.

jag vet inte om jag vågar
men jag har velat så länge
jag vet ju förfan inte vad du tänker med 
kan du inte bara uttrycka dig
jag vet att jag är feg
jag vet att jag är mesig
men bestäm dig, tack

great of the day

Sofia och jag har lugnt den sjukaste humorn i denna stad. Dagen börjar med att hon påstår att jag är sur, jag var trött vad fan!!!! På kvällen (som alltid) vaknar vi till och helt sjuka i huvudet. Hon försöker skrämma mig, vilket blir en total flopp, vi dansar de snyggaste movesen som finns och är allmänt konstiga. Det är fina kvällar det!! 

I MORGON ÄR DET NYÅR!!!!!!!!!!!!
Det betyder fest i massor, jag ska i alla fall vara full, (hehehehhehhe).


Får se hur mycket jag hinner skriva i morgon, mycket fix och trix inför kvällen men något ska jag nog hinna skriva tror jag. 



sometimes

Det var en underbart mysig kväll i Solberga. Kollade första akten på Annie innan vi begav oss till källaren för att bada lite jazzuci. Som förra gången tog killarna bastun men det gjorde ju inte ett skit. Det var bara skönt. Vi kom i alla fall fram till att det kändes som att det var igår vi träffades fast att det var typ 3-4 månader eller något. Sjukt lång tid i alla fall. Bestämde att vi var tvungna att skärpa oss lite och träffas snart igen. 

Ska gå och lägga mig nu. I morgon blir det att städa hela lägenheten, lägga kycklingen i marinad, fixa förrätten, köpa det sista, träffa Sofia och duscha. Mycket planering inför nyår helt enkelt men det gillar vi bara. Kom och tänka på det här med plastglas. Man kanske borde köpa det i stället för att behöva diska, inte så himla kul kanske. Träffa Sofia låter verkligen som den roligaste saken i morgon i alla fall! 
Alla andra får sova så himla gott :)

Vad vill du att jag ska tänka
vad vill du att jag ska säga
Du gör mig förvirrad
Med ditt hit och dit
Hur som helst
Jag hoppas det blir bra



Ica reklam

Ulf videobloggar.
Så sjukt jävla rolig måste jag säga :D

jkpg

Idag var det shoppingdags i Jönköping och det blev minsann shopping. Köpte ett linne, två tröjor, en kofta, en väska, en ring och ett par öronhängen. Pengarna gick åt men det surar vi inte det minsta över. Ska det shoppas så ska det så att säga. 

Nu har jag och min bror precis spelat lite playstation, kuuuul. Men nu börjar i alla fall jag bli för trött för att kunna hålla upp mina ögon så jag funderar på att gå och lägga mig nu. Låter väldigt lockande i mina öron så, så blir det!

I morgon väntar nog inte mycket mer än ett sjukhusbesök men sen på kvällen ska jag till Solberga, till mina kära Hanna. Gud så kul det ska bli. Va typ evigheter sen vi träffades nu. Vi ska basta och snacka en massa skit. Våra boys ska vara med också! 

Annandag jul!

Igår var det först julmat hos mormor Gullan. 
Men på kvällen blev det fullt ös medvetslös. 
Det var extremt roligt och vi dansade som aldrig förr.
Det var lugnt värt 150 spänn kan jag lova. 

Idag var jag seg i hela kroppen med det var det värt. 
Sov till klockan två, skönt tycker jag. 
Gjorde inte mer än att sticka upp till Sofia,
dra en film, käka chips och dricka cola. 
En perfekt avslutning på en bra helg. 
I morgon ska vi till Jönköping så nu måste jag sova! 

God natt

Min jul!


Fixad inför en mysig jul!


Min broder!


Mamma lagar mat förfullt


Julklapparna från familjen, fick 8 vinglas utav pappa också! 
Den där det står "Hairspray" på, det är ett presentkort kan man väl säga,
jag och min bror ska välja en dag så ska vi åka med mamma och se den
musikalen. Sjukt kul eftersom jag älskar sånt där!!!


Pappa som tomte, ser sjukt läskig ut tycker jag ;p


Lite släkt! 


Kusiner, inte alla. Wilma, Vera och Ellen


Farbröder och broder, även minstingen på ett hörn


Pappa och Oskar leker med lilla Vera.


Sötungen spelar lite för oss!


Julklappar från släkten. Blev väldigt nöjd. Parfymen luktar UNDERBART!


