moa är bäst!

Hej folket! 
Är hos finaste Moa och väntar på lite mat. Vid fem åker vi mot Jönköping och kolla på bio.
Ska även sova här inatt vilket känns awesome! 
Moa är bäst och jag älskar henne :)

Nu ska jag göra något annat än att blogga.
Puss och kram! 



28 oktober

Sitter hemma hos mamma och försöker fixa ansökning till vikariepoolen. Finns inte en chans att jag orkar visa mig ute på någon skola så jag gör det via nätet istället. Är så himla trött just nu efter att ha sovit typ fyra timmar i natt. Får väl helt enkelt gå och lägga mig eller något.
Är egentligen hos pappa nu med internet funkar inte där så därför tog jag mig till mamma för att fixa detta. Man märker hur besatt man är utav internet när det inte funkar faktiskt!


24 oktober

Blir myskväll med familjen ikväll!


helgen

Blev ändrade planer för mig och Sofie i fredags. Gick till hotellet och tog en corona och sen var vi där kvällen ut, eller jag va i alla fall. Det var väldigt trevligt måste jag säga.
I går åka jag, mamma och bror till jönköping för min bror skulle shoppa lite jacka, skor osv. Snygga kläder som tusan hittade han. De lämnade av mig hos Moa där det blev god mat, vänner och skratt. Men kvällen var inte slut där. Det blev att hon hängde med mig till Eksjö för att vi skulle träffa killarna vid kultureken. Vi blev överraskade med en mycket mysig stund och kvällen blev helt underbar. Idag har jag och Moa mest luggigt i soffan och kollat på vänner. En riktigt söndagsdag helt enkelt!

Nu väntar jag på mycket god mat och sen ska jag träffa Crille.


myskväll

Snart kommer Sofie hit och till att börja med kommer vi ha vinmys så det slår gnistor om det. Kommer tända en brasa och en massa ljus eftersom det är så himla kallt!

Imorgon blir det Jönköping :)

this is for you

Mötet på Lindex gick nog bra tror jag men vi får se hur det blir. Hon skulle höra av sig nästa vecka. Hoppas på ett positivt besked minsann! 

Kvällen igår var jättebra. Var alltså hemma hos Moa där vi åt Tacos, kollade på RENT och skrattade och fjantade oss. Jag och Moa lyckades även göra klart vår dans till dansgruppen, så nu har vi en massa att lära ut på måndag.
Måste nog packa ner lite grejer för mamma kommer snart och hämtar mig. Ska spendera min helg där, inte för att jag kommer vara hemma så mycket men vi ska nog hinna mysa en del ändå. 

Nehee.. dags att packa ihop lite snabbt :) 



dans!

Det mesta som snurrar i mina tankar just idag är faktiskt dans. Håller på att komma på lite ändringar till california gurls samt försöka fixa ihop min uppvärmning så att den blir bra någon gång. 
Måste dock gå och sminka mig snart så att jag inte ser ut som skit när jag går till Lindex. 



lite skit

Jag vet att jag inte borde klaga och deppa över hur mitt liv ser ut i bloggen osv. Men jag önskar bara att jag hade ett jobb. Jag är medveten om att jag har satt mig själv i denna situationen och att det bara är jag som kan ordna det. Men jag ångrar vissa saker jag har beslutat innan att göra och att inte göra men förhoppningsvis löser väl det sig sen. 
Men min högsta önskan nu är egentligen att kunna dra iväg till Hanna i Norrköping. Jag saknar henne så men jag har inga pengar och jag tänker inte be mina föräldrar för dem är ju inte stenrika precis. Jag får ju som sagt skylla mig själv men så fort jag får tillfälle ska jag sticka upp till henne och bara andas ut och ha det toppentoppen bra. 

