så faller jag tillbaks, dit du vill

Mötet med min jobbcoach gick kanon idag om det nu var någon som ville veta. Jag har ny kraft och ska skriva ihop en liten presentation om mig själv och sen trippa ut till företag.
Eftermiddagen fortsatte hemma hos Crille där jag lagade mat, tro det eller ej. Makaroner och köttbullar och även detta lyckades jag med. Vi åkte sedan och dansade lite och det var härligt att se crille shaka rumpa och rulla höfter. Han är i för sig grym på det :)
Men umgänget med crille va inte slut där utan vi åkte till Hemköp och handlade till till mamma Carola och kom även hem med lite nyponsoppa och några goda toppar som jag inte vet vad dem heter. Det var riktigt gott i alla fall.
Efter mycket om och men fick även jag och Emma ihop ett samtal och började smida lite dansplaner för mig och Moa som låter väldigt lockande. Ska sätta mig och skriva lite nu. Jag tänker inte berätta något, framförallt för att Moa säkert kommer att läsa detta och jag vill inte att hon ska veta, heheheh!

Imorgon kommer bli en bra dag hoppas jag på. Eller jag vet att från halv åtta kommer den va helt fantastisk. Innan det kommer det nog kanske också bli bra, från typ fyra/fem.. Nej, nu ska jag skriva lite annat.
Godnatt

min rygg gör lite ont

Vill väl inte klaga för mycket men jag har lite ont i ryggen. Vi gjorde en hel del övningar där det gäller att svanka plus att vi gjorde lite ryggstyrka och så. Jag får väl se hur ryggen mår imorgon.
Det gick sådär på dansen idag men det var nog för att jag hade tankarna på annat håll men det går nog bättre nästa vecka. Moa hängde med till brinellskolan och kollade in min bror när han tränade. Vi snackade en massa skit som vanligt och skrattade en massa.

Imorgon ska jag träffa min Crille. Vi ska ha en Crille och Emma dag och det ser jag sjukt fram emot. Har även möte med min jobbcoach så lite ska jag ju faktiskt göra. Sen om ryggen tillåter, vilket den måste göra så ska jag dra iväg på dansmixen.. Crille ska nämligen med imorgon vilket är du bäst!

Nu ska jag försöka sova lite så att det blir lite sömn inatt i alla fall.


Har aldrig sagt att vi är normala jag och crille!

Gräddstuvad pyttipanna

Lagar mat till mig och min bror som snart borde komma hem. Jag hatar att laga mat och är sämst på det men gräddstuvad pyttipanna ska jag väl lyckas med.
Drar till Nässjö och dansar ikväll, toppen!


den vackraste stunden i livet var den när du kom

Idag är jag seg, så seg.
Ska snart gå upp ur sängen, gå ut med vovven, klä på mig, äta lite och sticka upp till Sofia. Vi ska väl mysa med kaffe osv. Det vi brukar göra vill säga. Ikväll är det dans i Nässjö.. kanon!

Imorgon är det torsdag och sen är det fredag igen. Jag längtar utav många anledningar och vill ha fredag nu. Men det närmar ju sig i alla fall!
Nehe, jag borde kanske ta mig ur sängen nu.. Måste bara väcka min bebis än som sover som en stock!


Vuxen???

Ahhhhhhh..
Jag sitter och kollar på en massa lägenheter i Stockholm och fattar verkligen ingenting. Det finns så mycket och det är svårt att veta hur billigt saker och ting är. Man blir helt virrig utav allt dethär. Att studera.nu inte har skickat den där jäkla pinkoden gör mig galen. Jag vill ju liksom ansöka till kurserna nu. Det börjar luta lite mer åt Stockholm för då får jag nog ihop så att jag kan få studiehjälp bättre. Eller helt ärligt, jag fattar inte mycket utav det heller. Ska försöka fråga ut min mor och se om hon kan hjälpa mig något.
Kan inte förstå att jag sitter och tänker på att flytta hemifrån. Självklart har jag väl funderat på att jag vill göra det någon gång.. Men nu är jag där och jag börjar tänka hur jag ska möblera, vilka färger jag vill ha osv.
Men samtidigt är det läskigt. Jag vill typ va fem igen, då det enda problem man hade var om grannen inte va hemma och man fick leka själv. När man kunde mysa in sig i handuken och sätta sig i mammas knä efter ett varmt bad. Men ah, man växer visst har jag förstått så det är väl bara att gilla läget!

