hkfjsdd

Ojojoj, nu har jag haft bloggtorka ett tag. Eller helt enkelt inte hunnit att uppdatera er. Har faktiskt varit ganska hetsigt de senaste dagarna men det har bara varit roligt. I fredags var det ju dansuppvisning och barnen var underbara som få. Guh vad stolt jag blev över dem. Nu tar vi nya tag till julkavalkaden som är i helgen. I lördags var det först 50-års kalas för Sofias faster Ann-Britt och det var superkul, sen drog vi ut till Sofie som hade 18-års fest vilket också var roligt minsann. I söndags vaknade jag allmänt seg hemma hos Sofia där hela familjen var trötta och gjorde inte mycket annat än att ligga framför tvn. Jag var dock tvungen att sticka hem för att åka ner till Kyrkan där det var adventskonsert. Det blev lyckat. En massa folk och stämningsfullt. Ett härligt avslut på en underbar helg. 

Det var underbart att vara samlat vårt lilla gäng i lördags. Även om det bara gällde färden dit och hem typ. Var lite allmänt splittrade annars. Men det var skönt. Blir förhoppningsvis bättre framöver. 

Ligger i min säng nu och måste faktiskt ta och sova nu. Har en del att fixa med skolan och annat men det får jag göra i morgon efter vår dans. Måste somna tidigt så att jag orkar med i morgon.
(Fick en chokladkalender utav mamma idag. Vad löjligt glad jag blev utav den. Nästan konstigt. Men det är så himla mysigt att ha en sådan tycker jag)


Jag och min älskling innan kvällens bravader!!


Outfite för kvällen!!


Taggade för fest i asken


Kvällen slutade såhär ungefär för mig och Sofia!

26 november

Nu börjar folk julstäda för fullt men jag vet inte ens om pappa har börjat tänka på det. Jag tycker det är mysigt med ljusstakar i fönsterna och lite julmys runt omkring i huset. Men jag känner inte lika stor glädje i julen som innan. Det är inte lika roligt när man har skilda föräldrar. Inte samma känsla och kärlek över det då. Men nu ska jag inte sitta här och klaga på julen. 

I morgon är det dansuppvisning i p-hallen och mina och moas tjejer ska dansa och jag är jätte nervös. Jag vet inte varför riktigt men det känns som att jag kommer gråta eller något. Ska nog gå på den sena med tjejerna och sen hem till mig för mys. Tar det väldigt lugnt i morgon för på lördag är det fest hos Sofie. Får inte dricka alldeles för mycket, har kör på söndag. Adventskonsert på eftermiddagen. Måste nog vara pigg tills dess.

Ska snart städa mitt rum lite och sen ska jag kolla på "glee" innan jag lägger mig och sover. Jag är så trött och jag hoppas att jag somnar tidigt. Hoppas på en lugn och skön dag i morgon med Karin. 



24 november

Denna dagen började kanske inte så jätte bra. Klockan ringer och som varje morgon snozar jag lite, problemet är bara att klockan ringde halv nio eftersom jag vanligtvis har sovmorgon dagar som denna. Så vi nio kommer jag inrusande i klassrummet och skäms som aldrig förr. Det var hemskt. Andra dagen liksom, och komma för sent. Men jag tror det löste sig ganska bra ändå och förhoppningsvis är hon inte allt för sur. 
Annars idag så har det inte hänt så mycket. Klassen hade bad idag men två stycken skulle inte vara med så jag fick i uppgift att vakta dem och det gick nog bra. Sen fick de lite utskällning för att inte lyssna på lärarna när de skulle cykla till badet. Jag förstår inte riktigt hur det kan vara så svårt. Men förhoppningsvis så lyder dem nu. Sen skulle de ha svenska och då berättade en lärare som heter Karin om sin resa till Australien och de bara babblade i klassrummet, la en massa kommentarer och var allmänt stökiga. Jag fick faktiskt ont i huvudet utav dem. Usch. 
I morgon ska tandläkaren kommer på morgonen, jag som kommer ihåg att det var så sjukt tråkigt men jag får försöka klara av det ändå. 

Vid två ska jag hem till Sofia, ta en kaffe och sen åka mot Tenhult och hälsa på Bella. Det ska minsann bli intressant. Blir lite käk i Jönköping innan vi åker till henne. 

Måste sova nu. Måste ju vara pigg i morgon om jag ska orka med dagen. 
Sov så gott!! 


En månad kvar till jul? :o 
Sommar i stället tack!!!!!

god natt

Nu ska jag nog snart sova faktiskt. Känner att jag kan behöva extra sömn om jag ska vara pigg och glad i morgon. En annan sak är det ju att själv gå i skolan, gör det ju inget om man är trött och seg. Men det är ju inte riktigt lika långa dagar som på gymnasiet. De slutar vid tjugo i två i morgon, rätt soft. Dock måste jag springa till östanå och ha kör, en massa övning inför vårt adventframförande nästa vecka. 

Var ute med Sofia en sväng nu efter teatern. Det var minsann roligt måste jag säga. Underbart att hon är hemma igen :D 

Neeej, nu ska fröken emma sova. Hoppas på en rolig och spännande dag i morgon!!

grevhagsskolan.

