och vi glömde våra minnen

Ibland är det en liten textrad som stämmer men samtidigt inte.

Träffade vissa i helgen som man inte hade träffat på år och dar, en av dem var Anton Hildorsson. Vi gick i samma klass från sjuan till nian, han flyttade sen till Stockholm för att gå på rytmus. Nu är han nog rätt känd för endel, spelar i billion ocean bland annat. I alla fall, det var sjukt kul att träffa honom igår. Inte pratat med honom på typ ett år kanske. Bara hälsat lite när han spelade på Eksjö Mässan. Inte konsigt, han har ju rett mycket att stå i. Det var inte det jag skulle säga egentligen. Bara det att när man träffar folk man inte träffat på länge så kommer minnen som vi glömt tillbaka. Tex nu då, hur bra det egentligen var i nian när vi gick där. Efter polenresan var våran klass verkligen tät och vi hade så sjukt kul hela det sista året. Jag saknar faktiskt det, plus att jag verkligen saknar mitt gammla jag.
Helgen nu gav mig en chokad händelse som egentligen inte ska choka mig. Jag ska bearbeta det men det kom under fel tid. Jag orkade inte tänka på det, inte under en sådan folkfest det ändå var. Där folk var glada och endel fyllda med sprit. Jag vill inte få hjärnar full av allt igen. Jag orkade inte det. Nu är det som fastspikat i hjärnan och allt känns rätt konsigt. Jag känner inte lust till mycket just nu. Det känns som att jag kommer göra allt i min lilla bubbla just nu. Jag måste fokusera mig i veckan. Jag måste plugga körkortsteori. Jag vill inte misslyckas med det också..

söndag

Idag så regnade det mest hela dagen. Det är nu som först solen börjar sticka fram lite då och då.
I helgen har det som sagt varit stadsfest i våran lilla stad. Det var rätt galet, i alla fall i fredags. Då började kvällen hemma hos mig med Malin och Lådan. Vi fixade oss lite, drack och sen stack vi till Bella där det var tacos. Sen bjöd kvällen på ett och annat vinglas samt snapsvisor och dans. Tillslut var tiden inne och vi drog oss ner till stan för den stora folkfesten. Det bästa under kvällen var helt och hållet ras cricket på vaxblekargården där vi bland annat dansade på bänkarna och borden. Det var sjukt roligt! Kvällen slutade med soyakorv hemma.
Lördag började med att klockan ringde vid halv nio och jag mådde sådär. Men det var bara att ta sitt pick och pack och åka till stan för att ha ansiktsmålning. Det var svinkallt och en massa att göra. Sen blev det en massa stressigt och sping hit och dit. Förfestade sedan hemma hos Sofia för att sen dra oss ner till stan igen. Blev typ ingen dricka alls för mig då och det var väl skönt det eftersom saker blev som de blev.
Just nu vill jag bara vara lite instängd tror jag.

snick snack

Tänkte somna tidigt ikväll så det blir ett snabbt blogginlägg nu på kvällskvisten. I morgon är det fredag, preojektarbete mestadels hela dagen står på schemat, sista engelska B. En dag som börjar klockan åtta och slutar tjugo över tre. I morgon skulle vi nog få sluta tidigare och det var väldigt snällt av Anette. Det är ju liksom stadsfest och klockan halv fem så ska jag vara hemma hos bella och parta. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig men som tur är får jag lite smakråd i morgon. Malin och Sofia aka Lådan hänger med mig efter skolan. Två bruttor från Uppsala. Malin brukar vara här ungefär hela sommaren. En kär vän till Sofie och ihop med Adam. Lådan är Malins kompis som jag och Sofie träffade när vi var på besök i Uppsala förra hösten. 

Nu ska jag släcka och förhoppningsvis kunna somna. Men jag är rätt trött faktiskt. Tränade idag med och det var skit skönt. Underbart när friskis sätter igång nästa vecka! 


fest?!!!!!!!

tidsfördriv

Lite tidsfödriv tills Ebba kommer hit och umgås med mig lite. Måste ju fråga henne hur gymnasiet har börjat nu för henne, om hon trivs och annat! Det ska bli trevligt. Sen måste jag även idag laga mat till mig och min bror, blir tacos av cornfärs eftersom jag måste ha med mig lite färs i morgon till Bella. Smidigt att äta det idag helt enkelt. Ikväll blir det friskis och svettis, gratisgympa ute. Det gillar vi. På måndag börjar passen inne men det skulle vara något kul nu innan STADSFESTEN!!!! 

