Wallander

Eftersom familjen älskar wallander så hyrde vi en sådan film och kröp ner i soffan. Denna hette cellisten och var bra. Dock inte lika bra som den jag såg igår men alla wallander är bra på något sätt. 

Måste ställa alarmet och krypa ner i sängen snart antar jag. Om jag nu orkar upp i morgon till skolan, kanske inte säkert. Vi får hoppas. Jag brukar i för sig sticka i alla fall men kanske överväger att stanna hemma första lektionen. Uhm, svåra beslut som egentligen borde vara ganska enkla! 

Sov så gott :) 



Film

Åker med pappa och Oskar och hyr en film tills kvällen, men innan vi kollar på den blir det en runda med Sofia. Lär ju prata lite om vad som hände igår bland annat. 

Förkylningen är nu inte rolig det minsta. Känner mig helt slut i kroppen och svettas/fryser. Toppen att bli sjuk, eller inte. Får väl se om jag ens pallar med skolan i morgon. Inte säkert.


Middag


Outfite - Klänning och kofta från Vero Moda
Armband från kappahl
Klocka vet jag inte vart den är ifrån!


Min vackra bror på Keskin's

Pics













Galen och rolig kväll i Nässjö med mina favoriter!

Oskar 16 år!



Idag fyller min lillebror hela 16 år. Helt sjukt hur gammal han börjar bli, han är ju så extremt liten i mina ögon fortfarande. Vi ska fira honom genom att gå ut och äta på keskin's om några timmar. Mysigt värre!
Grattis broder, jag älskar dig!

Partay igår!

Tjejerna kom igår vid fem och vi började dricka lite. Tog bussen vid sex till Nässjö och gick till Johan på förfest. Drog sedan vidare till en annan fest, åkte hem vid typ ett så det var skönt. Det störda är att kvällen gick så himla långsamt igår. Helt sjukt, men det var ju bara bra! På festen träffade jag lite folk som jag kände sen innan. Toppen ju. Blev tyvärr inte så mycket bilder från igår. Kanske kan ha någon bild på kameran men det kolla jag sen! 

Dödsängeln

Kollade precis på en ny film av wallander, dödsängeln. Sjukt jävla bra va den! Se den, det bara är ett måste. Förstod aldrig vem som var den skyldige förrens filmen var slut typ. I för sig älskar jag wallander och kan kolla på det hela tiden men denna var bland de bästa. 
Vill se mastermind snart igen, wallanders läskigaste film. Jag låg och vred mig förgäves i soffan när jag såg den. Amazing!!!

Tjejkväll

Det blev en toppen kväll och natt hos Samantha och Lina igår. Vi åt tacos, smulpaj och drack, vissa drack mer än andra. Vi pratade och skrattade en massor och det var riktigt skönt att ha en hemmafest som inte bara är en förfest. Det var fridfullt att bara sitta hos dem och snacka en massa skit. En del hade ont i huvudet i morse också och det är ju inte så konstigt. 

Jag är rätt seg men jag piggnar snart till. Ska upp till Sofia och äta om en halvtimme sen åker jag hem, hoppar in i duschen och fixar mig för en partynatt igen. Ikväll blir det nässjö med favorittjejerna Sofia, Bella och Elle. Jag är glad att det inte blev alldeles för mycket dricka igår för då kommer jag orka dricka lite ikväll igen! Förkyldningen skiter jag i idag igen, inget att lipa över. 





Laddar

Snart börjar fixet med smink och kläder osv. Även om näsan rinner och jag nyser som aldrig förr är jag taggad inför kvällen. Känner att det kommer bli en nice kväll med tjejer från klassen. God mat, gott sällskap och dog dricka, vad kan gå fel liksom? 
Jag lovar att kameran kommer klicka lite ikväll så i morgon bjuder jag er på bilder! 


Värdarna för kvällen :) 

gsajgh

Näsan bara rinner och rinner och jag nyser som bara den. Kollade på Lars Winnerbäck igår, helt underbart. Somnade även väldigt tidigt och vaknade vid tiotiden. 
Snart kommer Sofia till mig och gör mig mindre ensam, toppen. Ska äta semla och dricka kaffe och självklart snacka en massa. 

Blir nog att ta det lite lugnt ikväll om jag inte ska bli sjuk liksom! Men man kan ju ha kul ändå :) 

so long!

Tänkte att jag skulle ta tag i lite plugg ikväll, inte för att jag faktiskt har så mycket just nu men alltid skönt att fixa saker och ting. Men nu när jag känner mig helt borta blir det nog att krypa ner under täcket och kolla på film. Vet inte vilken jag ska kolla på, kanske lars winnerbäcks film annars någon annan mysig! 
Hörs i morgon när jag har vaknat, sover länge för jag har bestämt mig för att inte åka till Jönköping. Så trist för jag vill till Gina men får åka dit senare istället. Vill verkligen inte bli sjuk.



förkyld

Börjar nog bli förkyld. Usch och blä tycker jag. Vet inte om jag hänger på till Jönköping i morgon, även om jag verkligen skulle vilja det men jag vill ju vara pigg och glad tills kvällen liksom. Får se hur det känns ikväll och i morgon. 

Ska nog gå och ställa mig och skala lite räkor åt mamma. Ska äta toast med räkor och aioli, sjukt jävla gott!
Ha en bra kväll :)

Dansflickorna

Ska iväg och ha dansklass tillsammans med Moa nu. 
Det ska bli roligt och det känns som att vi börjar bli lite mer organiserade nu faktiskt!

Kvällens planer är inte så stora. 
Ska mysa med mamma och Oskar tills dem ska gå och lägga sig.
Sen kollar jag väl film eller något.
Vid tio i morgon åker jag, Samantha, Lina och Anna till Jönköping.
Så jag får ju inte vara vaken hela natten! 



Tränat





Jag lovar att jag tränade mer än det ser ut ;d
Hahahahah!!!

Middagen igår

Vid sex träffade jag bazargänget utanför salt&peppar för att äta en middag. Det var pizza- och pastabuffé och det var gott. Vi snackade om en massa och gick igenom lite vad som har varit bra samt mindre bra. Gav även ett fint halsband till Malin under middagen och hon blev superglad!!!! Sen åkte vi förbi Sofie en snabbis och lämnade hennes halsband, hon blev också toppenglad :D 


Leggins från gina
Linne från gina
tunika från hm
halsduk från gina

Film

Nu ska jag och Sofia kolla på film.
Avatar blir det idag, toppen! 
Har hört att den är sjukt bra :D

PUSS PÅ SOFIA!!!


Myspys!

Sofia är här och det är ju sjukt trevligt tycker jag. Vi ska skära upp lite ananas och det lär bli en promenad eftersom vi lär flumma sönder framåt tolvslaget. Helt sjuka blir vi under kvällen och ingen kan stoppa oss! HAHA!!!!

Är så sjukt festsugna också! Helt sjukt. Känns gött, eftersom det var ett tag sen jag söp ska det bli gött att göra det i helgen. Och det blir dubbelt upp. Först några tjejer från klassen hemma hos Samantha på fredagen och sen Nässjö med mina brudar på lördag. Helt jävla gööööööötttt ska det bli :D 



Logga

Fick en kommentar om att jag skulle vissa loggan och det lovar jag. Dock var det den bilden som cpade, men det fixar jag. Det lovar jag :)) 

Kom precis hem från en mysig fika med klasskompisar. Struntade i psykologin och gick till princess i stället. Mycket roligare och trevligare. Det snöar som bara den ute och jag orkar verkligen inte med det. Vi behöver inte mer snö nu!!! Det börjar dra sig mot vår nu vilket betyder att det kan sluta snöa NU! Eller? Det kanske är någon som älskar när det snöar? 