Nu fortsätter nog letandet hela natten tills jag fattar lite eller tills jag somnar på tangetbordet!



halsduken!


hon är bäst när hon sover!

Just nu älskar jag min lilla hund när hos sover och inte springer runt som en galen terrier och man har inte koll på om hon bajsar/kissar inne. Visst, det låter äckligt men det gör dem ju när dem är bebisar dock pallar jag inte att hon inte har fattat än så jag får börja om med hela processen att göra henne rumsren nu tror jag.
Hyresvärden var precis här och fixade våra element så nu är det varmt här inne igen. Skönt alltså.. imorse när jag vaknade trodde jag helt ärligt att det var istid eller något.

Nu ska jag ta på mig massa varma kläder och gå mot sjukhuset. Hittade min underbara, tjocka, gröna halsduk som jag trodde att jag hade tappat bort. Ni ska få se ett kort på den bara för att den är så himla snygg!


söndagskänsla

Inte nog med att jag har söndagskänsla ut i fingerspetsarna.. Det är söndagkväll också vilket betyder att det inte någon peter pan på fem dagar, att det imorgon är måndag och att det så alltid kommande söndagsångesten väller över än. Visst, imorgon är nog inte så farlig om jag tänker efter. Redan vid tio drar jag mot Göteborg med Anna och kanske Lina för att hämta Samantha som kommer hem från Skottland. Ska bli härligt att träffa henne, man kanske skulle köpt något till henne.. Eh, får bjuda hem henne på tekväll eftersom ekonomin inte riktigt tillåter en massa inköp just nu. 

Nu ska jag kolla på Idol på tv4 play i från fredags.. Dock vet jag redan att Anton inte kom vidare men vill nog ändå se! God natt. 



Kvällstankar

Ibland älskar jag kvällarna men idag kan jag inte bestämma mig. Nu ska jag verkligen inte sitta och deppa i bloggen inte för det behöver inte ni lägga er i. Jag vet att jag skrev konstiga saker för ett tag sen men jag antar att jag ville ha uppmärksamhet heller något liknande. 
Men jag tror (eller har jag fel), att man börjar tänka mer på kvällarna när man ligger där i sin säng och kommer på sig själv att man inte är trött. Så har jag det rätt ofta, min hjärna har visst värsta kvällsaktiveringen tror jag. 
Jag vet inte ens om jag vill skriva något som jag tänker på för det har ändå inte med er att göra. Min största önskan är bara att saker och ting ska lösas upp och bli bra igen. Jag pallar bland annat inte gå hemma längre. Är sjukt trött på det plus att det gör mig deppig att bara gå hemma. Jag vill kunna tänka klarare och inte fastna i grubbel hela tiden. Jag vill våga mer och bryta isen på något vis, på mig själv alltså. 
Sen är jag jävligt förbannad på mig själv att jag inte tar tag i livet för jag vet att det inte kommer på ett guldfat. Men att jag inte kan bli frisk från öronskit/förkylning mm gör mig inte ett dugg pepp på att ta tag i saker. Jag är bara trött hela dagarna i stället. Får helt enkelt försöka med nästa vecka då öronen förhoppningsvis har blivit en aning bättre.

Imorgon har jag en fullspeckad dag tillsammans med bla Jonathan Sand. Vi ska först till Jönköping och dela ut affischer och sen drar vi till lokalen direkt när vi kommer hem. På kvällen efter föreställningen sticker jag illa kvickt till Elle för myspys med härliga tjejer. 

myskväll väntar antar jag!