Jag taggar som FAN till stadsfesten, så jävla najs kommer det bli. Vi skulle tydligen få sluta tidigare i morgon också så jag får lite mer tid att fixa mig hemma, det gillar vi. 

Kollade precis på skopunktens hemsida och hittade några skor jag verkligen vill ha, ska kolla med mamma om vi kan skicka efter lite, man fick 50% rabbat om man beställde två par skor nämligen. Toppen enligt mig.

Nej, snart kommer nog Ebba. 
Hörs kanske ikväll! 

solen i ögonen

Nu är det natt och jag ska väl snart sova antar jag. Var skittrött hela dagen men somnade typ 20 minuter innan Samantha kom förbi mig så nu är jag ju självklart inte lika trött längre. Det brukar alltid vara så. Får försöka att inte somna under dagen helt enkelt för att lättare kunna somna på kvällen. skitprat var det där.. 

I morgon börjar schemat. Jag börjar mitt sista året på gymnasiet med matte C. Men på något sätt ser jag fram emot det. Skulle ha Samuel i matte och jag tror att han är rätt så bra. Ska verkligen lägga krut på matten, eller egentligen skolan i sig. Men matten är den som har kommit i kläm de andra åren så nu satsar jag verkligen på det. Annars så går jag bara till halv tolv eller något i morgon. Det är soft i alla fall. Sticker och handlar efter skolan och sedan hem för att laga tacos till mig och bror plus att vänta på att Ebba ska komma förbi en sväng. 

Nu ska jag kolla på Lars Winnerbäcks cd, solen i ögonen. Han är underbar

  <3


hörs i morgon

Polkagrisar

Två stänger, melon och tutti frutti och karameller hallon och salt kom jag hem med till mig själv. Sen köpte jag lite till Sofia, Elle, Sofie och Mamma. Det har varit en mysig dag, kunde dock varit lite bättre väder enligt min mening men man kan ju inte få allt i världen. I morgon börjat schemat. Jag har sjukt trött. Vill ha fredag NU. Då är det stadsfest plus att Malin och Lådan kommer ner och festar med oss, great! 

Nej, nu ska jag läsa lite, byta om och sen gå till fiestas lokal med Samantha för att info om jobbet i helgen. 


uppdrag..

Idag var det som sagt lekar i skolan, eller ah. Vi fick ett häfte med uppdrag och frågor som vi skulle svara på. Vi gjorde något liknande när vi började ettan och det var skitkul. Det var helt okej idag, tycker ändå att vi gjorde mer detta året än vad vi gjorde förra gången. 

Efter skolan hänga jag med Sofia hem, vi skulle färga hennes hår. Det blev skitsnyggt, brunt. Hon hade det innan men det hade blekts så mycket så det var rätt mycket blondare nu. Båda var så sjukt nervösa inför resultatet. Liksom, jag känner ju skuld om det inte blir fint eftersom jag färgar.

I morgon då, Gränna! Sjukt härligt och gott att köpa på sig lite polkagrisar till helgens fester. 

Nej, nu ska jag läsa lite körkortsteori innan jag släcker lampan, kan behövas nu faktiskt. Jag vet någon som läser min blogg som kommer bli glad för detta, eller hur? 



hoppsan, 14 dagar kvar


första dagen

Idag gick vi inte ens en timme i skolan vilket i för sig var rätt soft. Det läskiga var att när man klev in genom entrén kändes det som att man bara hade varit hemma över en helg, eller i alla fall ett kort lov. Inte ett sommarlov. Man nästan längtade tills man skulle ha ledigt igen. Så fort jag satte mig i klassrummet kom allt tillbaka, alla hemska minnen från andra år och jag ville faktiskt bara sluta med en gång, även om vi knappt börjat. Men nu är det bara ett år kvar sen är det frihet, i för sig frihet som kan kännas skrämande men ändå skön. Jag ska ta vara på detta året, jag ska försöka. Schemat som jag snackat om innan är viktigt var väl okej, eller alltså. Jag har ju inte riktigt vant mig än. Det är i för sig rätt långa dagar men man får hoppas att man orkar. Det är alltid lättare att bedöma vad man tycker när man har gått efter schemat ett tag. Fredagen däremot kan jag säga redan nu kommer bli jobbig, börjar åtta och går till tjugo över tre. Projekt hela dagen förutom sista en och en halvtimman då vi har engelska. Alla kommer vara helt döda den lektionen. 