Vid sex ska jag iväg och äta middag med bazargänget. Vi ska prata lite om hur vi tyckte det gick, vad som va bra respektive dåligt samtidigt som vi ska äta en god middag förhoppningsvis. Heheh, 


GE MIG SOMMARRRR!!!!!!!!!!!
Plus att jag märker hur långt år jag har fått... detta var avslutningen i tvåan, och nu har jag lååååångt hår (typ :p)

UF-arbete

Sitter i skolan just nu och ska jobba lite med UF-företaget. Prioritet nu är att få ordning på tävlingsbidragen, de ska nämligen in snart så att vi kan tävla under UF-mässan. Vad jag vet ska vi tävla i bästa UF-företag, affärsplan, bästa logotype, bästa monter och bästa säljare. Några utav tävlingarna är man med automatiskt när man är med i UF-mässan. Men för att man ska få bra betyg eller betyg över huvudtaget ska man vara med i några fler.
Jag fick bästa logotype just nu och jag älskar vår logotype. Den är verkligen så himla snygg. Är så stolt över den... eller vad man säger.


En föreläsning väntar vid elva, sen skola till tjugo över tre. Fika med Samantha och Lina ska jag göra sen efter skolan.
Längtar tills ikväll, när Sofia ska sova hos mig :)))

Tyvärr fick jag inte upp en bild på bloggen nu i skolan så..

Dans, dans, dans!

Tisdag vilket betyder tre timmars dans! Det var skönt. Började med dubbelpiruetter idag men det var lite krångligt må jag säga. Vi skulle fortsätta med det nästa gång så man får hoppas att man får kläm på det. Har i alla fall fattat hur man gör vanliga piruetter nu och gör det hyfsat utan att snubbla så mycket, det är bra!

Salladen hos Samantha och Lina var toppengod. Helt underbar var den. Skulle kunna livnära mig på just den salladen, det hade de gjort sjukt bra faktiskt! 


Ska föna håret nu efter en efterlängtad dusch, sen ska jag nog ta tag i min engelskabok och börja läsa den, känns som att jag ligger lite efter. Men det ska vi fixa.

Pusshej!!

Sallad

Nu blir det sallad hos Samantha och Lina. Mysigt värre. Lovar att slänga upp ett inlägg hur den smakade osv!

Massa skit.

Kollar på grammisgalan just nu. Det är trevligt men vissa filmer visste man ju inte ens att de fanns. Konstigt värre.

Sovmorgon till kvart i nio i morgon. Hehe, kommer inte ens kännas men alltid skönt att slippa gå upp klockan sju ju. Nej, men gud. Jag börjar verkligen få bloggtorka, skriver ju aldrig något spännande längre. Kommentera gärna och säg vad ni vill att jag ska skriva osv. 

Tror jag ska kolla på lars winnerbäcks film innan jag somnar, han är bäst!



Gymmet!

Va och biffade med Sofia på gymmet efter skolan. Eller okej, nu ljög jag. Jag försökte bara orka lyfta tyngderna. Men det gick skit bra och nu är jag trött och seg. Tror det blir att slappa framför tv:n hela kvällen, orkar inget annat. 

Kollade på film idag i skolan, inte för skönt att sitta i aulan på de trästolarna. Filmen var väl helt okej, inte den bästa jag har sett precis. Efter skulle vi diskutera och det gick skit rent ut sagt. Vår klass kan verkligen inte diskutera. I alla fall, efter diskussionen fick vi information om praktiken i Skottland och nu längtar jag som bara den. Vill åka iväg nu, det kommer bli så himla spännande.

Sängen

Ligger i sängen och funderar på att sätta på en film innan jag somnar. Varför är det alltid så svårt att sova på söndagar? Har aldrig förstått det och kommer heller inte att göra det. Man behöver ju liksom mest kraft på måndagar. Eller jag kanske är ensam om att ha svårt att sova på söndagar?

Lyssnar på Miss Li's nya album på spotify, sjukt bra enligt mig. Hon har sådan himla skön röst och hennes låtar är sköna. 

Men men, god natt folket. Hörs i morgon, ha en bra måndag! 


Längtar tills det är dags att stå på scenen igen!

Johan Falk

Sitter och kollar på Johan Falk nu. Drack precis lite te, smaskigt. 
Vet inte om jag kommer se klart Johan Falk för egentligen är jag inte intresserad utav det. Men det funkar att kolla på faktiskt. 

Imorgon börjar antivålds-veckan och det betyder att lite lektioner är inställda och det är inte för dåligt minsann. Imorgon tror jag det var en film vi skulle se och sen diskutera lite, får se om det blir något att ha. 

Hejpusss!

Moa

Måste bara slänga in ett inlägg om att det finns en tjej som är totaly amazing. 
Moa och jag lärde känna varandra under Annie, hon var med i Oliver men då hade vi knappt någon kontakt tyvärr. Under Annie var vi även ett större gäng med nu har Hanna och Ewwe tyvärr lämnat oss. Vi har en egen dansgrupp tillsammans, älskar dans, sång och teater och skrattar åt väldigt mycket. Jag ser alltid fram emot att träffa henne och vi kan prata om allt möjligt. 
Hon är helt underbar och jag är så otroligt glad att hon finns i mitt liv. Peter Pan kommer bli ett äventyr och äventyret kommer vara tillsammans med bland annat hon. Moa stöttar mig i skur och ur och jag lovar att jag skulle göra allt för henne. En fantastisk vän som jag aldrig vill förlora.
Jag älskar dig <3



Handboll.

Ska ner till p-hallen och kolla när min bror spelar handboll snart. Hoppas att han gör ett mål eller två!



Lördagskväll

I går kväll var jag hemma hos Crille och hade mys med han och Jonathan. Vi spelade spel och kollade på film typ. Idag vid elva hade vi teater så vi var uppe vid tio och var pigga. Vi har sång idag och jag tyckte det var segt men det är kul att sjunga låtarna på svenska nu. 


Crille


Alfapet!


Kan erkänna att det var jag som vann faktiskt!


Jonathan.

fredag/lördag


Choklad från uf-företaget!


Kaffe drack vi en del!


Pizzan, kanongod blev den :) 


Bella kom på besök och vi åt melon och chips


Sötunge!!!!!!!!


Cool brud i min soffa


Zingo


Supergod middag på lördagen. 


HAHAHAHHAHH!
Tack för en mysig fredag och lördag bästis

coming home again

Ska till mamma och träffa henne en snabbis innan jag åker till Crille för en myskväll med honom och Jonathan. Antar att det blir en film eller två, massa snack och drömmar om peter pan. Som alltid. Men det är alltid lika trevligt. 
Får se om jag lyckas ta ett kort eller två ikväll. 

Korten från mitt mys med bästis slänger jag ut i morgon. Hinner inte fixa dem nu.

Ha en härlig kväll, för det ska jag ha :)


min älskade zingo <3
(måste lägga till att Sofia sköter fotandet!)

Done!

Nu har jag och Sofia sålt bingolotter för fullt och sitter nu i min soffa och ska dricka kaffe, goooooott!! 
Vi är väldigt trötta och orkar typ inte göra ett skit, men ska i alla fall göra en god middag snart. Super, kommer nog lite bilder vill jag lova. 

Hörs senare folket!

Gomorron!!

Uppe med tuppen. Okej, kanske inte men det är tidigt ändå. Jag och Sofia somnade ju inte så tidigt igår så. Såg en assbra film, aurore. 

Kolla på filmklippet och det finns risk för en tår.
Jag gråter aldrig till filmer men jag kuna inte hålla mig igår.



Nu ska jag och Sofia äta frukost innan vi åker ner till Willys och säljer bingolotter... Vet inte varför vi gör det egentligen men jag ville vara snäll mot pappa. Vi får roa oss med vår extremt roliga humor i stället!

Sofia!!!!

Är med Sofia nu.
Vi ska snart göra lite pizza.
Sen blir det mys med henne och Bella,
de bästa alltså!!!!
Mysigt värre att min bästis ska sova hos mig inatt.
PUUUSSSS!!