Annandag vilket betyder julbord hos mormor Gullan (Min gammelmormor)


Jag, Vera och Ellen


Kusinen Linnea. Så sjukt stor hon har blivit den lilla tjejen :) 
Hon är inte så sur som hon ser ut!

Julafton

God jul alla kära människor!
Hoppas ni får en toppendag för det ska jag försöka ha.

Väntar på att snart få smaska i mig julmat.
Vid fyratiden åker jag, pappa och Oskar vidare mot Kisa för att fira jul med släkten.
Jag tycker det kommer bli mysigt att åka till Kisa.

Är kvar till annandagen då det är julbord hos mormor gullan innan jag åker hem.
Det vankas partaj när jag kommer hem.
Men först ska jag ta det lugnt och bara andas ut.

Gjorde en liten video nyss som jag tänkte slänga in men jag tror jag väntar tills jag kommer hem från Kisa.


Jag kommer aldrig komma ifrån att jag gillar julklappar (A)
Jag vet att bilden ser lite konstig ut och att jag ser sjukligt smal ut,
men vinkeln blev konstig!

mysig kväll!

Blev en väldigt mysig kväll hos Sofia. Överraskade henne innan vi åt kladdkakan som jag och Bella hade gjort. Bytte julklappar och snackade en del. Sen var det mat och det blev kycklingrullar. Extremt gott men fy tusan vad mätt jag blev. Drog en runda med bilen, sladdade lite för första gången i mitt liv och herregud vilken adrenalinkick man får utav det. Sen blev det dags för bingolottos uppersittarkväll, som vanligt vann Sofia och i år blev det inte så mycket mer än en ny lott. Men bättre än inget.

Nu har det hunnit bli julafton och jag ska snart gå och sova. Först ska jag se avsnittet från andra avenyn igår. Vet inte om jag skriver i morgon så god jul på er alla och hoppas ni får en underbar jul tillsammans med nära och kära. 




Födelsedagspresenterna till Sofia. Blev väldigt nöjd med tavlan och som jag anade påpekade hon några bilder som jag vet vi båda tycker är lite fula, men det är ju sak samma! Teet är från vårt uf-företag och är ett väldigt gott te, hoppas Sofia också tycker det. Till julklapp fick hon ett presentkort på en heldag i Linköping tillsammans med mig, jag bjuder på resan samt mat. Det kommer blir mysigt!



Jag fick två otroligt snygga vinglas utav Sofia. Det roliga var att jag var med henne när hon köpte dem och jag hade inte en aning om att jag skulle få dem, hon sa att de var till en släkting till henne. Så sjukt eleganta och coola. En väldigt bra julklapp, tack igen :D

23 december

Den dagen är helt enkelt Sofias för hon fyller faktiskt 17 år idag. HIPP HIPP HURRA!

Är rätt seg från igår. Blev nog lite för mycket dricka tror jag för idag är jag rätt bakis vill jag lova. Men det var roligt så det är lugnt. Ligger här i soffan och slöar och kollar på svambop fyrkant, det är kul. Ska väl snart klä på mig lite för att sticka upp till Sofia och fira henne. Jag är lite nervös inför presenten hon ska få men hoppas att hon gillar den. Annars är det ju synd.
Kom på att jag måste slå in den, men jag ska nog ta kort på den först. Men bilden kommer inte upp förrens ikväll eftersom Sofia kanske tjuvkikar på bloggen, det kan ju vara synd!

Julmust är sjukt mycket godare än cola att dricka dagen efter.
Ett tips till befolkningen där ute :) 








fest!

Ikväll blir det fest i Nässjö! 
Vi får se vad kvällen har att ge oss.



jullov!!!!

Så himla underbart med jullov nu. Kunde inte vara bättre alltså! Är så himla trött på skolan att det är skönt att kunna vila upp sig lite ett tag. I för sig har vi inte så långt jullov men ändå. Bättre än inget. Gick rätt bra för oss i kyrkan, gjorde bara bort mig lite, men sak samma. Jag och Fredrike började grava en del men vi är ganska flamsiga av oss så. 
En annan sak som är skönt med att ha jullov är att man inte träffar lärarna. Det är synd att säga men jag börjar tröttna på alla förutom uf-läraren Barbro. Anette är sur, Thomas är konstig.. Ibland vet jag inte riktigt hur Thomas tänker, om han vill trycka ner personer eller om det är så han tycker saker och ting är. Jag förstår faktiskt inte ett skit hur han resonerar och kommer fram till vissa saker. 

