Enya

Idag har jag gått och blivit "mamma" till världens finast liten tik. Det är en blandras papillon och chihuahua, just nu är den fem veckor så dock inte leveransklar än men den 30:e åker jag till Jönköping och hämtar min bebis. Jag är som kär och vill bara hålla om den lille. Ska åka och hälsa på min Enya innan jag hämtar hem henne och mysa, så den 12 ska jag titta förbi och gud vad jag längtar alltså. 

Den lille svarta är min :) Det kommer komma bättre bilder, det lovar jag! 
Det är nästan så att jag känner mig stolt och det kommer nog märkas här lite.. Har ni inte lust att läsa så skit i det men hon kommer bli mitt liv just nu :) 
Det var lite roligt när vi skulle försöka komma på ett namn. Sofia va med och kollade på valparna och vi båda ville att det inte skulle vara något vanligt.. Vi började spåna som tusan och vet inte vad vi kom fram till, vi åkte till A6 och spånade och spånade, när vi går från Ikea till A6 kommer det förbi en barnvagn som har en liten namnskylt där det står att ungen hette Enya och det fick det bli. Ödet eller vad?

Nu ska jag fixa fram lite inför imorgon, ska till Ljungby på bröllop. Min kusin ska gifta sig, mysigt värre!

mys hos bellsan

Kom nyss hem från Bella där jag, Bella och Elle hade lite mys. Började med att vi åt kyckling och potatis med en massa olika såser typ. Sen gick vi ut en runda med Tea, en hund som Bella just nu passar. Vi hamnade till slut hos Elles pappa där vi fick med oss Ice som Elle skulle vakta över natten. Vet inte riktigt om dem blev så bra vänner egentligen men kul var det i alla fall.. Gick hem till Bella och kollade på Freaky Friday. Helt underbar film minsann!! 

Ska snart gå och sova tror jag. Imorgon ska vi till Jönköping och kolla på en hund om den nu inte hinner bli tingad vilket jag verkligen inte hoppas. Det var bara två tikar och den ena hade redan blivit tingad och det var några som skulle komma och kolla imorgon. Jag hoppas verkligen på det bästa. Det känns som att en hund är rätt för mig just nu, låter kanske helt sjukt och dumt men det är det inte, jag lovar! 

Kärlekstankar

På kvällarna kommer verkligen mina tankar fram på rätt sätt och kan bilda meningar. Något som är fysiskt omöjligt under den ljusa dagen. Kanske därför jag gillar nätter på något sätt eftersom jag älskar att skriva, men det hör inte hit.

Jag började tänka väldigt mycket på det där mellan en man och kvinna eller mellan en man och man eller mellan en kvinna och en kvinna.. I alla fall, kärlek är det ordet jag försöker få fram. Just nu känns mina dagar lite som en jakt efter den rätte och alla säger, likaså jag till mig själv, att "den rätte kommer när du minst anar det". Men jag har tänkt på det där... Hur ska du veta att det är den rätte och att du kommer tillbringa till liv med honom? Hörde nog någonstans att svenssonfamiljen är på väg att ändras till skilsmässo familjer. Det börjar bli så vanligt att vuxna skiljer sig. I för sig tycker väl inte jag att det är helt fel. Kan man inte leva med varandra så kan man inte, det kan ofta påverka barnet i fall ni inte trivs men ändå håller ihop. 
Jag har skilda föräldrar och har haft det i snart 6 år, de kunde inte leva med varandra och för mig låter det egentligen helt logiskt. Om man nu ska leva efter den rätta, hur tusan är man säker att det är den man skaffar barn ihop med. Man kanske helt plötsligt tappar glöden. Ska det då vara fel att skilja sig? Nej. 
I för sig gillar jag inte att folk skiljer sig och jag själv vill helst hitta en man, som när jag väl har skaffat barn ihop med ska va min hela livet. Jag tror det kan bero på att jag själv är skilsmässobarn och saknar den "vanliga" familjen. 
Men frågan är varför det ibland känns som att jakten efter den rätta börjar redan nu? Jag är snart 19, precis börjat mitt vuxna liv, har knappt koll på hur jag själv fungerar och inte helt klart vad jag vill med mitt liv riktigt.. Ska jag då för vissa tyckas försöka hitta den rätte att leva hela mitt liv tillsammans med. För mig låter det rätt ovettigt. Visst, jag saknar kärlek och närhet som bara den och hade hoppats att den rätta, i alla fall just nu kunde dyka upp. För kan det vara så att man har olika rätta för vilken tid i livet man befinner sig i?

