feeeeeeeeest!

Idag, då jävlar är det fest alltså. Halloween party hos Ebbus först sen får vi se vad som händer. Förhoppningsvis hamnar jag på studentfesten i Ohlssons hus ikväll. Jag känner på mig att det kommer bli en grejt kväll med en massa roliga inslag :)) 
Först och främst ska jag städa i ordning i mitt rum så jag slipper det i morgon. Sen ska jag plugga lite, skriva lite pm. Men sen sticker jag upp till Sofia och fixar mig sen för att sen dra till Ebba och festa till det!

I går var vi överallt tror jag. Först i Askeryd sen drog vi till Bruzaholm där det skulle vara värsta festen men vi kom typ när det började dö ut. Skit kul. Var hemma i min säng vid halv två tiden och var lagom mör i kroppen.

Nu kom pappa med mat, supergott :)) 
hörs och ses och ha en bra kväll allihop! DET SKA I ALLA FALL JAG HA :D

bilder från torsdags!!!!


Fatta att jag var glad eller :DD


Bra att ha bensin i bilen!


I'm driving one of your cars.... ;p


Min älskling var med hela dagen :D


Firade med middag på Keskins


Umgick med Bella, Elle och Sofia på kvällen. Bella är FETT snygg som alltid!!

KÖRKORT!!!!

Idag klockan elva var jag ute på Nifsarp för att skriva upp (återigen). Denna gången blev den sista gången där ute på ett tag. Jag var så frustrerad i morse när jag vaknade och ville verkligen klara det. Gick ut dit för omväxlingens skull och rensade tankarna. Jag har inte varit så glad på länge när jag fick se den gröna texten GODKÄND på skärmen efter avslutat prov. Jag höll nästan på att skrika rakt ut men kom på att det satt fler folk inne i salen. Gick ut från skolan och såg Sofia stod på andra sidan vägen och sprang, grät, hoppade och skrek. Det var helt ofattbart. Jag förstår inte riktigt att det har inträffat faktiskt men det har det ju. Hela dagen har bestått utav att åka överallt och ingenstans. Har nog kört mest hela dagen och kan aldrig få nog av det. Sofia hade med kameran idag och tog en massa kort så jag får ta dem i morgon så slänger jag upp dem på bloggen, jag lovar :)) 

I morgon vid tio åker jag och Oskar och hämtar mamma och drar till Jönköping. Hoppas på att hitta en klänning tills lördag, nya skor och kanske något mer snyggt. Skor är i alla fall prioritet 1. Måste även hitta present till Bea, Moa och Samantha. Samantha fyller faktiskt 18 på måndag, ska hitta något riktigt fint till henne!! 

Känner mig osårbar idag. Inget kan trycka ner mig just nu och jag kan ha tankarna någon annan stans än hur jävla skönt det känns och hur jävla bra jag är :D


(hahahahah, hade ingen bättre bild men det kommer i morgon!)

Nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon, 
tror i för sig inte det är något problem!

the day

Första gången denna veckan ligger jag i sängen redan vid elva. I för sig ska jag kolla på andra avenyn från igår men förhoppningsvis så somnar jag hyfsat tidigt i natt så jag slipper vända allt för mycket på dygnet. Idag blev planerna lite ändrade hit och dit men efter att jag hade duschat gick jag upp till Sofia och drack kaffe och pluggade lite, sen stack jag ner till körskolan och satt där i två timmar typ. Sen var jag hemma hos Linda, (hon som ska sy min balklänning) hon hade planerat mer än jag kunde ana. Vi hittade ett mönster som vi ska gå efter, sy om lite och sådär så det blir fint. Ska försöka hitta ett bra tyg också. Det börjar minst sagt närma sig nu. Går snabbare än vad man tror. Tog en kvällspromenad med Sofia och snackade om lite allt möjligt. 

I morgonkväll ska jag, Elle, Bella och Sofia ha lite tjejmys eftersom Sofia snart sticker iväg i fem veckor. Inte så planerat vad vi ska göra men blir nog film och en massa mys och snack. Vi är liksom bäst på att planera en massa och vi borde minst sagt börja planera nyår snart faktiskt. Eftersom vi redan sitter och planerar nästa midsommar så.. Nyår är ju liksom lite närmre. 

Nu måste jag krypa ner i sängen. 
God natt :))

fdsfah

Nu har nästan halva lovet gått och det böjar kännas lite jobbigt att skolan närmar sig. Men det ska man inte tänka på nu. Denna dag har jag egentligen ganska mycket att göra, och ändå ligger jag bara i sängen och slöar just nu. Men snart väntar duschen på mig för, sen ska jag gå ner till körskolan och sätta mig vid datorerna lite, ska kolla om jag hittar lite tyg för idag ska jag nog träffa hon som ska sy min balklänning så jag måste veta lite vad jag har tänkt mig. Ska även göra någon slags skiss så att hon förhoppningsvis kan förstå mig på något sätt. Sen finns det en massor som måste göra i skolan, engelska kapitlet, engelska boken, matteprov och pm:et. Usch, vilken jobbig känsla jag fick när jag kom att tänka på allt i skolan. 

Om jag inte har sagt det innan, så har jag äntligen fått annie-filmen. Helt underbart faktiskt. Det är fortfarande ofattbart att man har varit med där uppe på scenen. Jag kan inte riktigt förstå det. Det känns konstigt att se sig själv agera, dansa och sjunga. Jag kan väl erkänna att det inte ser speciellt dåligt ut, fick en del beröm över hur jag lös på scenen och jag känner det lite när jag sitter framför tvn. Dock inte så konstigt att jag lös eftersom jag älskade det jag höll på med. Längtar som tusan tills Peter Pan sätter igång för jag älskar känslan man har på scenen. Allt försvinner och man är bara där, man är så inne i det. 

