Dagen

Idag har varit en helt okej dag! 
Jag går mest runt och räknar ner timmar just nu så jag får väl kanske inte så mycket gjort. Men på teatern var det jättekul, Gunnar va superglad.. och jaaa! Alla var glada, blir så mycket lättare då. 
Räkna ner ja, gör det hela tiden. Jag svävar typ på moln just nu för att jag är så nervös/glad/pirrig/förväntansfull och allt möjligt inför torsdag och lördag. Ärligt talat så finns knappt mina bekymmer i tankarna under dagarna, jag orkar inte tänka på det faktiskt! 

Nu ska jag sova för att åka till Jönköping igen, sista gången denna veckan!

inte många dagar kvar nu

Det är helt sjukt. Det är fyra dagar kvar till balen och sex dagar kvar till studenten. Det är helt sjukt och jag fattar inte när tiden gick så fort? När och var försvann tiden? Det var inte längesen jag satt här och inte hade långt kvar tills sommarlov, då jag skulle sluta tvåan.. inte längesen jag skulle börja gymnasiet :o
Denna veckan kommer gå så fort också. Har ju en massa teater på kvällarna så då spränger man ju tre timmar per kväll. Jag vet inte, men jag är inte så nervös just nu faktiskt. Men jag tror det kommer. Just nu tror jag inte att jag ska gå balen eller ta studenten alls så det är mest läskigt. På onsdag kära vänner, då är det nog värre i min hjärna och puls än vad det är just nu. Sen blir det nog mer stress när jag kommer hem till mamma imorgon och upptäcker vilket stressmoln hon är i! 


Tur att min gitarr kan lugna mig lite!

glad :)

Vad glad jag blev när jag kom in på bloggen och upptäckte att folk tyckte solglasögonen var snygga. Då blev jag ännu mer säker på mitt val! Tack så hemskt mycket. Jag har köpt dem på Lindex för endast 79.50, ett riktigt kap helt enkelt :)

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka bli lite bättre i halsen tills imorgon!
Längtar redan nu till mitt te med honung imorgon, måste va bland den bästa uppladdningen?
Ha en skön helg! 


Ni kan ju strunta i hur mitt ansikte ser ut på just den bilden.. 
Men dansa är i alla fall det bästa jag vet!!


nya solglasögon!

Verkligen något jag behövde, har även köpt in två långa linnen till min garderob efter att ha märkt att mitt svarta från gina va alldeles för trasigt för att det skulle bli snyggt! 

Nu vill jag ha en massa sol eftersom jag har köpt så snygga solglasögon :) 
Tack för stödet Linda och Pia, hade nog inte köpt dem annars. Sånt är fan svårt! 




rising girl

Min nya favoritlåt!
rising girl med Lovestoned

Idag är det fredag och min helg är välfylld så idag tänkte jag passa på att ta det jävligt lugnt! Ska städa mitt rum, plugga manus och ladda upp mig för en heldag imorgon. Först teater mellan elva till fyra sen direkt till Jönköping för rixfm-festivalen. Dock blir det en lugn kväll för mig för på söndag är det teater hela dagen igen. Bara trevligt att åka dit med mina favorittjejer, bella och sofia :)) 

Just nu ligger jag i min säng och myser med min katt! Sjukt mysigt är det. Ska jag fortsätta med ett tag till faktiskt. Ha en bra kväll :) 


förra året på rixfm! ;p

pluggar..

Jag som trodde det var slut med det, men icke! 
Ska göra klart affärskommunikationen och skicka den ikväll men jag har fastnat på den sista uppgiften och det gör mig så ARG!! Jag ska berätta om en produkt som har hjälp mig att få en karriär och ska därför skriva ett tal till nära och kära. Inte så svårt tänker ni.. men hur fan har produkten gett mig karriär och sen ska ju skiten vara på engelska också, det är det som är det krångligaste. Men nu ska jag nog städa lite i mitt rum, sen fixa mig för sängen och sen försöka komma på något.. Kommer jag inte på något skiter jag i det och skickar in uppgiften utan talet. 



lite tankar bara..

Alltså jag förstår inte varför du inte är här nu? Är det ens tillåtet att skriva sånt när du inte är här? Men jag är glad att du är tillbaka och nu tror jag att jag vågar satsa. 

Jag vill släppa det men det kanske är som ni säger, att jag inte har gjort det. Just nu tycker jag att det har förändrat lite för mycket i mina ögon så jag har stor lust att gå tillbaka ibland.