Låter som att det kommer bli en väldigt mysigt kväll tillsammans med min fader. Ska hämta kinamat och trycka i oss och till efterrätt blir det kladdkaka. Superduper minsann. 
Dagen har annars varit bra, har fått umgås med min mor vilket jag gillar att göra och saknar ju henne nu när jag inte är där i veckan.
Hade tänkt att gå på dansmixen idag men jag hoppar det för att jag har sådan jävla träningsvärk sen aerobicsen.. plus att det blir lite för mycket träning eftersom jag ska hålla igång i helgen. Plus att jag hatar att gå själv på sånt där. Va själv på aerobicsen.. eller ah, inte själv. Men ingen jag kände i alla fall och det är alltid lite tråkigare då faktiskt. 

Ah, hösten börjar komma och ska jag vara ärlig HATAR jag hösten!



jag älskar att dansa

Idag har varit en bra dag. 
Började i Vetlanda tillsammans med Jonathan där vi sprang runt i butikerna och satte upp affischer. Sen åkte jag hem och träffade älsklingsfia och fixade en väldigt svår måltid... Satte in en fiskgratäng i ugnen, okej.. Jag suger på att laga mat när jag pratade med pappa la han fram det förslaget. Skönt att man är kompis med en kock! Åkte i alla fall till vårdcentralen vid fyratiden och fick reda på att jag har öroninflammation igen, så äter ännu en pencillinkur. Efter ett besök på apoteket(börjar tro att jag är stammis där) åkte jag mot Nässjö för att DANSA! Det var grymt roligt och har fortfarande en liten kick och längtar som fasen till nästa vecka.. 
Åhhh, jag älskar verkligen att dansa. Och jazz och modernt har sådana fina rörelser och det ser så graciöst ut vilket jag total älskar. 
Kvällen avslutades i alla fall hemma hos Elle med henne och Sofia och Idol och smörgåsrån.. Smarrigt och mysigt. 

Imorgon är det personligt möte på arbetsförmedlingen, kul att jag knappt hör något också.

kladdkakebak

Vaknade vid elva utav ett väldigt trevligt samtal ifrån Nässjö kulturskola där de sa att jag fick börja dansa där så imorgon drar jag iväg med Moa och dansar modern och jazz. Så jäkla härligt kan jag säga. För det första får jag träffa Moa mer och sen får jag dansa det jag verkligen vill dansa, hlet underbart!
Ikväll är det aerobicspass också och det ser jag sjukt fram emot.
Så för att fira denna grymma dag ska jag göra en kladdkaka och mumsa i mig snart :) ska bara sköjla ut ena örat ifrån revaxör innan jag sätter igång tror jag.

Åhhhhhh vad jag längtar tills imorgon :D


Föreställningar

Jepp, helg vilket betyder föreställningar. Igår gick det hur bra som helst och jag var helt uppspelt tills typ två på natten då jag började bli trött.
Idag kommer släkten och lite annat folk och kolla och jag är sjukt taggad. Vill bara sätta igång NUUU! Men släkten kommer hit om typ en timme och jag ska umgås med dem innan jag åker till lokalen idag.
På tal om något annat tonade Cilla mitt hår igår igen, toppen att inte ha den där äckliga utväxten som jag hade innan. Just nu ser mitt hår rätt afro ut med gammal tupering men jag tänkte att det var ingen idé att duscha håret så jag sket i det och duschade bara kroppen! Ifall någon ville veta.. Kände väl att infon va ganska onödig men men.

Ska nog läsa lite veckorevyn innan släkten rullar in tror jag :)



Torsdag

En dag kvar till Peter Pan. Fantastiskt låter detta i mina öron.