Nu har jag luggigt här alldeles för länge och det är inte bra. Ska nog försöka få ner någon till stan så jag slipper springa runt där själv! Ska nog göra en ny design snart också, i helgen lär vi ta snygga kort som tusan!!



Tips på design??? :D

happyface

Ibland får man överraskningar som man aldrig kunde förvänta sig. Barnen kom idag med varsin blomma till mig och Moa. En till Moa för att hon hade fyllt år och sen en till mig för att jag var själv med dem förra veckan. De är verkligen helt underbara de små barnen, dansar helt fantastiskt och är så snälla. Vi har dansat tre gången och de har lärt sig uppvärmningsdansen samt hela koreografin vi hade tänkt att ha i höst. Så jag och Moa får helt enkelt fixa en ny koreografi så det inte blir tråkigt. De får en verkligen att bli glad med deras energi och vilja till att dansa. 

Efter dansen åkte Moa och Jonathan med hem och senare anlände Crille och PM. Vi kollade på Annie-filmen och snackade en massa minnen. Underbart minsann. Kommer aldrig kunna överkolla på den faktiskt. Just nu ligger Jonathan jämte mig och sover tror jag. Han har ju lite problem att åka hem såhär mitt i natten (till Mariannelund) så då är det klart att han får sova här! 

I morgon ska jag nog träffa hon som ska sy min klänning. Så jag måste skissa upp lite, kolla lite färger och tyg och så vidare. Jag är så spänd till att gå på balen och ta studenten och allt. Så himla roligt så det finns inte. 




Nej, nu ska jag nog stänga av datorn och försöka sova lite. Har en del att göra i morgon så jag får inte sova bort hela dagen!

I wanna take a ride on your disco stick !

Hej! Vad gör du? Jag är med världens bästa vän. Vi är rätt snygga ändå, för er som undrar. Coola är vi också för er som undrar. Och på tal om häftiga, vi är enormt häftiga för er som undrar. Finns inte en chans att ni får reda på vad vi håller på med, för vi är hemliga agenter.


Igår var jag hemma hos Sofia på kvällen efter teatern. Vi kollade på Annie-filmen och åt kladdkaka med glass och drack kaffe. Underbart. Så himla mysigt så jag dog!!! Sen skulle Sofia följa mig hem men vi började prata en massa och bestämmde oss för att slå oss ner på en bänk och började prata om allt mellan himmel och jord. Vi satt ute i två och en halvtimme och bara tjötade. Det roliga var att vi hade något att säga hela tiden plus att vi pratade i mun på varran. Det var mycket vi hade på hjärtat vill jag lova och det var underbart. Det var liksom inte ens kallt ute faktiskt. Just nu sitter jag också hos Sofia, fick lunch utav henne innan och nu sitter vi och dampar på msn. Ska nog dricka kaffe snart och sen ska jag till dansen.

Ha de bra gott folk :D

Måndag!

Måndag och lov idag. Kan det bli mycket bättre? Nej, jag tror inte det, eller det skulle i så fall vara kladdkaka, glass och kaffe hemma hos Sofia! Tur för mig att det väntar mig efter teatern. Underbart minsann. Kom precis till pappa och det är väldigt varmt här faktiskt. Veckan känns ganska uppbokad, det brukar bli så när det är lov. Det är mycket man ska hinna med. Det första jag ska prioritera är i alla fall Sofia. Eftersom hon försvinner till sunne ett bra tag veckan efter lovet.

Nu blev det väldigt kort och ointressant inlägg men så är det ibland. Nu måste jag sticka så att jag inte kommer försent till teatern. Hoppas sjukt mycket på anniefilmen idag faktiskt. För i så fall ska jag och Sofia se den ikväll :))

fina söndagar

Jag älskar söndagar, verkligen. Men denna söndagen har inte varit allt för dålig ändå. Vaknade upp vid halv elva och hade totalt glömt bort att det var vintertid nu men det var skönt. En timmes längre sömn behövdes för min del faktiskt. Låg i soffan mestadels hela förmiddagen och kollade en massa på sex and the city. Senare på kvällen gick jag mot stan och träffade Bea och Fia, det var trevligt. Efter ett tag gick Bea hem och Fia och jag bestämde oss för att sova. Så just nu sitter vi i soffan, kollar på Johan Glans och skrattar. Tror det blir sängen för oss efter detta faktiskt, tror båda börjar bli lite trötta. Men natten kommer nog bli mysig tror jag! 

I morgon ska jag till körskolan och plugga, sen är det teater och efter det ska jag hem till Sofia och sova där tror jag. I alla fall det jag vill göra. Men som sagt, nu ska jag stänga av datorn och vara social. 
Hej då på er alla. 
Varför inte kommentera några rader? :) 
Typ om vad ni vill att jag ska skriva osv. 



impulsivkväll

Igår vid halv åtta tiden stack jag och Sofia hem till Bella som hade tjejkväll med folk från tenhult. Det blev en sjukt störd kväll som innehöll gratis dricka, massa dans, sång, singstar, fulla människor, biltur samt en timme i kylan.