Ska ligga kvar i min säng och slappa ett tag till, sen ska jag väl slå in lite paket och hoppas på att madde svarar på mitt sms :) 



fixat

Har fixat i ordning alla julklappar och födelsedagspresent nu vilket känns väldigt bra. Kan ju tyvärr inte avslöja några julklappar eller födelsedagspresent efter det finns folk som läser bloggen som är berörda utav detta. Men jag lovar att det kommer bilder när allt är utdelat. 

Haft en helt toppen mysig kväll med personer jag älskar. Middagen var så god och vi skrattade en massa. Tog till och med ett glad vin när jag hade skjutsat hem Sofia. Kanske inte så vanligt men det är ju ändå avslutning i morgon så, får unna sig lite. 

Ska läsa ur boken innan jag somnar! 



Onödig måndag?

Idag var en ganska onödig dag som kanske ändå blev trevlig mot slutet. Hade en och en halv lektion och resten var borta. Gick på en julkonsert vid ett och sen gick jag och samantha och tog en chailatte på lilla caféet. Efter det hade vi körövning tills i morgon och nu sitter jag här! Jag visste sen innan att det skulle bli en ganska onödig måndag men ändå så gick jag...

I morgon är det julavslutning, sköööönt!

Ska nog åka till pappa och fixa lite till en födelsedagspresent till Sofia innan jag åker och hämtar henne. Mamma ska bjuda på taconuggest idag, hennes födelsedagspresent till Sofia. Det ska bli väldigt smarrigt och jag ser fram emot en mysig kväll.

bilder från julbazaren

Har fått lite bilder från julbazaren av Sofia nu. Kanske inte så väldigt fina men ändå.
Njut!


What if. Har fått ganska bra respons på min sång, det är ju kul!


In action, lärare och tomten


4 fötter i sängen!


Tjejdansen..


Lärarnummret, fy fan vad jag garvade!!!!


De skönaste tanterna på denna jord!

20 december

Jag vill verkligen inte gå till skolan i morgon. Det var längesen jag kände såhär men jag är så sjukt omotiverad att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag vill bara ha blivit lite sjuk och bara råka stanna hemma i morgon. Men jag har körövning i morgon och sovmorgon kan jag inte heller ta eftersom mamma kommer hem vid sju i morgon efter att ha jobbat natt. Hon kommer dampa och jag kan ju inte säga att lektionerna helt plötsligt är inställde. När skulle jag fått reda på det liksom? Jag tror helt enkelt det blir så att en trött Emma vaknar vid sju och fryser, drar sig ur sängen, slänger på sig något mysigt, slänger upp håret och trycker i sig en macka. Som varje morgon ungefär. 

Jag tänkte att jag skulle vara glad och så idag men jag har verkligen sån där söndagsångest just nu. Tror det kan ha att göra med att vi har svenska ord som vi ska ha förhör på i morgon och jag har inte ens kollat på den. Saken är att jag inte ens vet om jag har rätt svar. Varför ger man en läxa sista veckan? Jag förstår faktiskt inte.

Det går inte släppa
Det går inte glömma
Hur mycket jag än vet
Jag läser genom raderna
Du har inte förstått det eller?
Jag vill tro att allt är sant
Ska du bevisa
Eller fortsätta driva?



julmat i mängder.

Helt ärligt så har jag lite smått panik inför all julmat som man äter under julhelgen. Och inte bara julmat utan även julgodis, allt fika osv. Under julen finns det nog inte en enda människa som inte äter tills det känns som om man spricker. Saken är ju den att det faktiskt inte tar slut efter en dag utan man brukar ju ofta äta extremt mycket mat under flera dagar. Jag vet att det bara gäller att hålla sig till schemat och äta regelbundet men jag är ändå orolig för att det ska bli för mycket mat helt enkelt. Det vill väl kanske ingen? Får se hur det blir efter jul, får försöka att inte tänka på det för mycket så att det förstör julfriden. Det är helt normalt att gå upp något kilo under julen eftersom det är så mycket mat inblandad. 

