dem helgerna som antagligen kommer att bli sjukt jäkla bra.
På lördag morgon åker jag och min kära Moa till Stockholm och tillbringar helgen där med shopping, mys plus Romeo och Julia. Helt jäkla toppen och jag är så taggad för detta!!!!
Har packat väskan lite och ska packa lite nu och sen diska så att det är rent och fint när jag åker imorgon. Hinner inte det efter jobbet nämligen. Hoppas dagen går fort imorgon. Annars kommer jag typ dö lite sådär halvt.

Skriver säkert imorgon hemifrån Moa värsta taggningsinlägget.. Heheheh!
Nu sätter jag på musikalmusik och dansar runt lite i lägenheten utav lycka :)


hos mamma

Blev ändrade planer igår efter besöket i Nässjö så jag sov faktiskt i Eksjö igår också och snodde bilen till jobbet idag. Nu sitter jag i mammas soffa och har kollat på lite tv och ska snart sova.
Det känns så skönt att vara hemma när man även har ett helt eget ställe. Jag har börjat få hemlängtan, absolut men samtidigt så har jag börjat trivas väldigt bra i Tranås. Jobbet är helt fantastiskt, arbetskollegorna är toppen plus att min lägenhet... Jag älskar den.

Men ja, det verkar alltid finnas något dåigt med allt bra också. Min pojkvänn finns i Eksjö, min familj finns i Eksjö, alla vänner finns i Eksjö alternativt Nässjö och Norrköping. Tur att jag har Elsa. Men nu är det ju som så att Elsa har fått jobb på ALV i sommar och lämnar troligen SJ i maj och det känns lite sådär jobbigt. Jag är ganska konstig och oroar mig för mycket, jaaa.. Men that's me so.
Jag är medveten om att man inte kan leva vid sina nära och kära hela livet men det måste ju självklart vara som jobbigast första gången man tar steget.

Jag har också en väldigt fin vän som är och reser runt om i världen. Hon har nu varit borta i en månad och jag saknar henne som tusan. Har mejlkontakt med henne som tusan och får en massa spännande mejl om allt dem håller på med, hur dem har det osv. Uppdaterar henne även en massa. Alla säger hela tiden, tiden går så fort. Och visst, det tycker jag också. Men det känns som att det är år och dar innan hon kommer hem igen. drygt två månader... peppar, peppar. Fy tusan vilken mys vi ska ha när hon kommer hem. Älskade jordgubbe, Linn Bogmark.

Eh, nattsnack, love it!
Nu ska jag krypa ner i mammas sköna säng och sova ut. Imorgon blir det en shoppingdag i Jönköping. Det låter rätt mycket mer än bra i mina öron :)


9 mars

Idag är det onsdag och jag har jobbat klart för dagen. Ska snart ta cykeln ner till stationen och sedan åka till Nässjö. Ska kolla på ett uppträdande som Moa är med i i sin skola, ska bli kul :)
Imorgon har jag sovmorgon, toppen!!! Efter jobbet ska jag ta mitt pick och pack och åka till Eksjö. På fredag hänger jag med mamma och Oskar till Jönköping för att kanske hitta något spännande att shoppa. var ett tag sen ;)

Men nu måste jag nog fixa mig så att jag inte missar tåget.
Puss och kram :)

lördagsmys

Bra låtar som gick till final minsann. Är mycket nöjd med det, mest glad för att Sara Varga gick vidare. Älskar verkligen hennes låt. Den är awesome, så är det bara!
Har supermys med pappa och bror, chillar i soffan och bara tar det lungt. Har sådan sjuk mensvärk så det är underbart att ligga i soffan och pussa och gosa med Enya samtidigt som vi kollar på a lot like love.
Imorgon hoppas jag att Linus förljer mina order och kommer hem tidigare ifrån Linköping så vi kan ses. Sen ska jag träffa mamma och vi ska åka och kolla på Oskars match i Jönköping. Ska hejja som bara den åt dem :))

man skadar inte den man älskar

Jobbet kväll idag och jag kan ju bara säga att det var rätt kaos. Tydligen så har det varit storm i norrland och allt är avstängt. Kanske inte behöver säga mer, tror ni fattar!

Imorgon jobbar jag kvart i elva till sju. Efter det blir det att springa hem, pussa på linus och fixa oss, ta en taxi till Elsa och sen festa natten lång!!!
Ska bli skönt med en ledig helg, då kanske hostan vill ta och försvinna också så jag slipper hosta sönder kunderna i öronen, heheh :)

Nehee, ska väl kolla lite på tv och sen är det väl bäst att man går och lägger sig och sover lite :)

RSS 2.0