Sondag!

Idag ar det sondag. Vilket betyder en vecka till i Skottland sen kommer jag hem. Borjar langta hem en massa nu och vill framfor allt duscha i min dusch och sova i min sang. Jag vill aven sticka ut pa kvallsrundor med Sofia, dansa runt i lokalen med alla harliga teatermanniskor och bara kanna att det ar skont att vara hemma. Men det gar icke, vilket at jobbigt!

Ikvall ska vi ut och fira Fanny som fyller ar idag! GRATTIS. Hela 19 ar fyller hon, valdigt coolt.
I morgon blir det jobb igen, dock jobbar vi bara tills pa torsdag och sen pa fredag blir det Edinburgh och lite annat roligt till helgen. Sen pa sondag aker vi som sagt hem!

Folket, skicka sms till mig :D


Hostel

SItter pa hostel nu och alla spelar kort hela tiden. Det ar ungefar det vi gor hela dagarna nar vi inte jobbar. Men det ar roligt vill jag lova! Tankte bara jag skulle uppdatera er lite sa att ni far lite information. Har dock inte sa mycket tid pa datorn kvar. Men uppdaterar mer pa i helgen!!!

Instängda

Planet är typ 6 timmar försent och vi tillbringar vår tid på flygplatsen. Det är verkligen sjukt litet och folk överallt. Så jobbigt! Några i klassen köpte öl och cider för att fördriva tiden!

Hoppas ni har det roligare än mig hemma i Eksjö ;)

Mot Stirling

Straxt så ska vi åka mot skolan för att sen åka mot Göteborg och flyga till Skottland. Det känns så konstigt att ge sig av nu. Det kändes så långt när vi fick reda på det men nu är det dags. Jag har lite resfeber just för att vädret är ett helvete men det ska nog gå bra. Om jag kommer in på bloggen uppdaterar jag ju självklart hur jag har det. 
Annars hörs vi om två veckor :) 



I solberga

Kom precis hem från en myskväll hos Hanna i Solberga med henne och Moa. Vi drack vin, åt godis och snackade en massor. Kände verkligen att det behövdes. De är så bra. Plus att det var skönt att träffa Hanna igen eftersom det inte blir så ofta nu. Moa träffar jag ju oftare men det var härligt att träffa även henne innan jag sticker iväg. 

Sitter och väntar på att äta lite tacos såhär i natten. Sen ska jag promenera och möta Sofia en sista gång innan det blir sängen för mig. 
Slänger nog upp ett inlägg innan jag åker i morgon!

Packat och klart

Allt är packat och klart. (okej, jag kommer nog gå igenom det ännu en gång om jag känner mig rätt). Men nu ska pappa skjutsa mig till Hanna i Solberga där jag, Hanna och Moa ska ha lite tjejmys. Det känns skit skönt och det kommer bli en hel del tjejsnack alltså. Blir inte så sen kväll eftersom jag ska upp tidigt i morgon. 



gårdagen



Började med att jag fick köra iväg mot Sävsjö. Åkte sedan förbi och in  på en liten väg och bara fortsatte. Jag hade inte en aning om vart vi skulle. Men tillslut får jag se något på högra sidan, och det är boda borg! Sjukt roligt.





Det var skitroligt och vi klarade sex banor, så sjukt grymma är vi! 
Efter två timmars spring, klättrandes och tänkandes så åkte vi tillbaka mot Eksjö och tillslut hamnade jag inne i Sofias rum och skulle vänta, och vänta och vänta. Men tillslut fick jag komma ut och då hade de lagat mat. Så himla gott var det. Alla var skithungriga så. Blev kycklingspett, potatis och sås, toppen!



Blev så himla glad så att jag nästan började gråta. De hade dukat så fint också. Efter maten i alla fall så fick jag ta på mig bikinin under kläderna och sen sätta mig på klackskor och morgonrock. Vi åkte till Nässjö där vi prakerade vid Rusta och jag fick en ögonbindel. En annan bil kom och hämta mig och vi åkte och sladdade lite, läskigt med ögonbindel, bara så att ni vet! Sen hoppade vi av någonstans och jag förstod sen att vi promenerade inne i en mataffär och jag hade fortfarande på mig ögonbindel, morgonrock och klackskor. Verkligen skit snyggt, eller inte. Folket skrattade och det var väl kanske inte så jättekul men man får hoppas att de inte känner igen mig i framtiden. Tillslut åkte vi hem till Sofia igen och då hade de fixat glass och maränger. Kvällen avslutades med film och jag höll på att somna under filmen, var så sjukt trött!