Ser i alla fall fram emot UF väldigt mycket, det är nog något ni kommer få ta del av endel i min blogg. Etersom det kommer ta mycket tid i mitt liv nu. Jag är med Samantha och Lina och det känns redan nu så sjukt bra. Satt idag och planerade lite och än sålänge klarar vi oss utan att bråka. Men vi kommer definitivt att olika åsikter och vi kommer tjafsa, lite i alla fall. Sen är det Eksjö Mässan att se fram emot som projekt för hela klassen. Jag hoppas verkligen att alla jobbar som bara den så vi får in en massa pengar. Vi behöver ju liksom alla pengar vi kan få in om vi ska komma någonstans på klassresan. 

I morgon är det lekdag med hela programet och jag ska tydligen vara gruppledare, jippi. Ska till sjukhuset mitt i allt. Får väl låta någon annan ta hand om ansvaret medans jag är borta. Sen på onsdag ska vi till gränna och turismarna ska guida oss, det blir nog mysigt. Annars så har det redan uppstått lite motstånd i mitt liv men jag får väl försöka tackla det också antar jag. Nu måste jag sova om jag ska orka upp i morgon. Det var ett tag sen man gick upp vid sju minsann. 

Måndag

Jaha, idag var jag uppe innan åtta för att äta lite frukost med min bror. Tänkte att vi kunde få en mysig början på dagen tillsammans och det fick vi. Vi börjar klockan ett idag men det var skönt att vara upp i tid eller så. Om en timme ska jag gå ner mot stan för att först göra ett besök på apoteket och kolla efter något bra finnmedel, tycker det är så himla svårt det där men får hoppas att jag hittar något. Vid halv tolv ska jag möta några från klassen och då ska vi fika på lilla cafét. Så himla mysigt, gjorde det förra året också men detta året blir det nog minsann lite jobbigare. Jag längtar i alla fall efter någon av deras fantastiska sallader som är helt otroligt goda. Sen vid ett är det dags för oss att pallra oss iväg till skolan för att få schema mm. Hoppas verkligen på ett bra schema, det gör ju liksom hela skolgången känner jag. Hoppas även på att detta sista året blir minnesvärt och helt underbart. 
Skulle egentligen haft körlektion idag men det blev inte så, Ingrid var hemma för vård av sjukt barn. Nu är det två körlektioner som är inställda. Hoppas vi kan boka in någon mer. Måste även läsa på lite mer teori. 
Bara för det så ska jag nu sminka mig lite och sen läsa teori innan jag går ner till stan.

Hoppas ni får en bra dag! 

vardagen är tillbaka

Ja, nu är det slut på sköna sovmorgonar eller galna utekvällar mitt i veckan. Jag har försökt att se något gott i att börja skolan men jag kan faktiskt inte hitta något, tyvärr. Det är alltför många bistra tankar som snurrar runt i huvudet i stället. I morgon ska jag till stan vid halv tolv och fika med några från klassen, hoppas att det blir kul. Sen får man väl verkligen hoppas på att schemat blir något bra i år. Annars kvävs jag tror jag, pallar inte ett jobbigt schema..

Här är i alla fall några utav alla mina låtar jag lyssnar på när jag är deppig och nere. Ganska blandad kompot, lyssnar även på Håkan Hellström och Lars Winnerbäck. Ni får nöja er mer detta sålänge. Säg gärna vad ni tycker! ;)






I saw you in a dream

Sova är underbart men på kvällarna är det minsann svårt att somna hur man än gör. Antar att jag idag ska läsa i körkortsboken så kanske jag somnar efter ett tag, får hoppas på det bästa i alla fall. Nu är det bara en dag kvar till skolan börjar men jag har bestämt mig för att inte försöka spekulera i det något mer förrens på måndag. 