There you'll be

Jaha, nu är snart denna dagen slut. Det går så fort allt, i morgon är det liksom fredag igen. Helt sjukt! Men inte fasen ska man klaga på det inte. Skönt som tusan med helg igen och Sofia sover hos mig till lördag så det är gött. Är ensam hela lördagen för att pappa och Oskar ska iväg långt och spela handboll så. 

Idag träffade jag Andréa en snabbis innan dansen. Det var härligt fast jag tror vi behöver träffas en längre period om vi ska hinna snacka om allt som har hänt på killfronten för hennes del. Hehe. Vi har nog inte setts på ett halvår eller något så. Grymt dåligt. 
Hade danstjejerna idag, lite segt var det men dem är väldigt duktiga! 
Träffade även Crille en snabbis sen, tack!

Ska försöka lägga mig och sova snart så man orkar med en heldag med projekt utan lärare, kan gissa mig ganska lätt fram att det inte kommer bli mycket gjort.

Sovmorgon

Vaknade precis och det var underbart med sovmorgon. Vaknade dock vid åtta för att det var någon som ringde, inte en gång utan två gånger. Jag orkade inte svara för jag kände inte igen numret och därför sökte jag precis på eniro för att ta reda på det. Numret gick till Kalmar sjukgymnastik. Jag tror nog minsann de hade fått tag på fel nummer. 
Hahaha!

Slänga på mig lite kläder och äta frukost står på listan nu. Sen åka till dietisten och sen skolan. Går bara till två idag vilket är väldigt skönt.

Ha en bra dag!!!


En extremt snygg bild på mig och Sara från Julbazaren.
Kom på att jag inte hade visat några bilder.

Andra avenyn

Fy fan. Har precis kollat klart på andra avenyn. Avsnittet var dramatiskt. Längtar ihjäl mig till nästa vecka fast samtidigt inte. Det som hände var hemskt. Tänkte att jag inte skulle avslöja något ifall någon inte har sett det. Så, ni som inte har sett avsnittet. SE DET! 

I morgon ska bli en bra dag
Jag ska ta tag i saker och ting
Våga förändra
Och
Våga ta steget


En gammal mysig bild på den bästa som finns och jag! 

Dagen

Klarade mig igenom skolan idag och piggnade såklart till tills sista lektionen typ. Som alltid när man är seg.
Efter skolan hämtade jag Crille på stationen och vi åkte till willys och handlade lite mat. När vi hade ätit drog vi till teaterlokalen och spelade lite gitarr och piano. Ska börja spela lite tillsammans så bäst att börja nu eftersom vi är är proffs så att säga. Dock slutade vårt lilla rep med att vi satt och pratade istället. Älskar att prata med den killen. Han är så himla förstående och helt under helt enkelt.
Kvällen avslutades med Sofia, perfekt!! 
Tog en kaffe hos henne och sen ut och ragga lite. 

Sovmorgon i morgon till kvart i elva, dock tio för mig eftersom sjukhuset väntar innan skolan. Men sova till nio känns helt underbart. Har dansklassen i morgon också och känner mig peppad. Vi ska lära de små den första koreografin i morgon och hoppas på att det ska bli bra. Men det blir det nog tror jag. De är ju så duktiga så. 

Ska kolla på andra avenyn nu på webben!!!

Skolan

Sitter i skolan nu och har typ damp. Försöker fixa vår hemsida till vårt uf-företag men det vill verkligen inte fungera. Här hur trött som helst och orkar knappt hålla ögonen öppna heller. Allt är inte på topp idag så att säga.
Ska se om Thomas(min mentor) kan försöka hjälpa mig med hemsidan, dock har vi försökt ordna det här problemet länge. Problemet är att ladda upp bilder på hemsidan. Det kan låta som ett enkelt problem som inte är ett dugg svårt att lösa men det vill inte. Det står att det ska vara i jpg-format men det går inte ändå..

Folk pratade om pizza till lunch idag. Jag vet inte om jag klarar av att äta det men jag får väl dela eller i värsta fall smaka. Känner mig inte ett dugg sugen på att äta alls idag. Vill bara sova.

Jag ger upp med hemsidan nu. Orkar inte lägga ner tid på det längre!

P3 guldgalan

ÅRETS ARTIST
LARS WINNERBÄCK



Han är bäst och fy fan vad skönt att vann den kategorin. 
Längtar redan tills nästa spelning jag ska se!!!!

Helt slut

Jag är totalt slut efter tre timmars dans idag. Jag och Moa kom även dit en timme innan och fixade lite koreografi tills på torsdag. Första passet lärde vi oss två små koreografier till musikalen. Kul att vara igång!!!! 
Andra passet körde vi lite piruetter, och diagonal typ. Vi vet inte riktigt än hur upplägget kommer vara för specialgruppen så därför kan vi inte göra några koreografier. Ska bli kul när vi sätter igång med det också.
Men som sagt så är jag helt slut nu. Kan knappt röra kroppen och är lite orolig för att jag ska bli sjuk eller så. Fast jag känner mig mer utpumpad och deppig än sjuk.. Ah, får se hur det blir i morgon. 
Började en duktig kille idag på dansen som verkligen är grym på att dansa. Behövs verkligen fler killar i teatern. 

Ska föna håret nu och sen lär jag nog somna ovaggad inatt. Annars är det konstigt!

Dans

Nu åker jag iväg. 
Dans i tre timmar idag och jag gillar det skarpt :D 

Hörs ikväll efter träningen.
Och då är jag seeeeeeg ;D

Skola

Ska snart åka iväg till skolan. Hade sovmorgon till kvart i nio men det känns inte alls kan jag säga. 
Idag bjuds det då på prov, sen första psykologi B lektionen är idag också. Avslutar skoldagen med körsång, det ska bli kul.
Men nu måste jag sminka mig lite så jag ser lite bra ut i alla fall! 
Ha en bra dag :) 

Dagens outfite: 
Mysbyxor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Randig tröja - Indiska
Linne - Gina Tricot

God natt



Nu går jag och sover så jag orkar upp i morgon. 
Ska fan stämma min gitarr på onsdag så jag kan spela lite. 
Saknar det så himla mycket!!!

Orkar inte

Nu orkar jag faktiskt inte plugga mer. Men jag tror det kommer gå helt okej i morgon. Förhoppningsvis får jag inte IG men jag ska verkligen tänka efter och inte stressa. Det jag har prov på är affärskommunikation engelska. Inte nog med att det är affärskommunikation, allt är på engelska. Det är i för sig bra att kunna i framtiden men mina engelskakunskaper är inte allt för bra kanske. Har aldrig haft någon koll på grammatik och det är just sånt vi har lite i morgon. Har även ett grammatikprov nästa vecka som kommer gå åt helvete antar jag. Men jag får väl försöka plugga lite tror jag. 
Nu när jag har släppt det här kan jag skriva projektplanen som är prioritet nummer ett just nu. Dock vet jag knappt hur den ska vara uppbyggd men jag tror jag skriver lite så får jag hoppas att det inte blir allt för fel. 
Innan jag gå och sover ska jag kolla runt på lite kläder som kanske kan handlas in. Är så jävla shoppingsugen!!!
Imorgon blir det tre timmars dans, det gillar vi som fan.



18 januari

Fy fan, jag är helt slut. 
Det blev ett hårt pass på gymmet minsann.
Sitter här i sängen och äter en choklad och måste verkligen försöka plugga. 
Prov i morgon låter inte roligt eller lockande för fem öre. 

Fick reda en massa om Skottland idag.
Vill bara åka iväg nu, nu, nu, nu!!!!!!
Kommer dock vara jobbigt att vara borta två veckor. 
Men ska jag överleva.

Pappa kom med kaffe nu, ska dricka det medan jag pluggar!

