ojojoj

Det är nog ett under som att kommit över mig idag. Jag lyckas vara trött vid halv elva på kvällen, det är skönt samtidigt som det är jobbigt. Jag måste plugga lite men jag antar att det får gå som det går i morgon. Problemet är att det verkligen gäller i morgon. Jag har inte tid, ork och lust att misslyckas längre även om det känns som om jag kommer göra det. Men jag får hoppas på det bästa.

Idag var jag och tränade igen. Det var skönt att träna av sig eftersom vi åt på sunrise idag. Dock var min kropp sjukt seg och orkade inte alltid med. Inte kul alls. En annan sak som är jobbig är att  jag hela tiden fryser så jävla mycket i skolan. Det är verkligen kallt alltså. Så himla jobbigt. Okej, det där kanske inte va något som någon ville veta! 

Anledningen till att vi åt på sunrise idag var att våran kära Lina fyllde 18. Vi var ett gäng från klassen som hade en trevlig måltid. Så grattis till dig och hoppas du fick en bra dag :) 

Nu har jag inte tid att blogg mer. Jag måste plugga faktiskt. Vi hörs nog i morgon tror jag, då ska jag bland annat sova över med Hanna i Nässjö. Det ska bli underbart att träffa henne igen. Jag längtar något enormt <3


Min vackra underbara Hanna Berg som jag älskar så djupt <3

löven ligger klistrade mot marken

Sitter i min säng, tända ljus jämte mig, Lars Winnerbäck i öronen och en massa läxor jämte mig. Funderar starkt på att städa lite i mitt rum, alla kläder som ännu inte är uppackade från mamma. Sen ska jag nog läsa lite psykologi och sen förhoppningsvis sova lite också. Får sån panik när det ser ut som stryk i mitt rum, så varför inte passa på att städa mitt i natten när man ändå inte kan sova. Man gör ju ingen nytta av att ligga i sängen och vända och vrida sig.

Idag blev jag kallad trollunge av min lärare? Jag frågar mig bara, VARFÖR? :O Okej om jag hade gått i typ dagis eller något och varit liten, fräkning, stort hår och ful. Men jag är 18 år, går sista året på gymnasiet och jag behöver fan ingen behandling som en barnrumpa. Det gör inte saken bättre, tro mig. Hur kul tror du det är att bli kallad trollunge? Det är nästan så töntigt att jag har lust att skratta, men jag kan inte. Det andra gör för ont. Att jag försökte öppna mig för dig, helt i onödan. Jag lät det falla till ingen mening, det enda jag får höra är att jag är en lite trollunge. Man kan ju undra vad du skulle säga om jag verkligen berättade? Skulle du ha mer respekt för saken då? Skulle dina handlingar bli annorlunda? Jag vill för att få veta svaren men jag vill inte att du ska veta något. Du tror ju att du är lärare i förskolan eller något så.

Dagen har varit sådär. Min mening har aldrig varit att visa något. Jag vill inte samtidigt som jag nog innerst inne vill, jag vet inte. I alla fall, det behövs en skärpning så att kollen kommer tillbaka. Kollen att dölja det ena med det andra.

Var och tränade idag, toppen toppen minsann. Det gick bättre både för mig och Madde idag än vad det gjorde förra gången. Det kan ju inte vara annat än positivt, eller hur? Det var i alla fall skönt att träna av sig efter denna dagen. 



Nu ska Emma städa sitt rum och sen plugga, natten är ung mina vänner. Hoppas ni sover gott :)

Mathilda Lindström - kom till mig


På fredag är denna underbart duktiga flicka med i Lilla Melodifestivalen. Hon är sjukt duktig och min telefon kommer bli överhettad. Jag lovar, ni kommer bli förälskade i henne på fredag. Rösta nu alla människor. Första klippet är hennes låt hon ska sjunga på fredag och det andra klippet visar bara lite vilket självförtroende hon har. Det är sjukt. Kan också säga att hon är tio år gammal och har skrivit låten själv, hur gulligt är inte det? Jag saknar min lilla galna "syster" nu faktiskt och det skulle vara roligt att träffa henne igen!