Varför kan jag inte bara tro på mig, hur svårt kan det va att inse. I för sig vet jag att det är svårt, jobbigt men samtidigt vet jag ju hur han fungerar men det är svårt att inse..

Jag måste släppa när jag är där. Orkar inte, folk orkar inte, ingen orkar.. 



en känslomässig kväll

Denna kvällen har verkligen varit mycket känslor inblandade. 
Det började på teatern när jag kände att jag var tvungen att berömma min älskade prins för hans insatts som Peter Pan, alltså.. Herregud säger jag bara, så sjukt grym är han, på allt!! 
När jag kommer hem har min bästis Sofia skrivit ett inlägg i min logg, en fin låttext som fick mig att fälla en tår. Efter en jobbig dag var det verkligen det jag ville höra. Det blev att vi träffades och snackade igenom en del saker och det var så skönt. Hon är verkligen bäst och jag släpper aldrig henne för hon är min andra hälft. Inte fan kan man leva utan den. Hon tillför mig så jävla mycket att jag inte mer än kan tacka henne för allt. 
JAG ÄLSKAR DIG SOFIA JOHANSSON <3




Sometimes in our lives we all have pain
We all have sorrow
But if we are wise
We know that there's always tomorrow

Lean on me, when you're not strong
And I'll be your friend
I'll help you carry on
For it won't be long
'Til I'm gonna need
Somebody to lean on

Please swallow your pride
If I have things you need to borrow
For no one can fill those of your needs
That you don't let show

Lean on me, when you're not strong
And I'll be your friend
I'll help you carry on
For it won't be long
'Til I'm gonna need
Somebody to lean on

If there is a load you have to bear
That you can't carry
I'm right up the road
I'll share your load
If you just call me

So just call on me brother, when you need a hand
We all need somebody to lean on
I just might have a problem that you'd understand
We all need somebody to lean on

Lean on me when you're not strong
And I'll be your friend
I'll help you carry on
For it won't be long
Till I'm gonna need
Somebody to lean on




veckobyte

Söndag.. vilket ofta betyder att jag ska byta till mamma/pappa. Denna veckan så är det pappa jag ska till! En vecka går så sjukt fort och halva denna veckan har jag ju varit i Tyskland också så det blev en kortvecka hos mamma. Jag förstår inte att jag varje gång, vart jag än ska flytta är så seg med att packa. Det slutar alltid med att jag slänger ner det som ligger närmast och glömmer hälften. Jag vet inte, men jag hittar så mycket annat intressant att göra så att tiden bara springer iväg. Bara för det, tänkte jag idag försöka vara lite i tid! Måste städa mitt rum också, ser ut som att det har varit krig där inne. 

Så fort jag kommer till pappa ska jag stämma gitarren och sjunga lite, blev sjukt sugen på det just nu! Sen måste jag sova riktigt gott inatt, ska upp och göra ett nationellt prov i engelska vid åtta imorgon. Writing och ni som inte känner mig borde då få veta att jag S U G E R på writing.. Men jag ska göra mitt bästa.



mys hos hanna

Ska snart ta bilen till Solberga och mysa med en utav mina bästisar, hanna berg. (älskar fortfarande att säga bästis.. på tal om det så har jag bara två bästisar, kan ni gissa vem den andra är? ;p).
Vi ska bada badtunna, grilla, dricka lite och mysa. Hanna ska även toppa mitt hår, snällt utav henne. 

Hoppas er lördagskväll blir toppen :) 


Under Annie då söta Hanna hjälpte mig med håret :))

Solsken och fika på stan

Solen skiner klart och fint idag så det tänkte jag, Sofia, Bella och Elle(?) fira med fika på stan. Men just nu står Sofia i duschen medan jag tänkte slänga in ett snabbt inlägg. Vi ska även laga pannkakor innan vi åker mot stan.
Snälla vädergud, låt det va fint väder ett tag till nu då!!!!

Ikväll ska jag träffa Hanna, underbart! Saknar henne hela tiden så det är skönt att träffas.

Blev inte mycket till studentfest igår, gick hem typ vid elva och spelade spel i stället. På natten kom mamma hem och då blev det roligt..! Hehehe,


Solen skiner och ikväll är det fest :D jag...

Solen skiner och ikväll är det fest :D jag hoppas på en lyckad studentfest och att det fina vädret håller i sig till kvällen!