I torsdag var det grillfest hemma hos Fanny, väldigt trevligt att träffa tjejerna igen och vi började tagga lite inför vårat sista år som börjar närma sig. Drack lagom mycket men var ändå väldigt trött när jag vaknade dagen efter och skulle till Nässjö. Men jag kom på bussen och tur var väl det, jag fikade med Matilda och det var sjukt mysigt. Det var så himla längesen jag träffade henne nu och vi hade endel att prata om. Vi bestämde att vi ska ses oftare och jag hoppas att det blir så denna gången, så sjukt skön är hon. Efter fikat gick jag mot Norråsa för att möta upp Moa, vi gick den oooooootroligt långa vägen hem till henne. Jag skojar inte, det tog typ en halvtimme minst.. Väl hos henne var vi trötta så vi satte oss och snackade innan vi började planera en dans som var syftet, det gick skit bra och vi är klara med en hel dans. Prima. Sen när vi skulle äta kom hennes pappa hem med kräftor, de var lite läskiga när de låg där i vasken med klorna rakt up, fy fan.. På kvällen när jag hade kommit hem så kom käraste Sofia till mig och vi kollade på tv och slappade, gick sen ut en sväng för att vänta på en snubbe som Sofia skulle hänga med till Jönköping, hoppas turen gick bra! 
Idag har jag inte gjort så mycket, tagit det lugnt hela dagen och nu ikväll har jag, pappa och bror kollat på film, myspys.

den välkända kungen för kvällen! 

Nu ska jag läsa lite teori sen sova. 

skin, skin som den sol du är

RAS CRICKET TILL STADSFESTEN! 

Ligger i sängen och funderar på att kanske försöka sova snart. Som alltid vid denhär tiden tycker jag. I morgon tänkte jag gå upp vid tio så att jag hinner plugga lite teori innan hela dagen har gått. Måste nämligen sätta fart med det. Har en underbar vän vid namn Sofia som är jätte på att hjälpa mig att plugga och det känns super. Det är uppskrivningen jag är mest orolig för faktiskt. Har köpt mig en ben&jerry's som jag ska smaska i mig tillsammans med Sofia i morgon på kvällen tillsammans med några bra filmer. En underbar avslutning på en pluggdag. Känns konstigt att behöva plugga för det känns som att det var ett tag sen faktiskt. 
Tänkte gå ut och springa/gå i morgon innan jag äter frukost så man sätter igång med träningen snart. I höst ska det bli ändring i mitt liv, jag ska börja träna. Jag och Sofia ska bestämma vilka dagar vi kan gå på friskis & svettis, det blir alltid roligare om man är två och går. Det känns jätte skönt och jag vet att vi kommer träna för båda går in för det ganska mycket nu. 

Som ni kanske har sett har jag ändrat design. Försöker förgäves att göra den snygg men jag är verkligen inte duktig på det. Finns det någon som läser min blogg som kan lite sånt? Får plåga bella om en massa hjälp annars. Men jag ska fixa den lite till, skulle gärna vilja ha en annan header, en snygg med privata bilder? Hjälp? 

Nu måste jag nog försöka sova, ska läsa igenom min dagbok hade jag tänkt. Hittade den nyss, kan vara roligt.

kort hår som fan!
vill ha fotodag igeeeeeeeeeen

mamma och liseberg

Ska börja mitt blogginlägg med att skriva grattis till mamma som fyller 45 år idag. Var uppe vid tio idag och sjöng för henne och gav henne paket. Hon fick en bok som jag och Oskar har skrivit lite i, om barndomen och vad vi tycker om henne och så. Som vi hade sagt innan så började hon gråta såfort hon öppnade boken och hon blev verkligen glad kan jag lova. Ett mycket bra tips vad du kan köpa till din mor, finns på bluebox och heter "kära mamma". Går att ge under vilka högtider som möjligt, födelsedag, jul, morsdag mm. Ett tips är att man som barn i alla fall har gått förbi ungdomen. Det blir nog lättare då.


