Ps. I Love You

Planerna på en halloween-fest har på riktigt startat idag. Jag och Elsa har börjat rensa tankarna på vad vi skulle vilja ha på oss, hur det ska bli osv. Skulle vara så himla roligt att ha en stor fest med en massa vänner, och alla måste ju såklart klä ut sig. Annars är det ju ingen mening längre.

Annars idag så har jag haft rätt mysigt. Elsa och jag hade en bra promenad med härliga samtal vilket kändes väldigt bra. Nu på kvällen har jag färgat hennes hår och ätit lite frukt och nötter. 

Jag är väldigt kluven just nu. 
Det kan vara så att all satsning är förgäves.
Men jag vet inget.
Ingen verkar veta.
Och det är det som är det jobbigaste.



Solig dag!

Veckorna går så himla fort nu för tiden. Det är redan fredag i morgon och efter tolv åker jag, Bella och Elle mot Göteborg för en galet bra helg tillsammans!

Dagen började lite segt med frukost vid halv nio, mycket bra :) sen tog vi en promenad runt kvarnapssjön med Enya så hon fick springa av sig! Tog bilen och åkte ner till staden för en fika på lennarts med Linus och Rickard. Även en vända på systemet, kul som den ;)

Ikväll ska jag och Elsa mest mysa och ta det lugnt. Måste packa inför helgen också. Hinner inte riktigt det imorgon ;))


Müsli

Hej alla där ute! Håller på att göra müsli tillsammans med en vän vid namn Lovisa. Kommer bli supergott kan jag lova. Inte för att vi ska äta det just nu men någon annan dag :) snart blir det lite lunch. Ris och flygande Jakob, ska nog bli bra!


En vanlig tisdag!

Idag är det tisdag och jag är fruktansvärt trött, seg och konstig idag. Kunde inte komma upp ur sängen i morse, sjukt konstigt måste jag säga. Kände mig redan lite konstig igår på dansen då jag kände mig helt svimfärdig och yr. Idag är min kropp inte alls med mig. Ska försöka ta mig ut på en promenad men enya och se om det blir bättre!

Mamma var precis förbi här och vi åt lite lunch och mös lite. Härligt att träffa henne minsann!
Kollar på något adoptionsprogramm som är jätte mysigt. Så fint att det finns chans att kunna ta hand om ett barn och ge det ett nytt och bättre liv!

Känner mig lika snygg som på bilden under...


Uppsala, en ny kärlek!

Helgen som var spenderade jag i Uppsala med mina kära vänner Lina och Samantha. Det är nämligen så att Samantha har lämnat trädstaden för att plugga i Uppsala. Både jag och Lina kände att det var dags att ses så på fredagen åkte vi från Jönköping vid ett för att leta oss fram mot Uppsala. Det kanske inte låter så krånligt i era öron men jag kan säga er att det var en grymt spännande resa som tog lite längre tid än beräknat. 
Väl uppe var det är kärt återseende utav vår fina vän och efter att ha släppat väskorna upp till femte våningen tog vi ett glas vin. Detta vinet hade jag den senaste timmen suktat extremt mycket efter. Tacos lagade vi också och sedan började allt snack. Vi hade så mycket att gå igenom att det inte var tyst en minut. 
Efter att vi hade plockat i ordningen i köket gick vi in till Samanthas rum som var inrett precis som man hade tänkt sig, i Samanthastuk, blev glaset med vin allt oftare tomt och vi skrattade, delade gamla minnen och snackade skit.

I en 1,20 säng mös vi oss ner och somnade gott lite lätt berusade utav både vin och kärlek. Lördagen började med en härlig frukost för att sedan promenara in till centrum för shopping. Det var mycket lovande shopping som avslutades med en god lunch på ett rätt så välfyllt ställe. Åter i Samanthas rum var den största frågan vad man skulle ha på sig på kvällen. Jag valde att inviga min nya skinkjol och bli lite sådär cool. Vi lagade till den underbara pastasalladen och slog oss ner med ett vinglas och började planera kvällen. 
Tillslut hade alla en outfite och vi var redo att möta utelivet. 
Efter lite bekymmer med att hitta, att vi inte hade rätt ålder så hamnade vi på Saluhallen. Låter kanske lite småtråkigt men det var allt i från tråkigt. En härlig uteservering som var fylld med värmelampor, härliga männiksor, bra musik och goda drinkar gjorde detta till en helt underbar festkväll. Denna kväll avslutades med en hamburgare i från MAX vid tre, lyxliv tyckte vi smålänningar! 

Söndagen innebär sovmorgon, eller i alla fall för mig. Vi fixade oss iordning och gick till caféet som Samantha tyckte var mysigt. Och helt rätt. Ett underbart cafée med god "frukost" och underbart te. Sen kom det dystra avslutet men jag kan säga till er att det var första, men absolut INTE sista gången jag och Lina är i Uppsala. Helt underbar stad och jag hade gärna stannat kvar! 


En säker förare bakom ratten!


