öland igen :D

Om ungefär nio till tio timmar åker jag, min mamma, min bror Oskar och Sofia till Öland igen för att semestra hela veckan. Det ska bli underbart att komma ifrån Eksjö en stund och kunna koppla av och bara ta det lugnt. Snart ska jag nog gå och sova för jag ska upp klockan åtta i morgon för att duscha, packa det sista osv. 

De senaste dagarna har varit helt underbara. Vädret har varit toppen och jag har stekt dagarna igenom. I fredags var jag med Bea. Vi låg hemma hos henne och stekte i solen eftersom hon inte kan bada med körtelfeber. Vid halv tre hängde jag med pappa och bror ut till långanäs där elle och Sofia låg och solade. Sedan åkte jag och Sofia hem till henne, Bella kom och vi kollade på film och mös. I lördags åkte jag, Samantha och Lisa ut till Samanthas stuga och badade, solade, grillade grillspett, åt frukt på bryggan och paddlade kanot. Det var en super mysig dag som avslutades med fest hos Sibbe. Idag, söndag åkte jag, pappa och bror ut till långanäs vid tolvtiden och låg där tills halv sex ungefär. En skön dag! 

Min blogg och börjat cp när det gäller att ladda upp bilder.. Men bilder från Öland över midsommar kommer upp nästa helg. Det gick inte ladda upp idag! Nu ska jag sova. God natt och HEJDÅ :D 

långanäs!

Idag har jag tillbringat den soliga dagen i Långanäs med Mamma, Sofia och Ellinor. Senare kom även Andrea. Det var en underbar dag med fint väder fast det var dock lite för kallt i vattnet, men sak samma. Det svalkade bra ändå. Jag, Ellinor och Sofia spelade även vollyboll med några killar, det var rätt roligt för jag var rätt bra ändå :) Efter Långanäs så åkte jag och Mamma och åt på Tokyo, det var jätte mysigt och vi fick tid att prata igenom visa saker och planera lite inför Öland och nästa år osv. Inte för att planerna inför studenten är så stora men man måste ju börja tänka eftersom pengarna måste räcka till. Mamma pratade även en massa om utlandsresor hit och dit och jag blev så fruktansvärt sugen på att åka iväg. Det skulle vara helt underbart. Det mysigaste skulle vara att åka iväg bara jag och mamma. Men det är klart att Oskar ska med :) Om några år så vill jag kunna dra med mamma utomlands, bjuda henne på en resa bara hon och jag. Det skulle vara underbart. Men en så länge känns det ganska mycket som bara en dröm, men man får se! 

Nu ska jag och pappa gå ut och gå en sväng, skönt att komma ut. Får se hur det gå för mig att gå med min blåsa på foten! 
(Har inte fått videon utav moa än, men jag slänger ut lite bilder från idag!)

sofia och ellinor   Sofia och Ellinor ;) <3 

mamma <3  Min fina mamma på tokyo <3

god natt snart.. ;p

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen snart faktiskt. Jag ska absolut inte vända på dygnet dethär året. Det blir inte bättre med sömnen för det. I morgon ska jag upp vid halv elva och hoppa in i duschen en snabbis, sen åka till långanäs och ligga och pressa hela dagen. 

Idag åkte jag till Nässjö för att träffa Moa. Vi kelade med hennes kanin och sedan åkte vi med hennes mor, hennes bror och en kompis till hennes bror till Stensjön för att bada och sola. Det var iskallt i vattnet men vi badade pga att moas bror och hans kompis puttade i oss i vattnet.. Vi spelade in ett rätt roligt filmklipp som kommer i morgon, tror jag! Om jag vågar. Vid sex så hade jag teater, idag gick det faktiskt bättre än i måndags så det kanske blir ett bra slutresultat ändå. Sen träffade jag Sofia en stund och var ute på en lite promenix.