söndagsnatt

Denna helgen har varit bra. I fredag var det supermysigt med Sofia. Vi kollade på the lake house hemma hos henne, och vi båda förstod filmen bättre denna gången. Lördagen började med lite prova-på-dag med teatern och det var kul. Vid sju var det dags att äta på sunrise. Vi väntade otåligt på maten i en timme och fy tusan vad gott det var efter den timman. Innan hotellet gick vi till David för lite förfest. På hotellet var det bara pubkväll men jag och Linn hade roligt ändå. Kvällen slutade med en nattmacka hemma hos henne! 
Idag var det audition för den nya musikalen, peter pan. Kom dit klockan tio och fick komma in efter fem och en halvtimme. Det var en lång och jobbig väntan minsann. Efter det så kom Ebba hem till mig en snabbis, vi gick ut en sväng och snackade en massa. Så oerhört skönt, man kan verkligen prata med henne vilket känns underbart. Hon är sjukt bra helt enkelt!

Är rätt nere just nu men orkar typ inte spekulera i det. Klockan är nu halv ett och jag funderar på när jag lyckas somna inatt. Ett framsteg är nog att stänga av datorn. 


höstdepression? puuuuh, bullshit eller vadå?

sex and the city!

Mamma jobbar natt ikväll vilket betyder att man har lite sämre kvällsrutiner. Jag känner för att typ aldrig gå och lägga mig ikväll faktiskt. Lite busigt sådär.

Jag och min bror sitter i tvrummet och kollar på comedy fight club vilket är väldigt roligt må jag säga. Vi åt faktiskt glass ikväll också, det är verkligen inte varje kväll. Dock har jag lite ångest för det men jag får väl leva med det då. Snart ska jag nog lägga mig i sängen, tända några ljus och kolla på sex and the city. Det är mys på hög nivå må jag säga. Det enda som fattas är någon bredvid mig i sängen... 
Får sova lite extra i morgon för jag ska till sjukhuset vid halv nio så jag tyckte inte det var någon idé att sticka dit en kvart eller något. Sen fortsätter dagen men uf hela dagen vilket nog känns bra. Hoppas vi kommer lite framåt, fick i alla fall ett gott besked från rektorn idag. 

Varför vill inte känslorna för dig släppa? 
Ska jag gå runt och känna såhär hela tiden? 
Kommer jag aldrig att växa ifrån det eller?
Det är jobbigt eftersom du alltid finns nära!
Jag försöker glömma, dölja och gå vidare!

jag får liksom ingen ordning

Redan torsdag igen och denna veckan har gått förbi utan att jag egentligen har gjort något vettigt alls. Förstår inte vad jag gör med min fritid. Känns bara som att man sover, äter, går i skolan, äter och sover.. om och om igen. Man säger hela tiden att man inte har tid och skit. 

Åt precis en god lasang, med grönskar, spenat och något annat i. Åt dock för mycket så jag måste gå ut och röra på fläsket lite så att jag inte förvandlas till en tjockis här i min säng. Efter promenaden måste jag plugga lite körkortsteori, psykologi, engelska b, matte c och läsa böckerna som vi har i svenska och engelska. Jag älskar mitt liv, jippi! Måste ta vara på att plugga nu för jag kommer inte hinna det i helgen. 

I morgon ska jag och min bästis ha jubiliumsmys tillsammans. Tacos, film och övernattning=toppen ju. På lördag är det först prova på dag med teatern sen ska Julia firas på kvällen, sunrise och sen kanske hotellet. På söndag är det först audition och sen ska jag ha söndagsmys med Ebba.
Låter som en bra helg va? Kan jag verkligen behöva känner jag. Allt är lite upp och ner så jag behöver få annat att tänka på. 

jag får liksom ingen ordning på mitt liv
det kan va så förfärligt, det kan va så bra
om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
det kanske va pundigt, det kanske va bra



.

Slut på ord,
jävligt slut på ord.
Slut på känslor,
förutom en känsla,
som aldrig kommer försvinna. 
Hat,
ilska,
hopplöshet, 
ensamhet.
Känslor som inte försvinner.
Hur mycket man en försöker.
Du gör det inte lättare
tack eller något?


träna är underbart!!!!

Fy fan vad underbart det var att träna idag, det var lite jobbigt, vi skrattade en del, svetten rann men det är så skönt efteråt när man har klarat det. Jag blir även lite glad när jag har tränat, jag vet inte svara på varför men man får någon slags lättande känsla i kroppen när timmen har gått. Detta blev ju bara skitsnack men det är i alla fall skönt att röra på fläsket.