I lördags var det inflyttningsfest hemma hos Linn och det var jättekul. Hon bor supermysigt och vi åt tacos, drack vin och snackade. Precis sådana kvällar som är underbara. Dock blev det lite för mycket vin för min del så jag mådde inte så bra igår när jag vaknade vid halv nio. Jag hoppade in i duschen, packade ner mackor, vatten och alvedon och åkte sen med Sofia, Roger och Susanne till Göteborg och Liseberg. Jag sov mestadels av resan men mådde genast bättre när vi stannade och fikade och jag fick i mig lite cola. Tillslut kom vi fram till Liseberg och jag mådde bättre än aldrig förr. Vi var hispiga som småbarn och sprang in för att få ett åkband. Åkte Lisebergsbannan och sen var vi i gång. Åkte typ allt som är värt att åka och jag har inte haft så kul på länge. Åkte kanonen för första gången. Visst, den var rolig och lite läskig så men balder är ju absolut bättre måste jag ju säga. Det är så himla underbart att åka en massa grejer och bara leka av sig en massa. Sofia vann 2kg toblerone också, mumma. Jag älskar Liseberg och man vill aldrig åka därifrån. Måste dit i alla fall nästa år igen. En upptäckelse gjordes också, de har nu en glassbar uppe vid pandavision där de serverar ben&jerry's glas. Jag blev helt till mig när jag såg det och blir överlycklig när jag vet att vi ska tillbaka den 18 september. Gissa vad jag ska besöka då! 

snygga brillor inne i pandavision! 

Spegelhuset, ett besök där är ett måste! 

Fyfan vad modiga vi var alltså

Dessa två däremot, vågade inte ens åka kanonen..

Mitt i jukebox

Nej, nu måste jag gå och sminka mig lite och ta på mig andra kläder. Ted, Micke och Monica skulle komma över och gratta mamma så nu bjuds det på tårta och kaffe här.

mmh

Jag kan inte riktigt sätta ord för vad känner just nu, det är inte nervositet, inte spänning utan en mer bitter känsla tror jag. Denna sommarn har gått fort, varit kul och jag har ändrats. Jag vet inte om det är till det bättre eller sämre för det har jag svårt att säga själv. Det känns på något sätt som att denna sommarn har varit så lång samtidigt som den har varit så kort. Jag vet inte vem jag är just nu eller vem jag försöker vara. Vissa accepterar mig som den ena och vissa som den andra. I denna lilla staden Eksjö är det ibland väldigt svårt att passa in. Det är så mycket man måste tänka på, hur man ser ut, hur man beter sig när man är full, hur man beter sig när man är nykter, vilka man umgås med, vad man gör på fritiden osv. Jag till exempel älskar att hålla på med teater men alla förstår inte det. För två år sedan uppkom det första stora teaterprojektet i Eksjö. Oliver Twist sattes upp i Eksjö och där var jag med. Jag förälskade mig i musikal och ville inget annat än att fortsätta. Året efter satte kultureken upp Grease som inte var lika stort men det var ändå roligt. Eftersom det inte var så stort tog det inte så mycket tid. Nu i år sattes Annie upp och jag var med där igen. Det var nästan lika stort som Oliver Twist och alltså tog det mycket fritid att hålla på med det. Det var många nej som fick komma från min mun när det gällde att gå på fester och liknande. Det i sin tur har lett till att folk har slutat höra av sig när något händer och jag känner mig lite övergiven. Jag menar, behöva man välja mellan något man älskar att göra och vänner. Ska inte vänner acceptera att man vill hålla på med något man älskar? Jag blir bara ledsen att det blir såhär och det leder ju till att jag börjar tro att jag inte älskar musikal lika mycket längre bara för att jag inte vill bli övergiven mer. 

Jag blir alltså lite orolig hur det ska bli när skolan sätter igång igen. Vilken Emma ska jag vara? Hur kommer det bli med alla vänner och "vänner"? Kommer jag överhuvudtaget klara skolan? Hur ska jag dölja allt som har hänt? Hur ska jag dölja besöken dit? Som det känns idag kommer jag inte orka med i höst. Jag kommer bli mer och mer avstängd och jag vet att lärarna efter ett tag kommer börja skälla på mig för att jag är så seg. Men jag bryr mig inte i nuläget. Jag orkar inte vara ambitsösa, glada, snälla, duktiga Emma som alla lärare älskar. Jag skulle bara vilja börja om lite. Bara lite i alla fall. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till ibland. Jag vill bara passa in, vara snygg, vara smal och vara någon som ingen skiter i. Hur svårt ska det vara? Ibland känner jag mig så osynlig.