Nu ligger jag i sängen och har fläkten blåsande på mig, sååå skönt. Ska snart stänga av datorn och lägga mig och sova. Datorn har varit på hela dagen så den är rätt varm så jag tror även den måste sova! 
Kan bara berätta att jag har fått en ny kamera, som jag sa så gick min sönder när jag var på Öland och tydligen gick den inte laga så jag fick en ny men en ännu bättre för det hade inte jag hade inne. Man tackar och bugar. Mamma köpte tom en väska till så att den har lite skydd! Kan slänga upp en bild på den i morgon ;p
God natt :) 



sol hela dagarna!

Så najs att det har kommit in en värmebölja över Sverige nu. Det är skönt att ligga och pressa i solen och i alla fall inbilda sig att man blir lite brunare. Kan berätta att jag inte riktigt har repat mig sen Öland. Har sådan fruktansvärd hosta och ont i halsen, men man får skylla sig själv minsan! Men det är bara att leva vidare och hoppas på att jag blir frisk snart igen. Ska ju åka till öland på måndag igen. Så härligt. Ska vara borta till torsdag eller fredag och åker med mamma, bror och Sofia hänger även med. Skönt att bara dra iväg från Eksjö och ha lite semester innan jag jobbar i två veckor. Bara för att man nu inte har något jobb mer än det så längtar man tills man ska börja jobba för att det typ är det enda som jag ska göra i sommar. De enda pengarna jag tjänar får jag under de två veckorna. Men jag tror verkligen att det kommer vara ett bra jobb. För er som inte vet så är det coop konsum som ska ha en liten närbutik ute på ränneslätt under O-ringen i Eksjö. Ute där arenan är, där det även är camping. 

I morgon ska jag åka till Nässjö och träffa Moa. Vi ska förhoppningsvis dansa lite men även sticka och bada, vilket är väldigt förståligt i denna värmen! Det ska i vilket fall bli väldigt trevlig att träffa henne. På torsdag ska jag först träffa Andréa, vi ska åka och bada. Sen på kvällen skulle vi dra ihop några i klassen, typ jag, sofie, fanny och lina och laga någon mysig middag. Samantha kunde visst inte vilket var synd. Men det är alltid kul att träffas och mysa lite. 

Nej, jag har fasen aldrig något intressant att skriva om eller så vågar jag bara inte skriva om något mer än vad jag gör dag ut och dag in. Får nog tänka efter lite tror jag minsann. Nu ska jag nog försöka skriva ihop några dikter och sedan sova så jag kanske någon gång kan bli frisk! 

hem ljuva hema

Nu är jag hemkommen från öland. Det var helt underbart och det kommer snart upp bildern när jag har fått dom av Bella. 
I onsdags anlände vi till stugan vid tolvtiden då vi fixade sängarna för att sedan dra ner till stranden. Vi låg och solade och firade dagen med en kall öl. Sedan fixade vi oss för att sitta ute i trädgården för lite förfest, fy fan vad kul vi hade. Vi asgarvade och hade så sjukt kul. På kvällen drog vi ner till stranden där vi träffade folk och hade det allmänt trevligt. Torsdagen vaknade vi vid niotiden och jag mådde inte speciellt bra kan jag erkänna efter en hård kväll dagen innan. Åt frukost i över en timme på morgonen ;p På kvällen tog vi det rätt lungt för att vi ville orka med midsommarafton hyfsat. Så det blev lung och skön kväll. Det var ganska mycket campinggäster som hade kommit i torsdag och det var rätt kul. I fredags sov vi längre, ungefär till elva. Det regnade på förmiddagen men senare sprack det upp och vi trippade bort till stranden och la oss lite där. Sen grillade vi korv på kvällen innan stora partyt började. Midsommar blev mer är kanon fram till att man fick veta att det hade varit knivhuggning. Jag och Elle kom hem vid tre-frya och var då rätt trötta. Men kvällen blev helt fuking unbeliveble!!! I lördags vaknade vi vid tolv och var rätt sega och hade inte så jätte stor lust att festa igen men det ändrades väldigt mycket tills kvällen. Lördagen var en underbar avslutning på ölandsresan och vi kom hem vid fyra tiden och då var vi fruktansvärt sega på söndagsmorgonen. Men det var helt underbart på Öland i alla fall och jag är på att åka dit nästa år :D 

Elle - Kolla! Man ser Sverige härifrån! 