Pratade med Mosan innan som är hemma idag igen, stackare. Det var i alla fall ett trevligt samtal som alltid och guuuuuh vad jag saknar henne hela tiden!!
Min bror slutar om en halvtimme ungefär och det ska bli trevligt att få lite umgänge här i lägenheten. Förövrigt så är detta en tråkig dag och jag har inget inplanerat vilket suger. Men jag får se till att överleva ändå.
Måste i för sig sticka ner och köpa toning så att jag slipper denna hemska utväxten jag har just nu. Sen ska jag iväg på danspasset ikväll klockan 18 vilket känns väldigt skönt kan jag säga!


hatar vårdcentralen

Alltså hur svårt kan det va att jobba på vårdcentralen. När du svarar i telefon och ska guida dina patienter kan du alltid säga ta en alvedon/ipren och vila och ring om en vecka. Du måste nästan lägga fram som att du är dödsjuk för att ens få hjälp. Herregud säger jag då bara.

Jag börjar väl bli lite friskare nu tror jag. Örat är fortfarande jobbigt men jag skulle köpa revaxör och droppa i örat och sen ringa nästa vecka för att få ut vaxpropparna om jag har några kvar då. Hostan hänger kvar och jag känner mig ganska hängig. Lär ju bli sjuk igen i helgen men det är smällar man får ta.
Jag får panik snart, ge mig fredag imorgon snnars funderar jag fan på att sova bort hela den jävla dagen och vakna upp igen på fredag vid typ halv nio så att jag hinner sticka på något tråkigt möte på arbetsförmedlingen, göra sockerkackor med linn, äta, sticka och förtidsrösta och sen sticka till lokalen.

Jag har inte planerat in ett skit imorgon och det känns jobbigt. Men ska försöka knåpa ihop lite på min låt och sen vid fem ringer jag Hanna för en trevlig pratstund. Fy tusan vad jag saknar henne ska ni veta.. Kanske ingen som bryr sig men men.

Har kommit på att jag hatar mina sovvanor som jag har fått. Jag somnar aldrig före tolv nu mera. Jag är skittrött vid nio men sen hittar jag alltid på saker på nätterna och hur kul är det i sin ensamhet då. Tror jag har blivit så bortskämd med att Enya sover hos pappa så att jag slipper morgonskiftet med henne.
Nej, nu bara snackar jag en massa onödigt..

Måste bara visa denna extremt coola bild! Älskar den något enormt :)))))

en massa skit...

Lämnade cv på Lidl idag i hopp om att de behöver extra personal. Ska tänka igenom i morgon också vart jag mer kan gå osv.
Fick låna ett piano utav familjen Sand som levererades idag så nu har jag något att göra med mina dagar mer än att sitta i soffan och mysa med Enya.
Tisdagen har varit helt okej faktiskt. Vid tolv hämtade jag Lisa och vi åkte hem till mig och gjorde pannkakor som blev så goda så! Senare umgick jag med Linn, Ida och Erica. Toppenmysigt och en massa skratt.. och då menar jag verkligen en massa skratt!!!
Imorgon kommer Ebba hem till mig vid halv fyra tiden och sen ska jag träffa Elle. Annars ska jag inte göra ett skit under dagen men jag överlever nog med hjälp utav mitt piano.

Jag vet inte vad det är med mig. Men jag har varit lite halvkrasslig sen premiären och det är sjukt jobbigt faktiskt. Har mina aningar om vad det kan bero på men jag är inte säker. Sen är jag i för sig proffs på att vara sjuk så det är ju ingen big deal. Kom på, ska ringa örondoktorn imorgon och fråga om de har lust att kolla in mina öron ett slag. Tror det behöver sugas ut lite var.. Visst, det låter äckligt men jag har sådant problem med att alltid få det hur noga jag än är så måste man så måste man.

Nej, nu orkar jag inte svammla mer. Ska kolla på film eller något annat spännande!