Tack tjejer för en händelserik dag och jag kommer sakna er nu när jag sticker iväg. Det lovar jag. Älskar er :)

Förlåt!

Orkar faktiskt inte skriva något just nu. Är sjukt trött och vill bara krypa under täcket och mysa till det. Skriver en massa i morgon istället och då kommer det även bilder. Förhoppningsvis några från sofias kamera också. 
Men jag säger då det, den avslutningen i Nässjö. Har fan inte släppt det än. Kommer nog om ett tag eller så, just nu skäms jag fan bara! 

Sov så gott så hörs vi i morgon istället!

Crazy!!!

För andra gången idag är jag inlåst i Sofias rum medan tjejerna fixar något utanför. Ingen aning har jag, som vanligt idag. Tänker inte berätta än vad vi har gjort idag men jag slår vad om det finns få människor som har varit ute för samma sak som jag är just nu.
Egentligen älskar jag mina tjejer för att de gör sånt här för mig men just nu vet jag inte ens vad jag har gjort innan. Nu hoppas jag på att de gör någon slags dessert eller något. Är hungrig igen, konstigt nog!

Hörs inatt, helt klart!!!!

Överraskning

Nu sticker ja iväg och får min extremt försenade present. Är så exalterad så jag sprängs snart. Hörs ikväll, då har jag en massa att berätta. Det lovar jag! 





Toppen är från gina tricot, skitsnygg och skitskön :D

Frukost

Vaknade tidigare än jag hade bestämt idag för att det var en massa spring i vårt trapphus och det är väldigt ljudligt så man kan inte råför att man hör. Jag har även en ytterdörr i mitt rum så då hörs det lite extra. Det gick inte somna om så istället ställde jag mig i duschen och sitter nu och äter frukost! 

Kärlekste
Proviva
Rostad macka med salami
(förhoppningsvis) löskokt ägg med kaviar






Dagen i stort sett

Kom precis hem från en myskväll med Sofia och Bella, sjukt mysigt med kladdkaka, glass, kolasås och en bra film med snygg kille! Vi pratade även en massa, något som vi är sjukt bra på vill jag lova. 

Min dag har varit väldigt bra. Blev en impulstripp till Nässjö för en mysig fika med Ewwe. Det var väldigt härligt att träffa henne igen och vi snackade en massa. När jag kom hem hämtade jag Linn och när vi såg att manuset hade kommit till Peter Pan satt vi och bläddrade förfullt i det. Underbart känns det. 

Imorgon kommer det vara en spännande dag. Min 18-present som jag fick utav mina tjejer var en upplevelse och den ska utföras imorgon. Vet absolut ingenting bara att jag ska ha med mig bikini, klackskor och sax. Fick ett sms med det nyss och detta gjorde mig väldigt spänd. Vad tusan har de nu kommit på alltså. Kommer inte kunna uppdatera så mycket i morgon. Men jag hoppas att ni har förståelse för detta. Nu måste jag sova så att jag är utvilad tills imorgon. God natt :)


Man vet aldrig vad dessa töser skulle kunna hitta på, hehhe!!

Manus!!!!!!!

Har precis skrivit ut manuset till Peter Pan. Sjukt jävla najs känns det! Var inne på vår hemsida och kollade repschemat för vecka 8 och fick nästan tårar i ögonen. Det är sjukt att man vill vara hemma så mycket samtidigt som man vill vara i Skottland. Det finns ingen som har lust att uppfinna en telepatator(?) så jag kan telepetera mig fram och tillbaka? Snäääällllllaaaa :D 



Till Nässjö

Nu åker jag till Nässjö och fikar med Ewwe. Ett kärt åter seende kommer det att bli :) 



Morgon!

God morgon folket. Idag var jag lite snäll mot mig och tog sovmorgon faktiskt. Väldigt skönt att sova ut faktiskt.

Idag ska jag först och främst packa i ordning min resväska så att jag har koll på den och vet vad jag har packat i. Sen ska jag nog hinna träffa Ewwe en stund för lite snack, alldeles för längesen nu minsann. Linn ska jag också träffa idag samt att jag och Sofia ska ut och gå ikväll!