För att genomlida denna dagen också ska jag planera lite dans och skriva personligt brev. Ska även ner till stan och fixa innan jag drar till Moa i Nässjö för att fira henne. Grattis älskade vän :)



njdnhsh

Ännu en dag har gått och det är sjukt att dagarna går så snabbt. Men jag tror det är för att jag hela tiden försöker hitta på saker så att jag inte bara sitter hemma och glor. 
Idag har jag bland annat varit på ett dansmöte inför dansuppvisningen och sen börjat smida en liten extragrej tillsammans med Mia som vi ska se om vi lyckas göra något av. 
Imorgon ska jag faktiskt ställa klockan och för en gång skull försöka gå upp. Måste försöka få ihop uppvärmningen som vi har i läxa till nästa dansledarutbildning. Sen måste jag till stan för att fixa en massa innan jag åker till Nässjö för att fira Moa. Jag är så glad för att Moa fyller år imorgon.. Jag vet inte varför men jag bara är det. Ska bli underbart att träffa Crille och Jonathan och förhoppningsvis hinner jag och Moa göra lite dans innan killarna dyker upp. 
Jag hatar att jag inte bara kan ha en massa pengar. Jag vill så gärna till Norrköping på måndag men jag vet fasen inte om det går ihop sig.. jobbigt värre! 

Nu ska jag nog kolla in någon film! 



mycket att lära

Läser igenom en massa hundböcker så att jag kan få lite mer tips för hur jag ska uppfostra lilla Enya. Hon har nog börjat säga till när det gäller behoven nu så att säga, hon skällde innan så pappa gick ut med henne och då bajsade hon. Mycket bra tycker jag!
Va även ute på en plätt och släppte henne så att hon fick springa av sig lite. Hon är så duktigt som kommer tillbaka även om det finns tusen andra intressanta saker att göra. Men det är ju ett tecken på att man kan fortsätta låta henne springa av sig! 



uppe tidigt

Idag fick gå upp tidigt för ett besök på sjukhuset. Men min hund såg till att jag absolut kom upp genom att hoppa ner ifrån min säng och säga till mig att det var dags att gå ut och gå. Duktigt minsann! Hon upptäckte också hur roligt det är med vatten på asfalten och ville slicka en massa. Kanske inte så jätte fräscht precis.

Idag ska jag träffa Lisa och Erica, det ska bli trevligt :) Vi får väl se vad vi hittar på.
För att fördriva lite tid så tänka jag kolla på Ullared på kanal 5 play. Missade det igår. 



inte bli sjuk!

Har ont i hela kroppen, fryser och känner mig ej bra. Men jag orkar inte bli sjuk så är det så att det är på väg så tänker jag hoppa över det!



GRATTIS!

Elle fick idag körkort, naaaajs!
Hon kommer förbi mig snart och sen ska vi ut och åka kan ni räkna med.

Nu får dessa två tjejerna räkna med att det är min tur att sitta och dricka sådär i bilen ;)


helgen!

I fredags var jag i Nässjö och kollade på RENT med Moa, Crille och Jonathan. Innan musikalen träffade vi Hanna och Love för en pizza! Efter RENT som förövrigt var bra, åkte vi hem till Moa och hade mys i hennes säng. 







I lördags hade vi först dansledarutbildning som var helt underbart roligt. Sen åkte jag och Moa mot Nässjö och började fixa oss för 20års fest för Jenny i Jönköping. Kvällen avslutades i familjen Attings soffa med mys och skratt :)





Söndagen började med dansledarutbildning igen och vi fick även läxa till den 30 oktober, toppen! Efter utbildning hängde jag med Linn hem för lite mys med gurka, chips, dipp och choklad. Blev även en hel del dans och vi påbörjade vår läxa. 

dålig tid kanske..