Kaffe är min kärlek. Där ser ni även indiansminkningen och håret och allt :)

ajajajaj

Har så sjukt ont i örat nu så jag har typ lust att kapa av det eller något. AAAAAJJJJJJ!
Moa var tvungen att sticka hem för att hon var sjuk idag och det märktes att hon var borta. Min självsfrände/tvilling/bästis fanns inte där på danserna där hon brukar stå. Men jag hoppas verkligen att hon blir frisk snart. Nu har hon varit sjuk alldeles för länge, stackare!
Vet inte riktigt hur jag ska lösa problemet med mitt öront, tänkte kolla med mamma men hon va inte hemma nu ikväll och sen börjar hon jobba sju imorgon men jag får genomlida. Får testa ipren imorgon. Tog alvedon idag men funkade inte.. Eh, jag vet inte. Hoppas bara inte att det är öroninflammation jag håller på att få. Det är verkligen inte skönt men i för sig kan jag ju få medicin för det vilket är skönt.

Nej.. nu ska jag inte pladdra mer här inte. Ska sova nu så att jag kan vakna upp pigg och glad imorgon!

ont i örat men fredag

Har sjukt ont i örat men idag är det fredag vilket betyder peter pan och jag ät så sjukt taggad. Eller inte så taggad eftersom det gör sjuuuuukt ont i örat men jag längtar så eftet alla och det ska bli så himla kul att se alla igen. Jag har alltså genomlidit en vecka utan att ha gjort något alls. Men nu kommer det bli en fullspeckad helg och jag älskar det mer än annars!!
Ska väl förbereda mig nu inför kvällen och mysa lite med Enya och försöka städa mitt rum, dock har jag ingen kraft till det men men..


gdfshdfyug

Den dagen slutade helt okej ändå. Bea kom till mig och vi snackade lite och hade det trevligt. Vid sjutiden träffade jag lite tjejer och vi gick och åt på Tokyo. Vi skule bland annat träffas för att Samantha på söndag ska åka iväg till Skottland och va där ett bra tag för att vara au pair. Det var väldigt mysigt att träffa lite gamla klasskompisar igen och kolla hur alla har det!
Imorgon är mamma ledig, skönt för då slipper jag va själv hela dagen. Sen är det ju peter pan imorgon!!! Jag är sjukt taggad på att träffa alla ska jag säga :)
Nu ska jag kolla på kvällens idol och sova efter ett tag.
Spännande inlägg va.. ;p

Gå hemma

Jag är trött på att bara gå hemma hela tiden. Jag klarar inte av dethär snart. Det är samma saker varje dag och jag gör inger mer än att gå ut med Enya när hon sovit, ätit, lekt osv. Inte för att jag är trött på hunden. Det är bara det att jag önskade att jag hade något på gång, något slags jobb eller så inom en snar framtid. Enya får gärna bli rumsren också så man slipper dethär springet upp och ner för trapporna, måste även lära henne att vara själv hemma men jag tror det fungerar bättre här än hos pappa eftersom pappa har en katt.
Jag önskar verkligen att jag hade haft ett keyboard här och nu så att jag kunde spela lite och fortsätta på min egenskrivna låtar men icke.. Jag vet inte ens vart de har gömt pianot i lokalen faktiskt. Plus att jag då inte kan lämna Enya riktigt än ensam..

Just den här veckan väntar jag på ett samtal ifrån sjukhuset, hoppas verkligen de ringer idag annars ringer dem väl imorgon antar jag. Eller mest hoppas jag på det.
Imorgon är det Peter Pan igen, fy fan vad underbart att äntligen göra något!!!