Idag är det söndag och det regnar. Det sköna med just denna söndagen är att det inte är skola i morgon. Känns helt udnerbart måste jag säga!!!!! Jag har typ inget att skriva just nu, tomt på tankar helt enkelt. Jag ska kolla reprisen på körslaget nu och göra något roligt med denna dagen förhoppningsvis :))

sofia is the light in my life

Hallå där ute!
Just nu ligger jag i Sofias säng och hon är och duschar. Blev att jag stack hit och sov igår och det var mysigt som bara den. Det är sjukt kul at umgås med henne jämt, men när hon är full alltså. Oh herre gud vad kul vi hade, munen går i ett och vi skrattade som aldrig förr. Är fruktansvärt glad att hon föreslog att jag skulle sova hos henne. Det är det som är det härligaste med impulshändelser, de är ofta snäppet bättre ibland. I alla fall, snart ska vi åka ner mot stan och sen gå hem till mig. Ska umgås hela dagen, och ikväll får vi se vad som händer om du och jag träffas eller om jag och Sofia kollar på körslaget osv.

Nu måste jag klä på mig och göra mig lite snyggare än vad jag är just nu kanske. Ha en superbra dag, det ska i alla fall jag ha alltså.


gammal favorit!! ;)

sex and the city...

Ligger i soffan och har precis kollat på sex avsnitt utav sex and the city. Det är bra och jag är så trött att jag just nu inte orkar göra något annat än att ligga framför tv:n. Kvällens planer är hemmakväll med mamma och bror och för en gång skulle ser jag fram emot det. Kanske bli ett trevligt möte ikväll också, vi får se. 

I morgon har jag ingen aning om vad som händer men jag har lust att göra något kul i alla fall! 

Det är även höstlov nästa vecka och det känns underbart. Behöver sova ut en massa och ta det lugnt. Planerna under lovet är inte spikade men jag ska umgås så mycket jag kan med Sofia för sen åker hon bort till sunne i fem veckor och jag kommer sakna henne som bara den men hon kommer nog få det kanon minsann! Nästa helg är det halloween och det betyder först fest hemma hos Ebba och sen studentfest. Det är grejer det. Beställde maskerna idag också, vi kommer vara så snygga!!!!!

Nu ska jag gå ut i köket och hjälpa mamma med pizzan. Ha en bra kväll :)

dessa jäkla rubriker...

Har suttit i sängen ett tag och skrivit lite på mitt PM. Eller mer vad jag ska säga på den muntliga redovisningen sen, men det blir lättare att skriva ett PM om jag gör så. Har tänt ljus och lyssnar på en massa fina musik. Man borde göra sånt här oftare, bara ta det lugnt för sig själv. Kan tänka mig att en del undrar vad fan ett PM är för något men då får ni undra ett tag till, orkar inte förklara! 

Idag slutade vi vid halv tolv tiden. Då gick jag till prästängsskolan och kollade hur det var där. Gick där i högstadiet och det var konstigt att gå tillbaka. Upptäckte att jag faktiskt saknade det lite, det trodde jag fasen inte. Det var i alla fall kul att kolla in alla nya sjuor och åttor, hälsa på gamla lärare, prata med Fadiana och Maggan. Efter lite snack om minnen, gamla tider och kaffe gick jag till körskolan och satte mig där lite. Vid halv fyra tiden kom Ebba hem till mig och det blev lite mys med henne, inget planerat men supermys. Drack te och åt bregott med philadelphi och några brago. En massa snacka och skratt också så klart. Gick ut en promenad och träffade Fia för ännu mer skratt och snack. 

Hittar ingen bra bild på mig och min bror alls, men dock en massa härliga bilder från sommaren. Borde lägga upp lite nu i höstkylan eftersom det finns mycket folk som saknar sommaren kan jag tänka mig. Nu ska jag njuta lite av lugnet och låta tankarna flyga fritt. I morgon hoppas jag på en effektiv dag med Eksjömässan och UF. Mys hemma med mamma och Oskar och kanske ytterligare lite mys på kvällen :) 


jag älskar min bror över allt annat <3

ehm, ämne

Ligger i min ensamhet i sängen och ska väl försöka sova snart. Var jätte trött vid halv tio men det försvann, typiskt. 

Håller på att leta efter någon bild på mig och min bror som man kan använda i mitt pm i skolan, kanske slutar med att jag tar en bild på bara honom det får jag se. Har nog valt att prata om skilda familjer och hur mycket just min bror betyder i det hela. Men det är inte säkert. Min andra idé är att prata om vänskap och hur viktigt det är, hur lätt det är att svika och allt det där ni vet. Men jag vet inte, det blir spännande att se vad jag tar i slutändan. 

Idag åkte jag hem till Sofia efter skolan och jag hjälpte henne lite att plugga till sitt prov, hon skötte sig bättre än förra gången i alla fall! Vi var även ute och gick en runda och det var skönt. Alltid mycket lättare att prata och lite annat kul kan man ju göra på vägen. Vi pratade om en massa gamla pinsamheter man har gjort som är kul att skratta åt nu och guh vad kul det var. Åkte sen hem och duschade innan jag bänkade mig i soffan framför grey's anatomy med en kopp te. Det var som alltid skit bra och jag är glad att jag inte missade denna veckan heller, sjukt skönt :) 

Nu ska jag fortsätta leta efter någon bild och kanske bestämma mig lite mer vilket ämne jag ska ha, kanske bra eftersom det ska vara inne veckan efter lovet. Man brukar ju inte plugga så mycket under lovet heller, egen erfarenhet. 


