Galet är bara förnamnet

Sen förrförra torsdagen har det varit mins sagt galet. Har varit i underbara rhodos i en vecka, kom hem till en galet Eksjö och stadsfest hela helgen. Jobbar även mina sista dager på SJ nu och imorgon är allra sista dagen. 
Nu måste jag dessvärre göra mig iordning för att åka till jobbet men jag kommer bjuda på bilder ifrån Rhodos och spännande fakta ifrån i helgen när jag har tid ;)

17 augusti

Börjar detta inlägget med att säga grattis till min kära mor som idag fyller år. Snart blir det mat och mys här hemma och ikväll kanske det blir lite mys på Keskins!
Imorgon lämnar vi Sverige och åker till Grekland, Rhodos. Det ska bli alltför härligt och jag ska mysa sönder i en hel vecka. Satsar på att bli superbrun också, så man blir snygg när man kommer hem liksom.

Ha en bra vecka i Sverige ;)
Peace out!


Fullt upp!

Det har verkligen varit full rulle nu ett tag. Är egentligen helt slut på alla sätt men ändå kan jag inte sova. 
I fredags jobbade jag till klockan sex ungefär sen var det bara att åka till lägenheten och packa ihop det sista och städa iordning. Sedan upp och jobba vid kvart över åtta lördagmorgon, hem snabbt som tusan vid fyra och slänga i sig mat för att sedan gå till vaxblekargården där jag skulle jobba på kvällen. Trodde jag skulle stå i Entrén men så var inte fallet, fick hjälpa till att plocka glas och allt möjligt istället. Sprang runt där hela kvällen till tio i ett när jag åkte hem och somnade gott i sängen. Idag har jag jobbar ifrån tre till halv tio och imorgon börjar jag halv nio. Som sagt, full rulle. 

Och mitt i allt detta måste jag planera lite dans, komma på vad jag ska göra till september, planera det sista till green street park och försöka hinna packa. På torsdag åker vi till Rhodos och jag längtar som bara den. Ska bli skönt att kunna koppla av en vecka med sol och bad. Tänker inte ens ägna en tanke åt att det kommer bli kaos när vi kommer hem. Ska bara chilla en vecka ;) 

Nu tänkte jag kolla på några glee avsnitt innan jag somnar faktiskt!

9 augusti

Idag tog jag mig i kragen och släpade mig till jobbet. Gick helt okej förutom några få hostattackarer som kanske skrämde iväg en och annan kund. Men så får det vara. 11 dagar kvar, sen är det slut!

Fick ett mysigt samtal på vägen hem utav en vacker tjej vid namn Kitty. Det är hennes alldeles speciella dag idag och det firar vi när hon kommer ner till Eksjö imorgon!!!!! Är så lycklig för att hon ska komma ner och det känns som att det var way för längesen så nu är det fan på tiden. Vi är så vana vid att träffas sådär kontinuerligt varje vecka och nu är det mer än två veckor sedan sist. Kan inte förstå hur vi har klarat oss. Kommer även träffa kära Hanna på söndag och det kommer också bli ett mycket kärt återseende. Har inte setts på typ... evigheter!

På tal om saknad.. Har varit ifrån Linus i två veckor nu och vi kommer inte kunna ses förrens den 26 augusti. Fatta hur lång tid det är. Helt sjukt galet men jag får kämpa. Som tur är åker jag till Rhodos den 18 augusti, i en vecka så det kommer ju liksom hjälpa lite på traven! 

Nu ska jag lägga mig ner och sova min skönhetssömn(!?) Just det ja, måste ta en bild på min nya hårfärg också..



8 augusti

Efter en dag där sjukanmälen återigen var ett faktum klev jag upp rosslig och dan vid tolvtiden och tog mig en macka och mitt kära morgonkaffe. Mor ringde sedan och ville att jag skulle komma till henne, så då blev det så. Blev bjuden på mat också, smarrigt. Sedan var det dags för ett kärt återseende när Moa kom till Eksjö och kramade om mig efter att ha varit borta i tre veckor den dummern. Det var underbart och jag började nästan gråta när jag kramade om henne. 