Snart kommer Bea och Ebba hit, två underbara vänner som skiter i hur jag är, vilka jag umgås med eller vad jag håller på med på fritiden. Vi ska fixa oss lite sen blir det att gå hem till Linn ikväll för inflyttningsfest. Men jag måste hoppa in i duschen en snabbis först. 


roliga dagar

Nu är det typ mitt i natten och jag är sjukt trött, funderar på att lägga mig och sova ganska snart. Har inte varit hemma sen i tisdags och dagarna har bara rusat fram. I tisdags kväll var jag och Sofia hemma hos Ricky och det blev bara vi tre och Frasse men vi har sjukt kul ändå, körde en massa ölspel och skrattade. I onsdags gick vi och åt pizza på morgonen och sen tog jag bussen till Solberga för att åka hem till Hanna, där Crille och Jonathan redan befann sig. Vi spenderade mesta tiden med att spela ett sjukt roligt spel och jag och Crille vann faktiskt.. Det var sjukt roligt, lockade fram en massa skratt och heta diskussioner. Vid fyratiden åkte Jonathan och Crille hem. Då åkte jag, Hanna och hennes pappa Örjan till Jönköping för att de skulle handla saker till Hannas flytt på lördag. Sen åkte vi hem till Hanna och mös kvällen ut, kollade på film och snackade en massa. Sen helt plötsligt var det dags att säga hejdå till henne och jag är så sjukt glad för hennes skulle för att hon ska gå i Norrköping. Kommer verkligen passa henne perfekt. 
Idag vid tolv hämtade Lovisas pappa mig i Solberga för att jag, Lovisa, Moa och Jonathan skulle till Astrid Lindgrens Värld för att kolla in de små skådespelarna Matilda och Olliver. De var sjukt duktiga och det var kul att träffa Matilda igen. Olliver ser jag lite oftare. Matilda är verkligen sjukt jävla bra, grym på att sjunga, sjukt söt och väldigt galen.. haha. I alla fall, vi taggar tills hösten minnsan. Då något väldigt kul händer som inte får nämnas än i alla fall. Får vänta lite till faktiskt. 

förfest i husvagn

Ida / Matilda


Birk / olliver

Helt underbar liten flicka på att sjunga. Lyssna och njut bara och jag lovar att det inte är sista gången ni får höra något av henne. Hon kommer bli något stort, det lovar jag. Och då kommer jag vara den mest stolta och glada "storasystern" någonsin. (Känner någon igen henne så kan det bland annat vara för att hon var med i talang 2008 eller kanske ni har sett henne i Annie i våras)


tisdag

Om ingen har lagt märket till det så kan jag berätta att idag är det  tisdag! Var ute på halkbanan idag och hade riskutbildning 2. Det var hur kul som helst att få sladd och sjukt najs att köra automat. Nu har jag klarat av det också, ett steg närmare körkortet! Idag som sagt är det tisdag och jag är just nu hemma hos Sofia och tar det lugnt. Ikväll ska vi till nässjö och festa lite, sover även där och åker sen direkt hem till Hanna i morgon. Är där hela dagen och sover även där. På torsdag ska jag till astrid lindgrens värld och kolla in Matilda och Olliver. Det ska bli så mysigt att åka dit och kolla när de spelar teater. Detta betyder också att jag inte kommer vara hemma förrens torsdag kväll och det känns väl kanske sådär. Visst jag hade kanske inte behövt sova hos Hanna på onsdag men jag ville verkligen det. Hon flyttar nämligen på lördag till Linköping, hon ska gå på rytmus i Norrköping nu på gymnasiet och jag vill verkligen umgås med henne så mycket som möjligt innan hon flyttar. Hon var hemma hos mig i går och vi pratade igenom allt vi hade glömt säga till varandra och jag kan bara säga att: jag älskar henne. Hon är så jävla underbar och jag är så jävla glad att vi har fått den vänskapen. Den är guld värd.