Sofia - Har du skitit på dig? 
Emma - Nej, det var en fågel som sket på mig

älskar er tjejer! 

ÖL-AND

Nu är väskan packad och klar, fick faktiskt ihop den. Jag och Sofia sitter nu i min säng och väntar på pappa för att sedan åka hem till henne och kolla film och sen förhoppningsvis somna tidigt. Det ska bli så fruktansvärt roligt at jag typ döööööööööööööööööör snart. Har inte riktigt fattat att vi ska åka förrens nu faktiskt. Det kanske inte låter som en stor grej att åka till Öland. Men det är just det att umgänget är bäst, vi kommer festa som fan och ha sjukt kul. Det är behövligt att åka ifrån Eksjö ett tag faktiskt, festa någon annan stans. Slippa alla Eksjöpoliser och bara leva livet. Skita i att bry sig typ! Visst låter det underbart? JAG VET :D 

Måste även skriva att jag de senaste dagarna har varit väldigt mycket med Sofia. Vilket är så jävla skönt för hon är verkligen en av de bästa jag har. Du är så underbar att vara med, vi har gämt kul och jag mår fan bäst när jag är med dig. Du gör mig alltid lycklig och det behöver jag i mitt liv just nu. Jag är så jävla glad för att vi är bästisar, igen :) Inget kommer att skilja oss åt för vi har redan klarat en kris. Jag gör seriöst vad som helst för dig, för jag behöver dig så sjukt mycket. Jag är otroligt glad för att du finns i mitt liv min älskling. 

Från mig till dig Sofia!
Du är pålitlig
Du är bäst
Du är fin
Du är snäll
Du är omtänksam
Du är vänlig
Du är MIN bästis
Enda tills döden skiljer oss åt
Jag älskar dig


dagar ut och in

Haha, ojdå. Fyra dagar sen jag skrev. Men jag har varit ganska upptagen faktiskt. I torsdagskväll så kollade jag, Sofia, Elle och Lina på film hemma hos Sofia. Nej, vi festade inte efter skolavslutning, vi pallade inte.. I fredags tog jag och Crille tåget till Mariannelund, till Jonathan. Vi sjöng singstar, kollade på lejonkungen 1 och 3 och somnade sjukt tidigt. På lördagen hade kultureken ett framträdande på Mariannelundstorg och det gick sjukt bra, efter det så åkte jag, pappa och Oskar till Kisa för att hjälpa min farbror och hans familj att flytta. Det blev inte så mycket flytt på lördagen utan allt kom på söndagen. Jag var i för sig barnvakt hela dagen till Vera (1 år) och Wilma (5 år). Det var en underbar dag som avslutades hemma hos Sofia med Kaffe och en massa skratt. I dag var det dags för mig att packa en massa till öland men jag hann även med att sticka en stund till Bea som var sjuk, krya på dig hörru! Tränade även på kvällen och efter det så åkte jag hem till Sofia, drack kaffe och slappade. Vi fördrev tiden kan man säga, hade sjukt kul.. Som alltid ju :)

I morgon är det tisdag vilket först betyder ett sjukhusbesök, sen sola, sen packa det sista, sen åka upp till Sofia för att sova där till onsdag- ÖLAND! Vi åker vid 8 på morgon, sjukt kul. Kommer kanske in ett inlägg i morgon på dagen, annars slänger jag upp ett på kvällen hemma hos Sofia.