Idag började en tre veckors lång praktik och jag tror inte att den kunde ha börjat bättre än den gjorde idag. Kom till Greven vid nio och väntade på att min handledare Anna skulle dyka upp, vi pratade lite innan det kom två andra lärare som började prata om en elev. Tydligen en elev i Annas klass, tyckte så synd om honom. Får ju inte säga något antar jag, tror inte det är så bra. Men jag tyckte i alla fall synd om honom. Vi gick tillsammans till klassrummet där 5a befann sig. Började med att presentera mig lite och sen började de lektionen. De hade so och skulle jobba med Frankrike, började gå runt lite och prata med klassen om vad de tyckte om det osv. Många tjejer kom fram och frågade om jag kunde sitta jämte dem på lunchen och var jätte gulliga. Efter lunchen hade de matte och då gick jag runt och hjälpte några, deras matte är ju inte så jätte svår faktiskt. Dagen slutade redan halv ett då lärarna skulle ha utvecklingseftermiddag. Det var jätte roligt, och barnen är gulliga, tror det kommer blir tre bra veckor faktiskt. Längtar redan tills i morgon. 

Har lite tid över nu innan jag ska ta bilen till Nässjöstation och möta upp Sofia. Jag är helt hispig inför att äntligen möta upp henne och äntligen få krama henne. Fy fan vad jag har saknat henne!!! Tänkte kanske ta något litet att äta innan eftersom det lär dröja med mat för min del idag. Brukar vara så på måndagar. Är så himla ivrig på att åka att jag nog ska springa till köket och ta något för att fördriva tiden.

Hörs kanske ikväll efter teatern om jag hinner!



en söndag som alla andra, eller?

Ingen söndag är den andra lik och lika så denna. Idag sov jag till tolv och vaknade av att pappa ringde. Väckte min bror och vi åt lite gröt tillsammans. Det var minsann längesen jag åt gröt. I alla fall, skjutsade min bror till samlingen vid två och åkte hem sen och läste min bok (superbra är den!), åkte sen ner vid tre och kollade när min bror spelade handboll, det blev 25-25. Sjuuuuukt spännande. Åkte hem efter det till en mamma som äntligen hade vaknat efter att ha jobbat natt, åt lite lax, läste bok och sen åkte ner och kollade på handboll igen. Denna matchen vann dem och min bror gjorde två mål och ett utav om dem var snyggt så ini, sånt perfekt hoppskott!!! Så stolt är jag :) 

Vi har precis kollat på beadtime story, en otroligt mysig film som alla som har möjlighet måste se. En utav alla filmerna man faktiskt inte vet hur det ska slut helt och hållet. Väldigt bra. Ska väl snart gå och läsa lite innan jag somnar. Börjar på grevhagsskolan i morgon vid nio och jag är så himla nervös. Brukar alltid vara det inför nya praktiker. Ska hämta min älskling på stationen i Nässjö i morgon också, så himla underbart kommer det bli. Jag längtar redan efter den stunden i morgon. Det känns overkligt och jag saknar henne som fan. 

Eftersom jag kanske ska vara hyfsat utvilad i morgon så borde jag gå och lägga mig nu faktiskt. Hoppas jag överlever dagen i morgon som kommer bli en stressig dag för lilla emma, men det ska jag nog klara av! Sov så himla gott, det ska jag försöka göra. 



lallaaa

Helt bäcksvart ute och klockan är bara sex. Detta är sjukt enligt min mening. Borde inte få vara såhär. Jag menar, man är ju extra trött när det är så här mörkt. Jag är i alla fall det. Eller idag är jag ju allmänt knäpp vilket som. Ont i armen har jag och kroppen är lite knäpp. Jag mår ändå bättre än jag gjorde igår och det är ju skönt. 

Måste ändå säga att detta har varit en bra dag än så länge. Nu när jag faktiskt har ändrat på saker och ting har jag blivit mer positivare och det tror jag att folk har märkt. Jag är inte lika trött och hängig längre, inte heller lika inåt och svår att prata med. Jag ber om ursäkt för mitt beteende men nu ska jag försöka ändra på det, jag lovar :)) 

Sitter här i vardagsrummet och väntar på att tiden ska gå lite snabbare vilket den nog gör snart. Sitter faktiskt och sjunger lite för jag är så stolt för att jag äntligen har lyckats bränna en skiva utan att det ska cp helt och hållet. Bra att veta för framtiden att jag kan bränna på mammas dator då. Ska snart bege mig hem till Bella fast innan tror jag faktiskt att jag ska läsa lite i min bok, eller Sofias bok, nattfåk. Riktigt bra faktiskt. Läs den om du har möjlighet.