Inte jätte smidigt att börja städa vid halv tolv på kvällen. Är dock klar nu men fick lite halvt städmani och känner att jag vill damsuga, damma och allt möjligt men kanske inte så passande kvart i ett eller? Började tänka om man möjligtvis kunde möblera om lite i mitt rum men kommer typ inte på något vilket är trist. Men har kommit på lite grejer som jag skulle behöva för att mitt rum skulle bli lite snyggare och inte lika stökigt ofta. Sen tror jag dock att det tar ett tag för mig att ändra om eftersom pappa för det första inte har mycket pengar och är ganska "lat".. Ah, men önska kan man ju alltid göra :) Vissa grejer kan han i för sig säkert fixa på jobbet.
Har kommit på tex någon slags hållare till hårfön/plattång, en till hylla inne i mitt bardum(ja, jag har en egen toa samt en egen utgång!), ett nytt nattduksbord, ett litet databord istället för mitt stora skrivbord, en sänglampa (som jag har saknat mycket länge nu!) och någon mer klädutrymmning.. Har en litenlitenliten garberob och lite lådor som är proppfulla.. Sen skulle jag i för sig kunna rensa ut en del kläder. Kanske borde göra det först, ah! Fast sånt är fasen svårt.

Nu ska jag sova efter en toppendag! Först dansutbildning och sen mys med linn, berättar om min helg imorgon :)



dansledarutbildning

Gårdagen var helt otroligt bra och fy tusan vad glad jag är som har de där människorna. Va även fett glad att träffa Hanna igen, det var alldeles för längesen men så blir det ju. 

Sitter här i mitt rum med musik i högtalarna och ska snart packa ihop lite och sen sticka iväg till dansledarutbildningen som ska bli helt awesome! Egentligen skulle jag behöva ta mig till Netto och så får det nog faktiskt bli eftersom jag måste fixa en liten suprise till lilla Jenny.. Okej, det lät oerhört oflott att åka till Netto just, men ni skulle bara veta... Hehehehe!! 
Alltså ikväll då så ska jag och Moa åka till Jönköping på 20-års fest och det ska bli väldigt skönt att klä upp mig lite och bli lite fin i stället för att gå runt "smutsig". Eller jag hade väl aldrig något emot det men men.. 

Nej, nu blev det bara en massa goja.. Nu packar jag ihop mina grejer istället! 

Den andra gången man var snygg under musikaltiden.. Denna bilden är ifrån avslutningsfesten men sen var det ju premiärfesten som man fick glänsa lite på också. Här står jag mellan herr och fru glassigt som vi kan kalla dem, heheheheheh! En mysig familj i alla fall :)


i våra minsta beståndsdelar

Har sådan sprängande huvudvärk nu. Borde kanske funderar på att använda glasögonen som jag fick för ett tag sen. Meningen var att jag skulle använda dem när jag läser, sitter vid datorn, kollar på tv mm. Men jag kan inte påstå att jag är så duktig på att använda dem, hehe! 
Kom precis hem ifrån stan där jag fikade med Fadia, supermysigt kan jag lova. Sitter i sängen och myser med min fina hund som sover så gott så. Vid fyratiden åker jag och Jonathan mot Nässjö för att plocka upp Moa och Crille och sen käka pizza med Hanna och Love också. Sen blir det RENT. Är sjukt taggad på att se den faktiskt. 
Fick två spännande samtal i morse. Ett ifrån Lindex som bad mig komma förbi och presentera mig igen på torsdag vid tvåtiden, sen ett till samtal som jag nog inte än vill säga vad det var för något. Men spännande var det i alla fall :)



Usssschhhhh!!

Usch. Har varit lite utav en skitdag idag. Kunde knappt sova på natten så istället pallade jag inte gå upp hur sängen. Men Elle kom och piggade upp mig lite senare. Åkte iväg och dansade men det var inte ens kul, usch! Sen träffade jag Ebba en snabbis och sen dog batteriet i bilen så pappa fick hjälpa oss på bästa sätt.
Imorgon ska bli så mycket bättre!

toppen!