Måste bara säga att det finns bara en kille jag just nu tillitar mig på fullt ut! Eller kille och kille, han är Crille i alla fall och han är bäst :)


dagen

Jag kan inte förklara men jag gillar inte att fylla år. Visst självklart så säger jag till alla att de ska passa upp på mig bara för att jag fyller år men egentligen tycker jag inte så.. Men jag måste ändå säga att jag är nöjd med min dag. Moa, Crille och Jonathan kom hem till mig för att göra min kväll mysig sen tittade även rudolf och Oskar in. Efter ett tag åkte vi hem till sjulingen Carola och hälsade på henne där jag fick en bok om hundar som jag ska passa på att läsa imorgon. Moa lyckades missa bussen så jag och Crille skjutsade henne till Nässjö. En helt perfekt dag plus att jag och pappa nästa år ska åka till Stockholm och kolla på Chicago. En musikal alltså, för er som inte förstår. Det ska bli helt underbart och jag är så taggad, redan!! Det ska bli supermysigt att tillbringa tid med far :)
Om jag ska berätta vad jag har fått så fick jag 700 kronor utav mor, ett restaurangbesök utav Sofia, en biostund utav Moa och utav pappa fick jag även en vinflaska plus då musikalerbjudandet!
Inte för att presenterna är det viktigaste för mig och då är jag alvarlig!!!

Nu ska jag sova och bli frisk planerar jag, just nu mår jag ganska kasst och har lämnat över min Enya till Oskar så hon får sova där inatt.


Jonathan och Crille


Jag och Moa


Jag och Carola

Min dag

Ja, idag är det tydligen min dag vilket jag firar med ont i örat och tjock i halsen. Känns så himla härligt kan jag lova.. Väcktes vid tjugo över sju utav en galen hund och det var inte mycket annat att göra än att gå ut och kissa med henne. Sen kom mamma och bror och sjöng vid åtta och då fick jag lite te samt 700 kronor utav mor.
Just nu är mor nere och köper soppa, typ det enda jag kan äta.. Sen ska hon göra min älsklingsrätt, mangokyckling!! Längtar tills mina små tokar kommer hit också. Det ska bli supermysigt samt att jag hoppas att min bror köper hem marknadsgodis :)

Lite krävande får man väl va, även om man inte gillar att fylla år?


1 timme

1 timme kvar som artonåring
1 timme kvar till ett år äldre
Jag bryr mig helt ärligt inte
Familjen väcker mig imorgon och så ska jag mysa med mamma på dagen
Vid halv fem, fem kommer Moa, Crille och Jonathan till mig och myser med mig
Låter som en mysig dag, exakt som jag vill ha den
Ingen stor grej utav det hela liksom. Jag gillar inte ens att fylla år


hatar arbetsförmedlingen

Är riktigt sur på arbetsförmedlingens regler och avtal och shit.. När jag va där i slutet utav juni sa dem att de skulle höra av sig men när jag ringde idag så skulle jag tydligen hört av mig när jag slutade jobba precis. Surt som fan men jag gick i alla falla till arbetsförmedlingen för att rätta till detta. Berättade även om att jag kanske kunde praktisera på sandsströms i Vetlanda snart men enligt någon dum regel måste jag vänta med det i tre månader från och med att jag anmäler mig som arbetssökande. Aldrig livet att jag väntar tre månader på att få något att göra. Kommer garanterat bli fett deprimerad så det är alltså bara att sätta igång att söka jobb för fullt. Hoppas på att allt ordnar upp sig snart alltså.

Ska väl kolla på någon gammal film och rensa tankarna

måndag den 6 september

En ny vecka men en vecka utan teater. Känns redan lite konstigt om jag ska vara ärlig. Jag vet inte rikigt vad jag ska göra faktiskt. Eller ah, måste ringa arbetsförmedlingen bland annat men det tar ju inte så lång tid. Funderar på att ta en liten tripp till lokalen och leta upp pianot och spela lite bara för att. Men får se. Denna veckan ska egentligen vara en spännande vecka eftersom jag fyller år, men jag skiter faktiskt i vilket. Jag orkar inte fylla år och gör ingen stor grej utav det inte.