Jag tror att jag är mera kär i kärleken i sig än i dig, förlåt..


Photo by sofia johansson

I'm just a little girl

Jag och Sofia tog blixten till Forserum en sväng på kvällskvisten och det var trevligt! 

Har precis börjat mitt projekt med att skriva ner min dagbok från en och ett halvår sedan ner i en bok jag köpte idag. Kan säg att jag som tur är inte har skrivit varje dag i alla fall. Dock har jag skrivit mer flitigt ett halvår tillbaka så det blir en hel del men jag vill verkligen ha det i en bok så vad ska man göra liksom. Jag vet att jag skulle köpt en bok från början.. Jag vet faktiskt inte varför jag inte gjorde det, men men.
Hittade lite söta valpar på blocket idag, I'm in love! 
Ska åka till Jönköping på fredag och kolla på en kull, dock är det lite frågetecken vi måste reda ut så man vet aldrig. Men kolla går ju alltid göra, eller hur?! 

Imorgon tänkte vi åkt till Astrid Lindgrens värld men det blev inte så, så jag tänkte ta det lite lugnt imorgon. Skriva lite i dagboken, fortsätta på min låt, städa och kanske åka till lokalen och dansa av mig lite. På kvällen blir det hemmakväll med bror och pappa. Mysigt! 

Ska väl försöka sova nu kanske! 


en gammmmmaaaalllll bild!!!

kaos kväll

Igår hade både jag och min älskade Sofie en kaoskväll.
Tänker inte gå in på något mer än att det är bra att vi har varandra.
Jag åkte hem vid typ halv ett men va inte hemma så länge innan jag försökte köra så lugnt som möjligt hem till Sofia och lufta tankarna lite och sen valde jag att sova hos henne. Vi låg och pratade till typ fyra på natten och sov till halv ett idag.

Vill bara säga att jag älskar Sofia Johansson och är glad att jag har henne i mitt liv. Det finns inte tillräckligt mycket ord för att tacka men hon är mitt hjärta <3

sofia och emma mys

Efter den goda maten hos farbror Ted åkte jag upp till Sofia för en myskväll! 
Vi började kvällen med en åktur i deras nya bil.... EN CAB!!!!!!!! 
Så jävla najs kan jag säga er, nu önskar jag lite sol till Sverige så vi kan caba ner. 
Vi kollade sedan på film, the invasion och åt morötter, gurka, dipp och lite kex med philadelphia ost. Filmen var sjukt jävla bra och jag rekommenderar ALLA att se den. 



Nu ligger jag i min säng och ska snart försöka sova.
Har dock lite svårt att sova när jag är själv hemma men förhoppningsvis kommer väl mor hem snart. 
Det blir ju inte lättare för att det blåser som fan ute ;p

grilla

Ska snart hänga med mamma till Ted för att käka lite. Har sådan sjuk mensvärk men ska väl klara av att äta lite i alla fall, sen ska jag nog bara mysa hela kvällen. Är sugen på dipp och morötter så det kanske slutar med det sen, och en härlig film. 
Det är även väldigt dåligt väder enligt mig ute. Det är klart att det var lite jobbigt när det var så sjukt fint väder men att ha på sig jeans, strumpor och fortfarande frysa är faktiskt väldigt jobbig. 

Nej, nu kanske jag måste fixa mig det sista och sen dra iväg!


Husvagn!

Hallå folket!
Vi har det väldigt bra här ska ni veta. Igår när vi kom hit gick vi till poolområdet och lekte med Axl lite vilket var kul. På kvällen grillade vi och drack rosévin. Tog även ett kvällsdopp och jag spräckte typ tårna när jag sprang rakt in i stenarna. Skönt var det verkligen inte.
Idag orkade inte jag och Bella gå till poolen så istället går vi till klipporna och läger oss och njuter utav det fina vädret vi har här!