I morgon är det UF kickoff mässa som gäller i Jönköping. Åker från skolan vid kvart i åtta och ska få lyssna på gamla UF-företag, UF-året osv. Jag hoppas på att det blir kul och intressant faktiskt. Annars kan det nog bli rätt segt om föreläsningarna inte är något intressanta alls.

Jag vet inte vad som händer, men det verkar inte som att jag får ihop några hyfsade meningar just nu. Orden bara snurrar i huvudet och inget ord blir det rätta. Tur att jag inte har någon novell eller liknande som ska in i svenskan nu då när det är såhär.

Nej, nu börjar jag bli trött på mig själv, nu ska jag lägga mig i sängen och plugga och förhoppningsvis somna någorlunda tidigt inatt. Annars blir det inte roligt att gå upp i morgon.  



jag vet inte

Ikväll blir det träning för min del vilket känns underbart. Känns verkligen som att jag tränar för lite och äter för mycket. Så ska det fan inte vara enligt min mening. Jag vet att folk kan tycka jag är störd men det är så jag tycker i alla fall.

De senaste veckorna i skolan har inte riktigt funkat för min del. Jag blir bara mer och mer okoncentrerad, orkar inte plugga eller lyssna. Jag vet så väl att det kommer bli ett helvete framöver men jag är bara alldeles för trött. Någon sa till mig idag att jag skulle ta ett sabbatsår från skolan. Ta studenten nästa år men jag tror inte att det skulle bli bättre. En sak till jag skulle känna att jag inte klarade av. Hur kul hade det varit att gå med 92:orna eller att se alla jämngamla springa ut skrikandes, hoppandes och lyckliga som bara den för att de klarade allt. Jag skulle inte bli "bättre" genom att ta ett år ledigt. Men tack för omtanken eller något, verkligen tack. Jag trodde jag hade börjat bli osynlig igen men du bevisade att det inte var sant. Jag skämdes faktiskt lite om jag ska vara ärlig. Det kanske är bra, jag vet inte?

Nu ska jag plugga och äta lite potatis och purjolök soppa. Sen blir det trääääääääääning!!! 



skola för det mesta

Måndagar betyder skola till klockan fem och man är alltid lika seg, sur och trött när man kommer hem. Fast idag har jag varit trött hela dagen. Saken blir ju inte bättre utav av att man inte fattar ett skit på matten, ligger efter och har en lärare som typ skiter i att man inte fattar typ.

Helgen var hyfsat bra. Fredags var rätt seg, tänkte ha myskväll med pappa och bror men pappa var tråkig. Det var i för sig skönt att bara vara hemma lite. I lördags träffade jag först Bella på stan för lite fika och mys. På kvällen så stack jag och Sofia till Nässjö och partade. Var lagom seg och trött i söndags. Jag var faktiskt bakis hela dagen, vilket aldrig har hänt faktiskt. Men det var värt det.

Ligger nu i soffan, klockan är redan nio och det känns som att jag knappt har gjort något alls. I morgon är det i för sig lite sovmorgon men det lär inte min kropp bry sig något om faktiskt. Har en massa att läsa tills psykologin i morgon vilket jag borde läsa nu faktiskt.

Nu har jag inget mer att säga, hejdå!

<3


tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen



Kungen har idag släppt ett nytt album och jag kan inte mer än att njuta av musiken och se till att beställa hem skivan så snart det bara går. Det sköna är att jag faktiskt kan beställa den alldeles själv just nu vilket är underbart. Ska beställa hem gamla skivor också så att jag har alla skivorna. Längtar som satan tills december då jag ska se honom i Jönköping. Det kommer bli fantastiskt. Glömmer aldrig förra året i Huskvarna, det var otroligt underbart. 



Nu ska jag lägga mig i sängen och bli av med min halsont och somna gott till tonerna av Lars Winnerbäck.
(Har redan förälskat mig i en av låtarna på det nya albumet: Jag får liksom ingen ordning). Låtarna finns här, de tre första är från det nya albumet!

förkyld? nejtack!!

Åhh, såg precis en skoreklam på tv och jag vill verkligen åka och köpa skor. Måste ha nya höstskor minsann.