Men först och främst ska jag ta mig ut till köket och ta mig lite frukost.

Farsan

Bion var rolig. Verkligen värd att se folket! 
Efter bion kände jag och Sofia att vi var tvungna att åka och köpa kebabrulle, de åt det i filmen och det såg sjukt gott ut. Så det gjorde vi helt enkelt! Satt och kollade lite skidor samtidigt. Inte så jävla kul kanske men jag överlever, försöker förstå så gott det går. 

Nu ska jag sova, är sjukt trött!

Vetlanda igår!






Bio

Ikväll blir det bio, farsan. Ska bli väldigt najs och jag ser fram emot det. Den verkar väldigt rolig så. Ska dit med pappa, Oskar och Sofia. Efter bion vet jag inte riktigt vad som händer men jag måste i alla fall packa idag. Hinner verken det i morgon eller på fredag och bara ytterst lite på lördag så. Känns skönt att slippa stressa liksom. 

Är extremt trött idag. Tror det var för att det blev rätt sent igår. Får hoppas att jag inte somnar på bion, hehe! Det skulle vara en syn minsann. Tror jag slocknar ganska lätt ikväll om jag får gissa. Låter skönt i mina öron. 
Fikan med tjejerna var jättemysig och vi snackade om vad som hände i helgen egentligen och självklart om Skottland. Vad annars! 



Fika

Nu ska jag sticka ner till stan och fika med lite klasskompisar! 
Myspys ska det bli.

Har en kelig katt i knäet just nu som nog aldrig kommer vilja flytta sig. 
I för sig är det väldigt mysigt men han hårar ju av sig,
och jag har svarta strumpbyxor. Roligt värre! 

Nu måste jag sticka iväg.
Hejdå! 





Vetlanda

Hoppar in i duschen och sen försöker få i mig något att äta. 
Drar till Vetlanda sen med tjejerna. Just nu är jag inte så pepp på det,
men vi får hoppas att det ändras när vi väl åker. 
Framför allt hoppas jag att magontet kan försvinna snart. 
Bara jobbigt att må illa, heheh!!



USCH!

Jag mår illa och har gjort sen igår. Jag tror inte det är något farligt för jag känner inget annat än illamående. Men hur kul är det då, inte så jävla kul! Hoppar över gymmet i dag för det är bara jobbigt att stå upp, heheh! 

Hoppas illamåendet blir bättre till kvällen. Inte kul att köra bil när man typ vill spy! 



äntligen

Igår tror jag att jag skulle få krupp på blogg.se. Det ville inte fungera och det var så extremt störande och det är alltid då man kommer på en massa att skriva. Dock kommer jag inte ihåg det idag så det var väl inte så viktigt kanske. 

Har ätit lite frukost, dock inte så mycket för jag mår illa. Usch! Vet inte när Sofia hade planerat att vi skulle gymma men vi får se vad dagen ger. Ska i alla fall Linn idag plus att vi ska till Vetlanda ikväll.

Ska dansa genom mitt rum samtidigt som jag packar,
Hörs!

Promenad

Va ute på en promenad med Crille. Det var trevligt. Han är så himla härlig att prata med, helt klart min bästa killkompis. Underbar är han.

Ska ta en kopp te nu och vänta på att Andréa ska komma föbi en stund.



Pappa

Har precis packat väskan och ska snart åka till pappa för att bo där i veckan. Packade faktiskt allt i resväskan jag ska ha till Skottland, smidigast så. Ska sticka upp till Crille efter att jag har lämnat mina grejer hos pappa, sen ska jag nog träffa Andréa lite innan det blir allt för sent. 

Va på stan innan och hängde med Sofia när hon skulle klippa sig. Det gick bra och snygg blev hon, kanske inte så mycket förändring men det vågar hon inte. Efter klippningen tog jag, Sofia och Bella en fika på princess. Vi har inte sett Bella på ett tag så det var härligt att träffa henne! 