Västervik

Om en timme åker jag och Bella mot Västervik för att ha lite skön semester med hennes pappa och Axl. Det ska bli väldigt mysigt och speciellt skönt att åka från Eksjö lite! Kommer i för sig hem på torsdag men ändå.

Igår var Linn här och det var så himla mysigt och kul. Vi satt uppe till ett, halv två på natten innan hon gick hem och jag gick och la mig. Det blir så när man har så mycket att prata om och när man trivs med varandras sällskap. Gjorde upptäckten att våra morötter va gamla när jag skulle käka det och dipp.. Det var väl nästan det enda tråkiga som hände! Så typiskt ;p

Nu ser det ut som på klockan att jag borde hoppa in i duschen så vi kan åka snart! 



Temys

Snart kommer Linn hit och då blir det lite temys och en massa snack. Hade önskat att det skulle varit lite bättre väder, just nu fryser jag häcken av mig. Heheh... ;p 

Imorgon åker jag och Bella till Västervik för lite semestermys. Ska bo i husvagn med hennes pappa och lillebror(en utav av de tre.. ;p) Det ska bli härligt att glömma bort Eksjö i några dagar. 

Nu ska jag gå och sätta på lite vatten, ha en trevlig kväll :)

Mot Nässjö!

Jepp, snart ska jag hoppa på bussen till Nässjö minsann. Ska tillbringa natten hos min kära Mosan vilket ska bli väldigt mysigt faktiskt! Vi kommer dansa, sjunga och mysa en massa. På torsdag åker hon nämligen till Spanien i två veckor och jag kommer typ dö av saknad som alltid men efter dem veckorna har vi dansläger! JIPPPIII!!!! 

Måste sticka så att jag inte missar bussen nu, heheh! 
puss på er


Min fina Moa <3

LARS WINNERBÄCK I GÖTEBORG!!!

Snart ska jag sticka till Bella för att sedan åka vidare mot Göteborg. Jag är så jävla taggad och på så sjukt bra humör idag att inget kan gå fel, nej inget!

Ha det awesome idag, nej vänta! Det lär ni inte kunna ha om ni inte ska kolla på Lasse :D



solen i ögonen och spild mjölk överallt

Har precis kollat på Lars Winnerbäcks film! 
Awesome, låg och log som fan för mig själv, 
jag är så taggad inför lördag! Det ska bli bäst.



(jag orkar inte blogga så mycket längre, neeeej! inte intressant ändå)

konungsäng

Efter jobbet idag åkte jag ut till konungsäng och umgicks med Malin. Vilket var väldigt mysigt. Sofie kom hem en snabbis mellan hennes pass och vi åkte direkt och badade, hann precis svalka av oss innan det började regna. Sofie åkte in till posten igen för ett kvällspass och jag och Malin fortsatte dricka kaffe och prata. Tillslut började det regna och åska lite smått, Malin var rädd men jag sa bara.. "Nej, det är ingen fara, jag är inte rädd". Det var visst värre än jag anade och jag blev tillslut skit rädd.. Helt plötsligt blixtrar det till från huset och pulsen börjar slå i 122555. Vi springer in och kollar kylskåpet, kul!! Elen gick... 
Som tur var så kom den tillbaka och åskan försvann innan vi hann dö. Men rädda som fan var vi i alla fall. Det var lite annorlunda att uppleva åskan på landet där det är så himla öppet än inne i stan. Sofie kom vid sju och då hade jag och Malin gjort lite mat. Så himla mysigt att umgås med dem och det var så lugnt och skönt där, underbart :) 

Nu ska jag kolla på morden i midsomer!

bilddag!











Tackar min Sofia för en helt underbar dag. Det var jättehärligt och innan vi åkte ut med bilen var vi och badade och stekte lite. 
Jag älskar att umgås med dig och att göra sådana här spontana resor är vår speciallitet. Vi får livet att bli mer spännande. Du är underbar och jag älskar dig utav hela mitt hjärta, kanske är dålig på att säga det men du är mitt allt sofia johansson! <3

trött som bara den!

Inte konstigt efter den natten som innehöll så lite sömn jag kan komma på. Det var så äckligt varmt i mitt rum att jag nästan jublade när det var dags att gå upp och jobba så jag slapp ligga där och vrida och vända mig. 