Nu borde jag egentligen sova eftersom jag ska upp klockan 8 i morgon. Inte så jävla kul egentligen men det har ju sin orsak tyvärr. Tänker inte skriva det i bloggen än. Vill inte öppna mig så mycket. Ska träffa stjärnssyster i morgon också, skönt <3
Men sov så gott folk så hörs vi! 

sommarlov

Nu har även jag sommarlov. Det känns skönt fast det hade ju kunnat vara lite finare väder faktiskt, det hade inte skadat. Men man behöver ju inte deppa över det för mycket, alltid skönt med ledigt. Sova hur länge man vill och vara uppe sent på nätterna. Får se vad sommarlovet har att bjuda på i år, ska ju i alla fall till öland på midsommar, det ska bli najs. 

men nu orkar jag inte skriva mer, ska kolla på film med min bror :) 

mysig natt på gång ;)

Nu ligger jag i Sofias säng och kollar på greys anatomy. Sista avsnittet för denna säsongen. En underbar serie detdär faktiskt. Jag och min älsklings Sofia har väldigt mysigt kan jag säga plus att jag suger på att stava just nu.. Fast jag tror det beror rätt mycket på hennes tangentbord!!

hejhej..
sofia här nu, emma är alltid dålig på att stava och det har verkligen inget med mitt tagentbord att göra, bara en dum jävla bortförklaring hon kom på.
dock har vi jävligt mysigt, det har hon rätt i.. :D
imorgon har vi sommarlov också, hehehehehheheh  kul eller?:D

Nu ska vi fortsätta mysa, sedan sova lite förhoppningsvis. Ska upp rätt tidigt i morgon ändå. Sen blir det som sagt avslutning, sen kaffe med Sofia och Elle. Sen lunch, toppen :) På kvällen blir det lejonkungenmaraton hemma hos Sofia och en massa planering inför ÖLAND.



Nyktert är det inte här vill jag lova ;p
 Jag älskar dig Sofia Johansson <3


day

Tisdag.. eller ah. Tisdag slutar om en minut nu när jag har börjat skriva. Jag förstår verkligen vart dagarna tar vägen nu för tiden. Idag vaknade jag till vid halv tolv men gick inte upp ur sängen helt förrens Sofia plingade på dörren och körde upp mig ur sängen. Så sjukt seg är jag, haha. Ja, Sofia kom alltså till mig på förmiddagen och vi drack kaffe, snackade om öland och skrattade. Vet inte hur Sofia mådde idag men herrgud vad hon skrattade alltså. Fruktansvärt kul måste jag säga att det var, hon är gullig hon. Vid sex åkte jag ner till stan för att repetera lite med sommarteatern, väldigt onödig repetion var det idag. Efter teatern kom Bea ner till stan och vi gick en runda, eller ah. vi gick till skolan, tog en cigg och sen gick till stan för att träffa Beas kompisar. Hon och jag har en tedens att vara ute fruktansvärt länge när vi går ut. Idag var vi ute i två timmar även om det började småregna efter en timme. Vi har minsan alltid något att prata om hon och jag, så sjukt skönt. 

Det var i stort sett min dag faktiskt. Var som sagt inte så lång eftersom jag sov fruktansvärt länge. I morgon ska jag sticka till skolan, vi skulle göra något roligt med klassen. Först skulle vi grilla och ha lite kul i långanäs men eftersom det ska regna i morgon skulle vi komma till skolan och göra något kul, suprise kommer det bli! I för sig är det skönt att sticka till skolan för då sover jag ju i alla fall inte bort hela dagen. Men eftersom jag inte har kunnat sova ordentligt två nätter nu så kommer jag nog vara lite trött i morgon. Men jag får sova när jag kommer hem. 
På torsdag så slutar jag tvåan och har alltså bara ett år kvar i skolan. Skönt? Ja, lite kanske. Samtidigt som det känns konstigt. Jag har ju gått i skolan i hela mitt liv innan, har ju inte gjort något annat. Fast det är spännande eftersom jag på allvar måste börja tänka på vad jag vill göra nu efter skolan. 