Ska väl försöka göra Enya rumsren denna veckan också, är hos mamma nu och hon har redan sedan igår kissat två gånger den busen. Får ha mer rutiner nu igen. Det är mycket jobb, det kommer man inte ifrån.

Nu ska jag ta mig en dusch och försöka få bort allt tuperat i håret, vilket kan ta ett tag!



spelhelg avklarad

Första spelhelgen är nu avklarad och jag ska nu försöka hitta på något att göra med dagarna. Helgen har gått bra men väldigt, väldigt snabbt. Man har knappt kunnat tänka igenom vad man egentligen har gjort men vi har gjort sånt bra jobb och vi har fått sådan bra respons, jättehärligt!

Imorgon ska jag ringa arbetsförmedlingen och kolla lite så att man kanske får ett litet jobb eller något sen. Kommer väl ha dödstråkigt annars. Mest sova hela dagarna typ.


Sverigepremiär

Ikväll vid 19.30 smäller det. Då är det dags för Sverigepremär för Peter Pan och jag är i alla fall taggad till tusen. Det spritter i hela kroppen och jag vill bara stå på scenen och spela ut som den dumme och korkade Starkey som jag är och som den coola och farliga listiga larven jag är. Ikväll kommer det gå så himla bra och 499 personer i publiken kommer göra så att tältet är i risk för att ramla omkull. Förhoppningsvis får de sålt den sista biljetten till ikväll så att det blir helt slutsålt. 
Åhhhhhhh, jag är så himla taggad att jag snart dör. Kan inte riktigt ta det lugnt, hela kroppen vill bara ge utrop för min energi men snart så. Vi fyra drar jag till lokalen och umgås med folk innan vi börjar fixa oss inför kvällen. 

Men om sisådär tio minuter kommer Ebbus hem till mig och hälsar på min bebis och förhoppningsvis klarar hon av min överenergiska personlighet jag just nu har.

Ikväll efter premiären är det premiärfest som gäller och sen ska Mosan sova hos mig inatt men jag lär skriva något galet inlägg imorgon om hur awesome premiären va! 



peter pan på tv4

Tro det eller ej, men peter pan är med i tv4. Såg precis nyhetssändningen från imorse och ikväll kommer det ett längre, vid 18.30! Det kan vara kul att se. Jag ska i alla fall försöka se det :) Fick typ gåshud nu när jag såg detta lilla klipp så ikväll lär det bli coolt. Alltså, vi har premiär imorgon. Det är fan helt sjukt! Så mycket som vi har kämpat igenom dethär och nu har vi nått målet så att säga. Nu är det bara föreställningarna kvar, där man får respons på allt man har gjort av människor som kanske aldrig har sett en glimt från våran peter pan. 

Ett hjärta till Peter Pan och till musikalens underbara värld! 


Nu ska jag slappa lite sen ska jag till sjukhuset vid elva.

långa dagar

När man har en liten valp så får man inte sova så länge men jag klarar mig, jag sover när hon sover under dagen så att jag blir lite utvilad i alla fall. Men jag kan inte säga att jag tycker det ät så jobbigt. Visst, det är lite kämpigt när hon slickar på en sådär halv sju på morgonen men hon är för söt för att man ska tycka att hon är jobbig. Man fattar ju att hon har behov den lilla skiten. Hon är min finaste skatt och jag bara längtar tills vi ska börja lära oss grejer och hon växer upp.. Eller i alla fall längtar jag tills hon kan hoppa upp i soffan själv ;p 

Men ah, jag gör inte så mycket under dagarna mer än att umgås med Enya, ge henne mat, gå ut med henne och sover. Skulle kunna leva så ett tag till dock vill jag gärna börja jobba faktiskt. Ska nog höra av mig till Johan snart för nu är det september och det var på tal att jag skulle börja mitten av september. Dock måste jag lära min bebis att vara lite själv fram tills dess. 

Nu kommer Sofie och umgås lite innan hennes kvällspass, hon ville se min bebis också : )



RSS 2.0