Håller på att göra pastasallad just nu och ska snart iväg och bada med sofia. Hoppas att jag inte somnar i solen och bränner mig bara, hehe.. 
Hoppas faktiskt på en lite svalare dag idag och inte lika hett som igår!

helgen osv...

En mysig och varm helg i Kisa senare sitter jag nu här och svettas snart ihjäl. Jag och Bella skulle dra iväg på ett litet kvällsdopp och hon ska få berätta allt om hennes helg. Hon har varit i Helsingborg och jag är avundsjuk som bara den. 
Efter doppet ska vi äta räkor och aioli på rostmackor. Gott! 

Idag har vi varit ute i pinnarp i stugan och firat farmor med att för det mesta bada. Hade nästan bara paus när vi skulle äta. Man kunde knappt andas om man inte svalkade av sig. Lika härligt att vara med släkten, träffar dem tyvärr inte så ofta. 








Imorgon är det dags för jobb igen. Bara en vecka kvar och bara en avdelning att städa vilket kommer betyda 07.00-11.00 kanske. Så jäääävla gött!!! :D

Kisa i helgen

Ikväll åker jag till Kisa och umgås med släkten. 
Imorgon ska vi svänga över till Norrköping och kolla på Ronja Rövardotter med Magnus Borén som skalle-per! Ska bli en toppenhelg minsann. Ses på måndag :D



Hemma idag

Stannade hemma från jobbet idag utav olika anledningar. 
Har kollat på lite sex and the city nu och tänkte diska innan mamma kommer hem och äter lunch med mig. Vi träffas nämligen inte idag för jag ska iväg och sälja biljetter vid tre på ica och sen efter det åker jag direkt till Kisa med pappa och Oskar. 

Igår var vi iväg till Jönköping jag, Moa, Jonathan och Crille. Det var en överraskning till Crille och han blev glad minsann! Först åt vi tacobuffé sen gick vi och flummade på stan för att sen gå på bio bio, Killers. En väldigt bra film. Vi avslutade kvällen i Nässjö med lek och stohej. Verkligen en helt underbar dag, tackar varmt för den dagen! 






lars winnerbäck

Den 17 juli ska jag, Bella, Sofia och kanske Ellen åka till Göteborg och se min kung i mitt liv. Han har sommarturné så vi kommer även få skåda Melissa Horn och detta kommer bli så jävla underbart. Jag vill bara åka nu, fast det är inte långt kvar. Längtar tills fredag då jag har biljetten i min hand.



dans!!


Måste säga att jag är rätt stolt över detta hoppet, sjukt snyggt och fötterna är som dem ska! Härligt

något fel på natten

Jag och natt passar ibland inte ihop och just nu är jag inne i sådan fas. Jag klarar inte av att blunda för att vältas över med sanningen. Jag fasar bara för morgondagen och det får mig att inte vilja sova just nu. 


Jag vill till göteborg nu och kolla på min kära man och gråta lite, glädjetårar. Hans musik hjälper mig stå ut ibland, hans texter är magiska!


Så jävla trött

I morse var det så jävla svårt att gå upp ur sängen, fy fan vad hemskt! Sov typ inget inatt för att det var så varmt bland annat, men sen va det andra orsaker också.
Men jag gick och jobbade ändå men somnade i en soffa i en halvtimme på personalbodstäderna. Tänkte bara ta lite rast... Men skönt var det :)

Efter jobbet träffade jag Jenny en stund och det var sjukt trevligt. Ser fram emot när vi ska ut och skaka rumpa i Jönköping någon gång! 
Nej, det blir inte roligare än såhär på kvällen, dags att gå och sova snart antar jag om man ska orka upp imorgon!

långanäs idag folket

Som sagt så åkte jag ut till Långanäs och badade och solade, självklart lyckades jag bränna mig på ryggen. As always! Men jag bränner mig verkligen alltid första gången jag solar på sommaren, sen håller jag mig brun! 


