fire

Yes, nu är det bara två jobbdagar kvar denna veckan. Fy fan vad underbart! 
Ser verkligen fram emot helgen, fredag blir det mys hemma, lördag blir det fest på hotellet och på söndag ska jag och Moa planera dans för fullt. Planerade lite idag men vi orkade faktiskt inte riktigt med! 

Imorgon ska jag slinga Sofias hår. Jag hoppas verkligen att det blir bra, är så sjukt nervös!!!! 

Nu ska jag kolla på Glee och snart ska vi göra varma mackor, smarrigt : ))



dum av dig

Har hittat min nya favoritlåt, dum av dig - Daniel Adams-Ray.
Den ljuder riktigt ljuvligt i mina högtalare medan jag väntar på Sofie som ska titta in. Hon skulle visst ta med sig kebab också, hoppas hon kommer snart för jag måste hämta Moa runt fyratiden också.
Igår när fick jag så jävla mycket myggbett så det kliar verkligen över hela kroppen alltså!

Btw, har hittat en till skön snubbe, Oskar Linnros.
Jag vet inte vad det är med mig och svenska låtar men jag älskar det alltså! 
Lyssande på P3 på jobbet idag där dem intervjuade Sarah Dawn Finer. Hon är verkligen sjukt grym och jävligt vacker. Lite utav en förebild minsann. Hon hade ju tydligen släppt en ny kärlekslåt, så himla fin!!! 

Nehee.. Nu får Sofie fan se till att komma!

springtur

Tog faktiskt tummen ur röven och stack ut en runda. Trodde helt härligt att jag skulle balla ur men jag fick med mig mamma också. Inte för att vi sprang tillsammans, men men. Sprang i alla fall sammanlagt 2 km och powerwalkade 3 km. Duktigt att springa så långt för att vara mig. Jag är så mesig när det gäller att springa.
Kommer somna riktigt gott nu, ska nämligen stänga av redan nu så att jag är någorlunda pigg imorgon och inte ser ut som en totaltzombie.
Onsdag imorgon vilket betyder att halva veckan är avklarad efter passet imorgon, gött som faaaan! Vill ha lördag då det blir mys med lillebror. På fredag ska vi nog ut!

lite krims krams!

Jag förstår inte hur fasen dem hade tänkt på jobbet alltså. Dem har planerat att jag ska jobba till halv tre men idag var jag klar klockan ett och då stressade jag verkligen inte. På ett sätt är det pinsamt att stämpla ut sådär tidigare men jag kan ju inte bara sitta och vänta? Ajja, ska nog kolla med jobbet så att dem är med på att jag inte slarvar eller något. 

Idag har jag inget  speciellt inplanerat vilket känns skönt. Tänkte passa på att träna av mig lite, det var ett tag sen kan jag säga. Ska nog ut till spåret och springa en runda. Sen om mina knän pallar eller om dem totalt viker sig, blir spännande att se! Imorgon när Moa har slutat ska vi till campingen och softa lite sen ska vi planera lite dans och mysa. Det ser jag mycket fram emot. Var tvungen att åka förbi lokalen där hon jobbar när jag hade slutat för att jag saknade henne så. 

Sitter faktiskt ute på balkongen och softar.. Under parasolet dock men det är för att det blir så äckligt varmt här. Lyssnar på min älskling, Lars Winnetbäck och njuter lite :) 



ååhhhh, helgen!!!

Har haft en helt underbart helg tillsammans med mina tjejer! Men det är skönt att vara hemma, åt sill nu och fy fan vad gott det var :D Nästa år bara SKA jag äta midsommarmat på midsommar och inte hamburgare och pommes.. ;p 
Är jättetrött så jag orkar inte skriva vad vi har gjort idag, gör kanske det imorgon! 
Hoppas alla andra har haft en bra helg i alla fall :D



Hej hej folket! glömt att skriva men vi ...