Nej, nu kom pappa. Hör sen :)

Gymmet

Nu drar jag snart iväg till gymmet för att träna lite. Gött som bara den, var ett tag sen nu eftersom jag och Sofia har varit sjuka men nu är det på det igen. Konstigt nog var det skönt att gå upp vid tio. Kanske låter sjukt när man helst utav allt vill sova bort hela dagarna men det ska jag inte göra detta lovet. Har en massa spännande att göra i veckan så jag ska se till att vara effektiv och inte sova så länge. Måste ju även se till att packa inför Skottland. Det börjar bli lite spänt nu vill jag lova, herregud. Jag förstår inte att jag ska till Skottland i två hela veckor. 

Nej, nu måste jag hoppa in i badrummet och borsta tänderna och göra mig redo!



Alla hjärtans dag...

Tillbringades med min älskling, SOFIA :D 
Himla mys har vi haft plus att jag var ju lite seg så hon fick igång mig minsann. Hon kan allt den kvinnan!! 

Igår kom Sofie till mig vid fem och då hade jag yrat runt i lägenheten och varit sjukt taggad. Vi började med att locka mitt hår, som blev SJUKT snyggt. Tack Sofie :D Sen sminkade vi oss och gick den korta biten till Samantha. Lyckades dricka en hel flaska vin innan nio så jag var kanske rolig i huvudet när vi kom till hotellet. När vi väl kom in, efter ett varv hemma hos mig för att hämta mer pengar så började festen. Det fylldes snabbt på med folk och det var verkligen mycket folk vill jag lova! Va uppe och dansade lite och tillslut började Björn Rosenström spela, hörde i alla fall fyra-fem låtar innan jag blev ivägdragen. Kan inte påstå att det var trist inte! Vi halv ett gick jag och Sofie ut från hotellet, skönt att sticka innan alla ska hämta sina jackor. 
Det var en härlig kväll och det var lugnt värt pengarna. Kanske inte värt bakfyllan men det får man leva med.



Nu ska jag sova.
Biffa med Sofia på gymmet i morgon.

pigg och glad!

Kan väl inte påstå att jag är så jävla pigg kanske.. Men igår var det jävligt najs måste jag ju bara säga!!! Berättar mer om kvällen när jag kommer hem från möterna i kultureken som jag och Moa ska dra till alldeles straxt. Har fått i mig en och en halv pannkaka, toppen :D 



Hej Moa här.
Emma sitter här brevid och snackar i telefon.
Tänkte bara säga att emma är en underbar tjej;)
Alltid snäll och man kan diskutera allt med denna människan.
Så nu vet alla att Emma är bäst!
Och att jag älskar henne♥♥

Outfite


Snyggsofie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag :D

NU DANSAR VI HÄRIFRÅN!!!!

Fix

Nu sitter jag här och dricker lite vin samtidigt som jag verkligen väntar på Sofie. Vill att hon ska komma nu så att festen kan börja. Är sjukt taggad. Igår var jag inte alls taggad på fest men det slog om ganska snabbt, gött! Springer även runt som en yr höna i lägenheten och funderar på vad jag ska ha på mig. Ha lust att vara snyyyyggg ikväll, får se om vi lyckas med detta. Kommer en lite outfitebild innan jag sticker, hinner jag nog att ta :) 



god morgon.

Idag är det lördag vilket betyder hotellet för min del! Ska bli härligt att dansa loss lite ikväll men Sofie, Samantha, Lina och kanske Jessica. Det är Björn Rosenström på hotellet ikväll också, vilket låter kuuuuul! 
Är grymt taggad för en festlig kväll med najs people.



The bed

Ska ta en kopp te nu innan jag hoppar ner i sängen för att sova. Är sjukt seg i kroppen och allmänt trött! 
Hade det sjukt mysigt hemma hos Sofia. Vi tjötade och skvallrade lite som vanligt, va ute lite med bilen och sen kollade vi klart på Avatar. Jag älskar hur mycket vi diskuterar i filmerna vi ser. Mycket roligare att kolla då ju. En mycket sevärd film som jag rekommenderar ALLA att se om ni inte har sett den. Både fin, spännande, rolig och lite läskig. Kanoners. 

God natt fuckers!





Sofia!

Nu sticker jag till Sofia för en myskväll :D




Mys

Lägger mig i soffan ett tag innan jag ska hämta Oskar och mamma.
Blir hemlagad pizza ikväll, väldigt gott! 

Efter middagen sticker jag upp till Sofia, läääängtar :) 


En jävligt najs kväll i Jönköping :D

LOV

Äntligen är det lov. Tack gud för det. Märkte att hela klassen började bli sjukt trötta på skolan idag alltså.
Ikväll ska jag hem till Sofia och mysa ordentligt. Får hoppas att Bella tittar förbi, vore trevligt. 