Imorgon är det måndag igen, vilket betyder jobb. Jag har verkligen ingen lust att jobba utan vill istället vara ledig och softa, men icke. Ska man få några pengar så är det väl bäst att man jobbar på. Det bästa är att det är en timmes nattillägg, det var tydligen det fram till sju på måndagar och jag börjar ju klockan sex. Det kan väl vara en anledning att gå upp imorgon då! Efter jobbet ska jag träffa Jenny, vilket var längesen och jag ser verkligen fram emot det :D

Men nu måste jag gå och lägga mig! 



nkfjsdhgaksrd

Det var en bra kväll igår vill jag säga! Härligt mycket folk och inte för full, helt perfekt :)
Sitter och väntar på att Moa och hennes familj ska åka mot Eksjö och till Långanäs för vi ska bada lite. Egentligen skulle jag och Moa ha dansat men det är så äckligt varmt ute så vi tar det sen. Har ju en hel del att planera till sommarlägret, kolla om det har kommit några flera anmälningar eller om vi får nöja oss med en liten skara. Det kan ju i för sig vara skönt det.
Nu måste jag sticka ;p

älskar sommarkvällar!

Just nu sitter jag och Sofie på balkongen och chillar för fullt! Musiken ljuder väldigt fint och vädret är underbart. Det har slutat vara så äckligt varmt nu så att man slipper svettas ihjäl ;p 
Snart kommer Samantha hit och hälsar lite sedan drar vi vidare till hotellet och har det gött! 
Hoppas att ni får en bra kväll allt folk, för det ska vi ha :D



har du ljugit?

Vad skulle hända om jag märker att du har ljugit om allting? Att du har levt i en lögn inför mig? 
Jag kan inte glömma det som hände för lite mer än ett års sedan nu. Det går inte över bara sådär, jag kommer alltid leva med det och koppla det till dig, varje år.
Jag önskar inte att det aldrig hade hänt just den kvällen. Det hade kunnat bli värre, jag önskar bara att jag kunde förstå. Förstå hur fan du tänker helt enkelt.
Kanske dumt att jag anklagar mig själv, men det gör jag!


älskar fredagar

När man jobbar så här måndag-fredag inser man hur jävla skönt det är med helg. Under skoltiden var det väl också underbart i för sig men då var det ofta plugg och nu är det ju inte ett skit! 

Imorgon ska jag till hotellet, det var tydligen sommarklubb eller något. Låter sjukt kul! Det som är mest kul är att få träffa klasskompisar. Helt sjukt att man saknar dem, har ju inte varit ifrån varandra så jättemycket, men ändå! Jag tror kanske det är för att man inser att man inte kommer komma tillbaka till dem i höst igen. 
Sista håret blev vi verkligen mer tajta.. Eller om jag ska vara ärlig så blev vi skottlandspraktikanter mer tajta efter skottland och sen blev alla det mer med tiden. Efter Tyskland och allt som hände där så att säga var vi tajta. Det är så sjukt otur att man blir det när man ska sluta. Men jag saknar vår konstiga klass. Ett fint minne att komma ihåg hela livet :)


Passar på att steka lite ute i solen på ...

Passar på att steka lite ute i solen på lunchen! Så jävla gött :D efter jobbet ska jag fika i vår mysiga trästad med sofia och kanske bella om hennes bror har kommit hem. Det är fredag idag också ju, vilket betyder myskväll med lillebror. Härligt! Men nu kanske jag borde städa på lite så att jag får lite pengar. Älskar mitt jobb, not!


1 juli

Helt sjukt att det nu är 1 juli. Kan typ inte förstå att det är sommar än faktiskt. Man orkar ju inte göra speciellt mycket när man är upp med tuppen på morgonen. Cyklade över stan hem idag och upptäckte hur mycket turister som har anlänt till vår lilla trädstad. Det är så himla mysigt men sjukt läskigt. När man jobbar förstår man knappt att andra kan ha semester, helt sjukt! 
Jag och Sofia ska ta en fika imorgon när jag har slutat och kolla på allt folk! Det är riktigt sommar för mig det :)

Somsagt, imorgon är det fredag. Helt sjukt underbart!! En vecka går verkligen fort alltså. Och nu är det bara två jobbveckor kvar plus att sista veckan så är det bara nannylund vilket betyder arbetstider 07-11 typ. Eller när jag blir klar då, men ändå! Jag kommer nog klara det här tror jag, sen blir det en massa semester :))))

Nu ska jag och mamma äta lite jordgubbar så här på kvällskvisten, mysigt och gott!




RSS 2.0