Gymmet nästa

Stricker snart och hämtar Sofia för ett pass på gymmet idag. Känns gött att röra lite på sig efter en stressig dag. Mycket arbete inför mässan har börjat nu och idag bokades lite barnaktiviteter samt en del utav invigningen. 
Ikväll blir det plugg eftersom det är prov i morgon. 

Byeee!!

Se fram emot.

Just nu känner jag att jag verkligen inte vill ha skola i morgon. Men när jag tänker på allt som ska hända i år så blir jag något gladare. 2010 ska bli ett bra år och har en så länge en massa roligt att se fram emot.
  • En överraskning utav mina tjejer (min 18 present)
  • Praktik i Skottland i 2 veckor
  • Hairspray i Stockholm
  • UF-mässan i Eksjö
  • Bella 18!!!!
  • Eksjömässan
  • Studieresa med klassen
  • Studentresa med roliga människor i klassen
  • Balen
  • Studenten
  • Midsommar på Öland
  • Jobba?
  • Elle 18!!!!
  • Peter Pan
  • Bröllop i Malmö
  • Sofia 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Livet utan skolan...
Plus en massa mer så klart. Har inte bokat in så mycket i sommar mer än att hitta jobb osv. Förhoppningsvis kanske jag kan finna ett jobb som jag har i höst också. Kanske blir nog trevliga resor i sommar också förhoppningsvis. 
Ska gå igenom lite papper till min och moas dans så att jag har lite koll. I morgon är det skola, nytt schema! Efter skolan blir det gymmet, gött.

Inte trött

Jag är inte trött alls nu. Det är konstigt minsann! Tänkte underhålla mig själv med att städa i ordning kläderna hos pappa. I alla fall plocka in allt som hängde med från mamma. Har kommit på att jag har alldeles för lite klädförvaring hos både pappa och mamma, men det är nog värre hos pappa ändå. Tror jag måste ta upp det med honom och kolla om jag kanske kan få sno någon garderob inne hos Oskar. Dock sitter de ju fast i väggen men det skulle vara schysst att få ha lite kläder där. Han har tre och använder en tror jag! 

Får helt enkelt se när jag gå och lägger mig i natt. Brukar ju alltid bli så här. Tröttsamt, i för sig kanske det skulle vara bra om man somnade nu men det skiter jag i idag. Får ta smällen i morgon. 


Ta mig dit nuuuuuu!!

Blåsningen

Kollar på ett jävligt bra program på trean. Blåsningen heter det och det är skitkul. Det går ut på att kändisar blir blåsta och det är verkligen en underhållning att kolla på. 
Just nu är programledaren med som "skojjare" och lurar Kristin Meltzer.
HAHAHAHHA!!

Vid nio blir det Wallander, det ser jag fram emot. 
Blir att gå och lägga sig direkt efter det tror jag. Är jag så jävla seg i hela kroppen.

Pusshej

17 januari

Har faktiskt pluggat lite. Känner mig duktig och ska även fortsätta göra det ett tag till. Har väl dock släppt lite engelska för att jobba med praktikredovisningen. Hittade ett smidigt sätt att föra över bilder från mobilen, via bluetooth. Kom på att jag hade det på datorn. Himla gött alltså.
Om en timme eller något åker vi till pappa. Så måste hinna packa mellan pluggandet. Har på väldigt sköna låtar som gör det hela mycket lättare:

The baseballs - don't cha


Plugga

Jag vet att det typ alltid står på min blogg att jag ska pugga men det är typ det enda jag försöker göra dag ut och dag in. Jag måste verkligen plugga affärskommunikation engelska OCH vanlig engelska B. Det är nog prioritet ett idag så att jag inte gör allt samtidigt. Ska köra lite yoga när jag har pluggat så jag har något att se fram emot. 
Hörs senare : )

Hemma

Kom hem från Nässjö för en stund sedan. 
Har haft en rolig kväll med en massa skratt. 

Nu är jag väldigt trött så jag bara måste sova nu alltså.
Kom även på att det är söndag imorgon, sorgligt faktiskt. 



Äventyr

Nu sticker jag upp till Sofia, sen bär det av på äventyr. 
Hoppas att kvällen blir bra. 
Puss och hej! 
Ha en trevlig lördag : )



hjgfh

Efter skolan igår gick jag till Linn för lite fika och snack, det var mer än mysigt. Längesen vi umgicks, men nu kommer det bli mer och det gillar vi!!!
Vid åttatiden stack jag till Madde. Åt lite morötter och dipp och snackade om allt möjligt. Idol nästa nu då alltså. Kulkul ;p
Tillslut hamnade vi på hotellet i Nässjö. Det sög men det var ju en anledning varför vi var där också så. Sen hängde vi med på efterfest där stämningen var lite konstig men det var trevlig. Va hemma vid tre på natten, nice! 

Ska plugga lite nu, faktiskt! Ikväll ska jag och Sofia till Nässjö (igen) och träffa lite trevligt folk. Hoppas det inte blir lika sent inatt, inte för att jag ska göra något i morgon men ändå. 

Jag är så glad just nu. 
Resan till Bulgarien fixar sig.
Baltyget är klart.
Studentlokal är fixad.
Plus att jag ska göra en massa spännande i vår!!

Baltyg!



Var i Vimmerby och skulle kolla på baltyger. Jag hade tänkt mig lila först men det fanns ingen snygg nyans i det så det slutade med att det blev mörkrött. Jag är verkligen nöjd och vill bara ha klänningen uppsydd nu!! Jag ska ha svarta tillbehör så som skor, handskar och vätska. I för sig är det sånt som kan ändra sig väldigt mycket. Fick ett par svarta handskar utav Moster Gunilla men de var lite för stora vid överarmen så om de går att sy in eller så kör jag på dem. Annars får jag hittar andra handskar. Jonathan som jag ska gå med ska ha en väst i samma tyg som min klänning. Det kommer bli snyggt tror jag. 
Jag vill så gärna gå på balen nuuuuu : )

Sunny beach

Idag på lunchen var jag, Anna och Sofie på resebyrån och tänkte kolla lite resor. Helt plötsligt hade vi hittat en billig resa till Bulgarien och vi blev överlyckliga. Det enda som är grejen nu är ju pengarna. Men mamma sa att vi kunde fixa det på något sätt. Jag menar, jag måste bara få åka. Det verkar så jävla underbart och man vill ju inte vara utan studentresa. 

Väntar nu på att maten ska bli klar så att jag kan sticka upp till Madde ett tag och mysa. Vi får se vad kvällen har att erbjuda, jag återkommer med info om det senare! Det var i alla fall längesen vi sågs och det känns skönt att ses nu. 



Blää

När man väl ska plugga och få hjälp utav mamma så kan inte hon engelskan och man kommer ingen vart med det. Jag tappade allt i stället och orkar inte göra den minsta ansträngningen för att plugga. 

Kollar på made in sweden i stället, det är härligt. De försöker sätta ihop en grupp nu och det verkar gå bra! 

Blääää, allt är bara sugigt tråkigt just nu. Tror jag lägger ner det här och bara kollar på glee och somnar sen. 



Träning

Köpte gymkortet idag, najs! 
Blev än väldigt bra träning med 20 minuters uppvärmning på gåmaskinen..
Sen 40 minuters styrka, ben, armar, mage, rygg typ!

Toppen!!!!




Ser ni musklerna? NEEEJ! 
det är dem som ska byggas upp : )) 

Nu ska jag plugga, lycka till!

Hos sofia

Åkte upp en sväng till Sofia när jag hade varit på sjukhuset. Blev bjuden på mat och nu sitter vi och försöker smälta maten innan vi åker till gymmet. Hon hade stannat hemma idag för att hon hade sån jävla mensvärk. Vi hade bestämt att gymma idag men jag trodde inte hon ville det men eftersom det är bra att träna när man har mensvärk så hänger hon på idag. Vi ska verkligen hålla våra gymrutiner nu för att få igång det här :)

Ska byta om nu och sticka iväg sen. Lovar att ta en bild!

