27 juni

Första dagen på jobbet efter en veckas semester. Kändes ändå helt okej att gå till jobbet idag, man sattes in i rutinerna rätt snabbt ändå. Skönt det!
På fredag ska jag ta min lilla bebis till vetrinären för att kolla upp detta med hennes nyssningar. Hoppas det inte något stort fel på henne bara.

Sitter i soffan och tar det lugnt och kollar på Lotta på Liseberg. Det är ändå lite sommar över det måste jag ändå säga. Ska nog snart ta och göra mig lite kvällskäk.

har jag förmågan att glömma bort

Sitter just nu hemma hos mamma i soffan. Min kära pojkvän va här och kollade på tv och det kändes som förr i tiden. När man bodde hemma och träffade sin kille och sen fick han gå hem. Det kändes liksom "farligt" igen på något sätt, när mamma inte ville släppa iväg en till vem som helst. Det kändes så skönt. Ibland vill jag faktiskt vara lite igen. Då ens största bekymmer inte var så stora egentligen.
Hann liksom inte riktigt med min tonårstid och barndom känns det som. Allt gick så förbaskat fort och jag växte upp fort. Hur man ångrar att man inte njöt mer än man gjorde under den tiden. Jag vet att folk då kommer att säga, "men då är det bara att se till att njuta tillräckligt nu istället!".. Ja, visst är det, men det är ändå okej att känna så. Helt ärligt ångrar jag så mycket vilka vägar jag valde att ta i livet. Jag vet att man inte kan ändra på bakgrunden utan bara förändra framtiden.

Jag ska förändra framtiden och det inom kort. Så som jag har gjort mot mig själv får inte fortsätta hela livet. Det är svårt och krävs enormt mycket men samtidigt, någonstans där inne så vet jag att den ändringen är så himla värd. Den kommer att vara värd alla jobbiga stunder, allt ont. Jag hoppas verkligen på denna gången på riktigt och att det inte skiter sig nu igen. Det vill jag fan inte.

Imorgon ska jag umgås med Elsa en hel dag på ALV, plus att Enya och Ebba ska få leka rejält med varandra. Det kommer att bli magiskt rakt igenom för hon är helt klart bäst! En konstig vänskap som växte så fort och som blev så jävla bra som den är. Helt underbart helt enkelt och den är långt ifrån över eller slut.


Dansläger

Ikväll åker jag och Linn till Nässjö på dansläger. Plockar även upp Moa på vägen. Det ska bli så himla underbart att själv få dansa och slippa hålla i det. Även om det är toppenkul att vara dansledare så är det ändå skönt att slippa vara ansvarig och bara få va med, njuta och bara dansa loss. Danslägret håller på i tre dagar och på onsdagkväll kommer vi visa upp vad vi har gjort. Kommer säkert vara förbaskat trött dessa dagar men det är det värt. För så himla roligt som det är att dansa så är det värt att ha träningsvärk och allt möjligt. Vi ska köra hip hop och modern jazz. Modern jazz har jag ju dansat lite innan och men hip hop blir helt nytt för mig. Alltid kul att testa nya grejer ju!

Nu ska jag piffa upp mig lite och fram för allt ta mig upp ur soffan. Har inte gjort mer en att ha tagit en långpromenad med Enya och mamma. Men har man semester så har man fan rätt att bara ta det lugnt och inte göra mycket!


helgen

I fredags började jag jobba vid sju och hade packat bilen med det en och det andra. På rasterna fixade jag mig och när jag slutade vid halv två drog jag iväg till Eksjö för att fira Bella som hade tagit studenten. GRATTIS FAAAN!!!
Kvällen slutade som den gjorde men bella hade trevligt i alla fall!

I lördags vaknade jag upp lite sisådär seg kanske.. Fixade iordning mig och drog ner till stan för att kolla när Elle sprang ut, rös när jag hörde skriken ifrån studenterna. Innan vi drog till Elles mottaning så kikade vi när dem åkte flaken. Guh vilka minnen alltså :)
Sen var det tårar ifrån mina tjejer, god mat, och trevligheter.
Kvällen avslutades på hotellet där det var fullt med glada studenter som firade.

Nu är jag hemma i min lägenhet och njuter utav att ha sovmorgon i morgon. Myser med Enya i Soffan och ska nog kolla på en film innan jag somnar.


Mer bilder på både Elle och Bella kommer :)

7 juni

Just nu sitter jag och Linus och kollar på en film eftersom min tv bara slog ut sådär..

Imorgon är det bal i Eksjö och jag är avundsjuk faktiskt. Hade också velat gå bal. Det var så himla underbart och jag vill verkligen göra om det tusen gånger kan jag tro. Men nu är det Elles kväll och hon kommer att vara så förbluffande vacker, det vet jag redan nu.

Slänger ändå upp en bild ifrån förra året! ;)


3 juni



Nu drar jag ner till stan och möter Lina för en fika!
Senare drar jag till Eksjö.

RSS 2.0