FLYTTDAG!

Idag gick flyttlasset till Tranås och nu sitter jag här i min lägenhet med mina älsklingar Elle och Bella. Dricker lite inflyttningsvin och flummar som alltid.
Imorgon blir det först jobb och sen vankas det supergod mat, god dricka och gott sällskap hela kvällen här i Tranås :))


idag är det tisdag!

Sitter och försöker fixa en massa praktiska saker tills flytten. Fick idag reda på att jag kommer att få nyckeln redan imorgon vilket gör att jag kan utnyttja mina lediga dagar nästa vecka och flytta en massa. Låter helt underbart faktiskt.

Snart kommer Lisa till mig, hon ska sova här inatt och vi ska ha megamys hela kvällen lång. Ska hämta min hund hos pappa ikväll också. Som jag har längtat!!! Fast det är ju i för sig bättre att hon är där när ingen hinner ta ut henne på lunchen osv.
Ointressant fakta möjligtvis, men men!

Har nu två dagar i rad tagit emot samtal och nu trivs jag bara ännu mer på jobbet än innan. Känns helt underbart att kunna hjälpa till och de flesta kunderna är väldigt roliga att ha att göra med :)

IMORGON :D:D:D


söndag

Min helg har varit väldigt bra!
I fredag blev det utgång i Jönköping med Elsa, Elle och Nettan. Dans hela kvällen lång och fötterna fick sig en rejäl omgång.
I går mös jag och Elsa lite och sen lämnade jag av henne vid stationen. Gick med min bror och kollade på julshowen som kultureken har. Moa hängde med mig hem för en myskväll. Bella och Linn kom även förbi och vi drack vin, flummade, skrattade som aldrig förr och hade jäkligt roligt helt enkelt. Längesen jag hade en sådan rolig kväll.

Idag är jag lite seg måste jag erkänna. Händer nog inte så jättemycket mer än att jag tänkte börja planera att packa lite, slå in lite julklappar och så där. Kanske ska ta och svänga förbi Linn på lite kaffe, hon ombad mig att komma och dricka hennes kaffe innan hon måste slänge det ;)


Torsdag folket!

Och imorgon gäller det, första samtalet på SJ ska tas och jag är minsann lite nervig. Men efter veckans utbildning ska man nog va redo.
Imorgon ska vi även öva lite med varandra och spela lite så att säga. Ska medlyssna med en säljare och sen få ta ett samtal eller kanske två. Det beror väl på antar jag.

Igår var jag och kollade på holavedssalonger i Tranås och det va så himla bra! Sov hos Elsa inatt eftersom det slutade typ vid tio på kvällen så. Fick besök hemma hos Elsa utav Bea och Gustav vid elva och de gick inte förrens vid ett så jag måste väl erkänna att jag va rätt trött idag på jobbet.

Ska leta lite på IKEA efter något roligt och sen bara slappa hela kvällen. Är fortfarande sjukt trött...



SNYGGELSA!

13 december

Har suttit och kollat igenom bluebox och bestämt mig för lite grejer att skicka hem och ge bort i julklapp till folk. Orkar inte med den där jobbiga julstressen. Det kommer bli nog stressigt med flytten i alla fall.. Inte för att det är ett dugg jobbigt, är såååååå sugen på att flytta NU :D

Snart kommer min älskade Jonathan och hämtar mig. Ska mot Nässjö och kolla in luciatåget som fina Moa är med i. Det blir nog mysigt. Härligt att träffa Jonathan också faktiskt.

Annars idag så började vi med säljutbildningen på jobbet. På fredag tar jag mitt första säljsamtal vilket jag ser fram emot. Denna veckan går nog också fort, som alla andra :)

Framtiden

Idag kollade jag på en lägenhet i Tranås och imorgon ska jag ringa och säga att jag vill hyra den. Känns självklart läskigt men allra främst spännande och bra. Det som känns bäst är att det inte är en evighetsresa till tryggheten, tror det kan vara bra vid första flytten. Sitter och kollar runt på lite saker som skulle va roliga att ha. Ska i alla fall tapetsera i hallen och sätta upp lite rumavdelare och sånt där roligt. Annars är det inte mycket som måste fixas faktiskt. En perfekt lägenhet som första och det känns skönt att jag inte kommer va själv, har ju Enya. Plus att jag alltid kan ringa Elsa, hon bor inte sååå mycket längre bort.. bara typ 15 minuter om hon springer.. Hehhe!!

Allt känns så himla mycket ljusare nu och jag är verkligen tillbaka. Den 16 november blev jag inlagd på psyk och det blev som en helomvändning. Jag har insett så mycket och framförallt att folk bryr sig. Det är dem som ställer upp i vårt och torrt och jag gör detsamma för dem. Jag har tagit ställning till så mycket nu och jag själv kontroll över livet. Självklart är jag livrädd inför flytten och allt men jag kommer klara det så jävla bra!

Nu ska jag sova och njuta av alla de fina människorna jag har omkring mig och inte låta andra trycka ner mig något mer. Det är slut med det nu :)








JAG ÄLSKAR ER <3


En helg i Växjö!

Kom hem ifrån Växjö för någon timmes sen och har haft en helt fantastisk helg! I fredags kollade vi först på Sound of music där Mathilda Lindström var med och spelade, den var helt underbar och hon var gryyyyymmm.
Sen åkte vi hem till Micke (min kusin) och drack vin, åt ost och kex och tjötade natten lång.
Lördag var vi lite sega men åkte iväg till ett shoppingställe där vi hittade lite roliga saker. Bland annat köpte jag ett par skitsnygga skor ifrån Daichman. Åkte ner till stan och tog en fika innan vi gick på konstutställningen där hans fru Jova ställde ut :) På kvällen lagade Micke extremt god mat och vi dansade lite och satt och pratade. Idag åkte vi till morbror och moster och åt kyckling, fick massa fina saker, fick massa smink (som alltid, underbart).. Klippte mig även, det blev lugg. Jova tyckte att det skulle va så himla snyggt så jag lät henne klippa mig :)

Jag är så glad efter denna fina helgen och mår så himla bra. Det har varit toppen att få träffa min kusin och framförallt toppen att återuppta kontakten med morbror och moster. Hon är påväg att bli som en mormor.. Kommer inte ihåg min riktigt så. Känns skönt att veta att folk verkligen bryr sig och ställer upp.

Nu måste jag gå och sova, upp och jobba imorgon! Plus att kolla på en lägenhet :)






RSS 2.0