Hej hej folket! glömt att skriva men vi har det asbra :D igår var det den stora dagen och det var awesome! Dock tog det sån jävla tid för mig och bella att bli fulla, vi drack 3 liter vin tillsammans men dock slog det till senare och ja... Ni kanske kan gissa resten :p ikväll blir det en vit kväll eftersom jag ska köra imorgon. Ha det bäst :D


snart åker vi

Ja, nu är det fan inte långt kvar tills vi åker. Så sjukt är det. 
Men innan vi åker imorgon ska jag upp och jobba så jag borde sova nu faktiskt. Efter jobbet är det full fart mot Öland som gäller och det kommer bli fett awesome. Kan mobilblogga lite under tiden vi är där nere så kan ni passa på att bli lite avundsjuka! 

Nu måste jag nog sova så, men ha en toppen helg och hoppas att ni gör något roligt på midsommar :)



skaka rumpa.

Kanske inte ska skaka rumpa precis.. Men ska snart iväg och dansa av mig lite. Är skittrött och har ont i hela kroppen, men det ska nog gå bra! Väntar bara på pappa och bilen som ska ta oss till Öland imorgon :D 
Nu kom han! hörs sen :)

all möjlig skit..

Glömde säga att helgen var helt otroligt bra. Hanna har jävligt trevliga kompisar så jag åker gärna till Norrköping igen och hälsar på :)

Ligger nu i sängen och borde egentligen sova vid denna tiden men icke. Jag är inte trött mer, mest uppspelt, förväntansfull och väldigt glad faktiskt! Denna veckan kommer blir en väldigt bra vecka, idag träffade jag min älsklingssofia en stund och kolla på gamla bilder(återkommer..), imorgon ska jag få träffa min moa som jag saknar som fan plus att det är dans, på onsdag åker vi och resten utav veckan är det ÖLAND som gäller! Väskan är nästan färdigpackad och allt annat är fixad, så jävla najs :D

Ja, som sagt. Kollade på gamla bilder. Alltså, det känns dumt att säga och jag vet att jag kanske egentligen inte borde så mycket.. Men jag längtar tillbaka lite till typ förra året. Först och främst för att jag då hade saker och ting framför mig istället för bakom mig.. Visst, jag har hela livet framför mig, men jag hade inte fyllt arton än, hade inte ens börjat trean än vid denna tidpunkten. Det är så mycket jag skulle vilja göra om och ändra på. Men det är försent och självklart så har jag lärt mig en hel del på vägen. Lite nu i efterhand hade jag dock velat handla lite annorlunda och inte göra vissa beslut eller göra vissa beslut jag inte fattade. Livet har fan inte varit en dans på rosor inte, speciellt inte på gymnasiet. Det var då hela mitt liv förändrades. 
Jag kan inte sluta fundera varför jag vissa stunder längtar tillbaka hur jag mådde innan.. Det är läskigt och jag vet att det inte är bra, men jag kan inte sluta önska ibland att jag gick tillbaka som det var förr. Det känns ibland som att det var så jävla mycket bättre. Någonstans där inne vet jag väl att så är inte fallet.. men den känslan börjar tona bort lite allt för mycket just nu..


Skön snubbe, skön helg, sköööööön låt :D (kommer nog upp på bloggen i framtiden!)

öland?

Ligger i Sofias säng just nu och Sofia springer runt i huset och packar tills på onsdag. Tre dagar kvar nu, helt otroligt!!!!
Tror minsann att hon är lite nervös... Och jag kan avslöja att jag nog också är det. Eller nervös, kanske är fel ord men vi är taggade, pirriga och i extas ungefär. Kanske är lite bättre. Förra året var awesome och iår ni... OMG!!
Det enda problemet är ju att jag jobbar så jag får skynda mig som fan på jobbet när jag städar. Får dra igenom allt så snabbt jag kan så att vi kan dra iväg :)

Snart ska jag få lite mat här hos min "andra" familj, det blir kyckling och jag bara vet att det kommer bli asgott. Sen efter det ska vi ner till Elle och planera tills onsdag, typ vem som ska köpa vilken mat osv. Vi kommer typ sitta och tagga till det som fan ikväll, I know us very well :D

Imorgon är det dags för jobb igen. Upp med tuppen klockan fem! Första dagen som semestervikarie vilket betyder att jag nu ska städa helt själv på avdelningarna. Men förhoppningsvis så kommer jag ihåg vad jag skulle göra och jag hoppas inte att det blir allt för tråkigt. Ipoden ska i alla fall laddas så att jag kan gå runt där i korridorerna och dansa!