åhh, jag älskar dig Sofia Johansson. 
Tack att du finns i mitt liv, 
orkar stå ut och vara där.
Jag vill aldrig svika dig.
Tack för att du sa hur du kände.
Jag förstår nu,
Du finns föralltid i mitt hjärta <3

I'm going lose controll

Idag var det alltså teater. Sorgligt nog hade posten bara skickat oss en låda med filmer så alla fick ingen film. Men jag skulle få en i morgon och jag längtar mycket! Jag kommer kolla på den hela natten, det vet jag. En rolig överraskning var att gulliga Mathilda var och hälsade på oss på teatern idag. Mycket trevligt. Kunde inte prata med henne så mycket när vi var på genrepet och hon var lika gullig som vanlig. Hade saknat den lilla solstrålen som bjuder på så mycket kärlek faktiskt. Syskonkärleken brinner vidare ;p (internt) Tyvärr skulle hon ju inte vara med i teatern men jag hoppas att man kan få chansen att träffas så mycket som möjligt ändå.


Lånade bilden från svt!

Just nu ligger jag i sängen och letar en massa musik tills i morgon när jag ska ha dansklassen igen. Det ska bli kul samtidigt som väldigt spännande. Jag ska nämligen ha dem själv i morgon och jag är lite nervös faktiskt. Men jag tror det går bra, barnen är ju inte alltför svåra vill jag väl inte påstå faktiskt. Innan jag ens tänker på att sova måste jag hitta fler låtar samt läsa klart kapitel fyra i engelska boken. Jag fattar absolut ingenting från boken så det blir nog säkert skitbra i morgon men jag får säga som det är. Att jag inte förstår.

Kan du sätta ord på det? 
Sätta ord på känslan som tränger? 
Den som gör dig fundersam,
eftertänksam, 
deprimerad,
och 
galen. 
Vill du sätta ord för den?

Annie memory

Var precis inne på vår teaterhemsida och såg att annie-filmen var klar för leverans och kunde hämtas ut idag. Eftersom vi har teater ikväll kommer jag sedan komma hem med annie-filmen och jag kommer gråta, jag bara vet det. Annie var verkligen något helt underbart som jag inte kommer glömma i första taget. Det var bättre än Oliver på det sättet att gruppen var mer tajt, vi fick göra mer på scenen och publiken var verkligen överträffande. Tror bara jag har hört folk säga hur fantastiskt det var. Inte många trodde att det skulle vara så bra som det var. Man förstod aldrig vad de förstod tills sista gången, då jag kollade lite snabbt på andra akten i början. Det var en varm och härlig känsla man fick från scenen. Man var verkligen där och det var så lätt att leva sig in i det. Det ska bli underbart att se filmen för att minnas tillbaka på allting. Jag tror vi skulle dra ihop ett litet gäng och kolla på filmen på lovet och minnas tillsammans. Det är sjukt härligt att ha en sådan kontakt, något sånt stort tillsammans. Det är oförklarligt.

Nu ska jag äta lite innan jag sticker till teatern.

kul kväll :))

Igår var det mycket trevligt minsann. Kvällen började med lite paj hemma hos Elle. Den var god fast att pajdegen var lite smörig och mjölig (hihihii) Vid halv sjutiden kom resten av gänget och partyt kunde börja. Vi sjöng singstar, körde tangera (drick tre klunkar, i röven. vattenfall, i röven), skakade rumpan ordentligt och skrattade som aldrig förr. Tror inte det var någon som gick hem utan magvärk, för fy satan vad mycket det finns att skratta åt. Det var verkligen toppenkul :)) 

Här kommer lite bilder från igår så ni får se hur kul det var:


Lina och Elle sjunger singstar för fullt!


Elle, Sofia, jag och Ebba är redo för vattenfall, i röven


Bea, jag, Lina och Fia är på gång minsann :)


Elle, Sofia och jag visar tjejerna vår berömda ölandsdans! 


Nu ska jag packa eftersom jag flyttar till mamma i morgon, sen ska jag plugga lite, förbereda mig för i morgon och sen sova.

läppstift

Idag var jag nere på stan och köpte ett nytt rött läppstift. Har varit ute efter det ett tag för det jag har innan är inte alls bra. Jag valde en röd nyans från Isadora, nummer 140 chelsa red. Ska ha på mig det ikväll när det är fest hos Elle. Så det kommer upp en bild i morgon på hur det ser ut. har det på mig nu och jag trivs verkligen i färgen. 

Som sagt så är det fest hos Elle ikväll. Sjukt kul, hoppas på en massa dans faktiskt för jag känner för att skaka rumpa ikväll. Först ska jag faktiskt träna, det var danspass på friskis idag vid tre så jag kände att jag var tvungen att värma upp lite innan kvällen. Saknar att Anette inte har danspass i år vilket vad hur kul som helst. Hoppas hon börjar med det efter julen. Tror det är många som saknar det.

Nej, nu måste jag börja fundera på vad man ska ha på sig ikväll samt byta om för gympan. Hoppas ni får en trevlig lördagskväll, det ska i alla fall jag ha :) 


Saknar öland som fan :D

Tack

Ni vet exakt vilka ni är som jag vänder det här till. Jag är glad för att du sa vad ni hade pratat om och jag är inte ett dugg arg eller sur. Allt är bara konstigt. Men tack, jag behövde ett påhopp. Någon som var ärlig och verkligen satte dit mig. Någon som sa hur det påverkar och hur det kommer sluta. Jag tänker inte låta våra relationer gå sönder. Jag skulle må fruktansvärt dåligt då. Det är samtidigt skönt att ni förstår att det inte kommer ändras direkt. Men tack, jag älskar er och jag ska kämpa. Inte bara för eran skull utan för att det inte ska vara såhär, alltså för min skull. <3



Nu ska jag sova

fredag!