Ett tips till er som känner lite likadant och är rädd för att gå upp så mycket i vikt. Det absolut viktigaste är att INTE börja banta nu innan och tro att om man äter mindre nu så gör det inget att man äter mycket under julen. Då blir det bara tvärt om. Du går upp ännu mer i vikt för att kroppen tror att du ska äta lite hela tiden och sen äter du normalt eller kanske lite för mycket så att den tar upp mer än den borde. Sen gör det inget om du äter lite mer än vad du brukar, kroppen kommer inte reagera så mycket på det om du bara håller dig till alla måltider man vanligt äter.




fast

Snart ska jag och Oskar möta pappa på stan för att inhandla lite julklappar till kusiner. Ska se om jag kan hitta det jag söker till Sofia och mamma också. 
Efter det snabba ryck upp till Sofia!! 

Det känns som att det här kommer bli en toppen dag :) 
Och hur ofta är det öppet en söndag på stan? hehe!! 

Tänkte ta någon fin vinterbild med min ocoola kamera så ni får se vackra eksjö! 
Ha en bra dag ni också, hörs nog ikväll!

I just wanna live, just wanna live, just wanna live

Kom precis hem från Sofia.
Vi tog det mest lugnt ikväll.
Kollade på en grym film, måste ta reda på vad den hette, 
måste verkligen sprida vidare den :) 

I morgon ska jag först promenera en stund på stan innan det blir tårta hos Sofia. 
Mums på det. 

God natt.

Jag älskar dig Sofia Johansson,
Du får mig att skratta och le dygnet runt.
Tänkte bara du skulle få höra det.



julmustkyckling


Har precis ätit en väldigt god måltid. Julmustkyckling stod det på menyn. Helt jäkla fantastiskt gott faktiskt :) 

Sticker till min mysis nu för en mysig kväll. 
Hoppas alla får en bra kväll :))

fix och trix

Håller på att fixa lite julklappar samt en födelsedagspresent till bästis. Har inte köpt allt till henne än samt måste jag komma på något nytt till mamma nu. Det vi tänkte köpa fanns inte men jag tror jag har lite nya idéer och tror att hon blir glad för det mesta faktiskt. 

Ringde precis pappa och bestämde att vi skulle gå till stan i morgon och handla lite julklappar till släkten. Kom även på att jag ska på släktkalas för Sofia i morgon, så himla mysigt ju. Bestämde även med mamma att vi ska till Vetlanda på tisdag och leta lite julklappar också. Ska kolla om jag möjligtvis hittar någon ny klänning som jag kan ha under jul eller på nyår. Skulle i alla fall vilja ha något nytt. Dock har jag knappt några pengar kvar men det får vi väl försöka ordna. Kanske kan önska sig en klänning i julklass.

Måste fortsätta fixa och trixa med saker till sofia innan vi ska äta och sen måste jag nog fixa mig lite. Ska försöka ta några kort ikväll tror jag! Hehe

ont ju!

Jag kan tänka mig att jag kanske snart blir förkyld eller sjuk. Min kropp gör ont överallt och jag skojar fan inte. Vaknade i morse och hade först och främst ont i ryggen sen märkte jag att det inte bara va där jag hade ont. Usch, usch. Inte alls kul. 

Igår hade jag och Sofia myspys i soffan med prat, snacks och play-station. Vi var så himla trötta så vi gick och la oss vid tolv ungefär och jag tror att både somnade ganska direkt och vaknade igen vid halv tolv. I kväll ska jag hem till Sofia igen, tror inte jag orkar något mer än att åka dit. Min kropp vill mig inte väl idag. 

Jag är så stolt. Lyckades tända en brasa alldeles själv här hemma. Det har jag aldrig lyckats med. Måste ju säga att jag har fått en lektion i det utav Sofia så att ni inte tror att jag är ett underbarn. 


Jag tycker faktiskt att bilden är väldigt snygg :)

rösta som faaaaan!!!

http://fradaa.blogg.se/2009/december/draft-dec-18-2009.html#comment

GÅ IN OCH RÖSTA SÅ ATT SOFIA JOHANSSON BLIR MÅNADENS BLOGG!!!
EFTERSOM HON ÄR BÄST SÅ GÖR NI JU DET.
FÖR ATT GÅ IN OCH KOLLA PÅ SOFIAS BLOGG TRYCK
HÄR
Ni som röstar är såååååå gulliga :D 


myskväll

Min sofia är här nu och det är jag glad för. Vi har färgat hennes hår och väntar nu på resultatet, spännande minsann! Sen ska vi käka lite snacks, kolla tv och sjunga sing star tror jag : )

Vi har nämligen skaffat ett nytt playstation vilket är så skönt. Har saknat att spela guitarr hero och sjunga sing star eller möta brossan i basket. Nu tror ni nog att jag är värsta playstation nörden och det är jag!!! Hehe, nej. Men det är faktiskt väldigt roligt med guitarr hero och sing star i alla fall. Blir nog att sjunga loss lite på nyår tror jag.