Tips: Säg till dig själv varje dag att du är värdefull och älskvärd precis som du är. Du blir glad utav det, jag lovar :) 

Ha en toppenkväll, det ska i alla fall jag ha :) 


jag fattar alltihop

Jag och Bella skulle hämta ut våra biljetter innan på konsum och då var det tydligen för sent för att hämta ut dem. Vi bara, "okeeej". Hade vi ju inte en aning om men det var helt enkelt bara att sticka hem och beställa nya och sen springa ner till shell och hämta ut dem. Ska hämta dem innan jag drar till Bella ikväll. Vi ska mysa en massa ikväll! dricka lite vin och lyssna på Lars Winnerbäck. Låter som en toppenkväll i mina öron. 

Nu ska jag ta tag i mitt liv och städa mitt rum. Ser ut som ett bombnedslag med kläder över hela golvet. Okej mitt rum hos mamma är sjukt litet och det är det som gör att det hela tiden ser förbaskat stökigt ut. Men i alla fall så ska jag städa och sen läsa lite tror jag! 


fy fan vad jag längtar tills nästa helg! vi fyra tillsammans igen :D

nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyys!

Det är så himla underbart att det är fredag. Gud vad jag har längtat hela veckan. Idag mår jag inte så jätte bra. Är seg i hela kroppen och har ont överallt. Mitt huvud hänger inte med och jag känner mig helt enkelt sjuk. Det var ju fan att man skulle må så dåligt utav en liten spruta. Jävla skit då! 

Just nu sitter jag i soffan och ska snart hämta mig min bror från hans träning och sen blir det någon slags god räkpaj. Sen bjuder kvällen på en massa mys med idol och familjen. Orkar inget annat samt att jag känner mig så himla mammig just nu. Vill bara vara hemma och mysa med henne hela tiden. Hehe. 

Jag och Sofia har sagt att vi inte ska prata på hela helgen så att det blir roligare att ses på måndag, hoppas att jag överlever :p Jag saknar henne så himla mycket och snart, snart ses vi igen. Så jävla roligt och skönt kommer det blir.


Ful bild men kul som fan hade vi :))

Vaccin!

Jepp, idag var det min tur att ta vaccin mot svininfluensan. Åkte dit med Samantha vid halv fem och det var inte så jätte lång kö. Eller så var det bara att vi pratade bort väntetiden. I alla fall så var det inte så farligt som jag hade trott, väntar mig bara hur tusan jag ska må i morgon. Känner redan att det gör lite ont i armen. Men nu ska vi inte klaga. 

Idag har jag varit så jävla trött, varit så seg i kroppen och haft så förbaskat ont i huvudet. Så det jag hade tänkt göra nu är att gå och lägga mig faktiskt. Fredag i morgon vilket är underbart, eller hur? 

I morgon blir det mys hemma hela kvällen, lördag blir mys hemma hos bellsan med en massa Lasse och film. Men först och främst eksjömässan och uf, sen sjukhuset! 

godnatt :)

jag saknar dig sofia

Nu är det inte långt kvar till du kommer hem och jag saknar dig så sjukt mycket. För varje dag som går så tänker jag bara på att snart, snart ses vi igen. Jag trodde inte jag skulle sakna dig så mycket som jag gör. Och att du inte har det så bra som man skulle tro gör mig inte det minsta glad. Jag blir förbannad, sur och ledsen för att det är som det är. Jag är så jävla glad att just vi är bästa kompisar. Du är den mest pålitliga, ärliga och underbaraste människan jag känner. Jag är glad att du sa till mig för jag kämpar och du är mitt underbaraste stöd. Vi har alltid kul tillsammans och vi har magin att ena sekunden ha värsta allvarliga pratstunder och sedan flumma runt som aldrig förr och det gör allt så mycket mer bra. Jag blir glad av dig och älskar dig så himla mycket. Kommer aldrig klara av att mista dig och det vet mer än någonsin nu när du sa till. Jag förstod inte att det var så pass allvarligt som det var. 
Jag älskar dig Sofia Johansson och du är den finaste människan i världen. Du kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta och jag beundrar dig något enormt. Orden räcker inte till men jag tror du vet hur mycket du betyder för mig. Du är som en syster för mig och jag planerar väldigt bra paket till dig, bara å du vet :) 


Du är den finaste utav alla människor och är guld värd <3

/ din bästis

körkortet här!!


cooooolt!

aj

När jag vaknade upp idag var min kropp så himla seg och hela jag var helt slut. Gick upp vid tolv, åt lite, duschade för att vakna till lite. Gick sen till dietisten och det var så jävla jobbigt att gå. Jag har fortfarande ont i kroppen och väldigt seg. Har precis druckigt lite te och ätit två clementiner. Ska snart iväg och hämta mamma som har slutat jobba och sen ska jag hämta mitt körkort :D Gud vad spännande det kommer bli. Mhihihihi!! Ser fram emot att hålla i det. Måste även plugga på min muntliga del på nationella om jag orkar upp ur sängen i morgon vilket jag nästan måste. Jag vill inte lämna allt nationella tills efter praktiken.

Förresten, praktiken har löst sig. Jag ska vara i klass 5a på Grevhagsskolan. Det ska faktiskt bli väldigt spännande måste jag säga. 

Ska leta reda på sångpapperna tills ikväll. 
Hörs sen, lovar ett gulligt inlägg om en speciell sak sen :) 


Va lycklig jag var :)

BILJETTEN ÄR BOKAD!