In my life, there's been hearteche and pain

Jag ska vara fullt frisk tills min student. Det är ett mål som jag hoppas på att klara. Allt ska någorlunda vara borta. Jag ska älska livet så som det är. Ta vara på varje situation och njuta av att jag är jag. Det är okej idag. Men det kan bli bättre. Jag får hjälp och ibland är allt jätte bra men ibland är det sämre. Jag har på något sätt tappat glöden, men jag ska hitta den för jag ska inte tappa. Inte igen. 

Mina vänner betyder allt och jag mår som bäst när jag är med dem. Detta året är det så mycket att se fram emot tillsammans med dem att jag inte vill tänka på annat medan jag har kul med dem. Jag älskar dem som står mig närmast och vill inte förlora dem. 
Jag är rädd att tappa vissa vänner men jag vet också att några står kvar min sida hur jag än är. Fast jag vet även att de lämnar mig om jag ger upp allt och det känns skönt. Jag vill inte förlora någon. 

Jag vet att inte många förstår vad jag babblar om men jag är redo att säga det än. Det kommer. Men jag vill inte öppna mig riktigt än. Ni får nöja er med det här. 

Måste bara säga att tack Sofia. Du betyder mest i det här och det var du som fick mig att inse att det var fel. Du är en underbar vän som stället upp i vårt och torrt. Jag har mycket att ge igen för att du har velat stötta mig och inte kliva åt sidan. Jag älskar dig bästis och jag finns här för dig, alla timmar, varje, dag, varje vecka, varje månad, varje år.


Foto: Sofia Johansson

Take a look at me now.

Efter att jag dampade ihop lite på alla mina läxor åkte jag och hämtade Sofia. Hjälpte henne med matte B och märkte att jag saknade det, konstigt nog. Pratade en massa och bara va liksom. Kände idag att jag hade saknat henne och det var ju inte så lång tid vi var borta från varandra ändå. Träffades liksom i måndags. Men jag tror att det var för att vi träffades varje dag under lovet! 

Har precis fixat lite inför dansgruppsstarten i morgon. Ska bli spännande och se hur många det är som kommer och om vi får ihop det även i år vilket vi förhoppningsvis får. I morgon blir det ingen koreografi mer än uppvärmningslåten eftersom vi inte har någon koreografi klar. Får bli nästa vecka. Ska köra lite diagonal och lekar tror jag nog. Moa är sjuk men kommer in i alla fall, som tur är. Men det är jag som får jobba med dem så får hon fixa musiken. I för sig vet jag att hon kommer att dansa ändå. Jag känner henne.

Ska sova nu. I morgon bli det skola en snabbis, sen gymmet med Sofia och sen dansen. Låter som en bra dag i mina öron :) Ska ta ett kort på gymoutfiten i morgon tror jag. (Sofia, påminn mig om det:D)



Hur gör man?

Varför har jag ingen motivation till att plugga över huvudtaget. Jag orkar verkligen inte. Hur fan gör man för att orka sånt där igen? Man kan ju inte skjuta upp allt till sista dagen. Det är ju bara ett halvår kvar, varför kan jag inte förstå det och bara sätta mig ner och plugga. Det verkar omöjligt för min del visst. 

Har i alla fall skrivit lite på apu-rapporten men jag vet inte vad jag ska skriva mer. Jobbigt. Projektplanen verkar så långt fram att jag inte orkar tänka på den. I för sig har jag prov på måndag vilket jag borde plugga på men jag orkar inte det heller. Någon som har något tips hur man ska göra? Snälla dela med er i så fall, jag måste verkligen ha tips!!



I skolan

Sitter här i skolan och har haft håltimme från halv tio. Börjar om typ tjugo minuter. Då är det UF som gäller och vår grupp har nog lite att ta igen. Måste fixa en massa grejer för det är närmare mässan än vad man tror. För er som undrar så är UF ett projekt som hela landet har möjlighet att delta i. Man startar, driver och avslutar ett företag under ett år i skolan. Det är väldigt roligt och lärorikt men framför allt har man chans att tjäna lite egna pengar. Dock så har vårt företag valt att skänka bort all vår vinst i när vi avslutar företaget.
Vi säljer ekologiskt te och ekologisk choklad som är väldigt god. Vi har även föreläsningar om ekologiska val i vardagen. Dock har vi inte haft någon föreläsning än men det ska vi nog fixa så vi har snart.

Skulle egentligen till Tranås idag men det blir inte så, så idag ska jag passa på att plugga eftersom det är ganska mycket just nu. Får se om jag gör lite yoga sen mot kvällen.

Glöm inte att rösta på mig till veckans blogg :D
http://dho.blogg.se/2010/january/veckans-blogg-1.html#comment

Puss och kram!

dans och klänning

Nu är jag slut i kroppen. Tre timmars dans tär lite på kroppen när man inte tränar så mycket. Men det ska bli ändring på det nu eftersom jag ska köpa gymkort. 
Det var sjukt roligt på dansen idag. Det är tre timmars dans just för att det är två olika saker. Första en timma och en kvart är det den vanliga gruppen i peter pan. Sen i en och en halvtimme är det specialgruppen i peter pan. Det var garanterat roliga på specialgruppen då vi gjorde lite teknik och lite steg över golvet osv. Nästa vecka börjar vi med koreografin. Det ska bli sjukt roligt. 

I går var jag inne på JC och köpte en klänning på rean.

Märke: Rut mfl
Kostade 150 kronor på rean, som hittat :)

Innan jag dör helt och hållet så ska jag sova nu. Härlig träningsvärk i morgon! 
Ser fram emot ett besök i Tranås i morgon hos Andréa, det var ett tag sen.
God natt


12 januari

Kom nyss hem från en heldag. Började med att jag hade glömt ställa klockan så jag vaknade tre minuter i nio när jag börjar tjugo över. Men jag kom i tid. I skolan hände i så mycket mer än att vi fick veta en massa saker som skulle vara inne innan vecka sju. Lyckades dock förlänga boken vi skulle läsa i alla fall. Fick veta mitt slutbetyg i psykologi a och det gick väldigt bra. Blev ett mvg! Inte helt fel.
Mamma ringde mig också idag och sa att hon hade bokat en lokal till min student nu. Det börjar närma sig vill jag lova.
Efter skolan gick jag först förbi lokalen och hälsade lite på Emma som jobbar där nu förfullt. Gick till stan för att möta upp Sara och fixade en liten suprise. Tror det kan bli väldigt bra faktiskt!

Ska göra lite mat nu och sen väntar tre timmar dans!
Jag gillar det om något :)))
byebye

Ojdå!

Fastnade visst vid datorn och gjorde mig en ny banner till bloggen. Det var ju lite roligt. Säg gärna vad hur du tyckte den blev bra, är ju rätt bra att ha lite kommentarer när man ändrar något. 
Nu ska jag sova annars kommer jag inte komma upp i morgon. 
God natt.

Måndag den 11 december

Första dagen i skolan gick rätt bra ändå. Kom upp i tid och kom till skolan i form så. Dock var jag väl trött och sådär men jag tror det blir värre med tröttheten om några dagar. Hände inte speciellt mycket, måndagar är faktiskt väldigt tråkiga i skolan så. Fick ju självklart veta att vi har prov om en vecka, himla roligt det där. 
Jag och Sofie smet iväg från samhällen och hämtade mina gymkläder sen åkte jag till skolan och va med Sofia på hennes matte. Kul att hennes lärare är så virrig att hon inte fattar att jag inte går i den klassen. Herregud, kvinna! Hon frågade mig liksom vart jag hade mina matteböcker, roligt det där. 
När vi hade biffat klart på gymmet åkte jag hem och åt tacos. Sen satte jag och min bror oss vid tvn och spelade lite spel. Mysigt.

Har inte hänt så mycket mer spännande än det faktiskt. Tråkigt nog.