Sofia hittade en så jävla snygg klänning som hon ska ha på nyår. Hon kommer bli så jävla snygg.
Om inte jag hittar en klänning så ska jag nog låna sofias och den är också snygg. 
Vi kommer vara snyggast, med glitter i håret och allt! 

Nu ska vi snart tvätta ur färgen från sofias hår. Sen blir det mys! 
Bye



ordbajs mitt i natten



Jag kan inte sova. 
Skrev värsta inlägget som jag ångrade mig med sen.
Okej, ingen bryr sig, men det skiter jag i.
Jag kommer vara trött i morgon.
Kommer somna på planen.
Men vi ska vinna, för det har vi gjort varje år innan.
Och nu går vi ju i trean förfan! 

Jag har tomtar i mitt rum,
mysigt minsann.
I morgon sover Sofia i mitt rum.
Det är mysfaktor på det.
Jag längtar redan nu ju.

Men nu måste jag försöka sova.
Även om tankarna yr som en snöstorm.
Får faktiskt inte somna på planen i morgon.
Det kan vara dumt!

GOD NATT!

att stanna känns så rätt

Förstår du inte att det bara är en mask?
Orden som skrivs har inte samma känsla som jag
"Jag försöker tänka bort dig på alla sätt"
Jag försöker visa dig att jag inte bryr mig 
Men min känslor finns kvar


Bilden har inget med texten att göra! 
La upp den för att ni inte ska glömma hur snygga vi är






fdsgdfg

Idag var jag som sagt i skolan vid åtta för att göra nationella prov, skriftligt i svenska. Jag hoppas att det gick bra och att jag inte skrev helt åt skogen. Förhoppningsvis så får jag bra betyg, det märker vi när jag får tillbaka det. 

Var klar med provet vid halv tolv så var tvungen att ringa sjukhuset och avboka min tid som var vid halv tolv. Jag orkade inte springa dit som en idiot och ändå bli sen. I alla fall så gick jag och hälsade på eleverna på grevhagsskolan och det tyckte de om minsann. Blev helt överröst av små ungar som var helt tokiga. Det är ju i alla fall roligt att jag blir uppskattad. Hämtade upp Sofia och umgicks med henne hela dagen, helt oplanerat men trevligt. Tog det lugnt, snackade, spelade kort och jag lärde mig tända en brasa. Vet inte om det gick så bra men ändå. Åkte till pappa som hade fixat lite fika som en liten present till Sofia (som fyller år snnaaaarrrtt :D). Planerade nyår en massa också och nu känns det väldigt bra. Är lite mer taggad nu än innan faktiskt och jag tror det blir väldigt bra. Skulle vilja ha någon att ge en nyårskyss till men man får väl se vad tiden har att ge.

I morgon hänger Sofia med mig hem och vi ska tillbringa kvällen med en massa mys. Ska dricka vin och bara ha det bra. Men först är det innebandy som gäller i skolan. Jag har ingen aning om varför jag anmälde mig för att vara med för nu ångrar jag mig. Kommer aldrig orka spela i morgon ju! 

Du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart



Btw: är taggad på att kanske bli fotad i studie nästa höst/vinter om nu Bea väljer foto-inriktningen. Jag kommer lätt ställa upp.

Skottland!!!!

Så himla glad är jag. Idag fick vi veta vilka som skulle få åka till Skottland och jag är en utav dem. En utav dem åtta som får praktik i Skottland. Jag är väldigt glad för att jag får åka. De lottade och mitt namn drog de först, så himla skönt. Jag har inte mer koll än att vi ska åka ungefär men det struntar jag i lite nu, resten får vi veta senare antar jag.

Sitter här och firar med ben&jerry's. Så himla najs, känner att jag förtjänar det mer än någonsin just nu!!!

Trodde jag skulle få sovmorgon i morgon, men nej. Ska göra skriftliga nationella provet i svenska i morgon vid åtta. I för sig är det skönt att få det gjort så att jag slipper tänka på det mer. Vid halv fem ska jag till Nässjö och skaffa julklapp till mamma och Sofia förhoppningsvis. 


en bra sommarkväll tillsammans med mamma :))

"julbazaren tackar för sig"

Det tog slut lika snabbt som det satte igång vill jag påstå. Denna dagen har gått ut på att repa och repa och repa och tillslut två föreställningar. Det gick bra har jag hört och sången satt väl hyfsat i alla fall. Var lite jobbigt andra föreställningen men det var okej. Det var ett väldigt roligt lärarnummer som vi för första gången fick se idag, det var faktiskt extremt roligt måste jag säga. Hade lyckats bra med det.