Hämtade precis en väska jag har bestämt mig för att ha till Skottland. Dock väger väskan 5kg så det får bara bli 10kg packning. Får inte ta med mig så mycket helt enkelt. Jag vet inte riktigt när man ska börja packa. Vill ju inte göra det för tidigt samtidigt som man kanske borde fixa det i tid så man slipper stressa. Börjar faktiskt bli taggad på att åka nu. Ska bli kul och väldigt skönt att dra iväg och bara skippa vissa saker. Det är ett väldigt härligt gäng som åker också så vi kommer få toppenkul känner jag på mig. Kommer nog bli lite Skottlandsnack i veckan om jag får bloggtorka, det får ni leva med.

Ska städa igenom min garderob nu för det ligger skitmycket kläder på "golvet" där som jag faktiskt skulle kunna använda men som bara har kommit dit.. Konstigt! hehe. 

Hörs sen!

Vänner

Vissa människor hinner man inte träffa så ofta och det känns alltid lite osäkert när man väl ska ses. Liksom hur tänker den andra om detta osv. Men det löser sig alltid väldigt bra och man pratar på ganska gott ändå. Jag har i alla fall sådana vänner och det känns skönt. Aldrig att jag skulle hinna träffa alla regelbundet när man har skolan, dansen, teatern och kanske ska hinna med att ta det lugnt också. Plus att den man ska träffa kanske inte har tid. Jag vet inte om jag skulle klara av att ha en massa vänner som dissar än för att man inte har tid att ses. Jag vet att jag har undvikit några just för att man mår så dåligt över det, men saken är att man inte kan göra så mycket åt saken heller.

Bea, som jag träffade idag träffade jag nog i början av december senast. Men vi hade lika kul för det. Sen hon flyttade till stan med sin mamma så har det inte blivit av. Innan bodde hon granne med pappa och då var det lätt att springa förbi varandra en snabbis eller ta en liten promenad runt kvarteren. Även om det inte är långt så hinns det inte med. Det är så skönt att hon är hon och vi tänker så lika om vissa saker och kommer så bra överens. Vi har inte samma stil alls men vi älskar både att stå på scenen och det kanske är svårt att tro, men vi är mer lika än vad man ser :)

Vet inte vart jag ville komma med detta inlägget, kanske bara säga tack till alla förstående vänner som fattar att man inte alltid hinner. De som inte deppar ihop för att man inte har setts på ett tag. Det är så det blir när man blir äldre, tiden minskar på något konstigt sätt. 


Från våra härliga, konstiga och mysiga stunder.
Hon är bäst!

Lite skit

Det var väldigt mysigt hemma hos Bea. Det var på tiden måste jag säga! Kom fram till att det inte får dröja lika lång tid nästa gång tills vi ses.

Imorgon är det fredag! Hur skönt är inte det då? Ett extra stort plus är att det är lov nästa vecka. Kunde inte komma lägligare alltså. Fast känns som att man alltid tycker så, heheh! 


Hemma!

Kom hem från skolan nyss. 
Ska ta mig en kopp te och sätta mig lite med affärskommunikationen innan jag sticker iväg till sjukhuset.
Sen väntar småungarna för ett danspass. 
Efter dansen går jag hem till Bea och det kommer bli kul vill jag lova. Var ett himla tag sen vi sågs nu så jag ser verkligen fram emot det.

VEM VILL GÅ I ETT NU!

Har precis sprungit runt i skolan och skrikigt lite. Det var väldigt roligt men jag vet inte om alla uppskattade detta! Hehhe,

Nu blir det matsalen och sen religion!


Bloggtorka

Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva. Men jag vet att det brukar komma med tiden. I perioder får man bara inte fram några ord att skriva så då är det egentligen onödigt men jag skriver ändå! 

Ska sova nu :)


Foto: Sofia Johansson

Studentmössa

Idag anlände studentmössan till skolan och det är man ju bara väldigt glad över. Dock känns det fortfarande väldigt konstigt att ta studenten. Känns inte som att jag kommer ta studenten men det ska jag! 