Första dagen på jobbet

Idag vad första dagen.. Går jämte nu två dagar för att lära mig lite hur det går till och visst, det var mycket att ta in vill jag lova men det kommer nog funka helt perfekt! Bara man tänker logiskt och verkligen tar det lite lugnt ibland så går det nog. Men inte trodde jag att det skulle vara så jobbigt att städa som det faktiskt var, herregud. Var som ett träningspass. Blev lagom svettig vill jag lova. Gött med gratis träning i fyra veckor plus att jag nog har tillgång till friskgymmet också! 

Imorgon gott folk, då är de dags att kolla på ett hus! JIPPPPI. Jag hoppas verkligen att det är bra, väldigt mysigt ser det ut i alla fall.. Men vi får se :)
Åker även till Norrköping imorgon över helgen. Så jävla awesome att umgås hela helgen med Hanna i hennes nya hemmastad. Vi har velat planera in det länge men det har krockat hela jäkla tiden, men nuuuu! Nu funkade det och det är jag överlycklig för.
Så nu har jag packat ner väskan för helgen och även börjat tänka lite på ölandspackningen som måste vara klar på måndag typ. Jag har nämligen dans hela kvällen på tisdagen så då hinner jag ju inte så himla mycket. 

Nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon!

Jobba

imorgon ringer alarmet klockan fem, då är det dags att gå upp och äta frukost och sen sticka iväg för första dagen på jobbet. Är lite nervös faktiskt men också lite lättat för att jag äntligen börjar jobba och tjäna pengar. Jag ska jobba som städerska på sjukhuset i fyra veckor!

Vad ska jag mer göra imorgon.. försöka förminska ett armband jag fick i studentpresent, svänga förbi arbetsförmedlingen och se om man kan få prata med någon, laga mat och sen packa. Måste först och främst packa till helgen och sen till Öland. Kämpigt att packa till två helt olika saker men det ska nog gå bra. Jag ser verkligen fram emot helgen i Norrköping tillsammans med min älsklingshanna. Det är på tiden att vi umgås en hel helg och att göra det i Norrköping gör det sååå mycket roligare. Få se hennes och Loves lägenhet, träffa lite kompisar till Hanna och få se staden!! 

Öland... om en vecka är vi på väg att bli fulla, sitter och chillar med gitarren och vinet och mår toppen. Förra året var helt underbart och det ska det bli i år igen vill jag lova. Ett plus i kanten är ju att vi ska bila själva ner vilket gör att känslan för fest kommer redan när vi lämnar Eksjö. Kommer dock få åka fort som fan ner eftersom jag nog slutar lite senare än vad man tänkt sig.. Men allt löser sig! 

Nu måste jag sova om jag ska göra någon nytta imorgon! 


Detta var en rolig, varm och solig dag med hanna :)

YES!

Haft en mysdag minsann. Jag och Moa har lyckats fixa ihop en och en halv dans till danslägret, inte illa! Nästa vecka ska vi visa upp dem för Emma. Tror hon kommer tycka dem är snygga faktiskt.
Klar med psykologin nu också, nu har jag slutat skolan helt! UNDERBART

Ska sova nu, pusshej! 



lite skit såhär på morgonen!

Sitter och käkar lite frukost just nu. Ska snart iväg på jobbsamtal och sedan kommer Moa till Eksjö och gör staden osäker tillsammans med mig. 
Sitter och smider planer för helgen tillsammans med Hanna Berg. Ska hänga med henne upp till Norrköping i helgen och kolla hennes och Loves lägenhet och bara mysa. Hoppas på fint väder för trevligt, det kommer vi ha! Och om en vecka och en dag åker gänget till Öland. UNDERBART!!!! Längtar som bara den.

Nu måste jag skynda mig! Tjofräs :)

sova tror jag!