Ska börja läsa Johan Theorins första bok nu. Skumtimmen heter den och den ska tydligen inte vara lika bra som den andra men dålig lär den ju inte vara ändå. Har sovmorgon i morgon! 

RÖSTA :D nummer tre är jag! 
http://dho.blogg.se/2010/january/veckans-blogg-1.html



Veckans blogg, RÖSTA!

http://dho.blogg.se/2010/january/veckans-blogg-1.html#comment

RÖSTA PÅ MIG, JAG SKA VINNA!!! 
SÅ KOM IGEN. GÅ IN PÅ LÄNKEN, LÄGG EN KOMMENTAR ÅT NUMMER TRE :D



Träna!

Två timmar på gymmet är ju underbart minsann! Det var längesen det var så skönt att träna och nu ska det bli en vana för oss att träna. Två gånger i veckan och ibland kanske mer, hur skönt låter det inte? Blir du inte lite sugen på att gymma?
Gymma tycker jag är den skönaste träningsformen. Gör det du med en kompis blir det ännu bättre. Du kan själv bestämma när du vill träna, hur mycket du vill träna och hur länge. Dock kan det ju bli slappt kanske men är man två som gillar att träna så går det åt bara farten! 

Lite vårnytt

Satt och spanade efter lite nytt att shoppa. Det väntar en resa för mig och Sofia till Norrköping framöver så man måste ju va på sin vakt när det gäller shopping. Lär ju i för sig komma mer och det är nog mycket man vill ha på Monki när vi kommer dit. 


För mig är Monki många stora tröjor som man kan dra på sig.
Men klänningen ser också väldigt snygg ut : )



Jackan är så sjukt snygg! Den ska bli min i vår så är det. 
Smycken är ett måste på H&M och tröjan såg ju väldigt snygg ut ;) 
Sjalen passar perfekt till jacka.

Veckans blogg

Sofia ska ha en tävling på sin blogg nu där du har chansen att bli veckans blogg. Har du lust att vara med och tävla tryck på länken HÄR. Om du har tur så kanske du vinner, vem vet! Men gå in och tävla vetja : )) 



Jag vill inte

Det är inte första gången jag inte vill till skolan och inte den sista tror jag. När jag säger det påpekar alla hela tiden "men det är ju bara en termin kvar". Men det spelar väl ingen roll? Jag tycker fortfarande inte det är kul i skolan, det är ju inte som att det blir roligare för att man inte har så långt kvar.
Finns inte så mycket att göra mer än att gå till skolan, veckorna brukar ju faktiskt gå ganska fort måste jag ju påpeka. 

I en annan del av köping började visst nu och det ville mamma kolla på så det gör jag också. Har inte sett det innan man andra folk brukar ju kolla på det och tycker det är bra så jag måste ju nästan kolla på det också. 


Skolavslutningen i ettan tror jag, rolig kväll!

Längtar

Gårdagen var mysig. Vi spelade buzz, åt lite, spelade rumikubb och sen buzz igen. Somnade nog vid halv fyra, fyra tror jag. Men vi var pigga och glada i morse och tog kurs mot Eksjö och teatern. 
Vi sjöng en låt ur musikalen och sen gick igenom scen för scen och lyssnade på musiken som är helt underbar! Det är liksom svängmusik rakt igenom och det är verkligen härliga känslor i låtarna.
Detta kommer verkligen bli helt underbart. Manuset är tydligen väldigt nytt och sjukt bra. Vi är först i Sverige att spela Peter Pan med det här manuset. Det känns ganska coolt faktiskt.
Sitter och lyssnar igenom låtarna på repeat och tröttnar aldrig. På tisdag börjar vi med lite dans, tre timmar dans på tisdagar, rätt jävla kul alltså. 

Ska börja packa ner lite till Mamma nu, ska nämligen till henne i kväll. Sen ska jag fan börja plugga lite, måste faktiskt skärpa mig med det rätt mycket.

Nu ska jag fortsätta lyssna på Peter Pan och drömma mig bort och längta tills vi börjar med allt på allvar. Det kan inte blir annat än sjukt jävla bäst detta!!



..

Nu drar jag! 
Ha en toppen kväll och en mysig söndag i morgon : )

Nattfåk

Läste precis ut boken nattfåk. Jag lånade den av Sofia för hon sa att den var så sjukt bra och jag kan bara hålla med. Boken är skriver av Johan Theorin. Det är hans andra bok, den första heter skumtimmen. Jag har även letat lite och han ska ge ut två böcker till. Böckerna handlar om olika årstider på Öland och nattfåk utspelar sig under vintern, en fåk är en slags storm som är otroligt stark. I denna boken flyttar familjen Westin till Åludden, en gård som har stått öde ett tag. Det spökar på gården är det finns även berättelser om livet på gården förr. 
Det som är bäst med boken är hur Johan skriver. Han skriver väldigt innehållsrikt och använder sig utav 4 berättelser i en och man hänger verkligen med. Självklart så faller historierna ihop i slutet så där snyggt som bara han klarar av. 
Har du inte läst nattfåk eller skumtimmen så rekommenderar jag verkligen dig att läsa dem. Har dock inte läst skumtimmen än men den lär ju vara bra den också! 

Ska hoppa in i duschen innan jag drar mig till Mariannelund. 
Ha en bra lördag folket!



Let's dance

Kollar på reprisen av let's dance just nu. Brukar faktiskt inte kolla på det för jag gillar inte när det är pardans. Det känns bara som de dansar för varandra ungefär. Gillar mer fart och fläkt i gruppdanser. Eftersom det är första programmet för säsongen så är ju alla par kvar. Alltid kul att se dem som misslyckas lite tycker jag. 

Ska försöka få tag i Jonathan så att jag får reda på när vi ska komma till honom ikväll. Ser fram emot kvällen faktiskt och kommer nog inte kunna uppdatera i kväll eller i morgon innan teatern. Men ni får leva med det tror jag! 



Eksjörevyn

Var och kollade på den nu på kvällen och den var bättre än förra året. 
Den dög helt enkelt. 
Bäst var pungvisa och polisstation, thai air var i för sig också väldigt bra. 


Nice

Nu jävlar har jag fått till Sofias blogg så som den ska se ut. Vad skönt det känns minsann. Det var fan inte lätt och jag betedde mig som värsta pms-flickan innan. Tycker lite synd om pappa så här i efterhand. 

Skjutsade hem Sofia för en stund sen och sitter just nu i min säng och dricker upp min stackars cide som blev över från nyår. Kan ju inte riktigt ha en fylla på den så jag tänkte att det var lika bra att ta den nu. Ska nog passa på att börja lite smått på projektplanen som jag inte har gjort än. Dåligt av mig. Blir en massa plugg nästa vecka om jag inte skärper mig. 

I morgon ska jag och Crille till Jonathan i Mariannelund och ha lite myskväll. Spela buzz vet jag att vi ska göra. Stannar där över natten och har teater sen på söndag. Vad härligt det ska bli att sätta igång med den igen. Nu kör vi gänget. Peter Pan nästa så att säga. 

Ska nog sätta mig med projektplanen, eller om jag ska ta den i morgon och kolla på film i stället.. 
Låter mycket bättre (jag kommer aldrig skärpa mig när det gäller att plugga!!!)

Puss på er! 



FUCK!

Idag har inte bloggdesignen funkat alls för min del. Ska fixa till Sofias blogg och det blir fan aldrig som jag vill. Får fan damp snart, på riktigt.

Nu släpper jag designen för ett tag, får väl sitta inatt istället. Åker upp till Sofia för att sen åka och kolla på Eksjörevyn. Jag ser fram emot det faktiskt. Hoppas att det är bättre än det var förra året. 


Min finfina ring är köpt på gina tricot, tror jag! eller om det var lindex.
I alla fall så är den sjukt snygg!

Yes!