Sitter och kollar på andra avenyn, uppdaterar när det är slut!

happy

Hade ungdomssektionsmöte efter repet och kom fram till några aktiviteter vi kunde hitta på med tiden. Ett härligt möte men skön stämning. Kom även fram till att jag och Moa ska börja "driva" en blogg om vår synvinkel på teatern och allt. Gjorde en sådan i Annie men det känns skönt att inte va själv att skriva den. Gå in och kika vetja, http://kultureken.blogg.se.

Imorgon ska jag till skolan för jag mår bättre nu. Dock dansade jag nog lite för mycket på teatern men det är så det blir bara. Går inte motstå att ge allt, heheh!

Imorgon är det prov i samhällskunskap. För en gång skull känns det rätt bra faktiskt. Underbart. Ska även ta tag i svenskainlämningarna samt affärskommunikationen i morgon när jag kommit hem från skolan. Ska verkligen försöka skärpa mig, på tiden för tusan. Behöver all hjälp jag kan få från vänner och andra sörjande, så ni vet! Hehhe. 

Måste sova nu, men hade bra :)



Teater

Nu sticker jag och Jonathan till lokalen för att teater vid sex. Ska köra igenom rich damp cake vad jag vet, mer vet jag inte. Men vi får se vad som händer. 
När jag kommer hem väntar tacos :D

En ny dag

Mh, en seg dag. Kroppen vill inte det jag vill och det var fasen tur att jag stannade hemma. Hade aldrig orkat gå till skolan idag. Mamma är också sjuk så hon är också hemma idag. Skönt att inte vara själv hemma, det är ju så tråkigt tycker jag. 
Ikväll är det teater och det är faktiskt lite tur att det inte är speciallgruppen också för det hade jag inte fått gå på sa mamma. Då hade hon bundit fast mig sa hon, busigt värre.

Vet inte riktigt vad som ska hända mer, men det får vi se under dagen. Ska nog försöka slänga upp något inspirerande inlägg om någonting, något förslag om vad?



Flickan som lekte med elden

Något som är positivt med att vara sjuk är att man kan ligga uppe och kolla på film. Ska äntligen ta och kolla på flickan som lekte med elden. 
Sov gott!



Flickan som lekte med elden

Något som är positivt med att vara sjuk är att man kan ligga uppe och kolla på film. Ska äntligen ta och kolla på flickan som lekte med elden. 
Sov gott!



halv åtta hos mig!

Ett ganska mysigt program som jag ska kolla på nu. Denna veckan var det visst föräldrar till kändisar som skulle tävla. Spännande!
Efter det blir det familjen annorlunda tillsammans med en kopp te. Låter toppen i mina öron. 

Kände att jag hade mycket intressant att dela med mig utav idag, hehhe! Men ibland måste det ju vara såhär också.

Mamma

Anlände precis till mamma för en ny vecka. Ni som inte har förstått så är mina föräldrar skilda och vi bor varannan vecka jag och min bror.
Mitt huvud sprängs snart och jag svettas/fryser om vartannat hela tiden. Sjukt jobbigt. Har bestämt mig för att vara hemma i morgon. Ett stort steg när det gäller mig. Brukar inte välja att stanna hemma men jag måste faktiskt. Vill bli frisk till helgen och framför allt till lovet.

Annie



Kollar på vår annie-uppsättning. Bra krya på mig piller tror jag!!!

Ben&Jerry's

Var tvungen att sticka hem från skolan, mådde verkligen skit och höll på att svimma. Inte kul alls. 
Åkte till willys och köpte en ben&jerry's, så nu sitter jag och smaskar i mig den medan jag kollar på MTV. 
Ska väl packa till mamma snart eftersom vi ska dit ikväll. 
Hoppas alla andra mår bra!



Nattinatti

Ska kolla igenom de där himla svenskainlämningarna innan jag ska sova. Jag måste egentligen lämna in dem i morgon men jag tror inte jag är kapabel till det tyvärr. Förstår verkligen inte uppgiften. 

Jag mår seriöst dåligt för att jag är så extremt dålig på att plugga. Jag skäms fan. Borde verkligen skärpa mig men jag vet inte hur jag ska göra. Inget verkar ju fungera. Någon som har något tips?



byfånen

Såg att det var wallander på tv:n, blir att kolla på det nu på kvällen! 
Så jävla bra är det. Älskar wallander!!!!