Tror jag har spridit för hela världen att jag har bokat biljetten till Lars Winnerbäck men det känns bara helt otroligt skönt och underbart. Det kommer bli helt otroligt att kolla på han med Bella i Jönköping. Vi är sjukt taggade båda två och ska träffas på lördag och plugga in en massa texter och mysa. Underbart!! 

Imorgon ska jag hämta ut mitt körkort :D 
Gud vad spännande ju! 

Imorgon är det även dags för nationella prov i svenska, den skriftliga delen. Har ingen aning om hur det kommer blir men jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. Ska försöka göra den muntliga delen på torsdag så jag får den gjord liksom. Då har jag bara psykologi och projektplan att tänka på under praktiken och det är ju inte så mycket. Läste precis igenom min information om svenska muntliga och upptäckte hur extremt långt det var. Herre gud, det får bara vara fem minuter och jag hade knappt kommit halvvägs när typ fyra minuter hade gått. Svårt att ta bort en massa. Men det ska jag nog göra nu med en gång. Sen måste jag läsa på lite inför i morgon. Sen blir det att sova. 

önska mig lycka till i morgon :) 



en massa gojja!!

Hade engelskaprov idag och jag tror inte det gick speciellt bra. Kändes inte alls bra faktiskt tyvärr. Men i för sig så hade jag inte pluggat så mycket så jag får skylla mig själv!

Måste snart springa ner till lokalen och ha lite dans med de små flickorna. De skulle ta med sig de kläderna som dem hade tänkt ha på uppvisningen. Så himla gulliga är dem. Tror inte jag kan säga det för många gången faktiskt. Har precis ätit en toast och gjorde ett glas oboy som jag drack! Så himla gott är det. Tror jag slängde i mig det för jag fick lite ont i magen. Hehe. Ska faktiskt ta en bit choklad innan jag sticker iväg, tycker jag förtjänar det av många anledningar.

NEJ, herregud. nu var klockan mycket! måste springa! 


smarrigt med oboy :D

16 november

Denna veckan måste gå fort annars går jag under. Men det kommer det nog, i morgon är det dans, på onsdag är det sång, på torsdag är det antingen teater eller träning. Ska ta vaccin på torsdag också, hoppas inte jag blir sjuk för jag orkar inte. Dock ska jag ju inte göra något speciellt i helgen men ändå. Jag ska bara invänta nästa måndag! Då kommer jag vara glad som en sol, jippi!

Idag har det inte hänt så mycket. Kände för första gången på länge en skön känsla när jag prickade av lite saker från måste-göra-listan. Eftersom vi har praktik nästa vecka och sen tre veckor framåt. Ringde till rektorn på grevhagsskolan idag och han skulle kolla med sina kollegor och jag hoppas att jag kan vara där. Skulle återkomma i slutet av veckan och blir väl inte sådär jätteglad om jag måste fortsätta leta. I så fall ska jag söka till nortullskolan. 

Ett väldigt måste just nu är att läsa engelska och sen skriva in en ansökan till Skottlandspraktik nästa år. Jag vill verkligen åka dit men är rätt säker på att jag inte får det tyvärr... Finns så många mer som är värda det.



7 dagar <3

helgen

Helgen har varit väldigt bra. Fredag var det myspys i Nässjö och vi hade det jättebra. Åt tacos, var ute och promenerade, tog kort, konventerade till centerism (fråga inte), kollade på Peter Pan och hade trevliga samtal, mest jag och Crille dock för att Jonathan var tråkig och Moa var trött tror jag. Vi avsluta allt med att börja kolla på Moulin Rouge men jag och Jonathan somnade ganska snabbt.


är det inte härligt med snö? 


Moa tog mysiga kort


no.1 and no.2

Tack för en mysig fredagskväll och natt mina kära vänner <3


När jag kom hem från Nässjö vid ett-tiden sa jag först hej då till pappa och Oskar och la mig sen i sängen och slöade. Sen packade jag ner alla saker och åkte till mamma för att äta och börja fixa inför kvällen. Vid sex bar det av till Becka, hon skulle firas för att även hon blir 18. Idag faktiskt. Vi dansade, snackade, skrattade och drack, en massa! Vid nio ungefär gick vi mot hotellet eftersom vi är ganska snåla. Efter ett tag blev det i alla fall ös på hotellet och vi dansade och man träffade en masa trevligt folk. Linn fick mig att shota också, som tur var bara en. När hotellet stängde hängde jag, Linn och Ida med några lumpare mot eksjögrillen där jag åt pommes. Kan fortfarande känna hur äckligt det var, usch. Åt pommes nu hemma innan men jag blev mest spyfärdig än mät och glad för mat. I alla fall så slutade kvällen igår inte förrens klockan sex. Det var då jag låg i sängen och somnade. Klockan tio, halv elva vaknar jag upp och mår inte så jätte bra. Kan inte påstå att jag mår jätte bra just nu. Är trött och seg i hela kroppen och huvudet. Men jag hade i alla fall en underbart rolig kväll. 