Nej, nu har jag inget mer intressant att berätta. Skriver nog ett inlägg på fredag och berättar om allt kul som har hänt. Nu ska jag och Sofia gå ut och röka. Det är ju feeeeeeest ikväll


sol?

Det får bli ett snabbt litet inlägg idag tror jag. Ska snart iväg och köra på körskolan. Det ska blir kul bara att jag är lite trött så vi får väl se hur det går. Förra veckan skulle jag panikbromsa med det gick inte så bra, jag var visst lite för mesig sa hon. Får väl ta i mer idag och visa att jag kan liksom. 
Idag vet jag inte vad som händer. Jag och Sofia sa igår att vi skulle ut till långanäs och bada men det verkar inte bli sånt väder idag för att bada. Det är rätt molnigt ute faktiskt. Det har varit dåligt med sol den här sommarn faktiskt och det är sjukt surt. Det bara regnar och är molnigt, inte alls kul. Saknar sommrarna förr i tiden som var mer soliga än nu. Okej, nu lät det som att jag var typ 58 eller något. Men det är sådan skillnad bara från att jag var barn. Liksom vintrarna för typ 10 år sedan var ju helt underbara. En massa snö som faktiskt höll i sig någon vecka eller två. Nog snackat om en massa väder. Nu måste jag springa och leta efter kläder för att sen dra iväg. 
Blev ett vääääldigt ointressant blogginlägg, men shit the same.
piece! 


sårad vad du än väljer

Varför kommer all ångest på kvällarna. Man undrar ju hur fan det är egentligen under dagen. Är allt bara en stor lögn eller vad händer? Jag börjar seriöst undra vad det är med, varför jag är som jag är. Det kan seriöst inte vara normalt, eller är det just det som det är? Är det så normalt att jag inte ens förstår det. Skäms för vad jag i söndagskväll till en underbart trevlig tjej. Hon skulle inte behövt veta något men rödvinet gjorde visst sitt. Jag skäms som bara den, men det kanske jag får ta? Alla säger "det går över, det är bara en fas". Jag börjar tro att det är bull shit. När fan är sen då? Jag kanske inte orkar vänta mycket längre snart. Det börjar gå över styr snart. 

Det är som kärlek: Något man saknar så det gör ont när man inte har (som jag gör just nu), och sen när man har det så gör det ändå ont. Hur fan ska man göra då? Visst fan vill man ha någon som håller om en och kanske ibland åtminstone låtsas att tycka om en. Det spelar ju ingen roll vad du satsar på för du blir ju sårad hur du än gör. Vilket val du än väljer slutar det ju ändå dåligt.

Jag vet att det har blivit deppiga inlägg de senaste två men just nu är livet inte tipp topp och ibland måste jag skriva av mig när det är så. Jag skiter i om inte en enda bryr sig men sak samma.

I en annan del av eksjö, min del av eksjö

Ibland tror jag allt är perfekt. Ibland tror jag att inte ett enda prolem på hela jorden finns ivägen för mig. Ibland ler jag mer än aldrig. Ibland dansar jag på moln, men råkar falla ner igen. Problemen med dig kommer alldrig att försvinna. Du finns där hos mig hela tiden och det kommer aldrig att ändras även om du dör. Jag vet inte om jag tänker för mycket eller om det helt enkelt är ett prolem. Jag vill inte erkänna att jag kanske har problem. Du blir bara oftare och oftare arg på mig. ibland förstår jag varför, ibland inte. Man kan tro att mitt liv är så förbannat bra men jag börjar tro att det inte är det. Hur blir det i höst? Kommer jag klara det då? Kommer det synas något? Kommer det märkas? Vad ska jag säga? Jag önskar att man bara hade kunnat skaka av sig skiten och sen var det borta från ens tankar. Men det är inte så lätt har jag märkt. Jag har försökt att förnneka att det har hänt, men det är så förbannat svårt. 
Jag blir mer och mer rädd för dig. Jag vill hjälpa dig till varje pris men det tycks inte hjälpa. Det känns närmare och närmare att du bara ger upp och jag vill fan inte det. Jag mister allt fler och fler och du får inte vara en utav dem. 

Tagen av Sofia

Nej, nu måste jag till stan och träffa Malin, vi ska fika! 
so long

RSS 2.0