Ska sova nu tänkte jag! Upp halv 7 imorgo...

Ska sova nu tänkte jag! Upp halv 7 imorgon och åka till jkpg. Ska bli kul att träffa girlsen nu efter en vecka ledigt. Vill ha måndag typ nu förresten :) sov gott!


Test!

Test! Jaaa, det gick folket :)


hem ljuva hem

så skönt att få vakna upp hemma och bara slappa och inte tänka på att sätta sig i en buss igen. Kom hem inatt och jag tog då lite te med mamma och pratade ut lite, (vi va lite sura i klassen, återkommer). 
Resan började i måndags vi halv sju från Eksjö. Vi åkte då mot Trelleborg för att åka med färjan som tog fyra timmar till Tyskland. Åkte sedan buss i cirka tjugo minuter till vårt första hotell. Men inte blev det slapp, efter att vi lämnat våra kläder och så åkte vi mot Prora och Binz och kollade läget lite. Binz va så fruktansvärt fint, typ Italien, där åt vi en mycket god pizza som en trevlig servetris serverade.
Vi åkte tillbaka till hotellet och hade då köpt med oss lite dricka, vi satt och hade det trevlig med kort, dricka och skratt. Skön kväll!





Tisdags började med frukost vid åtta och mitt huvud gjorde lite ont... Vi åkte mot Stadsund, det var så kallt så vi letade snabbt upp ett café och satte oss där istället, några hittade lite god glass mm. Själv köpte man bara en latte för att värma sig. Vi åkte sedan vidare mot Sachsenhousen där Fanny och Samantha guidade, efter det åkte vi mot vårt andra hotell som tydligen låg mitt ute i ödemarken, typ askeryds.. Det sög för då blev det inget festande som vi hade hoppats på.. Men det blev ändå en väldigt god middag på hotellet, toppen!!!!







Den sista dagen började redan klockan sju med frukost. Satte oss i bussen och skulle åka i fyra timmar mot Lübeck, där blev det lunch på MC-donalds, lite guidening, lite shopping osv. Sedan var det bara att sätta sig i bussen för tre timmar mot Puttgarden, sedan färja i 45 minuter, sedan en resa genom Danmark i två och en halvtimme, sedan färja i 20 minuter och sedan buss från Helsingborg till Eksjö i tre timmar.. typ elva timmar buss under en dag.. Fatta att vi hade det rätt tråkigt och det finns ju inte så jävla mycket att göra i en buss. Det blev sedan missförstådd angående maten så alla blev sura och det var inget konstigt.. orkar inte förklara helt och hållet. 





Resan har varit helt okej, dock lite för mycket bussresa så jag skulle rekommendera dem att ta tillbaka deras gamla rutiner att va på ett ställe och åka lite därifrån. Men vi har i alla fall haft roligt även om vi har varit sura och irriterade. Skönt att va hemma är det i alla fall, men jag tackar kära HP07 för en rolig resa :) 



Tyskland

om 6 timmar ringer min klocka och då är det bara att massa sig upp, åker nämligen till Tyskland med klassen imorgon. Ska bli roligt och jag hoppas på några spännande dygn med några bra guider. Turismarna ska nämligen guida oss under resans gång, kan bli spännande! Fast jag vet att dem är grymma på sånt där så : )) 

Nej, nu pladdrar jag bara.. Ska slänga in lite ny musik i ipoden och sen sova! 
Byebye.



fnhdkjsghliaes

Träffade på en bitch igår, herregud säger jag bara!! Vissa tjejer alltså, dem förstår man sig inte på! 

Sov enda till klockan ett idag, inte bra men men.. Stoppade i mig lite frukost och drog sedan ut och gick/sprang. Härligt varmt väder men dock lite kvavt.. Ska mot Tranås nu och kolla på balen där och sen bär det vidare till Kisa för att träffa släkt. Skönt som bara den. Drar nog inte hem så jättesent imorgon.. måste packa inför Tyskland, åker på måndag. Härligt!!!! 

Måste dra nu, pusshej : ))

Slingade håret

Va hos mamma innan och slingade håret. Det blev inte så jättebra kanske, blev randigt. Men ett nytt försök blir det på söndag, hoppas att det blir bra då :)) 

Ska plugga lite och sen ska jag till Linn och mysa.