Just nu ligger jag och lyssnar på cute is what we aim for, ett superbra band. Jag och Bea älskar dom och har så gulliga minnen från de låtarna. Därför är det underbart att fylla en sömnlös natt med sådan musik. Ska även göra de sista redigeringarna på våran novell, den sista "läxan" innan vi slutar tvåan. Så sjukt segt, men det måste ju göras tyvärr. Nu ska jag fortsätta minnas och fixa novellen :) 

söndag, deprimerande söndag

alltid samma sak, nästan. det denna söndagen har posetivt är att jag är ledig från skolan i morgon. sjukt jävla skönt! hade aldrig orkat gå till skolan faktiskt, fyfan. 

igår var det först studentfest för min barndomsvän kalle, det var mycket trevligt :) sen stack jag iväg till sofia och elle och vi stack sedan och festade och det blev kanske lite för mycket tyvärr och det känns idag må jag säga. men det var en mycket trevlig kväll men trevliga människor. vi hamnade utanför hotellet där vi grattade en massa studenter som festade loss som bara den. längtade ju bara mer och mer tills jag får ta studenten måste jag ju säga. kommer bli sjukt najs när jag tar studenten faktiskt. skulle gärna varit där typ NU! men jag får helt enkelt vänta på min tur. så är det ju bara helt enkelt. 

i morgon är jag som sagt ledig och det är skönt. ska försöka sova så länge jag bara kan och sen ska jag träffa samantha när hon har varit en sväng i skolan. de var visst inte lediga från turismen.. stackare. sen är vi ju faktiskt lediga på tisdag också vilket är ännu mer underbart för sen på onsdag så ska vi bara grilla sen på torsdag så slutar vi :D SOMMARLOV! sen nästa onsdag så dra jag, sofia, bella och elle till öland över midsommar. najs.

barndomsvän kalle :) 

nej, nu ska jag kolla på söndagsparty, håkan är med där ikväll! 

mathilda har tagit studenten, fyfan vad hon är bra!


en sjukt happy mathilda utanför brinell :D 


var i nässjö idag efter skolan och skulle fira kära mathilda när hon tog studenten. det var sjukt roligt och jag är avundsjuk faktiskt. men det ska vi inte prata om nu ;p efter en massa kramar, kort och gråtande så bar det av hem till deras hus för studentmottagning. det bjöds på supergod mat och det var ju även trevligt att träffa mathilda lite mer eftersom det var ett sjukt bra tag sedan. vi måste bli bättre på det planet faktiskt. mathilda är för er som inte vet en sjukt go tjej som är mycket svår att tappa kontakten med, man klarar liksom inte av att inte känna henne, därför vill jag träffa henne oftare. hon är härlig, snäll, glad och jag gillar henne skarpt. GRATTIS IGEN :D
i morgon är det dags för student i eksjö och det är ju endel man känner. vi är i bjudna hem till min kära barndomsvän kalle för studentmiddag. det kommer bli konstigt att se honom ta studenten för jag har fortfarande starka minnen från barndomsdagarna när vi lekte en massa. jag hoppas på en trevlig dag och jag hoppas verkligen att det inte blir regn i morgon. inte alls roligt för dom. sen är det ju bara ett år kvar tills det är min tur :D 
nästa vecka tar jenny studenten också, även min stjärnsyster <3 återkommer mer om det nästa vecka :) 

nu ska jag kolla på lejonkungen! 
bye

ledigt en massa ju!

ja, tro det eller ej så är det typ redan sommarlov nu. så himla najs. fick först ledigt utav thomas på måndagslektionen, sen gav barbro oss ledigt från måndagen och tisdagen. sen bara flöt det på vilket gjorde att vi är helt lediga måndag och tisdag. på onsdag ska klassen bara träffas och grilla lite eller något. såå, det är bara gympa kvar i morgon sen är andra året på gymnasiet klarat. det känns lite overkligt att jag har gått hela två år på gymnasiet redan. jag slutar liksom snart och det skrämer lite vill jag lova. fick i alla fall veta endel betyg idag och det ser bra ut tycker jag, det är dock ett betyg jag inte får veta riktigt. hon har inte bestämt sig än att det får bli en överraskning för mig. annars ser det toppen ut. vg i information och layout, vg i matte och mvg i småförtagande B, har även mvg i naturkunskap vilket är lite roligt :) 
jag kan faktiskt säga att jag överlag är nöjd med mina betyg.. som det ser ut nu så har jag bara ett g, resten vg och mvg. det kan bli så att det blir två g när min lärare har bestämt sig, det vet man aldrig. så nu är det bara att försätta kämpa och även lägga krut på de nya kurserna som dycker upp.