Så himla underbart med fredag igen. Veckorna går så snabbt och det gillar jag verkligen för snart är det höstlov vilket betyder ledigt en hel veckan. 

Ligger i min säng nu och är sjukt trött. Ska snart upp till Sofia och senare ska vi till p-hallen för att kolla på Elle när hon spelar innebandy. Vet inte riktigt vad som händer efter det men det skulle vara skönt att inte göra så jätte mycket, utan bara hem och sova. Det är i alla fall det jag känner nu sen vet man ju aldrig hur det blir senare. Har fortfarande en del böcker att läsa i svenska och engelska. Ligger efter och måste nog komma igen lite. Om nu saker och ting blir som det ser ut kanske så kommer jag missa en del. Vara borta och så. Det är ju sådär men som sagt är det nog bra.
Det var skönt att lätta på sig idag. Jag tog ett extremt stort steg två gånger idag och det var verkligen jobbigt men det känns ändå skönt just nu. Kanske därför jag är så trött för att det har lättat. Jag är inte lika spänd längre över vår relation i alla fall. Jag skäms för att jag trodde något elakt och jag ångrar det verkligen. Men sånt kan ju hända och jag är slolt över att jag gick in och frågade så att vi fick det ur världen. Nästa vecka gäller det att fatta ett beslut och även fortsätta ta steg!

Uf idag förresten gick sådär. Vi känner att vi sitter fast men vi fick några sista tips utav Barbro innan hon skulle dra iväg till Australien i tre veckor. Hur fuskigt är inte det om jag får fråga. Skulle mer än gärna hänga med henne i stället för att vara kvar i skolan.
Men nu ska jag dra till Sofia. Hoppas ni får en bra kväll 



jag hugger i sten

Min katt ligger i famnen på mig och är sådär gullig som bara han kan. Jag mår alltid lite bättre när vi myser tillsammans. Det känns som att han förstår mig och tröstar mig när jag är ledsen. Jag vet att det låter dumt men så är det faktiskt. Tror att det finns fler som känner så?!

Förresten, jag har upptäckt att jag har tiotal läsare varje dag typ, väldigt kul eftersom jag inte trodde jag hade en enda. Men varför slänger inte ni in någon kommentar ibland, om vad som helst. Någon fråga, tips på vad jag ska skriva eller bara något allmänt. Gör det vetja så jag märker att ni finns.

Idag var jag och gympade. Aerobics stod på schemat och det var sjukt kul, älskar kombinationen med dans och träning. Funderar på att träna i morgon också faktiskt, ska i alla fall träna på lördag då det var något roligt danspass med någon kille. Kan bli sjukt kul att skaka rumpa innan fest på kvällen. Samtidigt som det känns skönt att gympa innan. Blir det inte gympa i morgon blir det i alla fall en promenad.

Imorgon är det även uf hela dagen och det ska bli kul. Hoppas att vi kommer en massa framåt eftersom vi börjar med eksjö-mässan nästa vecka. Något har verkligen ser fram emot. Jag är sjukt taggad på att göra något annorlunda och unikt.

Men men, nu ska jag borsta tänderna och lägga mig och läsa lite, prata med zingo och sen sova.

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Jag vet egentligen inte om jag ville ha tillbaka tider fast samtidigt tror jag att jag vill det lite. Jag hade kontroll innan, visste vad jag gjorde. Vad jag fick i mig, hur mycket jag tränade. Visst träningen har jag väl kol på men jag vet inte. Det känns i alla fall som jag hade velat stanna tiden, spola tillbaka lite. Göra om en massa, göra en massa crazy things, pierca mig, vara galen och ha kul. Visst fan har jag haft kul men nu när jag är 18 känns allt så begränsat. Man är på väg in i vuxenlivet och måste genast börja skärpa sig lite. Jag vet att många tänker att man ska vara barn så länge man kan men det känns annorlunda nu när man går sista året på gymnasiet. Inte nog med att man ska klara av skolan, man ska börja planera vad man tänker göra efter skolan, om man ska plugga, resa, jobba osv.

I morgon är det samtal igen och jag är lite rädd nu. Det du sa förra veckan gjorde ont, skrämde mig och jag vill egentligen inte tänka på det men det går inte sluta. Det snurrar i mina tankar hela tiden och jag kommer vara rädd för att jag sa säga saker som leder mig dit. Jag vill inte.

Jag önskar bara att saker och ting ibland aldrig hänt. 
Varför lova saker du ändå inte håller? 
Varför har det aldrig tagits upp? 
Varför kan jag inte få kontakt med dig?

Jag funderar på om jag börjar saknar dig, jag vill veta hur du mår men jag vet samtidigt hur det kommer bli om jag hör av mig. Alla andra påstår att det är bra för mig att vi inte har kontakt men jag vill veta hur du mår. Jag bryr mig fortfarande..



foto: Sofia Johansson

vinter?

kan ju tro att det är vinter snart så jävla kallt som det är ute!!!
Alldeles snart ska jag hoppa i gympakläderna och åka till friskis för att träna lite. Det ska bli skönt och eftersom jag inte hann träna igår så blir det extra hårt idag. Det är det som är det sköna med friskis, du kan träna helt i din egen takt. Känner du för ett lugnt pass så struntar du i att hoppa extra.

Idag har varit en kort dag även om jag går till tjugo över tre. Har nämligen bara tre lektioner så det känns som en kort dag. Idag på uf lektionen tog vi kontakt med naturskyddsföreningen vad gäller våra pengar vi ska skänka. Vi fick en massa bra tips och idéer och hon verkade väldigt intresserad utav oss vilket är roligt. Fick även tillbaka första utkastet på affärsplanen och den var vekligen godkänd enligt Barbro. Det blev jag skitglad över. 