GPS'en var en kär vän, tillslut.


Fina tjejer i en fin stad.


En bra shoppingdag!


Den goda pastasallden inför kvällens fest gör oss glada! 


Mycket nöjd över min kjol och reda för kvällen!


Mina fina <3


Underbar kväll!

Dans

Snart blir jag hämtad utav Linn och så ska vi mot Nässjö för att dansa lite modern jazz. Är sjukt trött och seg idag men jag hoppas det vänder när jag väl kommer dit. Hoppas även jag kan sätta dem där himlans piruetterna också.. Får tokspel på mig själv.

Förresten så var jag ju i Uppsala i helgen och detta tänkte jag berätta lite mer om när jag kommer hem efter planering hos moa också. Så vänta på så ska ni få ett riktigt roligt inlägg att läsa.. (oj, vilka förväntningar jag satte nu, oops..) 



Val!

Nästan varje natt och dag tänker folk på olika val i livet. Om det så är dagsbeslut om vilken mat som ska ätas eller något större mer betydelsefullt val. Någonstans så påverkas vi hela tiden om våra val. Ibland medvetet, ibland omedvetet. När det är omedvetet tänker jag framför allt på reklamen som hela tiden dras till oss i TV:n, radion samt i tidningar och andra blasker. Men en sak jag har tänkt mycket på är om det faktiskt finns fler omedvetna saker som styr vårt val. Då syfter jag på de lite större valen och inte vilken middag man ska laga. 
Vänner är något fint, något helt underbart och man är beroende utav det. Men kan vänner göra så att du gör ett omedvetet val. Finns både positivt och negativt men jag tänker fram för allt på det negativa. Kan en vän som du håller kär göra så att du styrs omedvetet till ett dåligt val i livet? Går det att ändra om det sker eller går det att stoppa innan det skett? 

Kan man påverka sig själv att göra omedvetna val? Jag genererar främst till mig själv här. Jag undrar om man kan påverka sina omedvetna beslut till en annan riktning? Ibland känns det som att jag är flera personer. Jag har lite svårt att förstå vilken som är den riktiga Emma. Eller om det är så att alla dessa varelser bildar Emma. Det känns oftas som att det är slagsmål i hjärnan när det gäller en del beslut. Men kanske är det vanligt, vad vet jag?



You can count on me like one, two, three

Idag började min stig mot ett nytt liv.
Den kommer vara krokig men men.


Nu ska jag snart iväg till Nässjö och dansa modern jazz. Sjukt skönt efter en sådan här dag.
Förresten så snurrar Bruno Mars låt Count on me runt och runt hos mig nu. Jag måste säga att jag riktigt ÄLSKAR den låten alltså!!!

ett år, normal!

Det var det jag kom fram till med min kära vän.

Börjar mitt nya liv snart, om tre dagar! Jag ska kämpa, det kommer bli jäkligt kämpigt men jag vet att jag klarar det! 



8 september

Ja gott folk, jag har väl inte varit den mest effektiva bloggaren på ett tag kan man väl säga. Har en hel del som händer runt omkring mig som jag inte tänker bidra medi bloggen då det är för privat.

Men dansgruppen som jag ska hålla för barn i fk-år 1 startade idag och det gick jättebra första gången. Känns som att det kommer bli en bra höst ändå och vi kommer nog ha väldigt roligt. Har även börjar i grupperna i Nässjö på dansstudio 8, modern jazz och hiphop är det som gäller. Kan väl säga att det där med hiphop är en mer spännande utmaning för mig då jag har mer modern jazz i kroppen. Måste helt enkelt skåda lite mer hiphop och få lite "flow" i kroppen. Men det kommer nog det också. Utmaningar är bra! 

Just nu ligger jag här i min säng. Klockan har passerat 01.59 vilket betyder att jag för tjugo år sedan föddes på Eksjö BB. En liten bebis som fick namnet Emma som en självklarhet. Ett nytt liv till världen som påbörjade sina steg på allt spännande. En skrikig liten unge som hade en höftskena som gjorde att jag låg och spretade med benen till en början. Men jag var även väldigt snäll och söt och hade lätt för att skratta redan som liten. Något som ofta inte är något problem nu heller. Detta är i alla fall det som har berättats för mig, och jag hoppas att det är sant :) 

Lilla familjen E har samlats hos mig. Mötte upp min kära Elsa och Ebba idag och nu sover dem och Enya jämte mig så sött och på morgonen idag så ska Elsa göra scones till mig som en liten present liksom. Det känns skönt! Ska även ha min premiär på systemet, SJUKT!!!! På kvällen ska jag samla mina fina vänner och gå ut och äta på Keskins. En mycket bra dag helt enkelt i mina öron. Nu ska jag sova så att jag sedan kan vakna upp till allt spännande :) 



Rhodos <3


Båttur till ön Lindos!
Lite kvällsmys vid hotellets bar
Fin utsikt ifrån vår balkong minsann!
Man vill inget annat än att hoppa i alltså!

RSS 2.0