De vann

Killarna vann idag, så himla gött! 
22-21 tror jag det blev. Spännande minsann. 

Nu blir det film och i morgon skippar jag i alla fall första lektionen. Pallar inte sitta och kolla på film om jag inte är frisk och kry. 
Pusshej

Ny header.

Hade lust att bytta header.
Vad tycker ni om denna? : )

out of my mind

Träffade Sofia en snabbis innan. Var tvungen att lätta mitt hjärta lite och det var skönt! Hon visade mig ett mysigt ställe och vi började ju självklart att planera en massa inför sommar. Det är nästan jobbigt att prata om sommaren nu. Hehhe! 
Gick till henne och drack en kaffe innan jag åkte hem. En kaffe är ju bara ett måste! 

Ska kolla igenom svenskan innan det blir min brors handbollsmatch :)

Sunday

Nu är helgen slut och den har gått så himla fort.
I fredags var Sofia hos Samantha och vi åt kladdkaka, drack lite vin och kollade på film. Mysigt värre. Jag och Samantha va ganska trötta så vi somnade hyfsat tidigt. I lördags vaknade vi vid tio och var ganska pigga. Gjorde lite frukost och sen var jag tvungen att dra iväg på akrobatik. Det gick faktiskt väldigt bra måste jag säga. Jag överlevde. Efter den stack jag, Crille och Jonathan snabbt till Tranås för att underhålla och hjälpa till att servera på festen. Väl i Tranås träffade vi PM och Crilles tjej Sabina. Väldigt trevliga personer och jag och Sabina fick verkligen bra kontakt. Det var skit kul men det blev rätt sent. Va hemma i Eksjö vid halv tre och lekte taxi. 

Idag är jag helt slut och är nog sjuk. Min kropp är helt död och min hals värker som aldrig förr. Har nog varit lite mycket på senare tiden. Får nog ta det lite lugnt faktiskt. 

Ska träffa Sofia snart och prata lite bara. Behöver det så det ska bli skönt. Resten utav dagen händer nog inte så mycket. Vi får vänta och se helt enkelt!


Veronica besökte SJ!


Love is in the air!

Hos Samantha

Just nu sitter jag i Samanthas kök och hon håller på att fixa i ordningn lite med disk och annat. Hon bakande en kladdkaka när jag var inne i duschen vilket inte var kul, för jag tänkte att jag skulle tjuvkika hur den görs för att den är så god. Men sorry Lina, det gick inte. Den ungen var smartare än så.
Kvällen har väl inte för mycket att erbjuda. Ska mest ta det lungt och njuta av livet eller något sånt. Sofia kommer förbi och joinar oss.

I morgon beger jag mig till Nässjö vid halv ett ungefär för att gå på akrobatikövning och det är väldigt blandade känslor inför den kan jag säga. Vet väl inte riktigt om det är min grej men man får göra sitt bästa och le! Efter den ska jag, Crille och Jonathan vidare till Tranås för att hjälpa till på hans mammas fest. Ska även sjunga en visa så det blir väl att öva ikväll kan jag tänka mig.

Nu blev det visst lite gitarrspel från vår sida tillsammns med ett glas vin (tack Sofie). Känns lite gammalt men vi kan leva med det va?
Ha en toppenkväll!

Glöm inte att gå in och rösta är ni gulliga, skulle va skitkul att vinna ju : ))
http://dho.blogg.se/2010/february/veckans-blogg-1.html


Glöm inte rösta ;)

http://dho.blogg.se/2010/february/veckans-blogg-1.html

Skitkul om ni skulle vilja gå in en snabbis på länken och lägga en röst på nummer 7 :)) 



Te och plugg

Nu ska jag plugga! Men kom på att religionsboken ligger i skolan och jag har prov i morgon. FAN säger jag bara. Passar på att skriva svenskan nu så jag har gjort det, eller i alla fall börjat. Sen måste jag nog igenom redovisningen vi har på fredag. 
Kul kväll minsann. Tur att jag inte ska upp förrens 9 i morgon. 