Nu tror jag minsann att jag har löst problemet jag hade innan. Det tog tid, men det var det värt. har suttit hela kvällen och fixat men nu äntligen. I för sig lär det inte ta många dagar innan jag fixar igen, tröttnar på något eller så i den stilen. Känns ändå bra nu och jag börjar lära mig. Hemsidan jag använder är verkligen superbra och det gäller att inte stressa för då blir inget bra. 

Klockan är nu två och jag ska sova. Tänkte ställa klockan på elva i morgon, även om jag är ledig. Men kan vara skönt att vända tillbaka på dygnet snart kanske. Känns skönt att jag inte har någon skola i morgon, tackar Barbro för det. Hon gav oss ledigt för att vi jobbade på julmarknaden, dock var jag ju inte där men jag behövde inte gå ändå. Alla andra hade ju ledigt så. 

I morgon blir det Eksjörevyn med Sofia och hennes syster. Skönt att bara behöva betala 50 kronor när det egentligen kostar 190. Det tackar jag Sofias farbror Jerry för. 




Hittade något konstigt bildredigeringsprogram, 
skulle vilja ha något coolt som man kan göra bilder till headern i! 
Tipsa mig tack : )

under uppbyggnad

Håller för fullt på att fixa med bloggen. Har märkt att det inte ser likadant ut hos alla. När man ska kommentera så ser sidan helt konstig ut och allt är åt vänster. Det är ju inte så det ska vara så jag och Issa försöker förstå vad det är. Issa lär bli galen om hon inte tar reda på vad som är fel. Jag lovar ;p 

Jag hoppas jag får till detta annars kommer jag sitta hela natten och pilla.
Puss så länge!

Bloggdesign

Klockan är fem på morgonen och jag är fortfarande uppe. Har nog allmän sömnbrist tror jag. Det som håller mig vaken just nu är designen på min blogg faktiskt. Sitter och småpillar lite med det enda och det andra. Ser ni någon förändring? 
Jag är verkligen inte proffs på det här men jag ska baskemig lära mig det. Så Issa slipper hjälpa mig hela tiden. Det är i för sig hon som kan allt bäst men det är alltid skönt att kunna fixa lite själv. 
Skulle få photoshop utav henne sen vilket betyder att jag kommer kunna göra egna headers och så. Har även hittat en hemsida som är en superbra hjälp.
http://designadinblogg.se/index.asp
Jag har redan lärt mig en del och det är kul att hålla på faktiskt.

Men även om jag verkligen inte kan sova så ska jag nog försöka. Pappa går snart upp och det känns väl inte helt okej kanske. Får fortsätta kolla lite i morgon tror jag! 
God natt. 



drömprins?

Hur fasen ska man hitta sin drömprins?

Jag undrar själv det, och framför allt hur jag ska hitta en pojkvän. Jag är 18 år och har varit ihop med en person, en seriös alltså. Jag klagar inte eller så för jag vet att det finns folk som inte har varit ihop med någon och det gör ju inget. Men jag börjar undra hur fan man hittar en kille egentligen? Det gick så snabbt allting när jag och Hampus blev ihop och det tror jag va lite därför det inte fungerade. Det var längesen, så inget vi behöver ta upp. Historia så att säga. 
Jag har egna erfarenheter i att det är förbannat svårt att han killkompisar utan att nästan behöva gilla dem. Gillar man inte killen eller killen inte gillar än så kan man tydligen inte vara kompisar, även om killen säger det. Är det någon snällare variant utav "jag vill aldrig mer prata med dig". Hur ska man veta om killen är rätt för en när man knappt har lärt känna honom. Om man ska leva tätt inpå varandra kanske det är bra om man lär känna varandra och känner sig fram om man är okej för varandra.
Det känns som att jakterna efter killar ofta är när man är ute och festar och jag orkar inte med sånt. När det enda festen går ut på är att hitta en snygg kille, strula med honom och förhoppningsvis bli ihop med honom. Ett förhållande som inte varar speciellt länge. (
Grattis till er som har fått det att hålla). Killar ofta bara strula med någon och sen, fine. Det är inte så stor sak i om man strular med någon eller inte för dem. Men många tjejer vill strula med så många som möjligt på en och samma fest. 
Jag har hittat killar genom teatern mest. Vi har samma intresse och man är redan sig själv från första början. Sen att det bara funkat en gång beror ju på annat. Men det är nog väldigt viktigt. Att vara sig själv. Det är ett stort misstag alla gör, att inte vara sig själv. Det blir ju ändå en chock när du visar dig själv till slut. 

Jag skulle vilja veta hur man fann en drömprins, eller i alla fall en pojkvän. Alla säger, det kommer, det kommer. Även jag gör det och det kommer till alla andra runt omkring men jag antar att det bara är att vänta. Tillslut dyker han väl upp. En sista sak är nog att våga satsa. Han kanske inte har allt din drömprins har men han är inte alla fall mänsklig, det är inte drömprinsen. Ge killar lite mer chans.

blaaa

Nu har jag extremt tråkigt!!!!!!!!!!

Har varit väldigt duktig idag, gjorde nästan klart min apu-rapport. TOPPEN!
I morgon ska jag börja med projektplanen så att jag kommer igång någon gång. 

Ska kolla på hairspray nu.
Vill få lite positiv energi för jag känner mig så låg nu, bajs. 



kaos kanske?

Snart börjar skolan och det lockar faktiskt inte det minsta att gå dit. Visst, det är kanske inte så kul med lov när man egentligen inte gör något alls med sitt liv men jag orkar inte. 
Det är ett halvår kvar och jag vet hur extremt snabbt allt kommer gå och jag kommer stå där på trappan och skrika att jag ska ta studenten innan jag hinner reagera. Det kanske är just det. Jag vet inte om jag vill ta studenten egentligen. Vad fan ska jag göra efteråt? Jag vet inte vad mitt liv kommer att erbjuda eller vilken väg jag ska ta. Vill vara kvar åtminstone ett halvår till så att jag kan vara med på Peter Pan. Men vad händer sen? Ska jag jobba, plugga eller vad vill jag med mitt liv? Jag skulle jätte gärna veta här och nu vad jag vill men jag antar att det är såhär det ska vara. Helt kaos i huvudet och allmän panik. 
Jag vet att det kommer lösa sig, alla säger det hela tiden. Men kan jag inte få ha lite panik då? Egentligen vet jag inte om jag hade någon lust att veta exakt vad livet ha att ge mig. Överraskningar är väl inte helt fel. Jag har några tankar, men jag vet inte om jag vågar satsa på dem eller inte. Det är liksom två helt olika gener helt och hållet, jag  vet att man måste våga satsa... 

Alltså detta blev ett väldigt kaosinlägg men det får ni leva med. Det är kaos i mitt huvud nu så det är därför. Tror det är såhär för alla någon gång? Jag är ju inte mer än mänsklig så. 

Min mage gör ont nu också.. fan! 


6 januari

Idag är det en slappdag för min del. Somnade vid halv fyra igår för att jag skjutsade hem mamma, Ted, Micke och Anders från en fest. Fick lite pengar för det och det kan jag väl säga behövdes. De var lite jobbiga när vi åkte hem men jag överlevde. 

Pulkaåkningen igår var hur rolig som helst. Vi flög ner mer otryggt än tryggt men vi skrek och skrattade som bara den. Måste vi verkligen göra om. Kollade på snapphanar när vi kom tillbaka till Sofia och den var sjukt bra. Har ni sett typ arn och tyckte den var bra så kommer ni tycka att snapphanar är bra också. Se den är helt enkelt mitt budskap. 

Sofia var här nyss och drack en kaffe och tjatade lite. Trevligt minsann.

Nu ska jag börja på min apu-rapport som vi säkert måste lämna in nästa vecka. Sen måste jag göra projektplanen också. Så Emma ska alltså försöka vara duktig och plugga lite! 

Tjohej!