Kom hem från en megamysig kväll nyss! 
Började hemma hos fröken Capitillo där jag och Bella började med att snacka en massa strunt, eftersom det var typ ett halvårs sen vi träffades så hade vi en hel del att ta igen. Andrea kom och joinade oss, mycket trevligt! Gick till en annan Bella, Augustsson och tjötade lite. Sofia och Elle är i Vetlanda ikväll så då passade jag på att våldgästa henne och snacka lite skit. Mycket, mycket mysigt! 
En ny älskare har jag hittat, chai-te från willys, mhhhh <3

Nu ska jag sova, klockan tio imorgon ska jag få lite rundvandring på sommarjobbet och förhoppningsvis veta exakta jobbtider vilket känns skönt. Sen kommer Moa så att vi kan planera lite dans (ska bli underbart att träffa henne också, saknar ihjäl mig!). På kvällen drar jag en stund till Linn för lite mys tillsammans. En fullspekad men mysig dag. Ska även hinna med och skriva psykologin klart. Ska vara inne imorgon! 

God natt :) 


FY FAAAAAN VAD JAG LÄNGTAR!!

pluggar

Har precis pluggat en massa till provet jag ska göra imorgon. Det är religionen och uppsatsen i psykologi som jag har kvar att fixa sen är jag fri helt från skolan. Kan nog religionen hyfsat och hoppas på ett bra resultat imorgon, får göra mitt bästa. Samantha kommer och förhör mig senare ikväll vilket kan behövas. Hade ju kunnat plugga lite mer men det har ju inte varit min starka sida precis. 

Måste packa ner lite kläder och sånt, flyttar till mamma idag och ska nu börja att bo där mer nu. Ska bo hos pappa varannan helg nu för att det är så jävla jobbigt att flytta fram och tillbaka..
På fredag ska vi kolla på ett hus med mamma, bara visning men det är sjukt fint i alla fall :)
Jag vet inte varför, men jag älskar att flytta. Visst det är jobbigt men det är så härligt att flytta! 



blåsigt

Det blåser sjukt mycket ute idag. 

Planer.. Först bröllop,
Sen städa, 
Sen plugga så det blir klart nu,
Sen åka till Forserum.
Hoppas på fint väder ikväll så att vi kan va ute. 
Det hade varit sjukt skönt :)

det går för fort

För snart en vecka sen tog jag studenten. Imorgon är det min barndomsvän Andrea's tur, jag är så avundsjuk samtidigt som jag är glad för att vi hade så mycket bättre väder än dem :D:D

Men en vecka, jag skulle vilja göra om det tusen gången mer men nu är det slut. Det går så äckligt fort allting att man inte hinner mer riktigt. Jag har knappt hunnit blunda den senaste veckan och nu inser jag. Skolan är slut för mig. Mina tretton år utav slit är nu slut.
Kommer ihåg när jag började skolan hur glad jag var, trodde verkligen att skolan var livet och jag ville nästan aldrig gå hem. Tillslut insåg jag allvaret med det och började istället tänka att, skolan kommer aldrig ta slut. Jag kommer aldrig bli sådär stor och få springa ut med en mössa på huvudet, åka flak, gå på bal och ta studenten och allt. Aldrig. Åren gick och även om man alltid kom steget närmare kändes studenten längre och längre bort. Man började sjuan och trodde att det skulle bli lite mer spännande, icke. Blev värre tror jag nästan. Tillslut började man nian, kände sig cool och började i alla fall tänka på gymnasiet. Sommarlov, ettan på gymnasiet. Oj, tänkte man. Det gick snabbt.. Fast nu ska man genomlida de tre åren på gymnasiet också. Alla förklarade för en hur snabbt det skulle gå men man tänkte bara hela tiden, aldrig. Tiden kommer stå still och det kommer ta tid för just MIG att ta studenten. Man borde ha lyssnat på allas råd att ta vara på gymnasietiden och inte slarvat bort den. Jag ångrar att jag inte tog vara på den mer, gymnasietiden var den bästa, men också den kämpigaste för just mig men verkligen den roligaste. Jag lärde mig så mycket om mig själv och kunde släppa taget lite mer. 
När man började trean hade man ändå hoppet om att det kanske skulle gå snabbt. TA VARA PÅ TREAN, sa alla till mig men jag orkade (som vanligt) inte lyssna på det och tänkte bara, skolan är tråkig... Orkar inte osv..
Nu sitter jag är, tagit studenten. Vuxit upp, slutat skolan helt. Slut på sommarlov? 
Och vill bara säga till alla som börjar antingen ettan, tvåan eller trean på gymnasiet främst, att TA VARA PÅ TIDEN!
Ni tänker kanske som mig men lyssna på omgivningen. Det går fruktansvärt fort. Ni kommer göra misstag, tabbar, osv men det är det värt! Stanna bara upp ibland och njut över allt. Även om det inte är bra saker så njut. För det är ditt
liv och ingen annan kan skapa det förutom du själv. Skolan är en trygghet som man saknar när man väl har lämnat den. Okej, nu har jag inte varit borta så länge och just nu känns det väldigt skönt men jag känner mig själv och jag vet hur jag kommer tänka i höst. 