nu måste jag gå och fixa lite innan jag drar till nässjö för att kolla på mamma maggan som hanna är med i. missar tyvärr balen vilket är lite vemodigt men jag lär ju ha frusit om jag varit där. får kolla på kort och sen hälsa på alla på lördag när de tar studenten. i morgon ska jag åka till nässjö för att kolla när matilda springer ut och sedan ska jag hem till henne och få lite mat tydligen. mysigt värre :) 
måste gå innan datorn dör! 

fika.. :)

idag var det så sjukt tungt att gå upp, inte alls roligt. sover så dåligt på nätterna nu att det aldrig är roligt att gå upp i för sig. tog mig i alla fall till skola och det var inte mycket folk där idag. vi skulle ha thomas i en och en halvtimme och prata lite om vad vi skulle göra nästa vecka. när thomas kom och skulle börja lektionen så var det bara fem stycken där, sen kom typ tre, fyra personer med mariannelundsbussen. så den lilla skaran med folk och thomas gick ner till cafeterian där thomas bjöd alla på fika, mumsigt och mysigt hade vi. vi pratade om sommaren, hur skönt det skulle bli att sluta och sedan gick vi upp till hp och ansökte till grupper till eksjömässan, intressant och roligt! vi hann även med lite betygsnack och det går bra för mig i hp-ämnerna vill jag lova. nöjd med betygen och jag ska verkligen kämpa i eksjömässan i trean. 
var hos kuratorn idag med, sög lika mycket som det brukar bara att jag knappt kunde få fram ett enda ord. på något sätt så längtar jag tills den 16 samtidigt inte. det är läskigt men jag antar att det kommer att vara bättre än nu i alla fall. 

jag va med sofia idag efter skolan och det var lika trevligt som vanligt. vi spelade bloons mestadels utav tiden hemma hos henne. jag fattar inte att vi kan fastna för det spelet faktiskt :p

nej, nu är klockan alldeles för mycket igen. har matteprov i morgon också, inte alltför kul. måste stänga av datorn så jag kan bli trött nu :) 

texthjälp!

som sagt så var det alltså fest i sjöängen igår och det var trevligt. vi samlades ett gäng från skolan, drack och hade det lite kul. det var en skön måndagskväll, inte som de vanliga måndagskvällarna kan jag väl inte säga. idag var jag trött och seg eftersom jag hade sovit alldeles för få timmar och möjligtvis för att man drack än och annan öl för mycket. men det är ju trevligt just då så!  idag var det riskutbildning med körskolan först och det var sådär, men nu är det gjort. sen var det engelska, anette var skitsur idag.. sen gick jag, lina, sofie och samantha till lilla cafeét och tog en liten sen lunch, det var smarrigt. sen fick jag och sofie information och sommarjobbet i sommar. najs. 

     