Hemskt mycket grattis becka! 


Det var party, alla var glada och dildokortleken var med! 


Vi gillar varandra :)) 

Nu väntar jag på ett samtal från bästisen! Ringde henne mitt i allt igår och det lär ha varit ett roligt samtal. Sen måste jag duscha. 
Dagens vill ha: Ledigt i morgon, en pizza(eller om jag ska vara ärlig en kebabsallad), ett badkar.

Jonathan är här!

Som sagt, Jonathan är här och har varit sedan tvåtiden kanske. Alltid lika trevligt må jag säga. Dock är jag otroligt trött just nu att jag inte riktigt vet om jag är något roligt sällskap men han älskar nog mig ändå faktiskt :)) 
Han är bra i alla fall och han kommer bli en väldigt bra baldejt. Läääääängtar ju! 

Snart ska vi skjutsa pappa och bror till min brors träning för att sedan hämta Crille. Åker till Nässjö för en massa galenskaper hela kvällen lång. Det kommer bli så sjukt bra. 

Jonathan sitter just nu och klagar på musiken som jag lyssnar på och han verkar inte tycka om melissa horn men det skiter jag i. Jag orkar inte bry mig om det, hans musiksmak är ju inte ens att diskutera!! 

Nej, nu ska jag mobba Jonathan (lär ju inte lyckas) och sen åka iväg. 
byebye.. 



jag orkar inte rubrik

Psykologiprovet kändes faktiskt ganska bra. Tror i alla fall att jag får vg! 

Vad har annars hänt idag? Jo, både Samantha och Madde tog körkort idag. Grattis som tusan till det. Åkte runt lite med Samantha idag och i morgon ska hon hämta mig innan skolan, jag vet att hon bor på andra sidan stan men hon vill ju köra en massa så kan lika gärna passa på. 
Hade extrarep med kören idag också men var inte alls många där men vi som va där skulle få något extra på tisdag! Great enligt mig.
Kom just på att jag och en annan skulle träffats och skrivit manus till Julbazaren idag men det har jag helt glömt bort. Får höra av mig i morgon och se om vi kan träffas innan på måndag eller något. Skulle nog börja dela ut roller osv på måndag tror jag. Spännande det här med Julbazar faktiskt. 

I morgon är det fredag! 
Ska till Nässjö med Jonathan och Crille och besöka Moa i morgon. Det ska bli superduper myspys. Så skönt att träffa dem för de är såååå bra. Vi ska ta lite kort, äta tacos, kolla på film, skratta, busa och äta godis. Låter perfekt, eller hur? 

Kan inte råför det, 11 dagar kvar till min älskling kommer hem. Jag saknar hemma så förbannat mycket och ingen verkar ju förstå. Typiskt ;p Måste komma på något dunderbra tills hon kommer hem! Hon ska bli chokad, planerade i alla fall in middag på frasses i Nässjö när hon var hemma :D Älskar henne mest av alla och hon är den bästa på denna jord. Jag önskar att hennes sista dagar där uppe blir bra och att hon inte vill hem för mycket just nu. 

Ska försöka sova nu :)

give up

Nu gav jag upp med psykologin helt och hållet. Självklart har jag pluggat dåligt men uppläggningen vi hade nu med grupparbete och redovisning var inte bra. Jag kunde inte ens allt om det humanistiska perspektivet som vi redovisade om. I för sig var jag inte där när folk redovisade men enligt Lina hade inte alla grupper tagit med de viktigaste sakerna. Jag vet inte om jag vågar säga något dock, hon kanske bara tycker att jag har engagerat mig dåligt och det kan jag erkänna att jag har. Har hänt för mycket på senaste tid vilket har gjort att jag inte har kunnat fokusera och det vet hon också. Men jag tycker det är synd att det påverkar så mycket. Psykologi är något jag är sjukt intresserad utav och det är bara halvårskurs så man behöver minsta lilla lektion för att hänga med. Och mitt i alltihopa så ska vi har praktik i tre veckor. Får precis lite hjälp av min norske "släkting", gifte sig med min kusin förra året. Visade sig visst att hon hade en del kunnande om sånt här med psykologi! Bra tycker jag.

Har bestämt mig för att ha praktik på Grevhagsskolan, dock vet jag inte om det är bäst i lågstadiet eller mellanstadiet. Kanske kan komma fram till det när jag ringer dit, var de tycker är bäst och så vidare. Kanske bäst att säga att jag är intresserad utav läraryrket och eftersom jag ändå går handel liksom. 

Nu tror jag faktiskt att jag måste försöka sova om jag ska orka göra provet i morgon. Ska läsa lite om Freud innan jag somnar tror jag. Kan ju gå precis hur som helst i morgon. Ska i alla fall luncha med Bellaplutt i morgon vilket kommer vara grejt som fan! Snacka en massa skit och bara mysa. naaaajs


ett underbart bröllop men en urgullig Helene och en dunderbra kusin Daniel



Tycker bara det är så jävla synd
Jag ger upp
Jag ger upp på riktigt 
Vad ska jag ge? 
När jag inget tillbaka får?

ehm, skolan typ!