Idag orkade jag inte gå till skolan för jag kände att jag var tvungen att sova ut lite. Sov så jävla dåligt natten till torsdagen, vilket är förståligt kanske. I morse när jag vaknade var jag helt igentäppt i öronen och hur seg som helst, nej. Bli inte sjuk tänkte jag då. Vilket fall som helst så gick jag upp och åt lite och kollade på tv. Sen gick jag upp till Sofia där vi åt lite lunch, drack kaffe, kollade på film och sov. Just nu har jag skit ont i ryggen, ont i öronen, trött och seg. Inte alls kul med tanke på att vi ska till Nässjö i morgon. Men jag får helt enkelt vara sjuk på söndag i stället. Nästa vecka ska jag plugga som fan så då har jag inte heller tid att vara sjuk.

Sitter här i min säng med en gullig katt jämte mig och väntar på Oskar och pappa. Vi ska ha en myskväll ikväll med film, pizza och godis. Lite panik eftersom allt är rätt fett/onyttigt men jag ska träna i morgon förhoppningsvis (om inte förkylningen spökar) så då funkar det. Kanske måste unna sig något gott ibland liksom. 

Men nu ska jag sticka iväg och hämta pizza, hoppas alla får en mysig kväll! 



...

Inte idag heller alltså. Tredje gången gillt? Jag skulle bara vilja klara det så jag slipper känna mig snäppet värdelös. Jag vet att det är många som misslyckas och även en del som misslyckas mer än en gång. Men jag vill jag vara bäst på allt. Klara allt jämt så det är inte konstigt att jag känner såhär. Jag blir bara sur på mig själv att jag inte har pluggat tillräckligt. Nu har jag skrivit ner i min kalender vilka dagar jag ska sitta på körskolan. Det känns som det bästa alternativet just nu för att de proven liknar dem man skriver upp så. 

Inte nog med detta så är det annat som trycker på, men det är tur att Sofia finns. Hon lös verkligen upp min dag idag och fick mig att tänka på annat. Hon vill mig verkligen väl hela tiden och jag är så jävla glad för att jag har henne. I morgon ska vi ha en heldag då jag ska skita i skolan och hon var tvungen att vara hemma hela veckan tydligen så. Vi ska fota lite, skratta, skvallra och sen blir det film på kvällen. Ska nog fråga om vi kan ut och gå en runda. Känner att jag skulle vilja göra det. Vi skulle ju börja träna tillsammans så :) 

Nu ska jag gräva ner mig i min sköna säng och kolla på scrubs, sen kanske det blir lite yrrol eller en bra film. Sov gott allt folk!

Bytt design också! Tackar Issa hjärtligen för den snygga designen, hon är bäst :D

wooooohooooooo!

Gissa vem som klarade uppkörningen? Sant, JAAAAAAAAAGGGGG!!! Fy fan vad skönt det känns alltså. Jag var faktiskt inte så jätte nervös och han jag körde med var jätte trevlig och gjorde mig verkligen avslappnad. Tror aldrig i för sig jag har varit så lättad i hela mitt liv när han grattade mig för en bra körning. Pulsen precis innan var verkligen maxad, har nog aldrig haft en sån hög puls. Men det gick ju bra och det känns underbart. Vi kunde även boka in mig på en uppskrivning idag vid kvart i tre. Har pluggat lite nu och ska plugga lite till det sista. Jag ska fanimej klara uppskrivningen nu så att jag får mitt jävla körkort. Så taggad är jag. 
Inte nog med att jag var glad. Ingrid blev helt till sig och blev sjukt glad när jag kom in och sa att jag hade klarat det och hoppade runt och allt. Då blir man extra glad, men det är klart att hon blir glad när hennes elever klarar körningen eftersom det är hon som har lärt ut allt. 

Men nu ska jag kolla lite på tv och sen plugga lite till. Sen gäller det minsann!


I'm a happy women :D

not good!

Hoppas alla mår bra. Jag mår sådär om jag ska vara ärlig. Har varit deppig nu måndag, tisdag, onsdag. Jag orkar inte riktigt med saker och ting och det mesta retar mig. Jag menar, vem blir sur på ens förälder för att han försöker hjälpa dig? Enligt mig så blir man glad men det ville visst inte min kropp. Konstigt. Jag vet att jag borde ta tag i problemen men det går inte just nu. Åt alldeles för mycket idag tyvärr vilket inte är jätte roligt, men jag får väl vänja mig. Neeeej.