en del av mina kompisar brukar fråga mig hur det kommer sig att jag kan skriva så bra. jag själv tycker inte att jag skriver speciellt bra men jag tänkte ge lite tips för att det ska gå lättare att skriva. har du lite svårt att skriva ska du aldrig tvinga dig själv att skriva en novell eller dikt. det ska komma spontant. har du lite lättare att skriva så har man även lättare att tvinga fram text. lättast är att lägga dig ner, blunda och bara slappna av. det du kommer och börjar tänka på börjar du skriva om. det behöver inte vara mycket, det kan vara bara ett litet ord. skriv bara vad du känner för att skriva. skit i rätt meningsföljd eller att det ska hänga ihop, det fixar du sen. det är vitkigt att du har bestämt dig innan vad du ska skriva för någon slags text. ska du skriva en dikt ska det var korta ord som är rätt betydellsefulla. ska det vara en novell ska den vara någorlunda kort, det ska hända något och du ska låta läsaren tänka lite mer. ska du skriva en roman tex så är det viktigt att du förklarar saker och ting. förklara hellre mer så att du kan plocka bort än för lite. det första du skriver är bara ett utkast, tänk på det. läs alltid igenom texten en gång för mycket innan du lämnar in den. det viktigaste tipset från mig är nog att bara låta hjärnan arbeta fritt, tvinga inte fram några påhitt. kommer du inte på något, hitta på något annat ett tag och fortsätt sen. var inte rädd att skriva om vad som helst.. DET FÖRSTA ÄR BARA UTKAST! 
hoppas att det gav lite tips i alla fall :) 

Paniken växer
huvudet snurrar
ljudnivån är hög
huvudet vill sprängas
vad ska jag ta mig till?
Jag har testat allt
fönstret lockar
slutat bry mig
orkar inte bry mig
vill ge upp
men ändå inte

 

har beställt två kjolar och ett par skor från hm idag. hoppas det kommer innan nästa torsdag! 
nu ska jag sova. god natt


festoutfite!

igår var det partaj i sjöängen så idag var man lite lagom seg vill jag lova. här är i alla fall min outfite för gårkvällen :) 


klänning: gina tricot
hade mina svarta klackskor från lindex till! 
fixade håret med min plattång

söndagsnatt!

idag var det den sista maj, herregud vad tiden går snabbt. det är nu juni, soooommmar! i helgen har det verkligen varit helt underbart väder. i fredags sprack det upp emot kvällen och det blev strålande sol. i fredags kväll åkte jag till solberga för att vara med hanna. vi åt, snackade, mös på hennes altan och efter ett tag började vi med clownmålningar osv. vi skulle nämligen stå på stan på lördagen och göra ansiktsmålningar på barn. 
lördagen då.. började med att jag och hanna hade en liten stressig morgon men väl inne i eksjö gick de fyra timmarna snabbt då det var en massa barn som ville ha ansiktsmålningar. det var jätte mysigt och alla barnen var glada. efter fyra timmar blev det att snabbt ta sig hem för att fixa sig lite för att sedan sticka till jönköping med sofia och bella. vi skulle på rix fm festivalen. det var en mycket trevlig kväll och det var väldigt varm och skönt också. kvällen slutade vid två i stugan med hamburgare, haha. hade fått huvudvärk redan på lördagskvällen så jag har mått lite sådär hela dagen vill jag lova. jag och sofia har också haft ganska otur/tur med buss-/tågtider idag. men vi kom i alla fall hem vid halv två och då åkte vi ner till beachhandbollen och kollade lite. min bror och dom gick till finalen men förlorade dessvärre där i sudden. det var stekande hett och jag brände mig lite. åkte hem, tog på solskyddsfaktor och satte mig på balkongen ett tag. har faktiskt fått lite färg denhär helgen, skönt :) hoppas på fint väder hela veckan nu! 

i morgon är det skola igen, och jag fick veta idag att vi hade matteprov i morgon. inte så fruktansvärt kul då jag inte ens hade med mig mina böcker. jippi.. det får väl helt enkelt gå som det går. vill ju gärna ha bra betyg alltså. undra hur det ligger till med det. 
som vanligt kan jag inte sova på söndagar. dock är jag nog lite tröttare än vad jag brukar vara men det kanske är för att jag inte har sovit speciellt bra denna helgen. men det har varit en väldigt bra helg :) tack hanna för en underbar fredagskväll och en kul lördagsdag på stan. tack sofia och bella för en skiiiiitbra lördag och tack sofia för en mysig och rolig söndag. <3

nej, kanske ska försöka sova lite i alla fall så man orkar med något i morgon. bjuder på lite bilder också :) 

   hedvig och harriet :)

                              

RSS 2.0