.,.,

Hur fan får du mig att vända allt mot mig?
Du behandlar inte saker och ting på rätt sätt,
men jag tycker jag är en idiot.
Hur får du mig sån?







Spännande dag.

Idag var alltså jag och Sofia iväg bland skog och mark för att hitta fina fotoställen. Det var absolut en spännande dag för vi har ingen aning om vart vi var någonstans men tillslut kom vi hem. Lyckades fastna i snön tre gånger men alla gångerna tog vi oss fan ut. Det är ju teamwork om något. Sista gången var dock jävligt jobbigt. Det var sista stället vi stannade på och vi va trötta och orkade liksom inte med mer bekymmer. Men med hjälp av samarbete så tog vi oss ut även den gången. Sofia stod bakom bilen och pekade och hade sig och jag gjorde allt för att försöka styra. Nu blir det nog inga skogsbesök på ett tag i alla fall. 
Det var en väldigt mysig dag som avslutades med två filmer hemma hos Sofia. 

Fick en del väldigt fina kort ändå så allt slit är värt det. 
Så titta nu och njut :)


Något slags vatten drag vid Eksjö!




Vacker tjej vid dött ställe


Åkte vidare till ett hus som såg öde ut, så vi passade på!






På vägen mitt ute i ingenstans.


Underbar bild! 

sova!

Ska sova nu så jag kommer upp i morgon. Först blir det frukost hemma hos Sofia för att sen sticka ut och fota lite bland snön. Vi ska nog få till några fina bilder tror jag. Har ju lyckats innan menar jag. 

Fick plötsligt behov utav att läsa i min bok!! 
Blir det innan jag somnar nu faktiskt. 

Sov gott : )


Fota är något som vi båda gillar att göra, i alla väder!

2009

Låg här i sängen och tänkte lite. Det är rätt sjukt att det redan är ett nytt år. Detta året har gått så extremt fort och nu är det inte långt kvar tills jag tar studenten. 

2009 blev ett bra år för min del. Även om det inte kändes så i början. Det har hänt så mycket och flera förändringar, både negativa och positiva har ändrat mig som person också. Året innehöll en del stora händelser men framför allt väldigt många stunder då jag har kommit närmare vissa men glidit ifrån en del. Till att börja med har vi Annie. Något jag nog aldrig glömma, så som jag aldrig glömmer Oliver. Annie var en extremt rolig resa med underbara människor som har gjort mitt liv till det bättre. Sen kom midsommar då vi bestämde oss för att åka till Öland och det ångrar jag inte för en minut. Det var en underbar stämning och fantastiska fyra dagars fest. Vi längtar bara tills vi får åka igen. Tänker inte fira midsommar någon annan stans än på Öland. 

Åkte till Öland en ytterligare gång fast den gången med mamma, Oskar och Sofia. En skön semester med dem jag älskar mest. Jag och Sofia drog in till Kalmar och shoppade och hade allmänt mysigt. Sommaren innehöll även många mysiga sommarkvällar och en kväll som jag inte glömmer i första taget. När jag och Sofia utan anledningen egentligen satt ute och pratade konstant i en massa timmar. Förstår inte att två människor har så mycket att säga varandra. 

Hösten närmade sig och jag började trean, helt oförståeligt enligt mig. Den 8 september fyllde jag 18 och det var nästan en vecka med firande hit och dit. Jag hade en bra födelsedagsvecka minsann. Jag kämpade även med mitt körkort och den 29 oktober var det mitt och jag har nog aldrig varit så glad i hela mitt liv. Körde hela tiden överallt och tröttnade aldrig. Har inte gjort det än faktiskt, tro det eller ej. 

Som jag sa innan så kom jag detta året närmare en del men har även glidit ifrån en del, tyvärr. Det finns även folk som har visat en annan sida på sig själva. Både ont och gott. I det stora hela tycker jag att de jag har nu är tillräckligt bra så att säga. När folk börjar glida ifrån kan man i stället tänka att då kanske det inte är en äkta vän. De som idag står kvar vid min sida vet jag är mina äkta vänner. De är vänner som verkligen bryr sig om mig och älskar mig hur jag än är.


Annie - en oförglömlig resa med underbara människor.


Midsommar på öland - fyra dagars galen fest med de bästa tjejerna


Öland igen - en mysig semester på favoritstället


Sommar 09 - en extremt skön sommar


Körkort - en helt fantastisk dag

Nu hoppas jag att år 2010 kommer att bli en bra år. Men varför skulle det inte bli det? Jag tar ju liksom student i år och det kommer bli underbart. Hoppas att ni alla andra också får ett bra år och ta vara på varje stund som kommer. Ta hand om de vännerna du inte vill mista och va en god vän. Gott nytt år återigen!

göta kanal 3

Den var helt okej. Tycker dock ettan och tvåan är bättre men den är ändå värd att se eftersom det är göta kanal. Det hör lite till enligt mig att man ska ha sett dem faktiskt. Får se vad kvällen har att erbjuda, är jävligt trött så kan nog somna vilken sekund som helst känner jag. 

Men nu var det visst mat. 
I morgon blir det lite äventyr med Sofia! det gillar vi



sunday

Har inte riktigt kommit in i veckodagarna än men det känns att det är söndag ändå. Jag vet inte varför men hela kroppen är lam. 

Igår blev jag väckt utav Sofia som sa att vi tjejer skulle till på en roadtrip. Så det var bara att ta sig ur sängen, slänga i sig frukost och sticka upp till Sofia. Roadtripen började med att jag, Sofia och Elle åkte till Tenhult för att hämta Bella. Sen drog vi vidare till Jönköping där vi åt tacobuffé och sen drack en chailatte på Wayne's coffe. När vi kom hem till Eksjö igen åkte vi till Elle där vi åt lite snacks samt spelade Buzz. Vid nio ungefär så skjutsade jag och Sofia hem Bella och åkte sen till Sofia och kollade på film och åt daimtårta. 
En extremt mysig dag med mina tjejer som borde göras om. 

Nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag, Oskar och pappa kollade på bio. Göta kanal 3 blir det och vi får hoppas att den är rolig. Oskar säger att den inte har fått så mycket positivt men det skiter vi i. Den är nog bra ändå.



nyårsbilder


Underbar förrätt minsann!!!


Fiiiiiiina flickor :)


Pusskalaset började tidigt!


Det kom folk! Nice


Killar också.


Det blev en massa shake ass..


Min tjejer, det ser grymt äckligt ut men det är för att alla garvar!
De är i alla fall bäst <3


Mysbilden får avsluta!! 


TACK FÖR ETT GRYMT NYÅR!
NU FÅR VI HOPPAS ATT 2010 BLIR ETT SJUKT BRA ÅR!!!!!


nyårsfirande

Det var en lyckad fest igår. Började med mina älsklingar och en god middag. Bjöds även på fördrink och lite shotar. Efter middagen spelade vi bear/cider/wine-pong och jag och Bella var ganska dåliga faktiskt. Blev lite mer snapsvisor innan lite fler tjejer kom. Efter ett tag kom det även killar och festen fortsatte tills vi skulle promenera ner till stan.  Lyckades även detta året missa tolvslaget. I för sig var jag på stan men inte på torget, så typiskt mig. Men jag var ju faktisk tvungen att städa i ordning eftersom festen var hemma hos min pappa. Efter torget åkte jag och Elle runt med Sofie ett tag innan vi träffade Sofia och Bella för efterfester. Kanske inte det roligaste men helt okej. Sen skulle vi följa Bella hem och det var seriöst den längsta promenaden i mitt liv. Det tog fruktansvärt lång tid för mig och Sofia att komma hem till min pappa. Men jag tror ändå det var bra för både oss. 

Idag har vi luggigt framför tv:n hela dagen och ätit en massa typ. Jag mår bra bara att jag är trött, men det hör till.

Slänger upp bilder när jag har fixat dem!

RSS 2.0