Det enda jag borde göra nu för tiden är att plugga, plugga, plugga och plugga. Lärare är ju så underbara att de gärna lägger allt plugg innan man går ut på praktik vilket är förjävligt. Ska försöka lista upp allt vi har, om jag inte glömmer något.

I morgon: Religionsprov (i för sig skulle vi får ha böckerna ;o, men jag vet ju knappt vad vi jobbar med ;p)
Torsdag: Psykologiprov
Måndag: Affärskommunikation i engelska, Fredrik Lindström (bok) klarläst
Tisdag: Engelska kapitelprov, articel 
Onsdag: Svenska nationella skriftligt.
Och helst så vill vår svenskalärare att man ska göra den muntliga delen i svenska innan praktiken. Inte nog med detta så har jag inte ens en praktikplats än vilket är skrämmande. Måste få tag på något snarast möjligen. Hade så gärna velat vara i Stockholm men jag kommer inte kunna det. Är en massa extrarep med julbazaren osv under den tiden vilket kommer göra att jag inte hinner det ändå. Jag vet inte ens vart jag vill vara någonstans faktiskt. Vill göra något roligt ju! 

Oh, herre gud. Snacka om att utarbeta oss innan vi ska ut i arbetslivet minsann. Ser dock inte fram emot något utvecklingssamtal alls nu för tiden. Innan har jag sett lite fram emot det men det har börjat gå så dåligt och jag får panik för det. Vill prestera det bästa jag kan och vill inte tappa. Men det bara blir så, är svårt men ska fan försöka kämpa nu det sista.

Har i alla fall skaffat ännu mer kämparglöd och det ska bli bra, jag lovar. Problemen ska sakta men säkert bort och jag lovar att jag ska bli frisk. Jag älskar att ha dig som stöd vid min sida och du får aldrig tvivla på vad jag känner.


Längtar till december som faaaaaan!!



13 dagar <3

ointressant.se

FY FAN VAD TRÖTT JAG ÄR!

Jag ska gå och lägga mig alldeles straxt, ska bara bränna ut en cd som jag kan ha i bilen. En massa låtar som jag kan sjunga till osv. Bland annat teaterlåter och sen bara allmänt sköna låtar. I morgon har jag en timmes sovmorgon ungefär. Hur underbart som helst. 

Försov mig i morse efter att ha somnat efter halv fyra. Det var inte så jätte lyckat och jag som hatar att komma försent också. Nu skulle jag egentligen behöva plugga men jag har sådan huvudvärk och är så trött att jag ska sova nu faktiskt. 

Är nog rätt tråkig nu, 
Hoppas alla får en skön natt så hörs vi i morgon :)) 



Plus: Moaplutten, jag hämtar dig på stationen i morgon :D

mest teater

Söndag är det idag och just nu vill jag bara ha måndag klockan sex. Jag ska nämligen vara i teaterlokalen i morgon vid sex och gå igenom beat it med barnen så att det inte glöms bort. Jag älskar verkligen teatern över det mesta. Jag älskar att vara där och skulle helst vilja spendera all tid där i stället för i skolan. Allt är så avslappnat och man kan vara sig själv utan att bry sig om något omkring. Man känner sig omtyckt och passar in vilken ålder man än har, hur man än ser ut osv. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag älskar det. Det är verkligen en stor del i mitt liv som jag vill utväckla till något mer i framtiden, förhoppningsvis. 

Måste plugga lite innan jag går och lägger mig 


en bild med mycket minnen <3

fredagsmys

Skulle hängt med Elle och Bella till Nässjö men eftersom jag ska upp tidigt i morgon för att åka till Kisa tyckte mamma inte att det var någon bra idé. Även om man är 18 och tror att man kan tänka bäst själv men så är det inte alltid. Just nu mår min kropp inte så bra, har ont i hela kroppen, ont i huvudet och helt slö. Somnade i soffan innan och jag brukar bli piggare av det men så är inte fallet idag. Hoppas inte jag blir sjuk nu bara, det har jag inte råd med. Får hoppas att det bara är fredags segeten som når min kropp. 

Kollar på idol nu med familjen och efter den blir det annie-filmen. Har inga tankar så om idol, orkar inte ha en massa åsikter det blir aldrig som jag tycker ändå. Hehe, kollar bara för att det är kul faktiskt. 

I morgon blir det partaj hemma hos Malin som fyllde 18 i måndags. Det ska bli sjukt kul faktiskt, är taggad och känner att vi kommer ha ett jävla drag faktiskt. Vet inte om det blir hotellet i morgon, har inte så mycket pengar och det är bara pubbkväll så. Ska nog spara mig tills nästa helg då det är dj. Lite roligare faktiskt, fast man vet ju inte vad som kan hända i morgon. 

Nu ska jag hämta lite nötter och vila upp mig inför i morgon! 
Hoppas alla har en bra kväll.