Jag vet inte vad det är men allt känns så jävla bra hela tiden. Har en massa saker att se fram emot från och med typ ikväll till söndag.
Skjutsar min bror till hans träning ikväll i Nässjö och medan han tränar sticker jag hem till Moa och planerar lite dans. Imorgon någon gång kommer Elle hem till mig och myser, på kvällen är det dansmix.. På fredag ska jag fika med Fadia, sen vid fem sticker jag, Crille och Jonathan till Nässjö och till Moa där vi ska käka pizza med Hanna och Love och sen kolla på Rent. På lördag är det dansledarutbildning först och sen åker jag och Moa till Jönköping för 20-års fest. Söndag är det dansledarutbildning igen och sen ska jag vila :)
Upptäckte hur mycket jag får träffa Moa, toppen! 



vikarie

Ska visst vara mer vikarie för danspass. Den 10 november blir lite som en heldag med jobb för mig. Först ska jag ha intressevalsdansen på morgonen sen tre kurser från klockan 16-19. Låter toppen i mina öron faktiskt. Roligt att dem tar in vikarie istället för att ställa in för eleverna, jag tjänar ju på det vilket är typ bäst! 
Blev faktiskt väldigt glad när han frågade om jag lust att vikariera mer. Han vet ju faktiskt inte ens om jag var duktig men han frågade ändå hur jag tyckte att det gick. Vilket är ett toppen sätt att vara chef på. Får hoppas att de jag hade idag tyckte att det var okej och att det på något sätt kommer fram, alltid roligt :)

Ändrade mina planer sådär in i sista minut. Åker till Lindex i samma veva som jag hämtar bror tror jag. Pallar inte åka ner två gånger och känner jag min bror rätt har han nog inte lust att gå. Hehehee!

danspasset

Det var ju superkul att hålla i dansen på högstadiet. Dock var ju en del rätt blyga osv men jag lyckades nog ändå göra det till en helt okej danslektion. 
Nu är jag faktiskt supertrött. Blev inte mycket sömn inatt eftersom jag var så nervös och tankspridd. Men ska dra mig ner mot stan vid ett senare tillfälle idag och svänga förbi lindex och visa mig. Passar nog på att hoppa in på prästängen och anmäler mig som vikarie. Får se vad dem säger. Men först och främst ska jag vänta på att pappa kommer hem på lunch och kanske äta lite. 

Det händer även nu något otroligt.. Min katt och hund som inte verkar vara bästisar alltid ligger båda i min säng och bryr sig verkligen inte om den andre. Supergulliga är dem båda två :) 



sova

Nu ska jag sova. Fast jag borde redan sova men fick lite panik så var tvungen att skriva rent och gå igenom allt jag ska köra på danspasset imorgonbitti! Klockan halv sju väcker pappa mig för klockan åtta börjar dansen. Vet inte själv hur jag ska orka dansa så tidigt på morgonen men jag hoppas att det finns en extra växel inom mig någonstans. Jag tror faktiskt att det kommer gå så himla fort imorgon. Jag kommer nog knappt hinna tänka innan det är slut. Brukar alltid vara så när man själv dansar och när vi har våra dansgruppen jag och Moa. Som tur är så känner jag några som är med på intressevalsdansen vilket känns kanske skönt. Jag hoppas även dem kör på som tusan så att de inte feger. Kan tänka mig att det är lite pinsamt med en vikarie i alla fall. 

Neehhe.. Nu måste jag försöka sova lite så att jag är pigg imorgon!

shame

Idag har varit en mysdag på många olika sätt :)

Min lilla bebis gick jätte bra ihop med Sofias lilla Akira vilket är helt toppen inför framtiden! En liten ny bästis helt enkelt. 

Snart hoppas jag på lite mat för sen ska jag iväg och köra lite aerobics. Behöver nog lite avkoppling inför morgondagen då jag ska ha dansen på högstadiet. Jag tror att allt är planerat men jag är nervös, något sjukt!