I morgon har jag uppkörning. Eftersom jag har det sämsta självförtroendet så kommer jag misslyckas men jag känner bara att jag skulle vilja få det gjort så jag har en sak mindre att tänka på. Det känns som att jag aldrig kommer få ett körkort, men det vet jag ju att det kommer jag. Frågan är bara när.

Jag saknar Sofia också. Hon är typ jättesjuk enligt min mening. I fredags var hon helt däckad hemma hos mig (läs: hade hög feber och typ ingen röst). Jag ska till henne i morgon och hon kommer verkligen lysa upp min dag hur det än går på morgonen. Hon är bäst och jag ser fram emot att träffa henne i morgon. Får nog tänka på det när jag kör så slappnar jag nog av mer! 


you'r the best <3

Nu ska jag sova, hoppas jag inte får ångestattack i sömnen och vaknar kallsvettig inatt igen. Det var inte roligt alls. Hoppas även på en bättre dag i morgon.

blalblala

Igår var det lite chillkväll hemma hos mig. Vi åt mangokyckling och drack gott. Fick en korg med väldigt fina och bra saker av min älskade Sofia. En vinflaska utav Elle som kom från Grekland. Utav Sofia, Ella och Bella fick jag ett presentkort på en heldag med dem. Vad som ska hända är hemligt än så länge. Tack så mycket tjejer och tack ni som var här :)

Idag har jag inte gjort mer än att segat runt i lägenheten och mått sådär. Känner att jag snart kommer bli sjuk men det stoppar mig inte för att sticka på studentfest ikväll. Jag är rätt taggad nu faktiskt, det ska bli kul. Det tror jag faktiskt att alla vi studenter tänker. Jag menar, nu är det fan våran tur att vara med om detta. Det är sjukt. Det som man nu i två år har längtat efter händer. Det känns fortfarande inte möjligt. Men det är det! Vid halv sex åker jag upp till Madde där förfesten börjar och sen ner till olssons hus.



Vad vill du att jag ska göra? För det första är inte jag Ni. Men vill du påpeka att det jag gör gör alla andra också så får du väl göra det då. Jag har faktiskt slutat bry mig. Eller, det är klart att jag bryr mig om dig. Jag vet inte bara vad jag ska säga eller göra. Jag vågar aldrig sluta bry mig helt för jag vill inte att du ska försvinna till himlen. Jag vill inte det, men jag antar att jag aldrig kommer kunna säga det till dig. För du verkar ju inte vilja lyssna på det i alla fall. Man ska ju alltid göra som du vill. Göra det när det passar dig. Jag tror inte du vet hur många kvällar jag har ofrat för att smsa med dig eller liknande. Jag har kompisar som kan intyga det. Jag orkar inte bara ta beslut och det är klart att jag fattar att det är jobbigt. Jag är ledsen att jag är en jävla idiot som är helt dum i huvudet. Men jag är väl född sån antar jag.

Nu ska jag gå och fixa mig lite inför kvällen och även äta mangokycklingen som blev över sen igår! Hoppas ni får en toppen kväll, det ska jag i alla fall ha :)

fuck

Har inte så mycket mer att säga än FUCK. Fuck allt just nu. Alla tankar stromar inom mig, igen. Jag orkar inte, inte igen. Trodde inte jag kunde nå denna punkten..

Som pricken över i'et så klarade jag inte uppskrivningen.. men nästa gång förhoppningsvis.




gaaaaah!

Kan nog inte samla så mycker ord att skriva i bloggen idag tyvärr. Ni får nöja er med ett litet inlägg. Jag har uppskrivning i morgon och jag är så sjukt nervös så att jag tror jag dör snart. Jag körde programmet på min dator och fick godkänt. Ska läsa det sista lite om miljö och själva bilen.

I morgon ska jag även till kuratorn. Jag vet inte om jag pallar det riktigt. Det var jobbigt förra gången och jag faser för hur jobbigt det kommer bli i morgon. Blir det för tungt ringer jag nog Sofia och åker till henne och dricker kaffe. Det var bra förra gången så.