Ta vara på livet, man lever bara en gång! 



Sjuk

Måste nog erkänna för mig själv att jag är sjuk.
Orkar fan ingenting så det jag ska göra nu är att gå och sova! 
Imorgon slutar min lilla bror nian, helt sjukt!!!!!!!

Sofia Johansson i mitt hjärta <3


hdushfiawes

Har sjukt ont i halsen just nu, ajajajaj! 
Hoppas jag inte får tillbaka halsinfektionen jag hade förra gången. Då blir jag arg! 
Tror jag har blivit lite smittad från mamma också, hon hade tydligen ont i halsen förra veckan eller när det nu va.
Träffade min bästis idag! Toppen. 
I helgen blir det bröllop, mysigt värre :) 

Ska fan gå och lägga mig nu och bli frisk i halsen! 
Puss på er :)

Studenten

Förlåt, men jag har varit såååå trött att jag inte har orkat slänga upp några studentbilder eller skriva något över huvudtaget. Studenten var i alla fall en helt oförglömlig dag som började med champangefrukost. När man sedan gick mot skolan var man lite rund om fötterna. Det blev studentkort, lite chill i klassrummet och sedan marsch mot kyrkan. Den roligaste och mest galna marsch jag har varit med om.. även den sista! 
Efter det gick vi tillbaka till klassrummet och fick våra betyg för att sedan äta den sista lunchen i skolan. Det var lite plockmat och cider(alkoholfri såklart!) till, lyxigt värre :D 
Sen... Sprang vi genom korridoren(som man nu då aldrig får göra.. men guuuuh vad härligt:D) och sedan ut genom dörren och skrek för full hals: FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!!!!!!!!
Upptäckte hur sjukt mycket folk det var, helt otroligt! 
Letade upp släkten, fick en massa blommor och gosedjur osv. Gick sedan mot flaket och åkte runt stan en timme och skrek hur bäst vi var och allt möjligt. Vid halv tre gick jag mot lokalen vi hade hyrt för att träffa släkt och vänner. God mat, massa fina presenter och trevligt folk gjorde det till en bra början på kvällen. 
Vid halv åtta typ gick vi mot Anna för att förfesta och sen blev det hotellet efter det. Sjukt mycket folk var det på hotellet! Jag var hemma vid ett ungefär för min kropp och allt orkade fan inte med mer! 















Finns fler bilder på facebook :)

Balbilder









mer kommer med tiden! måste hoppa in i duschen. ska upp vid sex och vi sju börjar festen ;D

Kunde inte sova

Gissa vem som inte kunde sova? 
Solen lyser mot mitt rum vilket gör det sjukt varmt, jag tänker en massa på dagen och på lördag.. Hur allt ska bli vilket gör att jag inte kan sova en blund. Klockan är nu halv åtta, ska hämta Sofia i skolan vid halv nio. Håret ska jag inte fixa förrens vid elva. Det är långt kvar och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna underhålla mig faktiskt.
Ligger i tv-rummet just nu och det är så mycket skönare här än i mitt varma rum. Jag kanske lyckas somna en timme här i soffan! Det skulle inte vara fel.. 

LYCKLIG!

Imorgon är det bal
På lördag är det student
Jag och min baldejt kommer ha det sjukt kul
Det gick så grymt bra på teatern idag

Jaaa, jag orkar egentligen inte skriva mer.
Idag har inte mycket kunnat skada mig, inte ens duuu! BYEBYE

Klockan sex på Eksjötorg imorgon? Vilka är där? : ))) 



RSS 2.0