Ser inte så mycket kanske.. men det är lite randigt ;p

Dålig uppdatering

Jag är fullt medveten om att jag är sämst på att uppdatera. Men det har inte riktigt passat sig nu. Man har alltid någon tid då man bara inte orkar. Kan i alla fall säga att på måndag åker vi till Tyskland med klassen och det ska bli roligt. Stannar till onsdag och kommer hem någon gång där på natten om jag fattar rätt. Den helgen åker jag förhoppningsvis en snabb visit till Norrköping och hälsar på min kära Hanna. Tror inte jag behövde betala så mycket för att åka dit och vi kom fram till att vi inte skulle göra så mycket mer än att chilla. Klippa mitt hår ska hon dock göra! Ett måste, alltså toppa då! Ingen längd här inte, aldrig innan balen! 

Är skittrött så jag ska sova och hoppas på en natt med god sömn!

Eksjömässan 2010 slut..

All förberedelse, arbete och planering är nu över. Det som är kvar att rensa ut allt så att säga och utvärdera hur det blev. Själv tycker jag att det blev helt okej. Det var lite för lite folk igår men idag var det okej. Cookies N Beans var skitbra, Beata överraskade mig, Erik var grym och även sjukt trevlig, okej.. Hela bandet var sjukt sköna!! Det tackar vi för. 

Imorgon är det tillbaka till Jönköping som gäller. Den intensiva teaterveckan börjar även imorgon med repetion måndag-onsdag 17.30-20.00. Kul men krävande. Planerar nog att packa ner datorn så att jag får lite skolarbete gjort. Tror det är på tiden, annars sänker jag mig själv och det vill jag ju inte riktigt. Vill ju ha så bra betyg jag kan få.

Jag är skittrött efter en helg med dålig sömn så nu ska jag gå och sova. 




helt utslagen

Just nu är jag helt jävla utslagen. Jag orkar knappt hålla ögonen men om 2 timmar ska jag vara tillbaka i ishallen för att vakta tillsammans med Sofie och Adam. Hoppas att dem två timmarna går fort så man får åka hem snabbt och kolla på tv eller något sånt mysigt! 

Dagen har i alla fall varit rolig. Mässan har gått sådär kanske, va inte så mycket folk som vi hade räknat med. Hjälpte Samantha att ta hand om cookies n beens och beata under dagen, blev lite ändringar i våra jobbscheman helt enkelt. 

Nu måste jag äta :D



4 maj

Tisdag idag och min hosta börjar bli lite bättre tror jag. Köpte hostmedicin igår så nu tar jag det tre gånger om dagen, om någon nu ville veta! 
Är fortfarande trött efter att inte kunnat sova något i söndags natt, jobbigt att ligga och hosta i en hel natt. 

Ska sätta mig och plugga lite nu innan jag ska till teatern. Ska inte va med och dansa så mycket idag men i alla fall kolla. Inte bra om jag dansar så mycket så att jag någon gång kan försöka bli frisk, sjukt jobbigt att hosta hela tiden! 

Ska försöka fixa lite roliga bilder snart som jag kan lägga ut, trist med bara en massa text faktiskt!



Pluggade inte speciellt mycket i för sig, men det jag tänkte skriva va ändå att jag faktiskt inte dansade mer än att markera stegen osv. Väldigt duktigt, jag som ändå brukar vilja va med hela tiden, men ibland måste man faktiskt stå över. Nästa vecka börjar intensivperioden och då känner jag att jag borde vara frisk annars är det lite illa faktiskt! 
Eftersom intensivperioden sätter igång ska jag lägga mig och läsa manus nu! 

Om det är någon som är sugen på att köpa biljetter till Peter Pan så är det bara att gå in på www.kultureken.se eller prata med mig :))) 



2 maj

Söndag igen, helt otroligt vad veckan går fort.. 
Nu är det 33 dagar och 8 timmar kvar tills studenten börjar. Den börjar ju liksom klockan 7 på morgonen med champagnefrukost så det börjar tidigt. Jag är bara orolig att allt ska gå så jävla fort, vilket det känns som att det kommer göra faktiskt. 

Jaha, vad händer i mitt liv just nu då. Inte så mycket, åker till Jönköping dag ut och dag in och tränar peter pan och umgås med Sofia. Det är det jag hinner med faktiskt. Inte för att jag klagar men jag hade gärna sovit lite mer ;p men det får man väl ta en annan dag då! 

Nästa helg är det Eksjömässan och jag hoppas inte att folket missar den, ska bli så sjukt kuuuul!! 
Nu måste jag faktiskt sova.

RSS 2.0