Nu måste jag stänga av datorn. Annars kommer jag aldrig läsa, måste somna tidigt också. Hörs nog i morgon, antingen av gråt eller gråt.. ;d

18 år

Nu har även lilla jag gått och blivit stor minsann. Det trodde man inte för några år sedan. Är fortfarande hostig och dan men denna dagen har ändå varit underbar. Blev väckt genom skönsång och en mamma som börjar gråta när hon säger grattis på 18års dagen. Hon kunde tydligen inte heller fatta. Jag fick en mobil och en receptbok med hundra vegetariska rätter. Super duper. Stack till skolan och hade lektioner som var mest sega idag, men jag blev klar med mitt pm. Grattis! Fick reda på att vi inte hade någon psykologi och smsade därför mamma för att fråga om vi kunde ta en födelsedagsfika på cafeét. Gick sedan till Ultra för att få en kaka utav kockarna där. Hade sen körsång en timme, skit kul om vanligt. Skyndade mig hem så jag kunde pilla lite på min mobil innan pappa kom och det var dags för kladdkaka och kaffe. Fick ett presentkort på Intersport, 700 kronor. Superbra, nu kan jag köpa skor, träningskläder mm. Vid halv sex ungefär så kom först Sofia och sen Issa hem till mig. Jag fixade mig lite och sen möte jag upp några tjejer vid Keskin's och satte oss för att äta. Det var supergott och jättemysigt. Hoppas alla tyckte det. Nu väntar bara helgens bravader och jag kan tillägga att jag älskar min mobil :D

I morgon blir det först skolan i en och en halvtimme. Sen dietisten och sen en körlektion, hoppas inte den blir inställd eller något, verkar ju ha haft lite otur med det där på senare tid. Usch jag är verkligen sjukt nervös inför min uppskrivning. Ska sätta mig nu lite med programmet jag har på datorn och kolla om jag kan något. Ska sätta mig i morgon också på körskolan och kolla igenom de datorerna. Jag drömmer bara en massa om att det kommer stå med stora feta röda bökstäver: EJ GODKÄND. Fy fan vad hemskt det skulle vara. vad misslyckad jag skulle känna mig då. 

Nej, nu måste jag plugga. Annars klarar jag det aldrig.


grattis mig :)

sjuk? neeeej

Halsen gör sjukt ont, jag fryser, hostar och har ont i hela kroppen. Jag vill ju inte direkt bli sjuk nu. Inget roligt att vara sjuk veckan då man fyller 18. Men jag får helt enkelt ta det lungt nu i veckan så jag är frisk och kry till helgen då jag förhoppningsvis besöker hotellet. Det var studentfest i helgen också men jag tror vi planerar att gå till hotellet sen. Jag ser sjukt fram emot helgen och skulle vilja vara frisk som en nötkärna nu. Men man får tydligen inte som man vill i detta landet. 

Har idag öppnat min engelskabok för första gången vilket inte är bra. Har 60 glosor och en svår text i läxa tills i morgon. Det är verkligen inte roligt ett dugg men jag får väl helt enkelt plugga så mycket jag kan. Jag lär ju inte kunna sova inatt ändå så.
kan inte riktigt förstå att jag fyller 18 år i morgon, det är liksom inte förståligt. Känner mig inte alls vuxen och skit vilket jag kanske inte ska tänka på för mycket, jag vet inte?

nu ska jag dricka te! 
hörs i morgon :)

bara massa shit..

Denna helgen har gått så sjukt snabbt, som alla andra helger kommer springa förbi.
I fredags var det kräftskiva hemma hos Bella. Det var minst sagt intressant och roligt. Speciellt under kräftätningen. Kanske inte så bra att spela pyramiden innan? I alla fall, det var en sjukt bra kväll som innerhöll det mesta, tom dans minsann!
I lördags vid tre så var jag, Moa och Augusta hemma hos Pontus där det var filminspelning på gång. Det var jobbigt och det vet jag att tjejerna också tyckte. Vi fick spela fulla i tre timmar och sen fick jag spy på en toalett. Påmind festkväll? ;p På kvällen var vi och Crille och Jonathan hemma hos mig och hade det trevligt. Det avslutades med en crazy promenad och sen somnade jag i alla fall rätt fort.
Idag stack jag och Crille till kultreken och mötte upp Emma Green och Moa. Emma skulle hålla en dansworkshop för oss tre och det var sjukt kul. Nu vet vi hur vi ska ta hand om de små barnen i höst. Är även sjukt taggad på Peter Pan just nu. Guh vad roligt det kommer bli.
Vid två åkte jag hem för en snabbdusch och sen kom släkten och firade mig. Fick 1150 kronor och ett jättefint halsband.
Just nu sitter jag bara här och funderar på att lägga mig i sängen faktiskt. Kommer aldrig orka gå till fem i morgon, men det skulle komma en väldigt rolig överraskning på sceniska i morgon och det ser jag fram emot. Har även körlektion som jag INTE tänker missa denna gången. Det är illa för mig i så fall.
Nu ska jag sova, förhoppningsvis. God natt!

aerobics!