Kvällen vet jag inte riktigt vad den ger, antar att jag måste läsa både svenskaboken och engelskaboken. Snart får jag nog en ny engelskabok att läsa så. Min lärare är något sur på mig jämt så det är väl bäst att jag sköter mig så jag inte får ig. Skulle inte förvåna mig att hon har lust att sätta ig på mig. Verkar verkligen ha något problem med mig och hur kul är det när man har fem lektionstillfällen i veckan med henne?

Nej, nu måste jag byta om så att jag inte kommer försent. Hörs nog ikväll mellan läsningen!

monday you can fall apart

Sitter och kollar på andra avenyen på svtplay. Jag antar att en del av er kommer tro att jag är knäpp som kollar på det men jag kan erkänna att jag inte skäms. Visst, skådespelarna är inte jätte bra men jag har följt det sen det började så jag kan ju inte riktigt sluta nu faktiskt. Jag kollar just nu på avsnitt 161 så det är ju lite att följa. Man blir så insatt i det hela.

Idag hade jag och Moa vår första danslektion för barnen och det gick faktiskt bättre än förväntat. Barnen var helt underbara och ville bara dansa en massa mer. Det var faktiskt riktigt skönt att vi fick så bra respons eftersom jag ska ha de själv nästa vecka så var det ju skönt.

Fick en ny veckorevy idag på posten, toppen! Väldigt rolig läsning minsann.

Nu ska jag kolla klart på andra avenyen och sen ska jag läsa vecko revyn. Förhoppningsvis kunna somna lite tidigare än andra nätter så jag orkar upp i morgon!
I Love you <3



BET IT!

Åhhhhhhh, fy fan vad jag älskar att dansa. Det är det bästa jag vet och det finns en människa som har gjort det roligt återigen. Som får mig att verkligen känna mig säker på det jag gör ibland. Hon heter Emma Green och jag tror inte jag är ensam om att tycka att hon är en fantastisk koregraf. Hon är alltid glad, tänker på alla och gör sjukt snygga danser. Idag dansade vi bet it utav Michael Jackson, den som bland annat bounce dansar på sergels torg och stureplan mm. Den är sjukt grym och verkligen hur cool som helst. I morgon ska jag och Moa starta vår dansgrupp för lite yngre flickor. Det ska bli jätte roligt och se vad de kan och är villiga att göra. Vi önskar även att lite fler hänger på efter ett tag så det blir lite mer annars kanske vi får göra lite svårare dans eftersom de som är med nu är rätt duktiga. 
(jag hoppas verkligen jag kan få praoa uppe i Stockholm, fatta vad kul det skulle vara!)

Just nu sitter jag och dricker te och lyssnar på fin musik. Vill inte gå och lägga mig för att vakna i morgon. Ge mig helg igen tack eller praktik i Stockholm!

Godnatt alla andra i alla fall

bugg är kul!

Idag gick jag upp klockan två och det var så jävla behövligt. Jag vet inte senast jag verkligen sov ut och inte var tvungen att sätta klockan på tio eller elva. Jag bara sover mindre och mindre vilket gör det skönt att bara sova ut någon gång. Har inte gjort ett piss idag mer än vart på buggkurs nu på kvällen och det var skitkul faktiskt. Jag trodde det skulle vara svårare än vad det var men det är sjukt kul och jag är taggad på att åka till typ parken och dansa loss lite. Himla kul att dansa så. 

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på gamla godingar. Fia gjorde den listan på spotify igår och skickade den till mig så. Sjukt snällt och det är mycket bra musik. Alltid kul att lyssna på gamla låtar som man har en del minnen till. Kommer ihåg många gången jag har stått framför min spegel med en borste i handen och sjungt ut för full hals eller alla de gångerna man har sjukt i duschen. Musik kan verkligen göra en glad.
I morgon är det skola igen. Ser verkligen inte fram emot ännu en vecka, i för sig kommer man bara närmare och närmare lovet nu. I helgen skulle vi festa till det hemma hos Elle också. Hoppas på en kul kväll med dans faktiskt. Vet inte, men jag känner för att bli riktigt full då. Okej, kanske inte behöver funderar över det nu eftersom det är söndag nu.

Nu ska jag kolla på playa del sol och plugga lite!

fan vad kul!!!!

Blev ingen abba-kväll för mig. Det var tydligen inriktat på 30+ ikväll så nejtack. Vissa kanske tycker det är mysigt med en hemmakväll utan något att göra men jag blir uttråkad och klättrar på väggarna typ. Sofia och Elle skulle till bruzaholm men jag fick inte plats i bilen hem och jag har ju inte lust att bli lämnad där. Kunde la våldgästa Issa men såg på hennes blogg att hon skulle jobba i morgon så. 

Sitter inne i min brors rum och inser hur mycket jag saknar att ha ett större rum hos både mamma och pappa. Rummet hos mamma går ju liksom inte va ensam i typ. Jag har ju liksom inte ens en ordentlig dörr och kan inte ha något annat än en säng eftersom det inte får plats med mer. Mamma har tydligen börjat kolla runt lite och jag skulle vilja flytta typ nu. Helst från Eksjö men just nu är teatern det enda som håller mig tillbaka.