Är det någon som vill se fler bilder ifrån peter pan så kika in på min facebook.. Men här kommer några i alla fall! 









tomt

Det känns tomt i själen och i huvudet. Jag är sjukt trött efter all ansträgning i helgen men jag är även trött inuti. Det känns som att jag just nu saknar kraft till något även om jag vet att jag får träffa folk redan ikväll så kommer Peter Pan aldrig att spelas utav oss. Vi kommer aldrig få stå på just den scenen och vi kommer aldrig mer spela inne i det där kalla tältet. Det känns som sagt tomt och jobbigt.
Ska förbi Linn idag och sno lite bilder som jag kan slänga ut och sitta och kolla på och minnas. Sen börjar min och Moas dans ikväll. Inte för att vi planerar så stora ansträgningar inte utan ska ta det väldigt lugnt och skönt.

Jaa.. inatt ansökte jag i alla fall till 8 olika kurser i Stockholm, Linköping och Malmö. Fick lite allmän panik över livet inatt så då slängde jag iväg så nu hoppas jag verkligen att jag kommer in någonstans. Annars vet jag inte vad jag ska göra..

Måste nog ta mig i kragen och hoppa in i duschen och försöka få bort tuperingen och det svarta på armarna och benen. Helt ärligt så vill jag egentligen inte försöka få bort det hur dumt det än låter.

glädjetår nerför min kind!

Känner bara att jag måste skriva av mig lite.
Läste precis igenom en liten saga som en väldigt söt tjej hade skrivit till mig. Hon berättade för mig att hon skrev den på natten för att hon ville hinna klart med den och att hon inte hann på dagen. I skolan sen så målade hon en fin tavla med en dansande steckgubbe. Jag hann aldrig reflektera så mycket över verken sagan eller tavlan men såhär i efterhand så läser man igenom alla kort och hälsningar man har fått med sig. Vad sagan handlar om hör inte hit men på baksidan står det att hon hoppas att vi ses igen och sen "det finns hopp". Det gick direkt in i mitt hjärta och på framsidan stod det att denna sagan var till mig för att jag var så snäll och det är inte ofta jag blir svag när någon säger att man är snäll.
Men helt ärligt. Denna fina flickan ser upp till mig och jag har gjort ett gott intryck på henne, jag vet själv hur det var i den åldern och man gjorde allt för att visa det och jag blir så rörd. Jag tror att man alltför sällan stannar upp och tänker på just sådana saker faktiskt. Det är sjukt synd för just nu känner jag mig lite stolt i själen för att jag vet att det finns folk som ser upp till mig.
Kommer fälla en och annan glädjetår nu och tänka på allt fint!


Puss på fina Irma Skoglund!

finaste familjen

Jag vet inte riktigt vad jag ska tänka, skriva eller göra. Jag vet att inte allt är slut bara för att peter pan är slut men jag saknar redan min Starkey. Jag har aldrig känt så för en roll förr.. Dock har jag ju inte haft en så "stor" roll men ändå. Självklart saknar jag indiandansen men Starkey finns mig nära och nu ska jag aldrig få agera honom mer. Starkey har utvecklat mig så enormt och jag älskade varje sekund jag fick agera sådär korkat cool.
Och att hela gänget, inklusive folk bakom scenen har blivit en enda stor familj är guld värt. Jag har inte ord för att beskriva hur mycket kulturekenfamiljen betyder för mig. Man känner sig omtyckt och respekterad för hur man är och alla tar hand om varandra. Även om jag vet att man kommer se folk igen så kan man inte undgå.. det finns vissa saker som aldrig kommer ske mer, händelser bakom scenen som ibland blev till en vana.. Att tex Magnus och Olliver hade en liten melodifajt många gånger om är inget som kommer hända på samma sätt.
Jag kom precis på att jag är den enda som har spelat Starkey med detta manuset i hela Sverige. Det spelar ingen roll om någon annan stad bestämmer sig för att sätta upp vår Peter Pan, jag kommer ändå alltid vara den första Starkey i Sverige. Det känns rätt cool och jag skulle vilja veta hur någon annan skulle tolka honom.