Är så otroligt dans och sångsugen just nu att kroppen bara spritter en massa och jag inte riktigt kan sitta still. Lyssnar på en massa gamla carola-hits. Okej, jag gillar verkligen inte henne. Men hennes gamla låtar är sköna och jag lyssnade skit mycket på henne när jag var yngre. Får tillbaka en massa bilder av mig själv i mitt gula rum i huset, framför spegeln med en penna i handen. Showar som bara den. Hur ofta gör man sånt nu för tiden? Nu handlar det mest om att man dansar snyggt och sjunger vackert. Alla dessa krav på allting, alla är ju inte lika eller hur?

I alla fall, idag var det först planerat att jag skulle träna. Sen var samtalet med kuratorn tuffare idag än jag trodde, så jag orkade inte. Sofia kom förbi mig och jag hängde med henne hem. Drack kaffe och pratade en massa, ingen kan förstå hur mycket jag älskar henne. Hon ställer upp i alla lägen och jag tänker aldrig mista henne. Men sen när jag kom hem frågade Linn om jag ville hänga med och köra lite aerobics, och varför inte tänkte jag? Så på med gympakläderna och sticka iväg. Jag ångrar inte en sekund att jag åkte iväg, så sjukt roligt ju! Aerobics är lite mer dans än gympa vilket passar mig perfekt. Svetten rann men man hade verkligen orkat ett längre pass, synd att det tog slut så snabbt.
Nu ska jag läsa engelska och sen kanske skriva ihop en liten dikt eller två, längesen. I morgon blir det Vetlanda efter skolan med mamma och Sofia, hoppas jackan och skjortan finns.
Byebye!


Så glad att jag fann dig
Så glad att jag fann dig här i mitt liv
Ingen kan se mig som du gör


kjfdlf

Kul början på dagen idag. Hade religionskunskap en halvtimme sen håltimme i tre timmar. Tvingade pappa komma och lämna mina körkortsböcker så att jag kunde läsa lite. Nu har jag läst klart hela boken en gång och ska plugga i morgon igen. Har en massa annat att plugga samtidigt så det känns lite mycket just nu men körkortet är ju snart över förhoppningsvis. Innan jag somnar ska jag i alla fall läsa lite i min svenskabok "kära ingen" så att Anette kan få tillbaka den. Sen i morgon måste jag ta tag i engelskan och pm:et i svenskan. Jag vet i alla fall vad jag ska skriva om men inte vilken bild jag vill ha.
Idag var jag hos en dietist. Ska äta 1dl fil och 1/2dl flingor varje morgon. Ett otroligt jobbigt steg, men jag ska klara det. Ska dit nästa vecka igen och säga hur det gick.
Detta var första gången jag berättade något sånthär i bloggen på länge. Jag är liksom rädd för det men jag får väl ta smällarna.
Nu ska jag läsa i boken sen ska jag väl försöka sova så jag orkar upp i morgon.
jag älskar dig <3

helvetes dag!

Jag vet inte vad som har hänt tiktigt idag. Inget har gått min väg. Trodde vi började tio i tio, men nej. Vi började tjugo över nio. Tror jag har körlektion tio i tolv, nej. Fem över elva. 500 kronor år helvete. Jag blev verkligen riktigt sur, arg och ledsen på mig själv när jag betalade. Besviken också. Här betalar mamma och pappa en massa pengar och jag missar att köra då. Hur bra är det på en skala. Just nu vill jag bara ha en kille som ligger gämte mig och håller om mig, men det har jag inte. Istället så ska jag krypa ner i sängen själv och sova så att morgondagen kanske blir lite bättre. Då har jag ett sjukhusbesök klockan halv två som jag nu har kollat en massa gånger. Funderar på att sms mamma och fråga en extra gång, hon har nämligen lapparna där ifrån. Jag hatar att ha dåliga dagar!
Hoppas eran dag har varit bättre

RSS 2.0