Just nu trycker jag i mig godis och kolla på körslaget och skrattar lite. Vet inte om det är skadeglädje eller.. Sitter även och snackar med fia och att döda reklam just nu. båda sitter och kollar på körslaget och har det lika kul båda två. Ska nog ut och träffa Robin sen tror jag. Dock ser jag förjävlig ut men sak samma.
Nu ska jag fortsätta skratta tillsammans med fia och bli tjockis. Ha en bra kväll

förkylning

Det var värst vad min kropp inte gillar mig just nu. Jag snorrar som aldrig för och har ont i precis hela kroppen. Undra hur fan det blir att dansa i morgon? I för sig är jag ganska envis, så jag lär ju inte ge upp precis. Ska i alla fall bli förbaskat kul att gå till teatern i morgon. Att äntligen sätta igång känns underbart. Har väntat alldeles för länge på det här. Nu måste man bara vänta tills början av december för att få veta om man får någon roll eller inte. Men det är inte det som är viktigast. Bara känslan av att få vara med känns skön.
Efter skolan idag så hängde Sofia med mig hem för en mysdag/kväll. Vi har haft jätte mysigt även om båda är lite sådär sega i kroppen. Men så är det ibland. Har i alla fall suttit och kollat på idol och tove ska verkligen gå vidare. Hon är fan sjukt bra. Snälla, släng ut rabih eller vad fan han heter. Han suger ju för fan! 

I morgonkväll är det abba-kväll på hotellet som gäller. Hoppas det blir något drag och att min kropp över huvudtaget pallar det. Men som sagt, jag ger mig inte i första ögonblicket. Ska bara ta och hitta några kläder också, det brukar vara det som är krångligast. 

Nu ska jag snart lägga mig i soffan och dra en film med lillebror innan jag går och lägger mig. Måste ju som sagt orka dansa, sjunga och agera i morgon! 


Jag saknar det så jävla mycket. vill se filmen NU!!!

det är värre än du tror

Jag blev skrämd. Jag kan ärligt säga det. När du nämnde att jag var kvalificerad ville jag bara skrika. Det är ju inget problem, tycker inte jag i alla fall. Jag fattar att jag inte tänker okej men ändå. Jag vill verkligen inte förstöra allt, det vill jag inte och det har aldrig varit min mening. Men det är bara jobbigt, allt är jobbigt. Alla måsten jag går runt med varje dag tär på mig. Måsten hit och måsten dit.

Jag önskar bara jag kunde trolla. Få bort all skit och få alla att förstå. Eller kanske inte alla, mest jag själv. Men jag orkar inte ljuga, låtsas eller gå runt och försöka dölja. Jag orkar inte samtidigt som det är en utav mina måsten.

Nu har jag för ont i kroppen för att sitta vid datorn. Jag ska lägga mig i min säng och somna in sakta men säkert. Inget kommer att ändras tills i morgon men hoppas det blir en bra fredag.
Sometimes I wish everything was perfect.

torsdag

Idag är det torsdag och det känns som det har varit en väldigt lång dag. Först matte prov då jag satt i kanske en kvart och löste uppgifter, en kvart för att fördriva tid och sen gick jag. Det gick sämst och jag kommer få så jävla mycket ig så det inte går mer. Sen hade vi uf där prioritet ett är att göra klart första malen till affärsplan vilket inte är för roligt. Ett häfte fullt med en massa information, tidsplaner, ekonomiska planer och shit. Inte det roligaste precis samt att jag inte hade med mig mina glasögon heller. Slutade vid halv tolv idag, gick till körskolan efter att ha varit en snabbis på princess och väntat på samantha och lina när de fikade med fanny och anna. Bokade en ny tid idag, höll på att börja gråta. Ska i alla fall klara nästa hade jag tänkt annars bryter jag ihop.
Nyss fick jag en stor känsla av att jag ville träffa Sofia så det är det jag ska göra efter att jag har ätit. Saknade henne så att man måste göra något åt det. Sen ska jag till kultureken och improvisera lite. Det kan bli kul.
Nu skrek mamma att det var mat, men vi hörs!

skolan

Jag skulle ha pluggat hela kvällen var tänkt men det blev inte riktigt så men jag ångrar inte att jag gick iväg. Det bästa jag vet är att vara ett stöd och det vet många om minsann. Ibland kanske för mycket stöd men det är då jag mår som bäst.

I morgon har jag för det första en muntlig redovisning i engelska tillsammans med Lina. Sen har vi engelskaprov på samma lektion. Sen ska arbetet om moral och etik vara inne i morgon och eftersom smarta Emma glömde sina böcker hemma idag kunde hon inte skriva i skolan. Sen på psykologin har vi läxförhör. Det är nog det enda som känns säkert. Frågor på sånt vi har gått igenom rätt mycket så det är helt okej. I morgon måste jag även skippa min körsång för att gå till mattestugan och försöka förstå mig på matematiken eftersom det är prov som gäller på torsdag. Jag känner verkligen att jag kommer få IG. Jag vill verkligen inte lägga ner matten för jag tror det är bra för framtiden samtidigt som jag vet att jag innerst inne gillar matte eftersom jag har gjort det innan. Jag måste bara få förklarat allt grundligt för mig och inte som Samuel gör på lektionerna. Hoppar elefantkliv framåt och skiter i att alla inte hänger med. 

Just nu är jag så jävla trött. Mina ögon bara sjunker ihop men jag måste läsa lite mer engelska och psykologi innan jag släcker och somnar. Har sovmorgon i morgon i alla fall vilket känns väldigt skönt eftersom jag nu är så sjukt trött. Får hoppas på det bästa till engelskan, dock tror jag inte det kommer gå så bra eftersom jag inte pluggat så mycket. Det är bara så sjukt mycket att plugga på tills provet och det är ju inte det enda man måste plugga till precis. 