Heldag folket!

Sista lördagen laddar jag just nu inför och det kommer bli great kan jag lova!
Just nu myser jag med min kära mor innan jag drar iväg och blir lite fixad i håret osv. Kanske borde man hitta något snyggt att ha på sig ikväll? Det är nämligen lite party i lokalen ikväll och man kanske vill se lite bra ut då, hehe!

Två underbara flickor och jag :)

en fin plats

Jag längtar till landet ingenstans.
Där är allt vackert och det enda som tynger starkey är de små barnen och indianerna.
Där är starkey ganska konstig om man kollar utifrån.
Där är starkey ganska dum och korkad men själv tror han att han är cool.
Det dagarna går ut på i landet ingenstans är att piraterna jagar barnen, indianerna skyddar barnen och jagar piraterna. men piraterna jagar även indianerna och barnen vill döda piraterna.




Scenen är en fin plats!

gubben i lådan

...
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

...

mysdag

Har haft en mysdag trots vädret. Fikan var toppen, hos Moa var det som vanligt helt fantastiskt. Hann även träffa Sofia innan jag gick och dansade av mig lite. Mia visade några utav hennes låtar som hon ska köra sen.. längtar ju redan nu!

Just nu vill jag bara kunna sova!

Brrrr

Det ser riktigt kallt och grått ute och jag är inte alls sugen på att lämna soffan och gå ut alls. Men det kommer jag göra ändå. Inte än men senare. Vid elva sticker jag till princess för en mysig fika med Mia. Sedan ska jag och Enya förhoppningsvis till Moa om jag får gå och sno bilen utav mamma. Vi får väl se vad hon säger.

Något som är sjukt bra är att det är torsdag idag och imorgon kommer gå snabbt innan allt folk kommer till lokalen. Jag och Cilla ska tona mitt hår vid tre så jag tror inte att det är mycket folk där då. Men jag ser fram emot att ta bort min utväxt plus att det är trevligt att få lite mystid med Cilla som är så fruktansvärt skön!



Världens skönaste Cille!


just det ja..

Va på vårdcentralen och skulle kolla om mina öron har blivit något bättre. Men tydligen så har jag fortfarande hål i höger trumhinna och vatten bakom vänster trumhinna så doktorn skulle skicka en remiss till öron/näsa/hals-mottagning. Kul att det aldrig vill bli bra alltså..
Men imorgon hoppas jag på en mysig fika med Mia, en mysig stund i Nässjö med Moa och sen hoppas jag att jag hinner träffa Sofia också. Måste även planera lite dans eftersom jag ska hålla i danslektionen där nästa onsdag. Shit.. Borde verkligen börja planera.. Men vad fasen vill man göra.. AHHHH.. jag vet ju inte ens vad dem kan liksom.


6 oktober

Vi hann bara hårinpackning och ansiktsmask men det var fasen inte fel alltså. Fy tusan vad jag njöt när jag hårmassage och ansiktsmassage. Erica var så himla duktig alltså!

Nu ska min lilla vovve äta och sen blir det en liten promenad med henne innan vi slänger oss i sängen. Är så sjukt trött just nu. Så jag hoppas att jag somnar gott nu.


ansiktsmask, hårinpackning och naglar

Allt det ska jag snart åka mot Jönköping och få. Det känns helt underbart och jag bara känner hur mycket jag förtjänar det. Varför ska jag få detta kanske vissa undrar. Jo, det är så att hon som sminkar oss i Peter Pan är elev på plusgymnasiet i Jönköping och hon läser stylist/make-up eller något liknande. Idag skulle dem ha massa sånna där härliga behandlingar och kunde gärna ta med någon utifrån och då valde Erica mig. Helt underbart!
Men först en tittin på vårdcentralen och kolla mina öron igen!



så himla mysigt!