Ibland saknar jag gamla tider av många anledningar

bababababa

Snart är det helg igen. Helt jävla underbart är det. Skönt att ha klarat av ännu en vecka i skolan. Känns bra, bara lite panik inför det här med praktiken. Fick svar av Johanna att det var mycket att göra på dramaten och kan därför bli svårt men hon skulle kolla vidare. Jag skulle så gärna vilja åka bort. Jag orkar ju inte vara kvar i Eksjö längre. Får panik snart ju!

Idag kom Janette med sina underbara barn Jolin och Eddie och hälsade på. Fick ett par underbart fina örhängen för at jag hade fått körkort. Lekte med de små barnen som verkligen är de gulligaste i världen. Jolin och Eddie går bara inte motstå. Innan var det bara lätt att leka med Jolin när Eddie var liten men nu har även han växt upp. Nu fick de hoppa i min säng, något de har längtat efter i två år ungefär. Janette är en underbar människa hon också. Mamma pratar ju mycket med henne och hon bryr sig verkligen inifrån hjärtat, det känner man när hon pratar med en osv.

Alltså, jag pratade med Sofia innan idag och jag mår nästan dåligt för deras skull. De har ett helvete upp i Sunne och idag hade alla tre börjat gråta efter jobbet. De anställda beter sig skit och jag lider verkligen med dem. Fan, jag skulle bara vilja ha henne här just och snacka en massa skit. Men jag ska peppa henne för att inte gräva ner sig för mycket. JAG ÄLSKAR DIG SOFIA JOHANSSON

Sex and the city nu då :) 


Bara för att min bästis är snyggare än din!

snö

Det snöar som bara den idag i Eksjö. Det är inte det minsta kul, och mindre kul är det ju att jag ska köra och inte har några vinter däck. Får köra sakta, för det finns ingen chans i världen att jag tänker gå i detta snöväder liksom. Vinterdäcken skulle sättas på idag sa mamma vilket är bra. Fast jag tycker fortfarande att det kan ta och bli sommar nu faktiskt.

Måste springa till badrummet och sminka mig lite innan jag åker till skolan tror idag. Det är inte mycket som står på schemat idag, ska ha näthandel B(alltså uf typ) och sen slutar jag, soft! Slutar vid halv tolv ungefär, inte allt för illa. Snart dör datorn så måste sätta i laddaren tror jag! 
Ha en bra dag ;p

lite av varje så att säga

Idag måste jag börja att säga att jag kände mig väldigt duktig i morse. Jag var nära att hoppa över religionen men jag gjorde det inte utan tog tag i det och gick dit. Jag ångrade mig i för sig så fort jag kom dit och önskade mest av allt att hon skulle vara sjuk. Tyvärr så var hon ju inte det och vår uppgift idag var absolut inte den roligaste man kan få. Usch, rent utsagt. Förstod inte mycket kan jag inte påstå och det är jag inte ensam om. Jag och Samantha hade väldigt roligt åt den uppgiften. 
Hade första håltimmen idag som inte betydde ett besök på körskolan. Hur skönt kändes inte det då!! 

Annars har det inte hänt mycket spännande i mitt liv idag. Har ändrat ännu lite mer idéer om vårt uf, hoppas att det känns lite bättre nu. Affärsplanen ska nämligen vara inne den 9 november vilket är jätte snart. Önskar mest bara att Barbro inte var i Australien. 
Har tänkt på praktiken också, ska försöka få åtminstone två veckor i Stockholm på någon teater. Ska kolla med Gunnar om han har några kontakter där. Annars får jag väl ställa mig i någon affär eller något liknande. 

Sofia ringde nu på kvällen och vi pratade lite. Idag hade de tydligen haft det bättre vilket låter bra :))
Saknar henne juuu, och hon har bara varit borta från i måndags. Herre gud alltså ;p
Vill ni följa hennes resa i Sunne eller bara helt enkelt intresserade utav vad hon skriver: klicka här

Sex and the city står på näst nu. Skulle börjat läsa boken men gör nog det i morgon då jag slutar tidigare. Sofia sa att man inte kunde slita sig ifrån dig och lite behöver jag nog sova! 


Bara för att hon är bäst och vi är så jävla snygga!

Stockholm

Just nu ligger jag i min säng och kollar en massa inför en trip till Stockholm. Alltså jag vet inte vad det är med mig och Stockholm men jag vill bara dit, hela tiden. När vi var där förra gången ville jag verkligen inte åka hem, jag ville inget hellre en att stanna där och bara va. Har precis planerat en massa tillsammans med Crille och kommit fram till bra lösningar. Det som återstår är bestämma dag och att boendet löser sig.
Jag tror fan att jag kommer flytta till Stockholm när jag flyttar hemifrån, jag känner bara det just nu. Jag vill bo där, så är det. Ska nog framföra det till Samantha, tror att hon blir glad då :) 

Idag hade jag och Moa dansklassen och även om de var lite mer pratiga och spralliga idag så gick det jätte bra. De är ur gulliga och det går inte ta ifrån dem. Dock har vi lite saker vi måste ta upp med vår koreograf på söndag, så som problem nya steg osv. Det är i alla fall bestämt att de små gulliga liven ska vara med på julshowen i p-hallen samt julcabarén på teatern. På julcabarén ska vi försöka ha med två nummer, kanske mixa ihop dem lite snyggt. Vi bad de tänka på en låt samt ett namn till vår grupp. Vi planerar nämligen att göra nästa dans tillsammans med dem, om det fungera. Som sagt så sitter vi fast. 