Nu har jag ätit lite ben&jerry's och ska nog snart sova. Skola igenom i morgon. Men jag är glad att vi inte behöver städa i morgon på morgonen utan gjorde det idag efter. Så jag har alltså sovmorgon en liten stund i morgon. Sååååå skönt eftersom jag natten till idag kom på att jag hade frågor som skulle vara klara i psykologin som jag inte hade gjort.

Mina ögon sjunkar snart ihop så det är lika bra att lägga sig i sängen och sova. Bilder från ikväll kommer, ska be Sofia skicka några :)

jönköping

Idag var jag och Sofia i Jönköping och handlade julklappar. Köpte till pappa, bror och kusinerna Vera och Wilma. Har typ mamma och Sofia kvar att köpa till, men jag vet vad jag ska hitta på så det är okej! 
Det var en väldigt rolig dag och vissa stunder var roligare än andra, tex när vi skulle äta. Men det är nog inget ni har lust att läsa om plus att det faktiskt inte går att återberätta! 

Helgen har annars varit fullspekad. Jag trodde att jag skulle få en lugn och skön lördag efter julbazaren men jag fick hoppa in och jobba på julshowen i Eksjö. I för sig var det inte fy och skam, tjänade 100 kr/tim efter skatt och jobbade i sex timmar. 600 sådär en kväll är inte dåligt. Skönt när jag väl får dem, har ingen aning om när jag får dem men det löser sig förhoppningsvis. Gick i alla fall jättebra. Började nere vid buffén där vi skulle fylla på när det tog slut osv. Sen skulle jag egentligen slutat men det var någon som bad mig att hjälpa till och plocka disk från borden så jag hjälpte till med det också. Bra musik och mycket folk var det i alla fall! 

I morgon är det julbazar. Vi börjar redan vid nio med att måla paket, sen springer vi runt i skolan och gör reklam. Planerna är att köra igenom det några gånger så att vi verkligen kan det tills kvällen. Har två föreställningar i morgon och förhoppningsvis så går det bra. Känns väl inte sådär jätte bra just nu men vi får se i morgon helt enkelt.

Måste skriva det sista på psykologin innan jag somnar.
Konstigt det kommer bli att inte gå till grevhagsskolan imorgon! 

Here I stand alone
With this weight upon my heart
And it will not go away
In my head I keep on looking back
Rght back to the start
Wondering what it was that made you change



coola brudar på vägen


snygg partyhatt!

9 december in my heart!!!

IGÅR VAR HELT JÄVLA OTROLIGT.
DET KÄNNS TOMT IDAG.
DET KÄNNS INTE VERKLIGT SAMTIDIGT
SOM DET KÄNNS UNDERBART!!!!


Lars Winnerbäck är bäst och så är det. Det var otroligt i Jönköping igår och jag vill bara tillbaka. Det finns fan inte ord för hur underbart det var faktiskt. Det är som en annan atmosfär när man har Lasse nästan precis framför sig och musiken är så jävla bra att man inte kan annat än att älska läget. Bilder kommer så fort jag har fått dom utav Bella. Det var hon som var kortansvarig i går och jag hoppas att det blev några härliga kort! 

I morgon är det Lucia i skolan och jag ska befinna mig i kyrkan vid halv sju för att få lite mackor utav Malin, mysigt värre! Vid kvart över åtta passerar vi in i kyrkan och förhoppningsvis är jag klar innan nio så att jag i ilfart kan ta mig till Grevhagsskolan och se deras Luciatåg. I morgon är det sista dagen och jag är orolig för att jag ska fälla en tår eller två. Barnen är så himla underbara att det kommer vara konstigt att inte träffa dem varje dag.

Ska hem till Sofia och mysa i morgon. Så himla skönt måste jag säga! Tror vi kommer ha det superduper mysigt tillsammans. Bara ta det lugnt.

Måste fortsätta med min psykologiuppsats så jag hinner en bit innan jag tänkte kolla på glee. Sen blir det nog at sova. Ska ju upp vid kvart i sex så.