Har haft en heldag med Carola och det var verkligen toppen vill jag säga. Blev massa på humör och även om det inte riktigt gick som på räls alltid så hade vi roligt kan jag lova. När vi kom hem till Eksjö så bjöd hon mig på lite mat och vi åkte och kollade på hennes söta son Teo som hade simskola.
Samantha kom förbi en stund och sedan stack jag iväg och tränade lite aerobics. Det var så himla behövligt att rensa skallen med lite aerobics och jag och Mia har fruktansvärt roligt måste jag ändå säga.

Ska snart gå och lägga mig. Måste bara fixa lite med min presentation och kolla in en massa kurser osv.


dagen

Ska snart iväg till jobbcoachen och sen åker jag med Carola till Jönköping. Hon skulle hämta lite grejer till deras tvättstuga som dem gör om. Ska bli mysigt att hitta på något idag. Förhoppningsvis hinner jag också med samantha och att träna vilket jag tror!

Jag och Carola.. Dock vet jag inte vad jag håller på med men det är ju sak samma! hehe!


ljus och fin musik

Ska försöka få lite mer sömn inatt med hjälp utav ett tänt ljus och lite fin musik som förhoppningsvis ska få mig att inte tänka så mycket.
Ska till jobbcoachen imorgon vid nio så ska typ upp med tuppen. Sen förhoppningsvis blir det en biltur med Carola till Jönköping, mys med Samantha och sen träning på kvällen om jag får som jag vill.

Eftersom det var kanelbullens dag idag ville jag ha mys med den som kom på mitt smeknamn kanelbullen. Så det blev en liten bulle hemma hos Linn tillsammans med Lisa. Va där ett tag på kvällen och bara snackade en massa. Sjukt mysigt var det.


Min finfina Linn och jag. Hon är så bra!

3 oktober

Detta hade kunnat vara en mycket mer ledsam dag än vad det faktiskt är. Meningen var ju att det skulle va den sista föreställningen idag men som tur är så har vi lagt till en extra helg. Men vi behandlade denna dagen som den sista föreställning vilket betyde lite tal och utdelning utav glädjetåren som jag alltid kommer att vårda ömt. Jag ser faktiskt fram emot nästa helg för att det kommer bli mysfaktor med fest och övernattningsmys osv.
På onsdag ska jag få undebar behndling av hår och ansikte osv utav Erica som pluggar makeup linje typ och skulle ha behandling och frågade om jag ville va den hon skulle göra behandlingarna på och tackar man för tusan inte nej till! Jag ska njuta som jag vet inte vad och bara ta det lugnt.

Nu är jag förtjänt utav lite chips och dipp och en bra film.

landet ingenstans

Kom hem ifrån Peter Pan för en stund sen och det var en riktigt grym föreställning ikväll. Pubilken var helt fantastiskt och vi gav verkligen allt. Det är då det är som roligast.

Nu sitter jag och äter lite godis men ska snart lägga mig i sängen och försöka sova. Kan behövas inför morgondagen kan jag lova. En heldag i lokalen!


mama will hold me


mys innan peter pan




duktig flicka..

Har nu gjort min uppgift och skrivit ihop lite om dansgrejen. Funderar på att skriva min presentation när jag ändå är igång.

Ska snart hämta Lisa på östanå och det är typ ganska great faktiskt. Lite mys innan Peter Pan är aldrig fel, inte med den flickan eller. Och imorgon ska en annan fin flicka sova hos mig och det är typ ännu mer great. Mysigt att ha Moa hos sig kan jag lova.

Nej, nu ska jag väl fortsätta med att skriva så att det blir gjort.
Men här har ni en bild på Lisa, enjoy!!



RSS 2.0