Ajja, god natt alla andra och hoppas ni har det bättre i skolan ;p


han förgyller mörka nätter

bort snälla

Söndagar är den dagen i veckan då allt är upp och ner. Man ville egentligen inte ha söndag för det betyder att helgen är slut och ännu en vecka i skolan börjar, vilket inte är kul. Jag ser absolut inte fram emot morgondagen på något sätt överhuvudtaget. Jag tror bara det kommer bli jobbigt, panik och tråkigt.

Jag och Ebba pratade om att i helgen att vi måste dra iväg här ifrån. Rymma iväg eller något i den stilen. Jag är sjukt taggad till att göra det och det tror jag hon också är. Jag ska i alla fal se till att ha praktik i någon annan stad sen i vinter så jag kan komma undan lite. har börjat kolla i Stockholm vilket lockar mest just nu, men vi får se vart vi hamnar. 

Klockan är tio över tolv och jag är inte ett dugg trött. Kommer vara det i morgon, jippi. Men det tar vi då, skiter vi i nu. På tisdag har jag engelska prov och jag kan ingenting så det blir att plugga hela kvällen i morgon. Sen måste jag boka in ännu en till vilket tar kol på mig. Jag orkar fan inte mer, känner mig värdelös helt enkelt. Fan!

Nu ska jag borsta tänderna och sen drömma mig bort att jag åker långt från denna hemska stad med de jag älskar. Byter liv för ett tag.

ÄR DET EFTERFEST PÅ MIN BALKONG, ELLER????!!!!!!!!!!

Det är det minsann. Dock sitter jag och Sofia här själv och dricker och skrattar en massa! Det är ju otroligt att jag skriver rätt`? eller gör jag inte det? Det öär jag märka i morgon tror jag :p
Kvällen började med att Sofia, Ebba, Bella och Elle(helt oventande faktiskt!) kom till mig och vi började tllaga tacosen som vi sedan åt!" Sen började vi dricka lite vin och så vidare och kollade på körslaget och skrattade åt amy och hennes kör.... det var kuuuuuuuuuul :D Sen helt plötsligt så åkte vi till bruzaholm för att festa, det visste man juinte precis :p Det var i alla fall helt okej alltså och just nu sitter jag och Sofia hemm a hos mig och dricker lite och jag är full om dintedet märks lite. Jag har i all fall kuuuuuul och mår BRA :D det är ju toppen gott folk, eller hur????? :D:D:D:D

Nu ska jag må ännu bra och dricka lite mer, skiter i morgon dagen, den tar vi då! taggar redan nu till nästa helg då det blir abba-kväll på hotellet! fy fan vad bra det ska blir :D:D:D

ha en bra natt!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:


midsommar 2009 på öland, bääääääst!

Lördag!

Idag är det lördag och jag sitter här själv i pappas lägenhet och mår sådär. Pappa och Oskar har åkt i väg på handbolls sak, tror de skulle spela dm eller något. I alla fall så skulle se sova över i Ljungsbro eller vart de nu skulle. 

Igår var vi i Stockholm och det var underbart. Mathilda var helt underbar och jag började gråta när hon kom upp och sjöng. Det var fantastiskt att vara där, dock var det synd att vi knappt fick träffa henne. Hade gärna stannat där över själva sändingen och sen fått träffa henne efteråt. Jag ville inte åka hem faktiskt. Jag hatar Eksjö. Jag vill iväg härifrån med folk jag älskar. Jag håller på att leta praktikplats och jag bara ska iväg härifrån, jag orkar inte med Eksjö längre så då passar jag på att sticker iväg. Önskar jag kunde ha en massa pengar och bara helt random dra iväg och må en massa bra. Problemen försvann igår men kom tillbaka när vi anlände till Nässjö. 

Nu ska jag ställa mig i duschen och försöka skärpa mig lite. Måste piggna upp tills kvällen då Sofia, Bella och Elle kommer hem till mig. Jag har ingen aning om vad vi ska göra och jag orkar inte tänka på det heller. Sofia ska i alla fall sova hemma hos mig vilket känns skönt. Hatar att sova ensam i en lägenhet.

Stockholm nästa!

I morgon åker jag med världens bästa vän Sofia och min galna älskling Crille till Stockholm för lite shopping och kolla på lilla melodifestivalen där Mathilda är med som sagt. Det ska bli superduper kul, i för sig får jag se hur trött jag är eftersom det kanske inte blir någon sömn inatt eftersom jag ska sova hos Hanna. Det var ju liksom ett tag sen vi sågs nu. 

Jag tycker i alla fall det ska bli underbart att åka iväg. Det är sådana här galna trippar man behöver i livet för att det ska bli kul. Och sen att få göra det men två man älskar gör ju inte saken sämre precis. Jag är så glad att Sofia väljer att hänga med och att Crille är med också. Eftersom Sofia inte är med i teatern så har hon ju inte umgåtts med det folket så mycket och det känns skönt att hon umgås med några mer som jag mår bra med, för Sofia gör mig fan jämt överlycklig. Så fort jag ser henne ler jag, alla bekymmer försvinner ofta långt bort och det är underbart. Jag behöver må lite bra nu faktiskt och komma igen lite. Så i morgon kommer det vara underbart heeeeeelllllaaaa dagen :D

Ska snart åka mot Nässjö till Hanna och jag bad snällt att Robin skulle köra mig vilket han kunde! det var ju otroligt snällt. Vi har ju bestämt att vi skulle åka bil så bättre sent än aldrig :D

RSS 2.0