Ny design

Min fina vän Issa gjorde en nya design åt mig på min blogg och jag blev så nöjd. Hon är så himla grym på sånt där alltså. Helt underbart att hon vill hjälpa mig också. Tack så himla mycket Issa, återigen!!
Ni kan ju lämna en kommentar hur ni tycker den ser ut. Jag tycker den blev precis som jag vill ha den. Stilren och snygg. Det är lite så jag vill ha nu till vintern. Toppen, toppen. Jag är dock en sådan person som tröttnar lätt på allting här i världen. Så snart kommer jag väl vara efter Issa igen. Stackars henne, men jag hoppas hon inte ogillar det för mycket.

Idag i skolan fick jag en massa lappar utav två söta flickor. Så himla gulligt att jag trodde jag skulle dö lite. Dock tror jag det var mycket för att de hade vikarie men ändå. Det visar ju bara att de tycker om mig och det är ju positivt som bara den. Man blir glad utav det. Väldigt glad.
När jag kom till skolan vid två ungefär så skulle vi öva lucia. Först pratade jag lite med Malin om julbazaren och sa lite vad jag kände och tyckte. Vet inte om jag fick fram så mycket utav det jag ville säga men jag får se hur det blir på torsdag. Det skulle visst bli lite ändringar på saker och ting sa hon. Får hoppas på det. Vi tre gick jag till sjukhuset men det visade sig när jag kom dit att jag skulle vara där klockan fyra och då skulle vi ju gå luciatåg på snickaren så jag fick boka en tid tills i morgon på morgonen. Himla jobbigt det dära!
Luciatåget gick jätte bra och det känns bra inför fredag. Dock ska vi samlas halv sju vilket känns väldigt tidigt. Usch, usch! Tänkte våffla håret till luciadagen också. Får se hur jag löser det.

Ooop, nu var visst klockan halv tolv. Måste sova så jag orkar upp i morgon. I morgon är den stora dagen med ett stort D. Lars winnerbäck i Jönköping. Jag längtar som fan kan jag säga. Helt exalterad!!!



7 december

Idag var det måndag igen och tillbaka på grevhagsskolan som sagt. Barnen verkade glada åt att jag var tillbaka igen, en massa hejjande och sånt i morse. Påminde dem att det var min sista vecka nu och alla verkade sura ihop en del. Visa kommer säkert jubla när jag sticker men det är ju sak samma.
Åkte till skolan när jag hade slutat och övade lite sång. Det gick väl bra tror jag. Var väl på sådär humör idag igen och jag vet exakt vad det beror på. Åkte och hämtade Crille och åkte till lokalen för utdelning av rollerna. 
Crille fick Peter pan och jag är så jävla glad för hans skull. Han kommer bli den bästa peter pan ever och det vet jag. 


Åhh, han kommer blir så bra som Peter Pan! Grattis älskling. 


Ska faktiskt sova nu tror jag. Ska upp tidigt i morgon och sen vid fyra blir det lite luciafirande. Redan kanske ni tänker, så tänker jag med om jag ska säga något. Men det ska vi nog klara. God natt.

6 december

Fick sovmorgon idag, ända till tio. Var ganska skönt. Dock jag var rätt slut i kroppen, framför allt i ryggen. Har haft jätteont hela dagen. Men i alla fall, vid elva kom jag till teatern och vi började gå igenom entréer och sortier (ingångar och utgångar), sen gjorde vi ett genomdrag. Till sist gjorde vi en genrep och det gick superbra. Hade rast ett tag då vi gick mot stan och julmarknaden ett helt gäng. Hade med oss en massa barn men det gick bra ändå. Vid fyra var det fullt med föräldrar, släkt osv i vår lokal då vi hade framförande av vår julkavalkad. Det var jätte kul men jätte varmt. Vi har sån extremt liten lokal att syret ofta tar slut. Men det gick bra. Mina och moas danstjejer var med och de skötte sig superduper bra!! 
Tillslut var det typ bara jag och Crille kvar i lokalen. Vi började som alltid prata om rollerna som vi får i morgon. Vi spekulerar, funderar och diskuterar men som ni kanske förstår kommer vi ju självklart inte fram till något vettigt. Jag är så nervös inför i morgon. Jag vet inte riktigt hur jag ska reagera vilket som. De ska ta in alla i enrum så det kommer kännas spänt tror jag. Vill ha måndag klockan sex NU!