shopping





Svarta jeansleggins från Gina tricot - 199:-
Vit slapptröja från Gina tricot - 99:-
Halsband från u&penn - 10:- (där köpte jag även passande öronhängen till halsbandet, 10:- och ett par andra öronhängen 20:-)
Rosa väska från H&M - 99:-
trosor - 29:- och vit t-shirt från lindex - 79:-
BRA DAG :D

dansat

Idag har jag inte kunnat uppdatera så jätte mycket för det har varit fullt upp. Har haft sista tretimmars passet idag och det känns tråkigt. Nästa vecka ska vi inte ha dansspecialgruppen utan bara vanliga. Sen ska vi inte ha dansspecial förrens vecka 8 och gissa vem som är i Skottland då? Jo, jag! Men, inget att sura över.
Kom hem för ungefär en halvtimme sen och slängde i mig lite kyckling och potatissallad, mumma. Måste hoppa in i duschen nu innan jag somnar gott i min säng. Man är ganska trött efter tre timmar intensiv dans. 

Kom vidare till en bloggtävling, kuuul! Gå in och rösta en massa på mig så att jag kan få en chans att vinna. Det hade varit skit kul!!!
Gå in HÄR
Jag är nummer 7!

Sov gott :) 
(tror jag ska be moa fota lite när vi dansar på torsdag.. ;p)

I datasalen

Sitter i datasalen och tar det lugnt. Har en lång rast nu innan psykologin så då finns det inte så mycket att göra. Egentlligen borde man väl sitta och plugga men vem orkar det, hehe!
Ska nog ha utvecklingssamtal vid ett. Det blir ju roligt, förhoppningsvis. Vet faktiskt inte hur det går just nu i skolan men jag hoppas ju att det går bra. Jag menar, vem hoppas inte det.

Längtar till dansen ikväll, it's going to be awesome :D

skolaaaaa

Sticker snart till skolan för en ganska lugn dag ändå. Men först ett besök på sjukhuset!
vid halv fem ska jag till jan-inge, som är frisör och cheka min balfrisyr. Fett niiiiccee!!

Som sagt, idag är en bra dag. Hoppas det är det för er också :)) 
Tänk positivt idag.


Bilderna är gamla, det är så att jag har klippt mig. Aldrig igen, hehhe!



Måbra film!

Måste bara slänga ut ett inlägg om att jag såg en himla måbra film nyss. Kände verkligen för det så jag satte på Hairspray. En helt underbar musikalfilm med så mycket budskap. Älskar den verkligen. 
Ska till Stockholm v.10 och kolla på den musikalen och jag längtar som bara den. Ska bli så himla roligt, älskar nämligen allt som har med musikal att göra. Om någon inte har nappat upp det! Hehe. 

Passar på att hälsa alla nya läsare välkomna och hoppas att ni stannar kvar och fortsätter läsa mig blogg. Kanske borde ha en veckans blogg tävling? Det är ju extremt många som har det runt omkring. I så fall vill jag gärna att ni slänger upp en kommentar om vad just du tycker om en sådan tävling eller om man ska ha någon annan slags tävling? 

Kan även avslöja att mangon och melonen var jätte goda! 
Sov så jätte gott och ta vara på morgondagen. 

Mango&Melon

Var nere och köpte mango och melon innan.
Nu ligger jag här i sängen, 
ska sätta på en film,
och äta mina frukter,
och må bra. 

Låter som en underbar avslutning av denna jobbiga dag!
Imorgon ska bli en sjukt bra dag har jag bestämt mig för. 
Börjar med extra lång sovmorgon först, det är inte fyskam!
Ha det toppen :D 



ingen bra dag

Nu måste jag få vara lite negativ och klaga lite på mig själv framför allt. Jag hasade iväg till skolan idag vilket jag kanske inte skulle ha gjort. Första lektionen kollade vi på film och då slumrade jag till för att jag var så trött. Efter lunchen mådde jag illa och jag frös/svettades hela dagen. Hade nog varit bättre om jag hade varit hemma. Men nu har jag ju i alla fall slutat och ligger i min säng och väntar på Linn. Ska lära henne dansen vi gjorde förra veckan. 

Ikväll måste jag verkligen plugga. Vare sig jag vill eller inte. En text som ska läsas tills i morgon, prov på onsdag, apu-rapport in och redovisning om den samt en uppgift i svenskan. Verkligen hur kul som helst!

Nej, nu måste jag rycka upp mig lite. Sätter på musik och dansar loss lite så blir jag nog på bättre humör. Hörs senare om jag inte fortfarande är på dåligt humör. I så fall är det ingen idé att jag skriver. hehe!!



RSS 2.0