Men till något mer spännande. Jag är inte brun i håret längre. Nej, efter tre timmar hos frisören kom jag ut som en ny människa. Bild kommer när jag har tagit en liten bättre. Kvällen avslutades i Linns soffa med godis, glass och footlose. Underbart. Vi tre började även planera en massa dans som gjorde oss alla taggade.

Imorgon ska jag ta mig i kragen och ta mig till jobbet. Även om min hals inte alls är bra och jag hostar en massa men jag måste. Har varit sjuk nu en vecka och vägrar sjukanmäla mig mer. Är ju liksom inte så himla bra betalat. Tror inte jag smittar lika mycket som typ förra veckan så det är nog lugnt för alla andra tror jag!

Semester! eller Semester?

Igår kom Linn föbi en liten stund och visade mig dansen. Men mest satt vi i sängen och snackade om allt mellan himmel och jord. Vi kom in på det här med semester och att alla har sådan panik på att göra så mycket som möjligt under semestern. Och så är det. Jag är likadan kan jag lova. När jag är ledig vill jag göra massa spännande saker annars känns det inte bra. Men man märker ju att det rätt ofta är så att man inte är så mycket piggare efter semestern som mna borde vara, och det är ju för att man ska måla huset, renovera, resa en massa osv. Man stressar upp sig för att hitta på så mycket som möjligt att man inte hinner att ta det lugnt och vila upp sig. 

Jag har, som tur är kanske, haft uppdelad semester beroende på en inpulsresa till cypern samt missförstånd vid önskning utav schema. Så jag har haft en vecka semster på "riktigt" men då kan jag säga att jag försökte pressa in precis ALLT!

Måste röra mig vidare och försöka bli lite piggare ifrån min förkylning. Men folk, försök att stanna upp en extra sekund och bara njut utav att ni är lediga! 



En helg

I helgen försvann jag och bror bort ifrån civilisationen i trädstaden och åkte till Stockholm för en stund bara han och jag. Tänker inte säga mer än att det var underbart och jag älskar verkligen att umgås med min bror, vi har så mycket gemensamt, vi åkte precis allt på Gröna Lund, stod nästan längst fram på Sommarkrysset och shoppade på stan. Kvalitetstid helt enkelt.





Har en massa spännande tankar som jag håller på att samla ner som ni snart ska få ta del utav!

sjuk?

När termometern inte visar feber men man ändå är helt borta i både kroppen och huvudet blir man lite less faktiskt. Jag är en sådan person som inte gärna är sjuk, låter helt fel. Men jag hatar att vara sjuk och brukar bli jättesjuk några få gånger som något slags tecken ifrån kroppen. Men nu är jag helt slut, hostar och har en hals som värker. Man framför allt så är hela kroppen helt avslagen. Tog steget och sjukanmälde mig för att jag kände att det inte var någon idé att sitta och smitta ner alla andra medarbetare. 

Imorgon vid 18.05 går tåget till Stockholm för en helg tillsammans med min kära lillebror. Ska bli väldigt mysigt att bara umgås han och jag. Gå på gröna lund, strossa på stan och mysa!

Bjuder er på en fin bild på Linn, vi gjorde en roadtrip och satte upp affischer.


Lite på gång

Även om dessa grejer som är påväg in inte handlar om så mycket inkomst känns det ändå skönt på något sätt. Jag ska leda en grupp via EGS och sen ska nog jag och Moa ta upp vår grymma dans igen och kanske även ha varsin också. Det är ju precis detta jag vill. Det var det som inte fungerade när jag jobbade på SJ så det känns skönt att kunna göra det nu. Förövrigt har jag ingen aning vad som händer mig i höst, med jobb osv men jag orkar inte tänka på det.
Idag ska jag och coola linn ut på en roadtrip och visa världen GSP-affischerna.. Okej, visa typ Nässjö, Vetlanda osv. Men ändå. Det är alltid något!
Hahahahahhaha, hittade en gammal header jag hade gjort ;p

RSS 2.0