Nej, nu ska jag drömma mig bort om Stockholm och önska att jag levde där i stället för i tråkiga Eksjö. 



En lång måndag

Måndagar är den dagen i veckan då jag går till klockan fem. Det är på ett sätt roligt men samtidigt jobbig. Sista lektionen är sceniska där vi håller på med julbazaren. Vi börjar få fram manus och olika slags nummer och det känns faktiskt bra. Tror det kan bli bra faktiskt.

Efter skolan stack jag snabbt hem till pappa och packade och sen bad jag honom skjutsa mig till Samantha där det bjöds på cheescake och alkoholäsk. Det var smarrigt, dock år man för mycket. Men vid åtta stack jag iväg till teatern för ett trevligt danspass med vår underbara koreograf Emma. (inte jag alltså) Lärde oss mer på beat it dansen och hade sjukt kul helt enkelt. Det planerades även en stockholmstrip för mig, Crille, Jonathan och Moa där Emmas lägenhet kanske utnyttjas. Fick även lite update om Emmas privatliv och det ser ljust ut.

I morgon har jag sovmorgon, eller egentligen ska jag nog göra omprov i matten men vår mattelärare är pappa ledig just nu så jag vet inte hur det ser ut på den fronten. Går upp innan åtta i morgon, skjutsar min bror och sen åker hem och fixar till mig innan engelskan. Har redovisning på psykologin och jag upptäckte just att jag har glömt mitt block i skolan, skit kul.

Nu ska jag läsa engelskaboken och kanske dra något sex and the city avsnitt :))

Söndagsångest

Det är nog något som de flesta känner faktiskt. Man kommer på att det är skola snart, hur mycket man inte hunnit med i helgen såsom läxor och att sova. Okej, nu har vi ändå haft ett lov men det känns inte som jag har hunnit med något mer än att ta KÖRKORT. Vilket i för sig är helt sjukt underbart men allt med skolan har luggigt på hyllan denna veckan. Har en bok som ska vara klarläst på tisdag, en redovisning på tisdag, ett matteprov på tisdag och affärskommunikation i engelska. Tror även mitt pm ska vara inne denna veckan, men det är lugnt för det är jag klar med.

I morgon vid sju åker Sofia från Nässjö till Sunne. Jag saknar henne typ redan nu och hoppas verkligen att tiden kommer gå snabbt. Att dessa veckor bara rusar fram och helt plötsligt sitter jag i hennes kök med en kaffe och hon berättar hur hon har haft det. Jag hoppas verkligen att hon bara behöver stanna tre veckor istället för fem. I för sig blir hon ju då ledig två veckor och jag kommer avundsjuk men det skiter jag i.

Nu ska jag läsa lite i min engelska bok och i boken jag har lånat av Sofia. Sen måste jag försöka sova även om det kan vara svårt såhär en söndag. Måste i alla fall vara pigg i morgon, ska ta bilen till skolan! HUR UNDERBART ÄR INTE DET DÅ? Slippa frysa föra fan, skönt som satan!!!!!



Halloween


Första bilden på alla oss fyra! Bella, jag, Elle och Sofia
älskar er <3


Sofia var cool som fan


Jag och ElleBellePlutt


Bea och Erika var på g!



mer bilder kommer :))

igår!

Fy fan vad bra det var igår. Helt sjukt. Tiden gick sjukt snabbt vilket var synd.. 
Vid sju anlände vi till Ebba och började dricka lite samtidigt som vi väntade på pizza. Vid åtta käkade vi lite pizza lite snabbt och körde sen "jag har aldrig" för att få i oss lite mer dricka. Kvällen fortsatte och vid tio gick jag och Bea ner till stan, tänkte att jag skulle gå till studentfesten. När jag kommer ner ringer jag Erica och hon säger att de har stängt ohlssons hus för att alla hade gått till hotellet. Där kostade hundra spänn bara för att det var öppet en timme längre. Så i stället gick jag upp mot Ebba igen och fortsatte festen. Gick ner till sg sen och käkade pommes med kebabsås, fy fan vad gott! Sen var det en evighet hem till Sofias men när vi väl var hemma deckade jag snabbt i sängen. Vaknade idag vid tolv och mådde rätt bra ändå. Det är klart att man var trött och så men inte så bakis. Skönt som bara den. 

Idag måste jag packa lite tills mamma i morgon, plugga en massa men sen ska jag även upp till Sofia en stund ikväll igen. Hon åker ju i morgon så. Fan vad jag kommer sakna henne alltså. Fem veckor är en lång tid alltså. Men hon kommer nog ha det så himla kul i Sunne. Passar henne perfekt :))

Ska bara kolla klart på körslaget innan jag gör något annat. Amy åkte ju ut i går, underbart :p
(bilder från igår kommer senare)

RSS 2.0