Tillbaka till Grevhagsskolan i morgon och början på min sista vecka. Kommer bli ledsamt på fredag tror jag. Kommer sakna dem små liven, men nu ska vi inte tänka på det. En hel vecka att se fram emot. Direkt efter att jag har slutat i morgon ska jag skynda mig till skolan för att öva sång innan julbazaren som ska hålla på till halv sex i morgon. Efter det direkt till peter pan.... 
Vad jag än tänker på, gör just nu så kommer tankarna alltid tillbaka till peter pan!!!!

Nu ska jag baskemig gå och sova så att det blir morgondag nu.


JAG HAR HITTAT MIN TRÖJA :D
världens fulaste bild men tröjan är hittad och jag är glad!

julmarknad, teater

Hela veckan har varit fullt med saker att göra och det fortsätter även nu i helgen. Hela helgen är det julmarknad i vår stad och där ska vi befinna oss med vårt uf samtidigt som det är fullt med teater hela helgen. Som tur är kan vi kompromissa eftersom vi är fyra stycken vårt företag. Idag var jag i lokalen vid halv nio och jag och Lina började duka upp. Stack vid tjugo i elva, vidare till teatern. Jag hoppas det har gått bra för dem.
Idag övade vi en massa inför vår julkavalkad vi ska ha i morgon och jag tycker allt det gick super bra. Efter övningen vid två var det dansaudition med Emma och det var nervöst. Även om det var som en vanlig danslektion och vi känner Emma så väl så var det ändå spänt på något sätt. Svår dans var det i alla fall. Men absolut hur roligt som helst På måndag får vi roller till Peter Pan. Jag ser fram emot detta väldigt mycket. 

Nästa vecka går vi in i en period utav luciatåg. Ska nog redan lusa på tisdag om jag inte har förstått fel. Ska bli spännande. Undra vem som blev lucia?

NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR TILL LARS WINNERBÄCK


Ska fortsätta dricka cola och bota min huvudvärk, sedan sova ut ordentligt inför morgondagen!!


Lina vid vårt bord i fiesta lokalen!


Köp te idag: en påse 55:-, två påsar 90:-

lkjgh

För att svara på Josephines fråga om vilken låt jag ska sjunga så är det What if med Kate Winslet. Och idag har Malin sänkt den så nu blir det nog bättre. Dock var jag på dagens träning till Julbazaren väldigt seg och även inte på så bra humör. Men det orkar jag inte skriva om i bloggen.

I morgon är det fredag. Skööööööönt! Ska tillbringa hela dagen i skolan i morgon och förbereda inför julmarknaden i helgen. Efter skolan ska jag, Sofia och Fröberg till Jönköping och kolla på 2012. Det ska bli superkul och jag hoppas och tror att filmen är bra. Sen blir det förhoppningsvis hem och sova för min del nästan direkt. För på lördag ska jag upp tidigt för att först ställa i ordning allt för julmarknaden sen är det teater hela dagen, även på söndagen!! Men på lördagskvällen ska jag, Crille och Jonathan mysa lite, kolla film, prata om Peter Pan osv. På söndag så är julkavalkaden och det ska bli kul. 

Orkar inget mer än att lägga mig i min säng och läsa min underbara bok. 



Förlåt, ibland är det bara sådana dagar

förkyldis..

Hallihallå på alla. 
Åh, vad glad och rolig jag lät nu. Det är det sista jag är. Är så himla seg och trött nu. Näsan rinner och jag nyser och fryser och är galet borta. Halsen kliar också, himla jobbigt. Orkar och hinner inte bli sjukis. Har fullt upp hela helgen ju. 

I alla fall, idag var ännu en dag på grevhagsskolan. Det var pratigt och lite stökigt. Stack till skolan och hade kör och efter kören så körde jag och Malin igenom låten jag ska sjunga på julbazaren. Den var visst inte så lätt som jag trodde men samtidigt vet jag att jag inte alltid tror så mycket på mig själv. Men jag ska försöka, annars får vi väl byta eller något i den stilen. Sen skulle jag hem, skulle öppna vår dörr men det gick inte. Det gick vrida ett halvt varv men sen var det stopp. Helt stopp. Så himla läskigt. Så jag for runt lite överallt och var allmänt stressad när jag och moa skulle ha dans. Men det gick bra idag också. 

Nu orkar jag inte något mer än att ja en clementin, lägga mig i soffan och kolla på andra avenyn lite innan jag ska gå och sova. God natt!!

RSS 2.0